Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)

(#1001) Soja válasza oregcsóka (#989) üzenetére

Soja
(fanatikus tag)

Igen ez az, köszönöm :R :R :R

(#1002) oregcsóka válasza Winner_hun (#999) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Szerintem az lehetett, hogy nem Masterre hanem Cap.Limitre jumperelte tévedésből.

Soja: örülök hogy segíthettem.

[Szerkesztve]

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#1003) alitak

alitak
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi!
Apum vett egy EDGE USB modemet. Rákötöttem a gépre, beinstalltam. Minden OK, de miután kikapcsolom a gépet, majd visszakapcsolom, nem találja meg a modemet. Kell neki adni hardver hozzádása-t, és csak akkor tudom használni újra. Mi lehet a gond?

Nec arte, nec marte

(#1004) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A8N-SLI Premium alaplap mikrofonjával küszködöm: egyszerűen nem tudok tiszta hangot kapni, recseg, hol szól, hol nem! Ugyanez a creative mikrofonos headset egy Audigy 2ZS-sel gyönyörűen szól, mi lehet a probléma? :F

(#1005) Xpod válasza ByB (#1004) üzenetére

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A mikrofon kábele okés? Nem lehet, hogy el van törve a vezeték?

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#1006) ByB válasza Xpod (#1005) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De akkor Audigy-val miért szól tökéletesen? :F Apró érdekesség, hogy előtte egy A8V lapom volt és azzal is xarakodott és ezeknek ugyanolyan az integrált hangkártyájuk! :(

(#1007) Stitch

Stitch
(őstag)

Hello! Adott egy uw-s tárhely. Nekem egy olyan html vagy php fájl kéne, amit ha megnyit valaki egy böngészővel, akkor kilistázza a könyvár fájlait. Tudtok segíteni?

Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

(#1008) rlazol válasza Stitch (#1007) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

inkább itt:
[link]
vagy itt
[link]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#1009) ByB válasza ByB (#1004) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy külső hangkártya beszerzése segíthet a dolgon? :U

(#1010) (Bundás)

(Bundás)
(PH! kedvence)

Ollie (or valaki) #1000!

és: a merevlemezek mindegy milyen pozícióban állnak? Függőlegesen is lóghatnak véglegesen, nem lesz tőle bajuk?

(#1011) Norbo03 válasza (Bundás) (#1010) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Hát azt nem tudiom h lesz-e tőle bajuk de sztem, az a jó ha a háznak egy fiókjába állnak vízszintesen az a tuti. De kérdezed meg a merevlemez szakértőt Liksoft-tot ő biztos tudja a választ.

[Szerkesztve]

(#1012) Dufresne válasza (Bundás) (#1010) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Az ideális a vízszintes helyzet nekik. De jódarabig elmennek egyéb helyzetben is, legalábbis én ezt vettem észre, de úgytudom, hogy nem a legjobb, ha fejjel lefelé, vagy lógva, agy akárhogyan használod.

Back to the field!? www.utv.hu

(#1013) fila

fila
(kvázi-tag)

Help!

Nem indul el az xp. A következő hibaüzenetet kapom:

A programban fellépett hiba következtében a windows nem indítható.
A probléma oka:
a kernel betöltéséhez DLL-ekre van szükség.
Jelezze a rendszergazdának.

Hogyan tudom helyrehozni?

(#1014) (Bundás) válasza Dufresne (#1012) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

A válaszok nem elégítettek ki! :D
Norbo03 : felkerestem a kollegát is, de utána kell olvasni, mert elvileg a motortól függ.

Még egy!: Office, mint szoftver egységes áron van, vagy van ahol olcsóbban lehet kapni, természetesen számlaképesen!

(#1015) tothbe válasza (Bundás) (#1014) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Nem, nem szabott áras, más helyen más árat kapsz rá. Hasonló az árkategória de a pontos ár többféle lehet.

By(e) Tothbe

(#1016) (Bundás) válasza tothbe (#1015) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Aham, kösz! Irodába, ügyvéd alá Bisznisz csomag szükséges?

(#1017) ollie válasza (Bundás) (#1016) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nincs megkötve, csak a felhasználó igényétől függ.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#1018) ollie válasza fila (#1013) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csinálj egy windows helyreállítást a telepítő cd-ről. De valami nagy gubanc lehet. Magától nem történik ilyen. Vagy hardverhiba, vagy vírus okozhatja.

(#1019) (Bundás) válasza ollie (#1017) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Kösz! Tehát akár valami olcsóbb csomagot is használhat, emiatt nem fog razziázni a razzia?

