2 gépem van de csak egy vinyom
1. gép NF7-S ő nem ismeri fel a vinyomat
2. Asus K8n-e delue ő régebb ota meg van (erről irok most is)
ő felismeri a vinyámat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Szumi
(lelkes újonc)

Szumi
(lelkes újonc)
azt hiszem igen 

qtrica
(senior tag)
Akkor bogyózd ki, a sata1 sata2 állást, s menni fog. 
Yoda Jr.

Szumi
(lelkes újonc)
szoval a jumpert dugdosam ide oda aztán majd jó lesz 

qtrica
(senior tag)
Francokat.
A kép mutatja a sata1 állást, az kell neked.Utána biosban keresd meg, s állitsd be, hogy róla butuljon.
Yoda Jr.
Üdv! ha valaki tudna nekem segíteni a infraportos távirányításban(PC-hez), akkor kérem jöjjön át erre a topicra egy percre, és segítsen a gondomon, ha nem nagy kérés!![link]Köszönöm!
[Szerkesztve]
Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

Zeze
(újonc)
8 bites kártyaolvasót keresek.
aki tud segítsen,
lehet szó bármiről
ZzZ

csapos2
(PH! addikt)
Üdv!
Köszönöm a segítő szándékot 
Közben utána jártam : perforált lemeznek hívják. Mindezt csak azért írtam le,hátha valakit érdekel még.Én gépház oldalába akartam belevágni a szellőzést elősegíteni.[link]
[Szerkesztve]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
Hali all!!! Leszedtem a Memtest 86 progit és 3 fájl jött le.
1.install.bat
2.memtest.bin
3.rawrite.exe
4.egy txt ezeket csak másoljam fel egy floppyra és bootoljak be vele ha leakarom futtani a tesztet?
Hali all!! Lefutattam egy HD Tune progit és azt irta h a 55MB/SEc ezt ugye az olvasásra érti? Meg ugye a másolásnál lassab a vinyó mint irásnál vagy olvasásnál? Vagy tudna nkm valaki egy kis össze foglalót irni vagy adni erről az olvasásról meg az írási sebbességekről h megértsem?

morp
(fanatikus tag)
tegyél be egy üres floppy-t, indítsd el az install.bat-ot. ha kész indítsd újra a gépet úgy hogy a floppy-ról bootoljon.
Thx!!! amugy az ATA és az ATAPi közt mi a külömbség? Jah és lécci a másik két kérdésemre is valszolj/válaszoljatoK!!!
Nagyon lamer kérdés...ha van hardveres tűzfalas routerem, akkor nem is kell a gépre szoftveres tűzfal?
Vagy kell is és érdemes is?
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

RayMckurt
(újonc)
Én le szeretném cserélni a vga-mat gyenguszabbra.. Van még rá másfél év gari és a boltban ha tönkremegy akkor levásárolhatom az árát(96K volt( pont ram kéne meg vinyó plusz egy alaplap)), így pont kijönne az a pár alkatrész ami kéne még egy másik gépbe.
Naszóval ha fognám és felhúznám a karit v. megállítanám a hűtését az garanciális probléma lenne?(ha egyáltalán le tudnám égetni a kareszt) Tudom-tudom nagyon brutális módszer, de szükség törvényt bont(haver Németből tudna nagykeráron majd tavasszal 7800GS-t hozni helyette) Hitel kifújva, meg kölcsönök is ez az egy út van ha meg akarom szerezni a másik gépbe az alkatrészeket.
Szerintetek?
Shuttle AB60N - Intel Pentium 4 3Gh Northwood - 1 Gb Kingmax Superram Pc 3200 - Leadtek Winfast A400Gt TDH (Gf 6800 Gt) -Gembird 600W - Plextor PX716A - Sound Blaster Live! 7.1 24bit - A4 Tech NB30 - Sony CPD G520 21'' CRT - a többi túró!
Sztem mindenféle képpen érdemes a szoftveres itt felrakni tuti amin tuti!!!

qtrica
(senior tag)
Szerintem ezt itt ne kérdezd. 
Yoda Jr.

