Igen ez az, köszönöm

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Soja
(fanatikus tag)
(#1002) oregcsóka válasza Winner_hun (#999) üzenetére
- Privát
- 2006-07-02 16:07:15

oregcsóka
(őstag)
Szerintem az lehetett, hogy nem Masterre hanem Cap.Limitre jumperelte tévedésből.
Soja: örülök hogy segíthettem.
[Szerkesztve]
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
Hi!
Apum vett egy EDGE USB modemet. Rákötöttem a gépre, beinstalltam. Minden OK, de miután kikapcsolom a gépet, majd visszakapcsolom, nem találja meg a modemet. Kell neki adni hardver hozzádása-t, és csak akkor tudom használni újra. Mi lehet a gond?
Nec arte, nec marte
A8N-SLI Premium alaplap mikrofonjával küszködöm: egyszerűen nem tudok tiszta hangot kapni, recseg, hol szól, hol nem! Ugyanez a creative mikrofonos headset egy Audigy 2ZS-sel gyönyörűen szól, mi lehet a probléma? 
A mikrofon kábele okés? Nem lehet, hogy el van törve a vezeték?
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
De akkor Audigy-val miért szól tökéletesen?
Apró érdekesség, hogy előtte egy A8V lapom volt és azzal is xarakodott és ezeknek ugyanolyan az integrált hangkártyájuk! 

Stitch
(őstag)
Hello! Adott egy uw-s tárhely. Nekem egy olyan html vagy php fájl kéne, amit ha megnyit valaki egy böngészővel, akkor kilistázza a könyvár fájlait. Tudtok segíteni?
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q
Egy külső hangkártya beszerzése segíthet a dolgon? 

(Bundás)
(PH! kedvence)
Ollie (or valaki) #1000!
és: a merevlemezek mindegy milyen pozícióban állnak? Függőlegesen is lóghatnak véglegesen, nem lesz tőle bajuk?
Hát azt nem tudiom h lesz-e tőle bajuk de sztem, az a jó ha a háznak egy fiókjába állnak vízszintesen az a tuti. De kérdezed meg a merevlemez szakértőt Liksoft-tot ő biztos tudja a választ.
[Szerkesztve]

Dufresne
(PH! addikt)
Az ideális a vízszintes helyzet nekik. De jódarabig elmennek egyéb helyzetben is, legalábbis én ezt vettem észre, de úgytudom, hogy nem a legjobb, ha fejjel lefelé, vagy lógva, agy akárhogyan használod.
Back to the field!? www.utv.hu

fila
(kvázi-tag)
Help!
Nem indul el az xp. A következő hibaüzenetet kapom:
A programban fellépett hiba következtében a windows nem indítható.
A probléma oka:
a kernel betöltéséhez DLL-ekre van szükség.
Jelezze a rendszergazdának.
Hogyan tudom helyrehozni?

(Bundás)
(PH! kedvence)
A válaszok nem elégítettek ki! 
Norbo03 : felkerestem a kollegát is, de utána kell olvasni, mert elvileg a motortól függ.
Még egy!: Office, mint szoftver egységes áron van, vagy van ahol olcsóbban lehet kapni, természetesen számlaképesen!

tothbe
(PH! addikt)
Nem, nem szabott áras, más helyen más árat kapsz rá. Hasonló az árkategória de a pontos ár többféle lehet.
By(e) Tothbe

(Bundás)
(PH! kedvence)
Aham, kösz! Irodába, ügyvéd alá Bisznisz csomag szükséges?
Nincs megkötve, csak a felhasználó igényétől függ.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Csinálj egy windows helyreállítást a telepítő cd-ről. De valami nagy gubanc lehet. Magától nem történik ilyen. Vagy hardverhiba, vagy vírus okozhatja.

(Bundás)
(PH! kedvence)
Kösz! Tehát akár valami olcsóbb csomagot is használhat, emiatt nem fog razziázni a razzia?
#1000-re is légyszives, ha már itt vagy!

