Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#651) qtrica válasza Norbo03 (#650) üzenetére

qtrica
(senior tag)

Kiválló, 5-ös. :R

Yoda Jr.

(#652) Norbo03 válasza qtrica (#651) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Aham akkor az EMI-t azt már ugye jól tom?

(#653) Norbo03 válasza qtrica (#651) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Figy ugye adtad azt a, linket engem igazából nem a tuning hanem maga a gép érdekel a bios beállitások meg ezek minden ami géppel kapcsolatok hardverekkel de most egyenlőre no tuning mert nincs normális hütőm. De azért kösz a linket majd hasznos lex ha tuningolok!! :))

(#654) Norbo03 válasza qtrica (#651) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Nah?

(#655) Parsifal2

Parsifal2
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Tegnap kezdödőtt: pattan a képernyő, ilyen éles pattanó hangot és ugrik egyett ,mintha készenlétbe menne. Használat közben is csinálja. Mostmár sorozatban pattog... :((
Remélem monitor a lúdas..Várom az infókat minnél hamarabb, mert félő hogy itt a vége nemsokára. VGA, vagy Moncsi?

Reggel & este vok net közelben....Inkább hívj. A szállító csak a csomagra figyel..........

(#656) Sopi

Sopi
(senior tag)

Mi annak az oldalnak a címe, ahol össze van szedve típusszám alapján aza összes Sound Blaster kártya?

Tárhely rendelés, percek alatt. - ITone Informatika Kft. - http://www.itone.hu

(#657) Norbo03 válasza Parsifal2 (#655) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Olyan hangot ad mint amikor bekacsolod és kattan egyet?

(#658) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem tudja valaki hogy számítógép házat vámmentesen át lehet-e hozni a határon?Repülővel mennék párizsba és akarok hozni egy házikót,és nem akarok gondot elvámoltatni vagy esetleg elveszik hogy ezt nem lehet behozni.... 6kg-os 60 Euros számítógép házról van szó

(#659) KőkorSzaki válasza ToBeY (#658) üzenetére

KőkorSzaki
(tag)

Nincs tapasztalatom, de vám elvileg már jó ideje nincs (EU ;)). Kérdezd meg a légitársaságot, hogy hogyan tudod majd feladni a gépre, mert kézipoggyászként gondolom nem, egyúttal a vámot is megmondják majd.

(#660) ToBeY válasza KőkorSzaki (#659) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Jó lenne tudni előre mi mennyi mert ha sok vám vagy nem lehet behozni valami miatt akkor meg se veszem...

(#661) qtrica válasza ToBeY (#660) üzenetére

qtrica
(senior tag)

:( vám EU-n belül, mint mondották már előttem.Egyébbként értéke sem több vsz. mint kb anno a 30K körüli értékhatár. ;)

Yoda Jr.

(#662) Norbo03

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

''Nah mivel ez ugyis a mindenes topic ami naon jó mert nem kell mindig minden kérdést feltenni máshol ezért ezt is felteszem itt.
-Mi az a Memória olvasás h müködik
-Mi az a Memória írás h müködik?
-Mi az a Memória késleltetés h müködik?
Lécci válaszoljatok!!!!! Naon érdekel!!! De ha kérhetem csak olyan válaszoljin már aki ért hozzá vagy legalább is ehhez a témához h ne tanuljak meg hülkyeséget!!! Előre is köszi mindenkinek!!!'' valaki vlaszolna erre lécci?

(#663) ocsi19

ocsi19
(senior tag)

halihó, lenne egy olyan problémám, hogy most vettem egy MSI K8N neo4 lapot, a gép indulásnál én nagyon szorgalmasan nyomkodom a ''del'' gombot, de b*szik beengedni a bios-ba, inkább tovább ugrik rajt....wtf :F

(#664) Norbo03 válasza ocsi19 (#663) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Nem lehet h másik gombot gombot kell nyomnod a BIOS-ba való belépéshez? PL: F2? Vagy nézd meg h mit ir a lap könyvébe!!!

(#665) ocsi19 válasza Norbo03 (#664) üzenetére

ocsi19
(senior tag)

''DEL'' :) Press ''del''! :DDD

(#666) Norbo03 válasza ocsi19 (#665) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értelek akkor bejött a DEL-el? Vagy megnézted az alaplapd könyvébe?

(#667) ocsi19 válasza Norbo03 (#666) üzenetére

ocsi19
(senior tag)

hmmm...ezen mit nem értesz?:DDD azt írja hogy PRESS DEL, de ''del'' gombal bejön egy feka képernyő és annyi... :))

(#668) morp válasza ocsi19 (#667) üzenetére

morp
(fanatikus tag)

na most akkor tovább megy vagy lefagy? cmos resettel próbálkoztál?

(#669) RAM

RAM
(PH! addikt)

Office 2003-ban már nem CTRL+F, D a félkövér, vastag?

Csak tisztán

(#670) morp válasza RAM (#669) üzenetére

morp
(fanatikus tag)

nekem ctrl+d -re a betűtípus ablak jön elő. ctrl+f a keresés.

