Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#551) jepeto válasza jepeto (#550) üzenetére

jepeto
(tag)

de ugysem mondom meg mert sérti egy két ember elveit szoval szori

jepeto

(#552) SzalaiG válasza jepeto (#551) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Küld át priviben! :)

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#553) csapos2

csapos2
(PH! addikt)

Üdv mindenkinek!
Az alaplapom asus p4p800 e delux,az egerem valami ''nevenincs'' rádiós egér usb csatlakozóval.Az nekem a bajom,hogy az egér töltését az usb-n keresztül oldották meg,tehát nincs külön adapter ami töltené az egeret.Viszont ha a gépet leállítom,akkor az usb-ből nem jön többet áram.A kérdésem az lenne,hogyan lehet beállítani,ha egyáltalán be lehet,azt,hogy maradjon áram az usb-ben,kikapcsolás után is?
A segítséget előre is köszönöm :R

Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

(#554) citkar válasza citkar (#540) üzenetére

citkar
(senior tag)

vki csak használja a skypet s segíthet : o )

csoki ramm csoki rammm

(#555) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Az miért van hogy ha megnyitom a sajátgépet csomó ideig kerreg a wincsi,majd kb 20mp lép csak be és elég sok alkalmazással így van.Defragot lefuttam de semmivel nem lett jobb:(

(#556) Ptech válasza csapos2 (#553) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Esetleg ha monnyuk Készenléti állapotba raknád, és nem kikakcsolnád, akkor nem marad meg az áram? Nekem még kikapcsolt állapotban is tölt... De lehet, hogy valami trükkel meg lehet oldani, szvsz kérdezd meg a Hobby elekrtonika és a Modding és elektronikai kérdések topicokban, hátha a szakik tudnak vmi okosságot mondani.

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#557) Jester01 válasza csapos2 (#553) üzenetére

Jester01
(PH! addikt)

A 4db USBPW jumpert az 5VSB pozícióba kell rakni. Lásd az alaplap leírását.

Jester

(#558) csapos2

csapos2
(PH! addikt)

Ptech : köszönöm a tanácsot :R

Jester01 : ki fogom próbálni :R

Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

(#559) emitter válasza ToBeY (#555) üzenetére

emitter
(őstag)
LOGOUT blog

registry-tisztítás, spyware, stb irtás... ha nem segít, én reinstallt csinálnék :)
sztem szimplán túl sok progi van installálva, az fogja meg a gépet :U

(#560) gogle válasza citkar (#554) üzenetére

gogle
(senior tag)

Hali.
Eszközök,beállítások,speciális.
It be tudod állítani,hogy ne jelenkezzen be a windows-al együt.

(#561) citkar válasza gogle (#560) üzenetére

citkar
(senior tag)

és ott sincs kipipálva,mégis minden újraindításnál alapbol azt álíltja be a belépésnél h a kódom alatti két sor ki van pipálva,azaz minden újraindításnál el akar indulni s meg akarja jegyezni a kódomat,pipálhatom ott h üres legyen,annak ellenére h a beálíltásoknál a speciális menüben nincs kipipálva

csoki ramm csoki rammm

(#562) zsoi

zsoi
(senior tag)

Windows 2000 Prof. alatt hogyan tudom beállítani hogy a scandisk ne
fusson le a következő bootolás alkalmával?
(C drive)

A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

(#563) NasCa

NasCa
(lelkes újonc)

Hi!

Van a cégünknél 4 gép összekötve és van egy chello-s netünk is. Tudtok olyan programot amit egy gépről irányíthatok és mondjuk IP cím alapján kiírja hogy az adott gépnek adott napon mennyi letöltése volt? Esetleg loggolva. Persze mindezt úgy kéne, hogy ne számolja hozzá a LAN-os forgalmat, csak a kintről jövő letöltéseket. A BWMeterről hallottam jót is, meg rosszat is, esetleg van valakinek tapasztalata?

