Kiválló, 5-ös. 
Yoda Jr.

Kiválló, 5-ös. 
Yoda Jr.
Aham akkor az EMI-t azt már ugye jól tom?
Figy ugye adtad azt a, linket engem igazából nem a tuning hanem maga a gép érdekel a bios beállitások meg ezek minden ami géppel kapcsolatok hardverekkel de most egyenlőre no tuning mert nincs normális hütőm. De azért kösz a linket majd hasznos lex ha tuningolok!! 
Nah?

Sziasztok!
Tegnap kezdödőtt: pattan a képernyő, ilyen éles pattanó hangot és ugrik egyett ,mintha készenlétbe menne. Használat közben is csinálja. Mostmár sorozatban pattog... 
Remélem monitor a lúdas..Várom az infókat minnél hamarabb, mert félő hogy itt a vége nemsokára. VGA, vagy Moncsi?
Reggel & este vok net közelben....Inkább hívj. A szállító csak a csomagra figyel..........

Mi annak az oldalnak a címe, ahol össze van szedve típusszám alapján aza összes Sound Blaster kártya?
Tárhely rendelés, percek alatt. - ITone Informatika Kft. - http://www.itone.hu
Olyan hangot ad mint amikor bekacsolod és kattan egyet?

Nem tudja valaki hogy számítógép házat vámmentesen át lehet-e hozni a határon?Repülővel mennék párizsba és akarok hozni egy házikót,és nem akarok gondot elvámoltatni vagy esetleg elveszik hogy ezt nem lehet behozni.... 6kg-os 60 Euros számítógép házról van szó
(#659) KőkorSzaki válasza ToBeY (#658) üzenetére

Nincs tapasztalatom, de vám elvileg már jó ideje nincs (EU
). Kérdezd meg a légitársaságot, hogy hogyan tudod majd feladni a gépre, mert kézipoggyászként gondolom nem, egyúttal a vámot is megmondják majd.
(#660) ToBeY válasza KőkorSzaki (#659) üzenetére

Jó lenne tudni előre mi mennyi mert ha sok vám vagy nem lehet behozni valami miatt akkor meg se veszem...

vám EU-n belül, mint mondották már előttem.Egyébbként értéke sem több vsz. mint kb anno a 30K körüli értékhatár. 
Yoda Jr.
''Nah mivel ez ugyis a mindenes topic ami naon jó mert nem kell mindig minden kérdést feltenni máshol ezért ezt is felteszem itt.
-Mi az a Memória olvasás h müködik
-Mi az a Memória írás h müködik?
-Mi az a Memória késleltetés h müködik?
Lécci válaszoljatok!!!!! Naon érdekel!!! De ha kérhetem csak olyan válaszoljin már aki ért hozzá vagy legalább is ehhez a témához h ne tanuljak meg hülkyeséget!!! Előre is köszi mindenkinek!!!'' valaki vlaszolna erre lécci?

halihó, lenne egy olyan problémám, hogy most vettem egy MSI K8N neo4 lapot, a gép indulásnál én nagyon szorgalmasan nyomkodom a ''del'' gombot, de b*szik beengedni a bios-ba, inkább tovább ugrik rajt....wtf 
Nem lehet h másik gombot gombot kell nyomnod a BIOS-ba való belépéshez? PL: F2? Vagy nézd meg h mit ir a lap könyvébe!!!

''DEL''
Press ''del''! 
Nem értelek akkor bejött a DEL-el? Vagy megnézted az alaplapd könyvébe?

hmmm...ezen mit nem értesz?
azt írja hogy PRESS DEL, de ''del'' gombal bejön egy feka képernyő és annyi... 

na most akkor tovább megy vagy lefagy? cmos resettel próbálkoztál?