(#671) ocsi19 válasza morp (#668) üzenetére

ocsi19
(senior tag)

mikor del-t nyomok akkor utána bejön a fekete képernyő és a bal felső sarokban villog a bill kurzor, de onnan már sehova sem lehet jutni vele, próbáltam bios frissítést, cmos cleart, de nem javult meg! Az alaplap elvileg msi k8n neo 4, szóval standart nforce4-el van ellátva, ennek ellenére az indulásnál platinumot(nforce4 ultra) ír ki!! valszeg valaki platinum bios-t rakott rá...bios frissítés után ismét azt írja ki hogy platinum...ötleteket várok, thx

MOD: és a win így ismeri fel(pontosabban az everest) >>> nforce4 (-ultra)

[Szerkesztve]

(#672) T. Almeida válasza RAM (#669) üzenetére

T. Almeida
(senior tag)

Office 2k-ban a Ctl+B volt a félkövér (Bold).

(#673) T. Almeida válasza RAM (#669) üzenetére

T. Almeida
(senior tag)

Szerk.: Bocs, 2x ment el a postom.

[Szerkesztve]

(#674) pigeon

pigeon
(újonc)

Hali,

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy egyébként teljesen megegyező memória modulok, amik csak abban térnek el egymástól, hogy az egyik egyoldalas, a másik kétoldalas, nos két ilyen modul megy dual módban?

p4p800, 2.6HT

(#675) RAM válasza morp (#670) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

ok, akkor megváltoztatták (office97, XP-hez képest),
nem valószínű, h hozzá lehet rendelni mást MS terméknél. :U

Csak tisztán

(#676) RAM válasza T. Almeida (#672) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

ok, mindig változik :)

Csak tisztán

(#677) qtrica válasza pigeon (#674) üzenetére

qtrica
(senior tag)

Ha kipróbálod, megtudod.Szerintem ez a módja. :)

Yoda Jr.

(#678) Nightdragon

Nightdragon
(kvázi-tag)

Sziasztok! Problémám van a Zalman CNPS7000B-Cu nevű cpu cooleremmel. Itt vettem a ph-n olcsóért, és a beszerelés után a P4 2,4 Ghz-es procim 45 és 55 fok között mozog. Hát ez egy ilyen hűtővel sztem eléggé sok. A ventit maxon járatom és semmi extra. Lehúztam a ventiszbályzót és így már 2800 RPM-el megy, de az eredmény szinte semmi... Ez a cooler baromijó értékeléseket kapott mindenhol, szal nem értem, hogy mi van... Lehetséges, hogy seljtes lenne?! Külsérelmi nyom nincs, a venti fasza, a felhejezés hibátlan, akkor mi lehet a bibi??? Kérlek segítsetek mert az intel alaphűtőm jobban tolta ennél. :(((

szerk: kipróbáltam az alap szilikonzsírt meg a saját ezüstösömet is de .: természetesen :. semmi...

[Szerkesztve]

Még szerencse hogy utálom az uborkát, mert ha szerteném akkor megenném, pedig utálom!

(#679) ocsi19 válasza Nightdragon (#678) üzenetére

ocsi19
(senior tag)

milyen alaplapod van?

(#680) Nightdragon válasza ocsi19 (#679) üzenetére

Nightdragon
(kvázi-tag)

ASrock P4GV56 - fejből írtam nem biztos

Még szerencse hogy utálom az uborkát, mert ha szerteném akkor megenném, pedig utálom!

(#681) ocsi19 válasza Nightdragon (#680) üzenetére

ocsi19
(senior tag)

szvsz egyik alaplap sem tud pontos hőmérsékletet adni, de ha az intellel jobb volt az lehet hogy azért volt, mert 5000rpm-el pörgött :DDD, amúgy nézd meg hogy jól illeszkedik e a zalmi a procihoz, ha külsérelmi nyom nincs és a venti is jó akkor a zalmannal sztem semmi gond.

(#682) Nightdragon válasza ocsi19 (#681) üzenetére

Nightdragon
(kvázi-tag)

Az intel is 2500-al pörgött, a hűtő peddig tökéletesen illeszkedik. Sokáig filóztam e között a zalman között és egy aerocool ht101 között. Nem akarom megbánni a vételt.

(#683) Norbo03 válasza pigeon (#674) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem tuti nem mennek dualba mert ha az egyik 1 oldalas a másik pedig 2 akkor egyáltalán nem ugyan az a 2. De ennek az a módja h próóbáld ki már irta itt előttem vlki.

[Szerkesztve]

(#684) ocsi19 válasza ocsi19 (#671) üzenetére

ocsi19
(senior tag)

:F

(#685) Norbo03

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Nah vlki válaszolna a MEM-es kérdésemre?

