Köszi, sokat segítettél! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
lajos001
(fanatikus tag)
(#902) Motion_Blur válasza morp (#899) üzenetére
- Privát
- 2006-02-27 23:33:07

Motion_Blur
(PH! félisten)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

mr_knight
(senior tag)
Sziasztok !
Tudtok mondani, olyan programot amivel meglehet azt csinálni, hogy bescanellek egy dokumentumot és nem kép formátumba menti, hanem mondjuk TXT-be vagy más egyéb szövegszerkesztősbe. Szval az a lényeg, hogy ne képet csináljon belölle, hanem a betüket rendesen scannelje be ! Egy sima lampról van szó amin nyomtatott szöveg van, ja és egy táblázat. 

Loveless
(senior tag)
recognita
>>> Viva la Anarchia! <<<
(#905) T. Almeida válasza mr_knight (#903) üzenetére
- Privát
- 2006-02-28 08:04:38

T. Almeida
(senior tag)
ABBYY Finereader...állítóleg ez a legjobb (nem tudom, én csak ezt használom, mást még nem próbáltam).
(#906) T. Almeida válasza morp (#892) üzenetére
- Privát
- 2006-02-28 08:05:56

T. Almeida
(senior tag)
Esetleg 2big.hu
Mivel ez egy magyar site, nagyon gyors.

zolees
(kvázi-tag)
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy melyik winyó jobb szerintetek, a hitachi 60gb-os ata deskstar verziója vagy a samsung 60gb-os ata sp0612n verziója? Korban megegyeznek!
Lehetőségem van választani és érdekelne hogy melyik a jobb!
Segítségeteket előre is köszönöm!
(#908) T. Almeida válasza zolees (#907) üzenetére
- Privát
- 2006-02-28 10:40:27

T. Almeida
(senior tag)
A Samsungra egy szavazat 
(de eléggé elfogult vagyok).

Hörpi
(fanatikus tag)
Én is a Samsungot választanám...
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
Abbyy Finereader szerintem is
már csak azért is, mert a Recognitát már régóta nem fejlesztik (pedig magyar volt - és állítólag full assemblyben írták
) , a múltkor kerestem a neten letöltésre, és sehol nem találtam 
Finereader viszont bevált, nagyon jó aránnyal dolgozik, ajánlom!

zolees
(kvázi-tag)
Köszönöm nektek a választ az én szívem is a samsung felé húz, úgyhogy eldöntöttem a samsung lesz a kiválasztott!!!

Safranek
(tag)
Halihó!
A kérdésem szorosan kapcsolódik az informatika mindennapjaihoz. 
Hogyan kell egy autót ''bebikázni''? 
''Safranek, jöjjön csak közelebb..''

WillChi
(őstag)
Egy jól működő akksit kötsz össze 'bikakábellel', a nem működő autóddal... 
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...
(#914) T. Almeida válasza Safranek (#912) üzenetére
- Privát
- 2006-02-28 11:35:51

T. Almeida
(senior tag)
Szvsz itt tedd fel a kérdésed...nem hiszem, hogy mindenki tudja itt, mi az a ''bebikázás'' (pl. én se tudom). 
[link]

Hörpi
(fanatikus tag)
De ne ilyen supermartketekben kapható 200-300 Ft-os bikázókábellel próbálkoz, mert azt csak annak nevezik...
Hiába bikázol jó aksiról, ha sz@r a kábel nem érsz vele lóf@**t sem...
Benzines, vagy Diesel?
[Szerkesztve]
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...

Safranek
(tag)
Benzines.

Safranek
(tag)
T. Almeida , WillChi thx. 
(#918) Safranek válasza T. Almeida (#914) üzenetére
- Privát
- 2006-02-28 11:53:04

Safranek
(tag)
Ez a topic jobban pörög. 

zolees
(kvázi-tag)
Amúgy szerintetek mennyit érhet? 2003. 08. havi

ocsi19
(senior tag)
szvsz egy 60gb vinya most 2évesen 6k-6,5k-t ér
Üdv.
Van egy 60 Gb-os Maxtor HDD (6L060J3), ami csak PIO módban akar működni 
Eddig jó volt azt mondta a tulaja, de letört pár tüskét a HDD csatijáról és újra lett forrasztva az egész (szakember által)
Most viszont nagyon belassítja a gépet ha másolok rá és a bott is 4-5x-esére nő.
Próbáltam már eltávolítani a Másodlagos IDE csatornát, amin van, hogy hátha újradetektálja a rendszer, de mindig csak PIO marad és így nagyon idegesítő a sok szagggatás meg a 2-3000-es másolási sebesség.
Mit próbáljak még ki?
Azt nem hiszem, hogy baja esett volna forrasztás közben, mert akkor nem is menne szerintem...
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."
egy kérdés:
a computermode vajon hogy szállíthat ki házakat????
postán adják fel utánvéttel ez nem gáz egy háznál?
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

lajos001
(fanatikus tag)
A Postát ismerve öntvény házat rendelj! 

