Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)

(#4951) Pocok256

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali valaki meg tudná mondani h mit jelent a biosba a case open funkció miért jó ki és bekapcsolni mert én még nem jöttem rá. Előre is köszi.

[Szerkesztve]

Ha a számítógépbontóban a hibás ramokat összegyüjtjük és pálinkát fõzünk belõle.Akkor az lesz a ramszesz.

(#4952) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Na sikerül rátenni rendesen ,de az normális ,hogyha rávantéve normon és kicsit meghúzom akkor lejön?
Honnan lehet megtudni egyes alkatrészekről ,hogy mikor gyártották illetve új-e?

Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

(#4953) Winner_hun válasza Pocok256 (#4951) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha jól tudom, az arra jó, hogy ha nyitva van a házad oldala és biosban engedélyezve van, akkor nem indul el a gép, csak ha zárva van.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#4954) Winner_hun válasza Aaron14 (#4952) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

miről akarod tudni, hogy mikor gyártották? VGA-nál pl a GPU-n rajta van. És miről akarod tudni hogy új-e?

(#4955) Pocok256 válasza Winner_hun (#4953) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

de csak resetelni lehet az meg akkor mire jó ?

Ha a számítógépbontóban a hibás ramokat összegyüjtjük és pálinkát fõzünk belõle.Akkor az lesz a ramszesz.

(#4956) (Bundás) válasza Aaron14 (#4952) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Nem normális.

Artic Cooling Freezer 64 Pro Manual a felhelyezésről: [link]

[Szerkesztve]

(#4957) Pocok256 válasza (Bundás) (#4956) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez mind szép és jó de csak akkor látja ha be van kapcsolva a gépe :D:D:D :DD ha meg felakarja szerelni akkor kikapcsolja soha nem értettem mért tesznek cd-re összeszerelési utmutatót :) :D :DDD

(#4958) (Bundás) válasza Pocok256 (#4957) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Nyomtató. ;)
Elég, ha összeveti azzal amit ő művelt...

Egyszer majd megérted! ;]

(#4959) szandisas válasza Pocok256 (#4957) üzenetére

szandisas
(őstag)

másik gépen is meg lehet nézni az ''összeszerelési utmutatót'' :P

aláírás

(#4960) ANT válasza Pocok256 (#4957) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Ugyanez az összeszerelési útmutató benne van az AC hűtő dobozában is! (Legalábbis az én Freezer4-emhez adtak ilyet.)
Na, látom az enyém már a harmadik alternatíva! :C

[Szerkesztve]

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#4961) Pocok256 válasza (Bundás) (#4958) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Na jó ez igaz :D 1 pont neked. de képzeld el h valaki megveszi a gépét darabokban az mire megy a cd-n lévő összeszerelési útmutatóval :)

(#4962) (Bundás) válasza Pocok256 (#4961) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Adnak fizikai útmutatót is, nemcsak virtuálist.
Így ha az előzőt elvesztené a felhasználó ki tudja nyomtatni, vagy ha nem akarja keresgélni, akkor gyorsan beletúr a pdf-be. Például, hogy másoknak segíthessen vele, aki nem találja. ;)

(#4963) Pocok256 válasza (Bundás) (#4962) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Na jó egy kicsit meggyőztél de akkor sem omlott össze bennem ez a világkép :D :DD

(#4964) Aaron14 válasza (Bundás) (#4958) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Van másik gép. De aki össyerakta ,syeritnem egz oltári nagz hibár követett el ,mert amikor megpróbálom rárakni, ráerőltetni akkor a másik oldalon lepattan, syerintem ott valami letört ay össyesyereléskor csak úgz volt vele úgzse vesyem ésyre. És a másik nagz hiba hogz olzat láttam ,hogz pasytás lett a prci néhánz tűje. :Y
Ey a pasytás dolog nagzon gáy ,mert ayért ey már kicsit durva :((
Ja és a hűtő ha nincs rendesen feltéve nagz baja lehet, már 4 hónapja ígz megz. :(
Ilzen vga, prociról akarom megutndi ,hogz új-e mert már abban is kételkedem ,hogz újat adtak-e el nekünk. :(
Bocsi a sok hibáért ,csak valamiért rossy a bill és a y betűt meg ay z-t megcseréli. :(

(#4965) Winner_hun válasza Pocok256 (#4955) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hmmm? Ha nyitva van a gép oldala (ergo le van véve a ház oldala) akkor nem tudod elindítani a gépet.