(#686) D.Orion válasza Norbo03 (#662) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Everest nevű progiról beszélsz valószínűleg, igaz? Teszteli, hogy a ramod-alaplapod-procid milyen szinten vannak együtt. Mennyire gyors a gép. Csak elíndítod és kapsz egy eredmény, azt a táblázat alapján meg el tudod dönteni, hogy jó-e neked vagy nem.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#687) Nightdragon

Nightdragon
(kvázi-tag)

nincs ötletetek az én bajomra? :F

(#688) D.Orion válasza Nightdragon (#678) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

1. Megfelelően van pasztázva?
2. Mivel méred a hőfokot? Ugye nem alaplapival, javallom valamilyen program használatát. pl.:Everest is tudja.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#689) Norbo03 válasza D.Orion (#686) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Igen arról és ott nem értem h igazából is mik azok a cuccok az a három. Ram olvasás;írás; késleltetés ezt kéne n km valami érthető nylevben elmagyarázni.

(#690) Norbo03 válasza D.Orion (#688) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Igaza an D.orin-nak minden hütő levétel után ujra kell pasztázni.

(#691) D.Orion válasza Norbo03 (#689) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Most írtam le az erőbb, hogy arra való, hogy leteszteld, hogy a ram-lapchipkészlet-proci milyen színten/gyorsan mükődik együtt.

Memó írás: A proci a lapkakészleten keresztül adatok küld a ramba tárolásra. Ezt méri, hogy 1sec alatt mennyit nyel be a ram.
Memó olvasás: A ramból a proci olvas ki adatokat magának. Itt azt méri a progi, hogy a ram 1sec alatt mennyi adatot képes kionatni magából.

Késleltetés: Az az ídőtartam amíg egy adott parancs megteszi az utat a procitól a ramba és onnan visszaér a válassza együtt.

[Szerkesztve]

(#692) oregcsóka válasza Nightdragon (#678) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Nem írtad, hogy ezt a 45-55 fokot idle-ben vagy teljes terhelés alatt mérted, mert marhára nem mindegy.
Egészen biztos, hogy nem fekszik fel rendesen a hűtő, pl. nem egyenletesen húztad le a csavarokat, vagy nincs egyenletesen felkenve a zsír, vagy esetleg elakad egy alaplapi kondenzátorba a hűtő.
És még egy fontos dolog van: ha nem szellőzik a házad, akkor ez a szerencsétlen Zalmann se tud csodát művelni... :(

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#693) ocsi19

ocsi19
(senior tag)

Tegnap vettem egy MSI K8N neo4-es lapot (nforce4), nem tudom behozni a bios-t>>>
mikor del-t nyomok akkor utána bejön a fekete képernyő és a bal felső sarokban villog a bill kurzor, de onnan már sehova sem lehet jutni vele, próbáltam bios frissítést, cmos cleart, de nem javult meg! Az alaplap elvileg msi k8n neo 4, szóval standart nforce4-el van ellátva, ennek ellenére az indulásnál platinumot(nforce4 ultra) ír ki!

MOD: és a win így ismeri fel(pontosabban az everest) >>> nforce4(-ultra)

(#694) D.Orion válasza ocsi19 (#693) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ha jól olvastam visszáb is, akkor használtan vetted a lapot, igaz? Öcsi ha jól tudom akkor van neo4 lapka nforce 4 és 4Ultra chippel is. Neked mid van pontosan?
[link]
Szerk.: Hát egen, én már 36 órája fenntvagyok, így öregúram kicsit körültekíntöbb dolgokat is képes leíni, mint én.

[Szerkesztve]

(#695) Parsifal2 válasza Norbo03 (#657) üzenetére

Parsifal2
(kvázi-tag)

igen, olyan hangot ad mint mikor bekapcsolom.

Reggel & este vok net közelben....Inkább hívj. A szállító csak a csomagra figyel..........

(#696) D.Orion válasza Parsifal2 (#695) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát a legegyszerűbb az lenne, ha cserélnél egy vga-t. Mert ugye ez a próbléma adódhat abból, hogy:
1. A VGA nincs rendesen a helyén és/vagy a monitor nincs rendesen rádugva a vga-ra.
2. A VGA szarakszik és nem mindig ad képet a monitornak.
3. A monitor fog bedögleni záros határídőn belül.
4. Eztinkább le se írom, de mégis. Esetleg windowsban nincs beállítva, hogy mittomén 2 percenként kikapcsol a monitor ha nem csiálsz semmit a géppel :F Képernyőkímélő, energia gazdálkodás asszem.

(#697) Norbo03 válasza D.Orion (#691) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Thx a fejtágitást azt tudta,mm h mire való a progi csajk azt nem h amit csinál az ponotsan mitjelent de ez a nap se volt hiába megint tanultam vlmit!!! :R :R :C :C

(#698) Norbo03 válasza Parsifal2 (#695) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Figy én vagy a VGA-ra vagy a monitorrra gyanakodnék az az igazság h kikéne próbálni másik VGA-val vagy másik monitorral.

(#699) D.Orion válasza Norbo03 (#698) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nem ezt írtam én is? :DD :C
Szerk.: Jah de tőled kérdezte :D

[Szerkesztve]

(#700) Norbo03 válasza D.Orion (#699) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Bocsika te már tényleg válaszoltál. Figy irok nkd privibe ok? Nézd majd már meg!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.