Köszi.

hogyha nem kell senkinek, hát az ördög veszi meg

(#564) spicy

spicy
(újonc)

Lenne nekem egy Nokia 3210 telefonom, aminek szeretném az akkumlátorát Lítiumosra cserélni. Van ehhez Li akku? A Nokia 3310 aksija kompatibilis e ezzel a típussal? Milyen akksi kompatibilis e típussal?

(#565) citkar válasza spicy (#564) üzenetére

citkar
(senior tag)

gőzöm sincs,de van mobilos azonnali topic,ott talán segíthetnek

csoki ramm csoki rammm

(#566) djsunny

djsunny
(fanatikus tag)

Erre kellene megoldást találni: A Windows minden induláskor egy üzenetet küld ezzel a szöveggel:

'Windows - Rendszerleíró Helyreállítása

A rendszerleíró adatokat tartalmazó fájlok egyikét a napló vagy a másolat segítségével kellett helyreállítani. A helyreállítás sikerült'

Újratettem az XP-t és rögtön az első induláskor máris kiírta! Hogy a rákba lehet rávenni az XP-t, hogy ne jelenjen meg ez az üzenet állandóan? (A hibaüzenet küldése ki van kapcsolva)

[Szerkesztve]

(#567) Lala6 válasza djsunny (#566) üzenetére

Lala6
(őstag)

A régi XP vel is csinálta, vagy csak az újjal?

Ha régivel is akkor:
Rá telepítetted az XP-t, vagy formáztad is a rendszer vinyót?

Konfigom: http://lala.digiportal.hu

(#568) djxp01

djxp01
(fanatikus tag)

A következő nagy kérdésem lenne, remélem nem olyan bonyolult, mint amilyennek én gondolom...

Szóval.. Adott 3 vinyó egy 120gb os sata1 egy 160gb os sata1, és egy 250es sata2-es vinyó.
A partíciók a képen látott módon vannak elhelyezkedve:

[kép]

A régi xp sp2 a disk 3 (120gb) system c: partíción van, de felinstalláltam mégegyszer az xp-t a sata2es 250es vinyóra (disk 1 WINXP partíció R: ), mert ugyebár a régi oprendszer lassú sata1es vinyón volt, ezért felraktam az R: -ra az xp-t. S azt szeretném elérni, hogy az új R: -ról működjön az xp.... Viszont ugye van most 2 választási lehetőségem a bootolásnál a rendszerindító menüben:
------------------------------------------
[boot loader]
timeout=10
default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /fastdetect <<<<-- ez az új oprendszer ami a 250es vinyón van...

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /fastdetect /NoExecute=OptIn <<<<-- ez a régi oprendszer ami csak akkor megy ha kihúzom a 160as vinyót...

--------------------------------------------
Szóval, mikor benn van mind3 vinyó, akkor csak a régi oprendszer megy, s ha az újat akaom indítani, akkor hibaüzenettel leáll a windows töltés a következő szöveggel -> A következő file hiányzik, vagy telepítse újra
(SYSTEM ROOT)\system32\hal.dll

Gondolom nem látja a megfelelő oprendszer directory-t.. Próbáltam már a régi xp-ből belerakni az új xp system32-jébe a dll-t , de semmi.

Viszont mikor kihúzom a 160as vinyót (amin nincs oprendszer..) akkor megy az új felinstallált xp a 250es vinyóról. (akkor D:-nek látja a rendszer a 250es vinyót , ami ugyebár R: -jelű mikor benn van mind3vinyó, és csak a régi oprendszer működik)

Arra gondoltam, hogy az R: -t ot kéne C:-ra módosítani a partition magic-kel, de ugyebár a cn van az az oprendszer ami alol fut a partition magic, és nem tudom milyen következménye lenne... Szóval azt szeretném, hogy mind3 vinyó benn legyen, és az R:-ról menjen az xp. Esetleg valaki ?

