Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#751) Balli

Balli
(őstag)

Hogyan tudom a desktopomat képformátumumba kimenteni? A printsreenel csak wordbe tudom beilleszteni de aztán nem tudom elmenteni mint egy képet.
A végső cél feltölteni a netre a képet

Athens 2004

(#752) The DJ válasza Balli (#751) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Print Screen...megnyitod a paintet/Szerkesztés/Beillesztés és utána elmented abba a fomátumba amibe akarod és töltheted is felfelé.

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#753) x_o_n válasza Balli (#751) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

1:printscreen
2:megnyit paint
3:ctrl+v
aztán elmented

:igényes festés vállalok referenciákkal:

(#754) Bubu79 válasza Balli (#751) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Használd a Paintet legvégső esetben, oda is be lehet illeszteni ;) ( Érdemes utána valamilyen képnézegetővel/klépszerkesztővel kicsit kissebbre konvertálni / pl.: XnView át tudja méretezni / )

Hát erről lemaradtam... :DDD

[Szerkesztve]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#755) Hasek válasza Balli (#751) üzenetére

Hasek
(senior tag)
LOGOUT blog

PrintScreen-nel paint-be is be lehet illeszteni, és onnan ki lehet menteni JPG-be, vagy bármely más képformátumba.

Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

(#756) Balli

Balli
(őstag)

huhh :) , köszönöm szépen mindenkinek a villám segítséget ;)

Athens 2004

(#757) Norbo03 válasza Hasek (#738) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Köszike már nézem is!! :R :R

(#758) D.Orion válasza FragStaR (#727) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Pontosan melyik internetes pénzkeresőhöz kellene? Mert majdnem mindegyikhez van külön-külön 1-1 ilyen botprogram. Egyébként ez szabályellenes, de gondolom ezt te is tudod.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#759) D.Orion válasza mm00 (#724) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Iktasd ki a routert a körből és nézd meg, hogy ha a modem és a gép van csak összekötve akkor is fennáll-e ez a próbléma. Ha igen akkor a szerződésedben valószínüleg le van írva, hogy mit vállal a szolgáltató. Nagy valószínűség szerint reklamálhatsz, mert te egy fix 2048Kbit/192Kbit -es netre fizettél elő. Úgye ez azt jelenti, hogy a letöltésed az kb 256KB/sec a feltöltésed pedig 24KB/sec. Azért írtam át KB-ba, mert a le/fel - töltésvezérlők abban számolnak. DE még véletlenül se mond, hogy van a modem és a gép között egy router, mert elvileg te egy gépre vetted a netet, és nem lehet megosztani. Ha a próbléma tartósan fennáll akkor asszem lehetőséged van a hűségszerződés felmondására is, minden negatív (további fizetés) kötelezettség nélkül. Alaposan olvasd át a szerződésed és a neten felelhető dokumentumokat.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#760) D.Orion válasza Norbo03 (#728) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

A DRAM és az FSB viszonya kb ennyi:
A DDR RAM rövidítés úgye egyfajta dupla adatforgalmat vagy mit jelent. Ez azt jelenti, hogy miközben a ramod 200MHz-en megy az effektíve 400Mhz-et jelent.
A proci FSB-je és a szorzója adja meg a processzor valós órajelét. pl.: 11x200=2200MHz vagy 11x166=1826MHz
A Dram és az FSB viszonya határozza meg, hogy ha húzod a ramot akkor húzza-e vele a procit is. Az 1:1 -ben állás szerint igen. Mindenképp javasolt ez a beállítás, mert így hatékonyabban kommunikál(szinkronban) a proci és a ram is, ha nincs tuningolva akkor is.

(#761) Norbo03 válasza D.Orion (#760) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Hú naon szépen köszönöm a fejtágitást megint okosabb lettem értem igazad van én amikor huzoma proci FSB-jét akkor a RAM-nak az órajele is emelkedik. Még1szer kössszzzz!! :R :R :))

(#762) Norbo03 válasza D.Orion (#760) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

''A Dram és az FSB viszonya határozza meg, hogy ha húzod a ramot akkor húzza-e vele a procit is'' Ezt nem forditva akrtad írni? Mert ha a procinak az FSB-jézt huzom akkor a RAM-nak emlkedik a frekije.

(#763) ocsi19

ocsi19
(senior tag)

tudom hogy nem érdekel senkit, de gondoltam megosztom veletek az örömömet, + hátha jár még valaki így rajtam kívül :DDD

szóval a bios nem jött be, a 4. biosfrissítés után jó lett, a legalapabb bios-t (v1.00) tettem vissza és megjavult... :C

(#764) D.Orion válasza Norbo03 (#762) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nem! CSak lehet, hogy fenntebb egy kicsit elírtam valamit. Mert a proci mindenkori valós órajelét a proci szorzója és a ram órajele(FSB) határozza meg. Szóval ha változtatom az FSB-t akkor azzal változatom a ram órajelét. És ha a DRAM FSB viszony 1:1 akkor a proci és a ram szinkronban vannak.
De már teljes mértékben megkeveredtem és előfordul, hogy néha hűlyeséget írok. Bocsi...