#1000-re is légyszives, ha már itt vagy! ;) :U

(#1020) ollie válasza (Bundás) (#1000) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor keress rá PSP picture framekre a neten.

(#1021) Dufresne válasza ollie (#1018) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Fixboot kellett neki, már megoldotta:)

(#1022) tothbe válasza (Bundás) (#1019) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Nos, azért irodai változat legyen, amit cégnek terveztek, mert a home use only meg for personal use dolgokat nem dijazza cégnél a BSA.

By(e) Tothbe

(#1023) (Bundás) válasza tothbe (#1022) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

De gondolom windows-ból lehet home? :U

(#1024) Dufresne válasza (Bundás) (#1023) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Ha home editio-ra gondolsz akkor lehet, lényeg, hogy business kiadás, vagy mi a fenének hívják-os legyen:D

(#1025) fila válasza ollie (#1018) üzenetére

fila
(kvázi-tag)

Hi!

Köszi a választ, de sikerült megoldani fixboot segítségével (winxp topicban javasolták).
Én is vírusra gyanakszom. Már telepítem is a vírusírtót.

(#1026) Cola111

Cola111
(fanatikus tag)

Sziasztok, Nem megy az msn már lassan 2 napja nem tudják a többi fórumba mi lehet a baja Hibakód 8100030d
És a .NET messengerre is hivatkozik

(#1027) Lengyi

Lengyi
(tag)

Sziasztok lenne egy problémám: eddig tökéletesen működött, amikor rákötöttem a fényképezőgépet a gépre nem látszódtak a képek de a gép televan. Se nem rejtettek meg ilyen, nem tudom mi a gond. A camerával gond nincs de a géppel sem kellene hogy legyen mert eddig tökéletes volt :F

(#1028) MoP_FX 57 válasza Lengyi (#1027) üzenetére

MoP_FX 57
(őstag)

Halihó!
Nekem is lenne egy kérdésem. A következő a helyzet, hogy most egy 60 GB-os merevlemezről fut a rendszerem, mert a 200-ast elpakoltam ideiglenesen máshova. Készülök venni egy másik merevlemezt a 60-as helyére, és a kérdés az lenne, hogy van-e mód rá, hogy egy az egyben feltegyem a mostani rendszeremet arra majd?

(#1029) tothbe válasza MoP_FX 57 (#1028) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Igen van. Pl. Symantec(Norton) Ghost vagy Acronis True Image (Ebböl esetleg elég a Migrate Easy 7 is)

By(e) Tothbe

(#1030) tothbe válasza Lengyi (#1027) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

A kamerát megtalálja egyáltalán? Milyen kamera? Áttetted pc módba?

By(e) Tothbe

(#1031) MoP_FX 57 válasza tothbe (#1029) üzenetére

MoP_FX 57
(őstag)

Ezek közül te melyiket ajánlod? Nem kell túl komplikált, egyszerű legyen, és alapos. Ha egyáltalán van ilyen. :)

(#1032) Lengyi válasza tothbe (#1030) üzenetére

Lengyi
(tag)

igen, Sony CyberShot DSC-S60 pc módba hogyan is?

(#1033) tothbe válasza MoP_FX 57 (#1031) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Ha egyszerü kell, akkor a Migrate Easy. Windows alól elinditható. Mindent varázslóban felkinál és magától restartol meg üzen, hogy most mit húzz le, mit dugj be, stb.

By(e) Tothbe

(#1034) MoP_FX 57 válasza tothbe (#1033) üzenetére

MoP_FX 57
(őstag)

Tökéletes, köszönöm!

(#1035) tothbe válasza Lengyi (#1032) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

PC-mód sonynál simán lejátszás, ha igaz. De ha megtalálta a kamerát, akkor mennie kell.
És meghajtóként nem mappeli fel? Esetleg próbáld meg az eszközkezelöben a kamera driver-ét frissiteni vagy a gyári eredetivel vagy pedig a netröl újabbat keresve.
Meg lehetne próbálni még kiszedni a memókártyát és memkártyaolvasóval megnézni, hogy úgy mit látsz. Esetleg a Sony programja helyett a beépitett windows-os kamerakezelö progival is nézz rá(Neve most nem ugrik be), hátha az látja a képeket, akkor max. a sony programját kell újratenni a gépen.

By(e) Tothbe

(#1036) Lengyi válasza tothbe (#1035) üzenetére

Lengyi
(tag)

Köszönjük a driverrel volt a gond:)

(#1037) IIIstIII

IIIstIII
(senior tag)

Üdv. abit IC7es lapom van és van egy olyan pont hogy cpu throtle aklapból 50%on van. de van 75 meg 25 és none is. ez mit jelent és melyikre érdemes rakni?