(#569) (Bundás)

(Bundás)
(PH! kedvence)

ingatlan kérdés!: ha egy ingatlannak, jelen esetben egy garázsnak több tulajdonosa van, és az egyik tulaj külföldön tartózkodik, el lehet-e adni a garázst a személyes jelenléte nélkül? gondolok én vmi meghatalmazásra vagy vmire!

(#570) (Bundás) válasza (Bundás) (#569) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

senki?

(#571) zolilaoce

zolilaoce
(tag)

Sziasztok!

Segítséget kérnék!
A Windows XP-t akartam újra rakni a gépemen, de egyszerüen nem lehet bootolni a lemezről!
Kipróbáltam már több XP lemezt, a Biosban is szerintem minden jól van beállítva!
Sőt amikor beállítotam a Biosban, hogy csak CDmeghajtóról indíthat, akkor is a Windows XP-t indította és nem lehetett bootolni a lemezről!Pedig felismeri, hogy bootolható lemez, mert kírja hogy nyomjak meg egy billentyűt, ha indítani akarom mégsincs semmi?!!!!!

Köszi: Zoli

(#572) Robaj válasza zolilaoce (#571) üzenetére

Robaj
(PH! addikt)

Billentyűt lenyomtál?

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#573) zolilaoce válasza Robaj (#572) üzenetére

zolilaoce
(tag)

NEM....
Egyéb ötlet?

Z.

(#574) Robaj válasza zolilaoce (#573) üzenetére

Robaj
(PH! addikt)

Szóval lenyomsz egy gombot. Akkor mit ír ki?

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#575) zolilaoce válasza Robaj (#574) üzenetére

zolilaoce
(tag)

Semmit, csak vár pár másodpercig, mintha nem verném a a billentyűzetet, utána pedig nyugodt lélekkel beindítja az XP-t!

(#576) morp válasza zolilaoce (#575) üzenetére

morp
(fanatikus tag)

és ha lehúzod a vinyót?

(#577) Robaj válasza zolilaoce (#575) üzenetére

Robaj
(PH! addikt)

Szóval kiírja, h. bootolás CD-ről .....
Majd pontok alatt gombot lenyomsz, kiírja azt h. hardverek keresése?

(#578) zolilaoce válasza Robaj (#577) üzenetére

zolilaoce
(tag)

A vinyó lehúzást még nem próbáltam!

Igen ezt írja ki majd a pontok alatt várja, hogy megnyomjak valamit, de hiába és mást már nem ír ki, indul azXP!

(#579) Robaj válasza zolilaoce (#578) üzenetére

Robaj
(PH! addikt)

És hiába nyomogatod a billentyűzetet?
Hmmm, ez nekem új:)

(#580) zolilaoce válasza Robaj (#579) üzenetére

zolilaoce
(tag)

Ja, nekem is!
Azért köszi, a vinyó lehúzást meg majd holnap kipróbálom!

Z.

(#581) Petus

Petus
(újonc)

Hali!!Szeretnék írni a ''debreceni adok-veszekbe'' és azt írja ki h nincs megfelelő jogosúltságom pedig be vagyok jelentkezzve :O :O És még se megy!Please valaki segítsen!!!Előre is köszi!

(#582) morp válasza Petus (#581) üzenetére

morp
(fanatikus tag)

gondolom a már lezárt topikba próbáltál írni...
keresd meg az újat

(#583) citkar

citkar
(senior tag)

üdv
van egy kis problémám,haverommal vettünk webkamerát
feltettem magamnak okés,msnnel is megy,lát engem

de ő nála hiába rakom fel,programon látni h müxik a kamera,de nála msn-en zöld dzsuva van,ott nemtom beállítani,a webkamera spec beállításaiban pal_b van,amit hiába álíltok át,úgymarad,nálam spec beálíltás meg szürke,nem lehet állítagtni,nem értem : o )

csoki ramm csoki rammm

(#584) Petus válasza morp (#582) üzenetére

Petus
(újonc)

Köszi!!!Sikerült! :)) :DD :DD :DD :DD

(#585) citkar válasza citkar (#583) üzenetére

citkar
(senior tag)

megoldottam : o )

csoki ramm csoki rammm

(#586) Hani válasza zolilaoce (#580) üzenetére

Hani
(fanatikus tag)

A winyó lehúzása nem igazán okés: ha lehúzod, akkor nehéz lesz rárakni az újabb XP-t, ha meg rádugod újra, nem biztos, hogy jól jársz...