(#765) D.Orion válasza ocsi19 (#763) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Über, és ez a biosverzió milyen procikat ismer fel? Mert esetleg ha olyan régi akkor egy újabb magos procit már lehet, hogy nem fog felismerni.

(#766) föccer válasza Hasek (#750) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Hasek: pü megy.

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#767) Norbo03 válasza D.Orion (#764) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Most megint nem értek vlmit mert a proci valós órajelét a proci szorzója és az alaplapi chipset órajele adja meg nem a proci és a ram órajele össze szorzása tuidomásom szerint. Mert nkm 2*256 MB 400-as RAM-jaim vannak de szinkronba hajtom őket.

(#768) Balli

Balli
(őstag)

Két postafiókom van, de az outlookom (2002-es) egybe kezeli a kettőt azaz ha a kettő közül valamelyikre email érkezik akkor az egyetlen közös beérkezett üzenetek mappába fog megjelenni. Valalmint ha emailt irok akkor az alapértelmezett cimről fogja elküldeni.
Nem lehet azt hogy ezt a két fiókot egymástól függetlenül kezelje, külön beékezett üz. mappájuk legyen, s egy kattintással tudjak váltani a két postafiók között?

Athens 2004

(#769) D.Orion válasza Norbo03 (#767) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Te figyú a ramnak két tulajdonsága van.
1. Mekkora méretű. Ez a 256MB
2. Milyen gyors. Ez a 400Mhz.
A DDR ramoknak köszönhetően ez a 400MHz az effektív(valós) órajel. Valójában csak 200Mhz-en megy, de mivel ez DDR így dupla mennyiségű adatot szállít, ezért 400Mhz.
Az alaplapi chipkészletnek nem sok köze van ehhez, csak annyi, hogy az köti össze a procit meg a ramot.

(#770) Norbo03 válasza D.Orion (#769) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Azt tom h a DDR dupla adatforgalmat jelent: de nkm 2000MHZ-s a procim és ez ugy jön ki h 12*166 mert 333FSB-s a procim de a ramom 400MHZ tehát ha azal szoroznám a 12-t akkor nem hiszem h indulna a gép 2400MHZ-n. Jah és utána néztem h az FSB az egy kommunikációs csatorna a proci és az alaplapi chipset között és az procinak a névleges órajele az alaplapi chipset és a proci FSB-jének a szorzásával jön ki. Tehát a procinak az FSB-je és az alaplapi chipset FSB-je mindig megyezik tehát ha huzod az FSB-t a procinak akkor automatikusan emelkedik az alaplapi chipset FSB-je és a RAM órajele is. Naggyából ennyi!!! Mindjárt adok egy linket.

(#771) Norbo03 válasza Norbo03 (#770) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

[link] a 4.részt nézegesd meg. de azt olvasd végig. :DD :DD

(#772) KrenAtesz válasza Balli (#768) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Eszközök, üzenetszabályok, és ott beállítod, hogy az erről a fiókról érkező üziket ebbe és ebbe a mappába mentse :)

mod: az írást nem tudom, asszem a feladót lehet változtatni az új üzi írásánál

[Szerkesztve]

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#773) föccer válasza Norbo03 (#771) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Most saját magadnak magyaráztál meg valami?

Az írásod alapján a ramok csak 166*2= 333 MHZ-en mennek, és nem 400-on.

az fbs = a proci alap órajelével.

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#774) D.Orion válasza Norbo03 (#771) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

K, elhiszem, de a link szar ill. a cuccot nem lehet kicsomagolni.

Szerk.: Furaa windows letöltő le tudta szedni és meg is lehet nyitni vele.

[Szerkesztve]

(#775) Relisys

Relisys
(senior tag)

hali!

Tudna nekedm vki belinkelni internet explorer setupot windows xp sp2-re ? Leehtőleg 6-osat, sehol nem találom :(

(#776) Norbo03 válasza föccer (#773) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Nem magamnak hanem D.Orion-nak!!!

(#777) Fecsy

Fecsy
(tag)
LOGOUT blog

HI!

Véletlenül kitöröltem a gyorsindításból az ''asztal megjelenítése'' ikont,de nem tudom hogyan lehetne oda valahogy visszavarázsolni..... :F

Help PLZ :))

(#778) D.Orion válasza Relisys (#775) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Alapból nem az ie6 van az SP2-ben :F

Szerk.: Norbo03 779-es hszre. Igen, de akkor minek kérdeztél engem ha ebben is le van írva?

[Szerkesztve]

(#779) Norbo03 válasza D.Orion (#774) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Nah akkor megnézted? Mit ir róla?