(#4966) dvdbackuper válasza Aaron14 (#4964) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

próbálj meg először is egy magyar billentyűzetet beszerezni........ :D
k**vára olvashatatlan....

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#4967) Winner_hun válasza Pocok256 (#4957) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

talán eddig is írt ide, szóval megy a gépe:)

(#4968) Aaron14 válasza dvdbackuper (#4966) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Magyar a bill. Na most y helyett z-t kell ütnöm.

(#4969) (Bundás) válasza Aaron14 (#4964) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

:F Jó ég.
Ahogy nézem még ifjú titán vagy kockatéma ügyben :) , szóval én egy hozzáértőbb barárothoz vagy szakemberhez (esetleg Ph!-s kollégához) fordulnék a helyedben, hogy rakja helyre a gépedet...

MOD: Tálca, kisnyilacska közelében EN -re kattints és rakd át HU-ra (képernyő jobbra lent, az órától balra), ha így lenne.

[Szerkesztve]

(#4970) Pocok256 válasza Winner_hun (#4965) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Ecsetelem a helyzetet a gigabit alaplapnak a biosába van egy ilyen lehetőség és csak resetelni lehet és semmi mást. és tök mind1 neki h le van -e véve vagy nincs a ház oldala mert egy normál 10k házba van. Ami nem hiszem h fel van vértezve valami plussz érzékelővel :) Bár nem tudom h müködne ez. Amúgy nem az én gépemnél van hanem haveromnak csak neki modemje van szal ő nem akart fórumba írogatni és megbízott engem járjak utánna.

(#4971) szandisas válasza Winner_hun (#4965) üzenetére

szandisas
(őstag)

nekem is kiírja, hogy le van véve a ház oldala - a multkor dumáltunk róla - nekem egy CMOS clear, és megy a gép oldal nélkül :P - mondjuk az enyém szarakodik még mindíg :((

aláírás

(#4972) Aaron14 válasza (Bundás) (#4969) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Mi az hogy kockatéma :F Jó ég.

(#4973) dvdbackuper válasza Aaron14 (#4968) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

:D :DDD

mod: miért nem megy a freemail? :F :F

[Szerkesztve]

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#4974) Pocok256

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy nagyon off hozzászólás. Tetszik ez a topic nagyon gyors válasz és jó hangulat. :R

(#4975) Winner_hun válasza Pocok256 (#4970) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Itt: [link] még azt írtad, hogy nem tudod. Amúgy mit resetelsz vele? És igen, speckó ház kell hozzá:)

(#4976) (Bundás) válasza Aaron14 (#4972) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Kockatéma = számítógépes dolog/téma! :DDD
Jó ég dolgot a csávókára írtam, aki összebarmolta a gépedet, nem volt személyes. ;)

dvdbackuper: Azért nem megy (nekem se), mert egy sz*rrakás!

[Szerkesztve]

(#4977) Winner_hun válasza szandisas (#4971) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

enyémnek nincs ilyen opciója, nem is hiányzik, amúgy emlékszek:)

(#4978) dvdbackuper válasza Pocok256 (#4970) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

gigabyte alaplap akart lenni szerintem, és a lapon van 1 kis jumper, amit rövidre kell zárni, de nem tom biztosan, majd megnézem....

(#4979) Winner_hun válasza Pocok256 (#4974) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

OFF Topic: [link];)

(#4980) Pocok256 válasza Winner_hun (#4975) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Mit nem tudok ?? :F Amúgy tényleg nem tudom vagy nem tom mire célzol ? :F Majd megnézem mit resetelek. Csak arra voltam kíváncsi h van -e valami lényege neki. De ezekszerint nincs. :)

(#4981) Aaron14 válasza (Bundás) (#4976) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Ja ok :D De azé idegesítő. most hogy pasztás lett néhány tű az mekkora baj? tönkre is vágta? használhatom úgy hogy rosszul van felrakva a hűtő?:S

(#4982) Winner_hun válasza Aaron14 (#4981) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a lábakat tisztítsd le és ne használd úgy, hogy rosszul van felrakva, csináld meg jóra

(#4983) Pocok256 válasza Aaron14 (#4981) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem érdemes mert lehet h valahol nem érintkezik a hűtővel a proci és ott keletkezhet forró pont ami ugyebár nem tesz jót a procinak mert képes csak úgy ezáltal lekapcsolni a gép vagy rosszabb helyzetben füstöt eregetni mert ugyebár a proci füstel megy ha kiszál a füst nem megy tovább a proci :D De ez az előző ritka.