ToBeY
(PH! nagyúr)
Haverom variált valamit és lett egy megosztott dokumentum mappa az én saját néven lévő dokumentum-om mellet.A kérdés az hogyan tudnám eltávolítatni?
itt egy kép
[link]

Safranek
(tag)
Probléma megoldva. Thx mindenkinek. 

L3zl13
(PH! nagyúr)
Pedig ha gond van egy vinyóval aminek letörték pár tüskéjét én biztosan arra gyanakodnék először, mitn a probléma forrására... 
Aki hülye, haljon meg!
Gyanakodni én is gyanakszom, de fura, hogy akkor ennyire rendben megy, a Bios is felismeri, csak értelemszerűen fogja a gépet, mivel PIO módban hajlandó működni csak.
A csati 2 oldalán volt letörve 2 tüske és ezt egy PH-s tag (RIVE) forrasztotta meg nekem, de csak úgy sikerült neki, hogy az egészet leforrasztotta és egy másik HDD-ről újat rakott rá.
Most a HDD Sentinel progival csináltam egy testet róla és elküldtem liksoft-nak és sentinel-nek, majd szólnak ha van valami info...
Eléggé melegszik is, az előbb 54 fokos volt, most beraktam egy 2 ventis rackbe és agy csak 44-45.
Mondjuk meg is van terhelve, hálón másolok 40 gigát rá éppen, csak zavar ez a PIO és az hogy ennyire megfogja a gépet... 
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

WillChi
(őstag)
Mi ezzel a probléma? [link]
A megosztandó dokumentumokat egyszerűen csak bele kell húzni ebbe a mappába, és kész. Ez a mappa erre való.
[Szerkesztve]
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

mr_knight
(senior tag)
Szia, Loveless , T. Almeida , emitter !!
Köszönöm a válaszotokat ! Most nézem a programokat. 

ToBeY
(PH! nagyúr)
Az a baj hogy eddig nekem nem volt ilyen, csak a haver megakart valamit osztani és azóta ez ott van! De eddig ez nem volt ott!
Egy agyonkaristolt cd-t szeretnék archiválni, de egyik cd/dvd-meghajtóm sem tudja beolvasni a lemezt, viszont a sima hordozható cd-lejátszóm tudja kezelni. Ötlet? 
Az internet hülyévé tesz.
(#932) T. Almeida válasza Nimrod (#931) üzenetére
- Privát
- 2006-02-28 16:17:58

T. Almeida
(senior tag)
Ezek szerint ez egy eredeti audio CD?
Nem lehetséges, hogy védelem van rajta? Nekem is van olyan audio CD-m, amit nem olvas be a számítógép CD-ROMja.

matuu
(tag)
Ezt miért csinálja???? Nem értem. Eddig nem volt ilyen gáz, de most tettem újra a rendszert. Konfig adatoknál.... ![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/matuu/size2/20089302.jpg)
''A'' rulez => ATI, AMD, ASUS
(#934) Nimrod válasza T. Almeida (#932) üzenetére
- Privát
- 2006-02-28 16:21:51
Nem, ez már írott/másolt cd, tehát nem is lehet védelem. De pokolian retkes és karcos, ezért is birkózik vele a lejátszó. A koszt még csak-csak eltakarítottam, de a karcokkal nem tudok mit kezdeni.
[Szerkesztve]

matuu
(tag)
Lehet, hogy nem lehet elolvasni, mit is akarok. Akkor viszont: [link]
Kösz

Koban
(kvázi-tag)
Használd a klasszikus média pléjert új codekkal.

matuu
(tag)
Igen lehet, hogy menne, csak nem értem, hogy eddig miért ment, most meg miért nem. Ez nekem nem tetszik. Amúgy meg próbáltam már Bs playert, meg Vplayer-t is, de egyik sem megy. Bármi más ötlet?
Az én problémámra valaki? 

matuu
(tag)
Ha már más nem is lesz, akkor melyik az új codec pack, amit érdemes feltenni?