"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."

(#1038) ollie válasza IIIstIII (#1037) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Elvileg ha túlzottan felmelegszik a proci, akkor hány százalékkal lassítsa le. Jó az 50%-on, mert úgy is csak akkor melegszik túl, ha rossz a hűtőd.
Na meg a prociban is van hővédelem.

[Szerkesztve]

(#1039) IIIstIII válasza ollie (#1038) üzenetére

IIIstIII
(senior tag)

aham. aszittem valami gyorsulás azért raktam 75%ra. amúgy bekapcsoltam hogy álljon le a gép ha bedöglik a prociventi.

"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."

(#1040) qpakcovboy

qpakcovboy
(senior tag)

Sziasztok!

Tudnátok valamit mondani a színlelt szerződésekről? A munkaviszony hogy lehetne másképp folytatni ''törvényesen''?

(#1041) tothbe válasza qpakcovboy (#1040) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Na ez egy elég kényes téma is, meg hosszú is lenne megmagyarázni.
De a lényeg, hogy teljes munkaidös szerzödést kell kötni és a teljes bért fizetésként vagy valamilyen adómentes jövedelem formájában kell odaadni.
Adómentes pl. : utazási csekk(max. 62500/év), kultúra(nincs max.) vagy étkezési utalvány(max. 9000/hó), bkv bérlet. meg még sokminden más.
A lényeg, hogy minden hivatalos legyen és minden kifizetés papiron menjen.

By(e) Tothbe

(#1042) Lengyi válasza Lengyi (#1036) üzenetére

Lengyi
(tag)

Hát még mindig nem megy :( Egyszerűen nem tudok kiigazodni a sony honlapján, hogy hogyan miként töltsem le a drivert aki jártasabb e téren mert nem az én gépem nézze meg pls, hogy lehet e egyáltalán szedni hozzá ha igen akkor link lécci (dsc-s60).

u.i: a probléma az volt eredetileg és most is hogy nem láccanak a képek de felismeri a gépet magát a pc

(#1043) ollie válasza qpakcovboy (#1040) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mostanában jelent meg a HVG-ben erről egy cikk. Lényegében színlelt szerződés az is, ha valakit csak vállakozóival alkalmaznak (tehát állandóan egy cégnek dolgozik vállalkozóként), valamint ha hosszabb időre kötnek vele megbízási szerződést.
Magyarán, az alkalmazott legyen tényleg alkalmazott.

[Szerkesztve]

(#1044) Chaoti[X]

Chaoti[X]
(újonc)

Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy hogy lehetne megnezni hogy az usb csatlakozórendben működik-e?(Dugj be egy egeret nem műxik most :D )
Tudom kicsit fura a kérdés. De a volt egy kis villám ami a szomszédba becsapott és elfüstölt a tápom. Vettem újat minden működik most, de amikor be akartam dugni az egeret vagy pendrive-t, nem történt semmi, kipróbáltam másik csatlakzón ott felvillant de egyből ki is fagyott a gép.
A sejtésem az hogy ez teljesen elszállt de szeretnék meggyőződni róla.
Szóval van valakinek ötlete?

(#1045) Lamair

Lamair
(senior tag)

vajon miért van az hogy tök faxa a gépem (adataimnál) de ha elindítok egy vidót a netről pl google videó akkor újraindúl ez a szarhatár??? :F

ati driverrel lehet valami? mert memtest futott itt nekem 3órát aztán semmi hiba

''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

(#1046) Winner_hun válasza Lamair (#1045) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hmmm vírusellenőrzés:F

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1047) td

td
(senior tag)

Hellósztok!

Megvettem életem első pendrive-ját (512MB Kingston), és igencsak fel tud melegedni (szerintem a belseje forró lehet). Ez normális?

''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

(#1048) tothbe válasza Lengyi (#1042) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Ezt találtam hozzá a sony usa honlapján: [link]

Ezt meg egy ázsiai honlapjukon, de ez is angol driver: [link]

[Szerkesztve]

By(e) Tothbe

(#1049) L3zl13 válasza td (#1047) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Tipusonként változó mennyire melegszik, de igen.

Aki hülye, haljon meg!

(#1050) td válasza L3zl13 (#1049) üzenetére

td
(senior tag)

Nem mondom, hogy megnyugodtam, de köszi! :)

Attól félek, hogy egyszer csak sok lesz neki. Majd igyekszem csak a szükséges ideig használni/gépre kötni.

''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.