(#780) _Gudella válasza Fecsy (#777) üzenetére

_Gudella
(őstag)

Megkérsz valakit akinek megvan, hogy küldje el e-mailben, msn-en, stb...

amúgy szerintem sokkal kényelmesebb a win gomb + D kombináció, csak kell pár nap hogy megszokja az ember

(#781) Balli válasza KrenAtesz (#772) üzenetére

Balli
(őstag)

Köszi szépen, nekem nincs ilyen üziszabályok menü az eszközökben gondolom az eltérő verzió miatt. De ez nem mentség arra hogy nem találom akkor sem hogy hol kellene beállítani hogy egyes fiókok érkező üzijeit ebbe s ebbe a mappába mentse el, pedig létre is hoztam a két mappát ami a képen is látszik (csilla, balli):
[link]
Gndolom itt kellene beállitani hogy hova érkezzen, amit belinkeltem, de nem tudom :( egyáltalán jó helyen járok?
S még mindig ott van az, hogy hogy lehet gyorsan fiókot váltani ha nem az alapértelmezettel szeretnék üzit küldeni?

Athens 2004

(#782) Norbo03 válasza D.Orion (#778) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

azért kérdeztelek mert ezt még utána találtam miután kérdeztelek!!

(#783) Fecsy válasza _Gudella (#780) üzenetére

Fecsy
(tag)
LOGOUT blog

Köszi,nem is tudtam,hogy erre is van egy bill kombináció :DD

(#784) torogyuri

torogyuri
(fanatikus tag)

Nekem az lenne a problémám hogy nem tudom lementeni erről az oldalról a logót (bal felső sarok) mivel flash-ben van: [link]

valaki tudna segíteni? :F

[Szerkesztve]

(#785) Balli válasza torogyuri (#784) üzenetére

Balli
(őstag)

Printscreen, majd beillesztés a paintbe, ott kivágod a logót s lemented a képet

Athens 2004

(#786) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Mivel és hogyan lehet fényképet tisztítani?
Van itt egy pár (papír)kép, amiről le kéne szedni az ujjlenyomatokat és egyebeket mielőtt szkennelem őket.
Nos?

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#787) Norbo03

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Hali all!! Ismét lenne egy kérdésem még pedig az mik azok a bankok a memróiánálm és h miből állnak? tud nkm erre vlki erre válaszolni? lécci csak azok válaszoljanak már akik tudják.!!

(#788) drpele

drpele
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Nem tudja vki hogyan lehet a menü nyelvét állítani az MS Office-ban? Ismerős elállította és mivel szakdolit szerkeszt nem ártana ha most meg tudnánk oldani a dolgot. Persze angolul nem tud és angol lett a menü az eddigi magyar helyett...

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#789) Sandras

Sandras
(újonc)

Hello!
Úgy tudom itt lehet kérdezni,
ha igen akkor mondja meg valaki, honnan lehetne letölteni mozgókép szerkesztő programot, amivel játékfejlesztő csapatunk animációkat szerkeszthet(lehetőleg ingyen :R )

(#790) Hasek válasza Sandras (#789) üzenetére

Hasek
(senior tag)
LOGOUT blog

Flash! mondjuk attól függ, hogy milyen komolyságút akartok csinálni? mondjuk egy kis 2d-s animációt, arra tökéletes az elöbb! De ha 3d-ost, akkor a maya c. progit ismerem, bár kezelni nem tudom, de információim szerint azzal csináltak sok animátrix jelenetet. De nem tudom, hol lehet letölteni!

Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

(#791) rlazol válasza Sandras (#789) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

ha üzleti célra fejlesztetek, akkor nincs ingyenes proggi. Az összes ingyenes proggi csak magáncélú felhasználásra ingyenes. Azt javaslom, egészítsétek ki a csapatot egy animátorral, mert akár a maya, akár más - az egy külön világ, és nagyon bonyolult.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#792) rlazol válasza drpele (#788) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

a menü nyelvét nem beállítás, hanem a program dönti el. A kollégád vsz telepített vagy talált egy angol office-t a gépeden és véletlenül azt indította. Keresd meg a magyart.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#793) Balli válasza Balli (#781) üzenetére

Balli
(őstag)

erre senki?
Egyébként a kepfeltoltes.hu-ra feltoltott kepek, meddig maradnak fent?

Athens 2004

(#794) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

gyors segítséget plíz! hogy kell hálón üzit küldeni? vki használja a wlan-om, és kivi vagyok, ki az :D

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#795) sekli válasza KrenAtesz (#794) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

húzd ki a routert! :D
Ez engem is érdekel!

[ Szerkesztve ]

(#796) KrenAtesz válasza sekli (#795) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Már letiltottam az AP-t, mert rájöttem, hogy minden meg van osztva. Amúgy direkt hagytam nyitva, mert kivi voltam, mikor jönnek fel hozzám :D Megtörtént

(#797) sekli válasza KrenAtesz (#796) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

társasház?

[ Szerkesztve ]

(#798) KrenAtesz válasza sekli (#797) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Panel :D

(#799) sekli válasza KrenAtesz (#798) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

Az a tuti, akkor nem könnyű kitalálni, hogy ki ez a jófej... :D

[ Szerkesztve ]

(#800) KrenAtesz válasza sekli (#799) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én is próbáltam már felmenni az ő hálózatára, nem sikerült ;)
Csak elvileg nekem is azt engedi, akit én engedek, szal ő is csak ''várólistán'' volt :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.