[Szerkesztve]

(#4984) Winner_hun válasza Pocok256 (#4980) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mit jelent a biosba a case open funkció miért jó ki és bekapcsolni mert én még nem jöttem rá.

Te írtad, ha megvan hozzá a kellő házad, akkor van jelentősége, mivel ha nyitva van a ház oldala akkor nem tudod elindítani a gépet, de mégegyszer le nem írom;]

(#4985) Winner_hun válasza Pocok256 (#4983) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én azt megnézném, hogy egy A64 hogy füstöl el, mivel van benne hővédelem. Mellesleg egy forró pont sem fog létrejönni, mivel van a procin kupak, ami valamennyire eloszlatja a hőt

(#4986) Pocok256 válasza Winner_hun (#4984) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Huhh ma nem vok formába bocs :R De asszem arra célzol h leírtam a megoldást az egyik hozzászólásomba de azért mert már akkor megválaszoltátok, azért már tudtam. De ha már megint félreértettem akkor inkább hagyjuk mert akkor már tuti nem fogom megérteni miről is van szó :DD :D

(#4987) Winner_hun válasza Pocok256 (#4986) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

na mert ebből a hozzászólásodból kiderült, hogy érted, vagy sem:DDD

mod: tudodmi?
[kép]

:D

[Szerkesztve]

(#4988) Pocok256 válasza Winner_hun (#4985) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja de ezért írtam h az elfüstölés nem valószínű (nem néztem milyen procija van) de a kupak nem sokat ér azt azért te is érzed ;) Mert ha a kupak olyan jól elosztaná a hőt akkor elég lenne a proci egyik felére is hűtőt rakni.

(#4989) Pocok256 válasza Winner_hun (#4987) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

kicsit rosszul fogalmaztam lehet :D de az lesz meek aludni :D

(#4990) greatchaos válasza Winner_hun (#4987) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

öröm volt olvasni Pocok256 -kal való beszélgetésedet, felvidított... nem a te, hanem az ő hozzá nem értése...

(#4991) greatchaos válasza Pocok256 (#4988) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

''elég lenne a proci egyik felére is hűtőt rakni'' - tényleg menj aludni...

(#4992) Winner_hun válasza Pocok256 (#4988) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elsősorban a lesarkazás ellen van rajta (akinek:D mert nekem nincs rajta kupak;]) másodszor ha a hűtő felére tennéd és jól, lehet hogy le is hűtené, bár nem próbáltam és ez igen procihűtőfüggő (Pl Coolink BAT:DDD)

(#4993) Pocok256 válasza Winner_hun (#4992) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Na jó asszem ennyi volt a pályafutásom :D Pedig azt hittem igazam van de azért megnéznék egy félig feltett hűtőtt. Biztos mulis. Hűtő nélkül tudom h milyen főleg ha kivan iktatva minden védelem http://www.youtube.com/watch?v=a0gOUsfe2sY. :D:D

(#4994) Winner_hun válasza Pocok256 (#4993) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

itt van a kontra;] [link]

mod: ha linkelsz, a linket plíz a [L] [/L] tagok közé tedd thx

mod2: amúgy ez a videó már volt itt a ph-n csak nem találom a linkjét, amúgy ott még azon is vitáztak, hogy ez a video nem-e fake, mert hogy átszakadt az asztallap is, ami nem igen hihető dolog :U

amúgy ez egy duron proci, amiben még nem sűrűn volt hővédelem:)

[Szerkesztve]

(#4995) szandisas válasza Pocok256 (#4993) üzenetére

szandisas
(őstag)

gondolom a régebbi procikon még nem volt, így nem lehet általánosítani. Én egy másik videót láttam, ott csak elfüstöltek, de ez.... :DDD még az asztal is bánta :R

aláírás

(#4996) Pocok256 válasza Winner_hun (#4994) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

ÁÁ a vga hűtő hogy néz már ki kilóg a házból loller :D grat amúgy hány fokos a cpu és a gpu ?