L3zl13
(PH! nagyúr)
Hááát.
A hardveres tűzfal a befelé jövő kommunikációtól majd 100%-osan véd, de azért van értelme emellett a szoftveresnek is.
Pl a szoftveres tűzfal észreveszi, ha egy alkalmazás megváltozott, és figyelmeztet. Vagy ha egy alkalmazás a háttérben adatot próbál küldeni.
Ez jelezheti azt, hogy valami kártevő munkálkodik a gépeden.
És a hardveres tűzfal vagy kiengedi ezt a cuccot (pl kifele minden engedélyezett, vagy az adatot a 80-as portra küldi a kártékony progi vagy hasonló), vagy nem, de mindenesetre te nem fogsz tudni róla.
Ha mákod van, akkor az ilyen progikat megfogja a vírusírtó, de ha nem, akkor jól jöhet egy szoftveres tűzfal.
Aki hülye, haljon meg!

morp
(fanatikus tag)
szerintem próbáld meg eladni

L3zl13
(PH! nagyúr)
Szerintem írd be ide a kártyád sorozatszámát, hogy az itteni boltosok tudják kit kell nyakánál fogva kipenderíteni a boltból, ha bemegy hozzájuk egy ilyen k*cs*g... 
Aki hülye, haljon meg!

RayMckurt
(újonc)
Eladnám én, de sajna csak 55-60k-t adnának érte kéz alól, míg a boltban le bírnám vásárolni mind a 96-ezrest amennyiért vettem tavaly tavasszal(érted a dilemmát
30k bukta lenne)
Shuttle AB60N - Intel Pentium 4 3Gh Northwood - 1 Gb Kingmax Superram Pc 3200 - Leadtek Winfast A400Gt TDH (Gf 6800 Gt) -Gembird 600W - Plextor PX716A - Sound Blaster Live! 7.1 24bit - A4 Tech NB30 - Sony CPD G520 21'' CRT - a többi túró!

Szumi
(lelkes újonc)
Köszi mindekinke aki segiteni probált
A gond még nem oldodott meg de majd meg fog 
Köszi, akkor fenn marad az Outpost is...
D-Link DI-604 Router
Ilyet szereztem.
Bonyolult bekonfigolni?
2 gép és DSL net megosztás lenne.
Mire figyeljek?
Routerrel még nem volt dolgom 

RayMckurt
(újonc)
Sorry... Akkor tárgytalan, nem untatok senkit a sztorival nyomós okom lett volna rá..
Bocs, ha megsértettelek volna csupán lehetőségként kérdeztem meg, elnézést ha vkit evvel megbántottam volna..
[Szerkesztve]

L3zl13
(PH! nagyúr)
Egyátalán biztos, hogy nem ismeri fe a vinyód?
NF7-S-ben még nincs natív SATA támogatás, úgyhogy nem tudom a BIOS látja-e a vinyát, vagy ugyaugy kijelzi-e, mint az ATA vinyókat, vagy csak külön a SATA vezérlő résznél. Ott meg lehet, hogy külön be kell menni a SATA vezérlő menüjébe? Sajnos NF7-S-t nem nagyon ismerem.
SATA vezérlő nincs letiltva BIOS-ban:
A Windows telepítő meg úgysem fogja látni a lemezt, csak ha betöltöd F6-tal a drivert flokiról.
Aki hülye, haljon meg!

L3zl13
(PH! nagyúr)
Ja, ha nem magyar, akkor már nyugodtan ki lehet b@szni velük, mi? 
Aki hülye, haljon meg!
hy all
rég jártam erre 
tudtok vmi progit amivel lehet mp3-akat vagy wav-ot vágni?szal lehessen kivágni részeket és ne legyen bonyolult használni
előre is köszönöm 
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/
Mit jelent azh natív?

qtrica
(senior tag)
Ezt a gugli Neked is megmondja.
[link]
Yoda Jr.