Vagyok
(senior tag)
Sziasztok. NFSU MW miért kezd el szaggatni pár perc játék után?
Amire gondoltam:
Felbontás alap, akkor is szaggat. IC7-ben egy 2800 Northwood, 1Gb rammal, ATI 9800 megjelenítésében. Ezért gyanítom, hogy nem a géppel van a gond hanem valami beállítás amit nem találtam meg. Ráadásul az első telepítésnél ment minden gond nélkül ráadásul más játék megy ahogy kell.
Van valami 5letetek? Köszi a help előre is.
Három gond lehet! vagy az, hogy a cd/dvd olvasólencse a gépedben, már koszos, és nem bírja az ilyen karcolt cd-ket olvasni, nem mint a discman. ebben az esetben, az a lehetsége megoldás, hogy szerzel egy lencse tisztító cd-t, aminek a hátulján egy kis kefe helyezkedik el, és az letisztítja a lencsét(Van ilyen cd!onnan tudom, hogy nekem is van egy!) Vagy az a gond, hogy a cd/dvd olvasód nem igazán bánik el az ilyen karcos cd-kkel, és ha más haverodnál próbálnád, egy más típusú cd/dvd olvasóval, ott lehet hogy sikerülne(Tapasztalatból!!!) Vagy a harmadik gond, hogy a rendszered van kicsit összeomolva, és nem ártana újratelepíteni!
Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!
Ennél a játéknál, ha feljebb állítod a felbontást jobban megy!(Szerintem! Már két gépen tapasztaltam!) Vagy lehet hogy vírusos a géped, és a NFS-t támadta meg először(Tapasztalat!) Vagy nem tom! Talán kezd összeomolni a rendszered. Más tippem nincs!
De nem tudom, hogy tudod-e, hogy ha ahol a felbontást állítod, megnyomod a 2-est, akkor megjelennek a részletes beállítások!
[Szerkesztve]
Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!
Egy viszonylag új dvd olvasóval próbáltam winxp alatt, be sem olvassa (led világít, de sosem alszik ki). Másik gépemen cd-író van, régebbbi példány Linux rendszerrel, ott sem tudja beolvasni. 

Vagyok
(senior tag)
Jó pofa vagy 
Tehát vírus nem lehet. Összeomlás sem lehet, mert friss a rndszerem. Ha a felbontást feljebb veszem akkor is szaggat. Ha a felbontáson belüli finoságot állítom akkor sem változik a dolog.
Mi a baj?

A régebbi linuxok között vannak olyanok, amelyek, nem ismerik fel a windows-os fájlokat! lehet hogy ez a gond! A másik géppel, meg az lehet, amit az elöbb mondtam, hogy valami okból nem ismeri meg, mert a bátyámnak a SAMSUNG dvd-írójával nem minden cd/dvd-t lehet be olvasni. Én ennyit tudok segíteni. talán próbáld meg átvinni az egyik haverhoz, és nálla megpróbálni. Vagy nem tom...
Hát nem tom! A Gépeddel nem lehet gond, mert néztem a konfigodat, és azon a gépen hasítania kellene! Passz. 
[Szerkesztve]

robisz
(senior tag)
Én már szenvedtem egyszer karcos cd-vel mérsékelt sikerrel...
1-2 tipp:
-Használd az Exact Audio Copy nevű programot a grabbeléshez...
Néhány hibát ki tud javítani, úgy hogy sokszor egymás után beolvassa
a hibás részt... persze durva karcokkal nem tud mit kezdeni.
-Állítólag ha fogkrémmel megtisztítod a karcos cd-t az valamelyest
javít a helyzeten... bár ez már lehet a mágia kategória 
Belülröl kifelé a sugarak mentén kell dörzsölni kézzel és
lemosni vízzel... csak vigyáz nehogy mégjobban összekarcold 
-Vannak meghajtók amelyek kevésbé érzékenyek a karcokra,
ha van lehetőséget próbáld ki még néhányban...
1ébként szerintem a hifik ''csalnak'' a karcos cd-kkel egyszerűen
átugorják ha valami nem tudnak olvasni és lehet olyan pici a hiba,
hogy nem is hallható..
Női túrabakancs eladó: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=359320
Ez a cd tele van karcolásokkal. Megnéztem Linux alatt is, programok egyszerűen kilőve, mert egy épkézláb szektort nem bír beolvasni egy cd/dvd-lejátszóm sem. 
Erre? Domestoszt! ![;]](/dl/s/v1.gif)