(#4997) Pocok256 válasza szandisas (#4995) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem is éltalánosítottam ''Ja de ezért írtam h az elfüstölés nem valószínű (nem néztem milyen procija van)''. Ja ez emberen is átment volna :DD Gyilkos amd procik harci fegyvernek is jó lenne :D

(#4998) Winner_hun válasza Pocok256 (#4996) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

CPU passzív hűtéssel 45 fok full tehelésnél (A64 3200+ 3500+-on) VGA nem ment 60 fok fölé passzívan.

(#4999) fasyrt válasza ANT (#4871) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Gyári, persze. :)
Sokat találni gúglival, de egyik sem vesz be ilyet... :(
Köszi a segítséget, holnap rájukcsörgök.

(#5000) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Hát msot arról a gépről csetelek, és okés meg minden ,de holnap felhívom a gyereket hogy gáz van. Egyébként ált. mennyi gari van az iylen procikra meg vga, meg hűtő?
Ráadásul az Nokia N70-esem kamija is hibát írt ki ,de jó mostmár, hát ez nem az én hónapon és nem csak ezekért :S

(#5001) Winner_hun válasza Aaron14 (#5000) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szedd le az everestet [link] és nézd meg a hőmérsékletet. Amúgy az A64-es prociknál a tálcásra egy év, a dobozosra meg 3 év gar van. VGA-nál gyártófüggő

(#5002) Aaron14 válasza Winner_hun (#5001) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Úgytudom hogy ha hűtőt cserélek akkor is van valami gari vesztés.
Egyébként a vga-m ami egy inno3d GF 6800GT 55 fok kb. alapon AC Silencer hűtővel.

(#5003) nfsu17

nfsu17
(őstag)

Hello.

Egyedi kérdésem lenne.

Van egy mappa. Benne sok .avi, mpg fájl. Ezek ugye mind rendelkeznek nevekkel.
Azt szeretném, hogy a mappában lévő fájlnevek (címek) egy txt, vagy doc fájlba kerüljenek.
Lehetséges? Kicsit sok munka lenne egyenként kiírogatnom.

:R

----------------

Hűtőcsere ált. garivesztéssel jár.

[Szerkesztve]

(#5004) Prego válasza nfsu17 (#5003) üzenetére

Prego
(senior tag)

Ez programozási feladat nemde?

Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer

(#5005) Winner_hun válasza Aaron14 (#5002) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha szarul csinálod, akkor igen:D
Amikor szeded le a gyári hűtőt, a csavarhűzó végére tegyél papírzsepit, hogy a csavar fején ne látszódjon meg, hogy buherálták. És csak óvatosan;)

(#5006) Whaskes válasza Prego (#5004) üzenetére

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

nemhiszem, csak listát akar szerintem írni hogy ne kelljen egyenként írogatni hanem 1-2 katt és kész. :F

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#5007) nfsu17 válasza Prego (#5004) üzenetére

nfsu17
(őstag)

Mármint hogy érted?
Nem, számomra ez nem házi feladat, nem tanulok programozást.
Csak azt hittem van erre progi, vagy valami kombináció. :U
De lehet tévedtem.
Bocs.

Így van, listát szeretnék a videóklippjeimről na, kiböktem. :D

[Szerkesztve]

(#5008) Winner_hun válasza nfsu17 (#5003) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

total commanderrel megoldható: [link]

(#5009) nfsu17 válasza Winner_hun (#5008) üzenetére

nfsu17
(őstag)

:R

----------

Ó, b...s. :O
Nekem van egy ilyen progim, hogy WindowpaperXP. És emiatt a mappát nem mutatja a TC.
Azaz ahol be van állítva (be volt állítva valamikor) kép mappaháttérnek, azt a TC egyszerűen nem mutatja. Mintha nem is létezne. Mér? :F

[Szerkesztve]

(#5010) Prego válasza nfsu17 (#5007) üzenetére

Prego
(senior tag)

Hát utánanéztem pár Delphi kódnak az interneten. Erre szerintem progi nem létezik, hacsak valamelyik fájlkezelőben nincs olyan opció, hogy összegyűjti a fájlneveket és kiírja egy txt be.
Ha érdekel a dolog, akkor holnap esetleg feltehetek egy Delphit, ha találok itthon.

Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer

(#5011) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Folytatás itt: [link]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.