Office 2003-ban már nem CTRL+F, D a félkövér, vastag?
Csak tisztán

nekem ctrl+d -re a betűtípus ablak jön elő. ctrl+f a keresés.

mikor del-t nyomok akkor utána bejön a fekete képernyő és a bal felső sarokban villog a bill kurzor, de onnan már sehova sem lehet jutni vele, próbáltam bios frissítést, cmos cleart, de nem javult meg! Az alaplap elvileg msi k8n neo 4, szóval standart nforce4-el van ellátva, ennek ellenére az indulásnál platinumot(nforce4 ultra) ír ki!! valszeg valaki platinum bios-t rakott rá...bios frissítés után ismét azt írja ki hogy platinum...ötleteket várok, thx
MOD: és a win így ismeri fel(pontosabban az everest) >>> nforce4 (-ultra)
[Szerkesztve]
(#672) T. Almeida válasza RAM (#669) üzenetére

Office 2k-ban a Ctl+B volt a félkövér (Bold).
(#673) T. Almeida válasza RAM (#669) üzenetére

Szerk.: Bocs, 2x ment el a postom.
[Szerkesztve]

Hali,
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy egyébként teljesen megegyező memória modulok, amik csak abban térnek el egymástól, hogy az egyik egyoldalas, a másik kétoldalas, nos két ilyen modul megy dual módban?
p4p800, 2.6HT

ok, akkor megváltoztatták (office97, XP-hez képest),
nem valószínű, h hozzá lehet rendelni mást MS terméknél. 
Csak tisztán
(#676) RAM válasza T. Almeida (#672) üzenetére

ok, mindig változik 
Csak tisztán

Ha kipróbálod, megtudod.Szerintem ez a módja. 
Yoda Jr.

Sziasztok! Problémám van a Zalman CNPS7000B-Cu nevű cpu cooleremmel. Itt vettem a ph-n olcsóért, és a beszerelés után a P4 2,4 Ghz-es procim 45 és 55 fok között mozog. Hát ez egy ilyen hűtővel sztem eléggé sok. A ventit maxon járatom és semmi extra. Lehúztam a ventiszbályzót és így már 2800 RPM-el megy, de az eredmény szinte semmi... Ez a cooler baromijó értékeléseket kapott mindenhol, szal nem értem, hogy mi van... Lehetséges, hogy seljtes lenne?! Külsérelmi nyom nincs, a venti fasza, a felhejezés hibátlan, akkor mi lehet a bibi??? Kérlek segítsetek mert az intel alaphűtőm jobban tolta ennél. 
szerk: kipróbáltam az alap szilikonzsírt meg a saját ezüstösömet is de .: természetesen :. semmi...
[Szerkesztve]
Még szerencse hogy utálom az uborkát, mert ha szerteném akkor megenném, pedig utálom!
(#679) ocsi19 válasza Nightdragon (#678) üzenetére

milyen alaplapod van?
(#680) Nightdragon válasza ocsi19 (#679) üzenetére

ASrock P4GV56 - fejből írtam nem biztos
Még szerencse hogy utálom az uborkát, mert ha szerteném akkor megenném, pedig utálom!
(#681) ocsi19 válasza Nightdragon (#680) üzenetére

szvsz egyik alaplap sem tud pontos hőmérsékletet adni, de ha az intellel jobb volt az lehet hogy azért volt, mert 5000rpm-el pörgött
, amúgy nézd meg hogy jól illeszkedik e a zalmi a procihoz, ha külsérelmi nyom nincs és a venti is jó akkor a zalmannal sztem semmi gond.
(#682) Nightdragon válasza ocsi19 (#681) üzenetére

Az intel is 2500-al pörgött, a hűtő peddig tökéletesen illeszkedik. Sokáig filóztam e között a zalman között és egy aerocool ht101 között. Nem akarom megbánni a vételt.
Sztem tuti nem mennek dualba mert ha az egyik 1 oldalas a másik pedig 2 akkor egyáltalán nem ugyan az a 2. De ennek az a módja h próóbáld ki már irta itt előttem vlki.
[Szerkesztve]
Nah vlki válaszolna a MEM-es kérdésemre?