Akkor keress rá PSP picture framekre a neten.

Dufresne
(PH! addikt)
Fixboot kellett neki, már megoldotta

tothbe
(PH! addikt)
Nos, azért irodai változat legyen, amit cégnek terveztek, mert a home use only meg for personal use dolgokat nem dijazza cégnél a BSA.
By(e) Tothbe

(Bundás)
(PH! kedvence)
De gondolom windows-ból lehet home? 

Dufresne
(PH! addikt)
Ha home editio-ra gondolsz akkor lehet, lényeg, hogy business kiadás, vagy mi a fenének hívják-os legyen

fila
(kvázi-tag)
Hi!
Köszi a választ, de sikerült megoldani fixboot segítségével (winxp topicban javasolták).
Én is vírusra gyanakszom. Már telepítem is a vírusírtót.

Cola111
(fanatikus tag)
Sziasztok, Nem megy az msn már lassan 2 napja nem tudják a többi fórumba mi lehet a baja Hibakód 8100030d
És a .NET messengerre is hivatkozik

Lengyi
(tag)
Sziasztok lenne egy problémám: eddig tökéletesen működött, amikor rákötöttem a fényképezőgépet a gépre nem látszódtak a képek de a gép televan. Se nem rejtettek meg ilyen, nem tudom mi a gond. A camerával gond nincs de a géppel sem kellene hogy legyen mert eddig tökéletes volt 

MoP_FX 57
(őstag)
Halihó!
Nekem is lenne egy kérdésem. A következő a helyzet, hogy most egy 60 GB-os merevlemezről fut a rendszerem, mert a 200-ast elpakoltam ideiglenesen máshova. Készülök venni egy másik merevlemezt a 60-as helyére, és a kérdés az lenne, hogy van-e mód rá, hogy egy az egyben feltegyem a mostani rendszeremet arra majd?

tothbe
(PH! addikt)
Igen van. Pl. Symantec(Norton) Ghost vagy Acronis True Image (Ebböl esetleg elég a Migrate Easy 7 is)
By(e) Tothbe

tothbe
(PH! addikt)
A kamerát megtalálja egyáltalán? Milyen kamera? Áttetted pc módba?
By(e) Tothbe

MoP_FX 57
(őstag)
Ezek közül te melyiket ajánlod? Nem kell túl komplikált, egyszerű legyen, és alapos. Ha egyáltalán van ilyen. 

Lengyi
(tag)
igen, Sony CyberShot DSC-S60 pc módba hogyan is?

tothbe
(PH! addikt)
Ha egyszerü kell, akkor a Migrate Easy. Windows alól elinditható. Mindent varázslóban felkinál és magától restartol meg üzen, hogy most mit húzz le, mit dugj be, stb.
By(e) Tothbe

MoP_FX 57
(őstag)
Tökéletes, köszönöm!

tothbe
(PH! addikt)
PC-mód sonynál simán lejátszás, ha igaz. De ha megtalálta a kamerát, akkor mennie kell.
És meghajtóként nem mappeli fel? Esetleg próbáld meg az eszközkezelöben a kamera driver-ét frissiteni vagy a gyári eredetivel vagy pedig a netröl újabbat keresve.
Meg lehetne próbálni még kiszedni a memókártyát és memkártyaolvasóval megnézni, hogy úgy mit látsz. Esetleg a Sony programja helyett a beépitett windows-os kamerakezelö progival is nézz rá(Neve most nem ugrik be), hátha az látja a képeket, akkor max. a sony programját kell újratenni a gépen.
By(e) Tothbe