qtrica
(senior tag)
Kereső neked.[link] 
Yoda Jr.
Szerintem erre jó program a Sound Force valamelyik része. Én már sok zene fájlt vágtam vel, és szerkeztettem(gyorsaság,hangerő,stb) A kezelése olyan közepes szinten van, de meg lehet tanulni.!(Csak figyelj, hogy olyan verziót szerezz(ha ez megfelel neked!) Amelyiknek nincs MP3 limitje!)
[Szerkesztve]
Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!
Valaki a #856-tal tud valamit kezdeni?
THX mindenkinek
OMG ez 32 mega 
ezt le lehet szedni ingyenesen is???
sound forge
A Soundforge fizetős...de a mai világban ez már kinek jelent gondot? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként számomra sokkal barátságosabb az Audacity...magyar is, kicsi is, ingyenes is és majdnem ugyanannyit is tud mint a SF...ha nem magas szintű profi munkára kell, akkor tökéletesen megteszi.
az meg van
csak nemtom használni 
- Privát
- 2006-02-27 22:34:17

Motion_Blur
(PH! félisten)
Hi!
Egy 3 megás videot szeretnék gyorsan feltölteni valahová. Nem tudtok valami jó oldalt? 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
ja meg még egy progi amivel lehet wav-ba rakni mp3-akat ugy h jól összetömörítse
vagyis h jó kicsi legyyen a zene amit átkonvertálok
biztosan ezt akarod? a wav pont hogy sokkal nagyobb méretű mint az mp3, mivel nyers formátum
ha fordítva akartad írni, azaz wav->mp3 konverter kell, akkor download.com -> sound szekció, vagy mi
tömegével vannak az efféle cuccok, sok ingyenes is köztük
Motion_Blut:
egy ingyenes tárhely? sztem alapból érdemes fenntartani egy ilyet, sokszor jól jöhet ilyen apró dolgokra 
[Szerkesztve]
igen pontosan ezt akarom 
régebben volt egy progi
leraktam monora meg egybek és sokkal kisebb lett
audacity-hez tud vki vmi leírást vagy helpet h hogy kell vele vágni?
(#891) Motion_Blur válasza emitter (#889) üzenetére
- Privát
- 2006-02-27 22:41:43

Motion_Blur
(PH! félisten)
Nem vágom a php-t, meg az ehhez hasonlókat, atw, uw, extra se jött be 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#892) morp válasza Motion_Blur (#887) üzenetére
- Privát
- 2006-02-27 22:42:58

morp
(fanatikus tag)
(#893) emitter válasza Motion_Blur (#891) üzenetére
- Privát
- 2006-02-27 22:43:44
sebesség miatt nem jött be? és miért kell hozzá php
felnyomod rá ftp-n a videót és kész
(#894) Motion_Blur válasza morp (#892) üzenetére
- Privát
- 2006-02-27 22:49:29

Motion_Blur
(PH! félisten)
Utóbbit prószáltam, feltöltötte a fájlt és kész, se egy link, semmi 

lajos001
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Megőrjit az explorer, ha egy linkre kattintok akkor csak egy kis ablakocskában nyílik. Hol tudom beállítani, hogy teljes méretü ablakban nyíljon?
A tálcán beállítottam a teljes méretü futást, de az csak akkor él, ha onnan nyitom meg.
Köszi.
(#896) morp válasza Motion_Blur (#894) üzenetére
- Privát
- 2006-02-27 23:11:14

morp
(fanatikus tag)
de legalább felment 
én csak a rapidshare-t használtam egyszer, az adott linket

morp
(fanatikus tag)
akkor használj firefox-ot 
(#898) Motion_Blur válasza morp (#896) üzenetére
- Privát
- 2006-02-27 23:13:31

Motion_Blur
(PH! félisten)
[link]
Tölthető? Jobb felsőben számol vissza...
(#899) morp válasza Motion_Blur (#898) üzenetére
- Privát
- 2006-02-27 23:25:28

morp
(fanatikus tag)
lejött. marha érdekes 
Csá mindenkinek!
Mennyire ismeritek a következő címeket:
-PartNero GSM
-XXL GSM
-GSM Depo
Hamarosan venni szeretnék egy új telót,de nem igen ismerem ezeket a helyeket.
Szóval aki ismeri ezeket írjon valamit.Hol érdemes és nem érdemes vásárolni,melyik megbízható,melyik nem,stb.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________