Everest nevű progiról beszélsz valószínűleg, igaz? Teszteli, hogy a ramod-alaplapod-procid milyen szinten vannak együtt. Mennyire gyors a gép. Csak elíndítod és kapsz egy eredmény, azt a táblázat alapján meg el tudod dönteni, hogy jó-e neked vagy nem.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

nincs ötletetek az én bajomra? 
(#688) D.Orion válasza Nightdragon (#678) üzenetére

1. Megfelelően van pasztázva?
2. Mivel méred a hőfokot? Ugye nem alaplapival, javallom valamilyen program használatát. pl.:Everest is tudja.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Igen arról és ott nem értem h igazából is mik azok a cuccok az a három. Ram olvasás;írás; késleltetés ezt kéne n km valami érthető nylevben elmagyarázni.
Igaza an D.orin-nak minden hütő levétel után ujra kell pasztázni.

Most írtam le az erőbb, hogy arra való, hogy leteszteld, hogy a ram-lapchipkészlet-proci milyen színten/gyorsan mükődik együtt.
Memó írás: A proci a lapkakészleten keresztül adatok küld a ramba tárolásra. Ezt méri, hogy 1sec alatt mennyit nyel be a ram.
Memó olvasás: A ramból a proci olvas ki adatokat magának. Itt azt méri a progi, hogy a ram 1sec alatt mennyi adatot képes kionatni magából.
Késleltetés: Az az ídőtartam amíg egy adott parancs megteszi az utat a procitól a ramba és onnan visszaér a válassza együtt.
[Szerkesztve]
(#692) oregcsóka válasza Nightdragon (#678) üzenetére

Nem írtad, hogy ezt a 45-55 fokot idle-ben vagy teljes terhelés alatt mérted, mert marhára nem mindegy.
Egészen biztos, hogy nem fekszik fel rendesen a hűtő, pl. nem egyenletesen húztad le a csavarokat, vagy nincs egyenletesen felkenve a zsír, vagy esetleg elakad egy alaplapi kondenzátorba a hűtő.
És még egy fontos dolog van: ha nem szellőzik a házad, akkor ez a szerencsétlen Zalmann se tud csodát művelni... 
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Tegnap vettem egy MSI K8N neo4-es lapot (nforce4), nem tudom behozni a bios-t>>>
mikor del-t nyomok akkor utána bejön a fekete képernyő és a bal felső sarokban villog a bill kurzor, de onnan már sehova sem lehet jutni vele, próbáltam bios frissítést, cmos cleart, de nem javult meg! Az alaplap elvileg msi k8n neo 4, szóval standart nforce4-el van ellátva, ennek ellenére az indulásnál platinumot(nforce4 ultra) ír ki!
MOD: és a win így ismeri fel(pontosabban az everest) >>> nforce4(-ultra)

Ha jól olvastam visszáb is, akkor használtan vetted a lapot, igaz? Öcsi ha jól tudom akkor van neo4 lapka nforce 4 és 4Ultra chippel is. Neked mid van pontosan?
[link]
Szerk.: Hát egen, én már 36 órája fenntvagyok, így öregúram kicsit körültekíntöbb dolgokat is képes leíni, mint én.
[Szerkesztve]

igen, olyan hangot ad mint mikor bekapcsolom.
Reggel & este vok net közelben....Inkább hívj. A szállító csak a csomagra figyel..........

Hát a legegyszerűbb az lenne, ha cserélnél egy vga-t. Mert ugye ez a próbléma adódhat abból, hogy:
1. A VGA nincs rendesen a helyén és/vagy a monitor nincs rendesen rádugva a vga-ra.
2. A VGA szarakszik és nem mindig ad képet a monitornak.
3. A monitor fog bedögleni záros határídőn belül.
4. Eztinkább le se írom, de mégis. Esetleg windowsban nincs beállítva, hogy mittomén 2 percenként kikapcsol a monitor ha nem csiálsz semmit a géppel
Képernyőkímélő, energia gazdálkodás asszem.
Thx a fejtágitást azt tudta,mm h mire való a progi csajk azt nem h amit csinál az ponotsan mitjelent de ez a nap se volt hiába megint tanultam vlmit!!!

Figy én vagy a VGA-ra vagy a monitorrra gyanakodnék az az igazság h kikéne próbálni másik VGA-val vagy másik monitorral.

Nem ezt írtam én is?

Szerk.: Jah de tőled kérdezte 
[Szerkesztve]