Lengyi
(tag)
Köszönjük a driverrel volt a gond

IIIstIII
(senior tag)
Üdv. abit IC7es lapom van és van egy olyan pont hogy cpu throtle aklapból 50%on van. de van 75 meg 25 és none is. ez mit jelent és melyikre érdemes rakni?
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."
Elvileg ha túlzottan felmelegszik a proci, akkor hány százalékkal lassítsa le. Jó az 50%-on, mert úgy is csak akkor melegszik túl, ha rossz a hűtőd.
Na meg a prociban is van hővédelem.
[Szerkesztve]

IIIstIII
(senior tag)
aham. aszittem valami gyorsulás azért raktam 75%ra. amúgy bekapcsoltam hogy álljon le a gép ha bedöglik a prociventi.
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."
- Privát
- 2006-07-03 13:04:13

qpakcovboy
(senior tag)
Sziasztok!
Tudnátok valamit mondani a színlelt szerződésekről? A munkaviszony hogy lehetne másképp folytatni ''törvényesen''?
(#1041) tothbe válasza qpakcovboy (#1040) üzenetére
- Privát
- 2006-07-03 13:17:41

tothbe
(PH! addikt)
Na ez egy elég kényes téma is, meg hosszú is lenne megmagyarázni.
De a lényeg, hogy teljes munkaidös szerzödést kell kötni és a teljes bért fizetésként vagy valamilyen adómentes jövedelem formájában kell odaadni.
Adómentes pl. : utazási csekk(max. 62500/év), kultúra(nincs max.) vagy étkezési utalvány(max. 9000/hó), bkv bérlet. meg még sokminden más.
A lényeg, hogy minden hivatalos legyen és minden kifizetés papiron menjen.
By(e) Tothbe

Lengyi
(tag)
Hát még mindig nem megy
Egyszerűen nem tudok kiigazodni a sony honlapján, hogy hogyan miként töltsem le a drivert aki jártasabb e téren mert nem az én gépem nézze meg pls, hogy lehet e egyáltalán szedni hozzá ha igen akkor link lécci (dsc-s60).
u.i: a probléma az volt eredetileg és most is hogy nem láccanak a képek de felismeri a gépet magát a pc
(#1043) ollie válasza qpakcovboy (#1040) üzenetére
- Privát
- 2006-07-03 16:09:50
Mostanában jelent meg a HVG-ben erről egy cikk. Lényegében színlelt szerződés az is, ha valakit csak vállakozóival alkalmaznak (tehát állandóan egy cégnek dolgozik vállalkozóként), valamint ha hosszabb időre kötnek vele megbízási szerződést.
Magyarán, az alkalmazott legyen tényleg alkalmazott.
[Szerkesztve]

Chaoti[X]
(újonc)
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy hogy lehetne megnezni hogy az usb csatlakozórendben működik-e?(Dugj be egy egeret nem műxik most
)
Tudom kicsit fura a kérdés. De a volt egy kis villám ami a szomszédba becsapott és elfüstölt a tápom. Vettem újat minden működik most, de amikor be akartam dugni az egeret vagy pendrive-t, nem történt semmi, kipróbáltam másik csatlakzón ott felvillant de egyből ki is fagyott a gép.
A sejtésem az hogy ez teljesen elszállt de szeretnék meggyőződni róla.
Szóval van valakinek ötlete?

Lamair
(senior tag)
vajon miért van az hogy tök faxa a gépem (adataimnál) de ha elindítok egy vidót a netről pl google videó akkor újraindúl ez a szarhatár??? 
ati driverrel lehet valami? mert memtest futott itt nekem 3órát aztán semmi hiba
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
(#1046) Winner_hun válasza Lamair (#1045) üzenetére
- Privát
- 2006-07-03 17:41:26
hmmm vírusellenőrzés
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

td
(senior tag)
Hellósztok!
Megvettem életem első pendrive-ját (512MB Kingston), és igencsak fel tud melegedni (szerintem a belseje forró lehet). Ez normális?
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

tothbe
(PH! addikt)

L3zl13
(PH! nagyúr)
Tipusonként változó mennyire melegszik, de igen.
Aki hülye, haljon meg!