Próbáld meg inkább XP alól telepíteni - fel fogja ajánlani az újratelepítés opciót.

Sok sikert.

[Szerkesztve]

(#587) morp válasza Hani (#586) üzenetére

morp
(fanatikus tag)

én hibakeresés miatt ajánlottam ezt. ha így sem bootol akkor vagy a lemez vagy az olvasó rossz szvsz.

(#588) butakutya

butakutya
(újonc)

létezik már olyan program amivel tv-ből felvett műsorokból ellehet tüntetni a műsor jelzé-
seket,pl:rtl,tv2 stb. :Y

(#589) deadguy

deadguy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hi! Kellene egy kis sürgős segítség! Tenga.a vírus van a gépemen és nem bírom eltávolítani. Ez az amelyik az .exe file-okat fertőzi ( a NOD32 meg törli őket). Csak a D:\ meghajtómon van, de nem tudom ''honnan'' ered. A fertőzőtt file-okat leszedtem, de még mindig itt boostol ez a dög a gépemen! Mit csináljak???

(#590) Agostino válasza butakutya (#588) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Teljes mértékben nyilván nem lehet eltüntetni, hiszen rá van kvázi égetve. Kitakarás megoldható a következő módon : [link]. Rákatt arra hogy leírások, majd tovább oda, hogy : Logo és Felirat kitakarása Virtualdubbal.

[Szerkesztve]

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#591) Grafiqs válasza deadguy (#589) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A víruskeresést csökkentett módban végezd. Teljes háttértár területre engedd rá. Így elvileg meg kell találnia mindenhol. Ha valamiért mégsem tudja írtani akkor ajánlott az érintett fájlokat karanténba tetetni.

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#592) KoVee84 válasza zolilaoce (#571) üzenetére

KoVee84
(tag)

Legegyszerűbb: Vmelyik haverodhoz elviszed a vinyód és ott legyakod róla az XP-t.
Ha ez sem segít akkor próbálkozz másik XP CDről telepíteni... ;]

szexgorilla

(#593) gogle válasza NasCa (#541) üzenetére

gogle
(senior tag)

Hali.
Itt a progi.
vnc-4_1_1-x86_win32
Adsz neki egy belépési kódot ip-címet és már megy is.

(#594) gogle válasza zolilaoce (#571) üzenetére

gogle
(senior tag)

Hali.
Win 98-indító lemezt rakd be(le lehet szedni a netről is)
Bútoltasd be,töröld a partíciót,hozzál létre egy másikat,indítsd újra,újból bútold be a flopit,és format c:
Utána fog bútolni a win xp.
Ha nem jumper-eld a vinyót v a cd-olvasót.
És úgy próbállkozz.
:)

(#595) Zoty@

Zoty@
(fanatikus tag)

Szép jó napot!
Kérnék egy kis segítséget!
A probléma a köv.:
-Internet=Fibernet
-két számítógép lett, melyekre megosztás
-a megosztás SMC 7004 routerrel, minden mükszik, aztán gazda kihúz 220-ból és nem mükszik!
Egyáltalán nem akarja a jót, sőt már a routerbe sem enged be!
Most mi van?
-Router ellenőrízve, kábel ellenőrizve, router nélkül ment a net, de már úgy sem megy!
-Egyáltalán meg lehet osztani?
Kérlek titeket segítsetek (ha tudtok)!
Köszönetem előre is!

Texas HoldEm for ever!

(#596) Rezuhu

Rezuhu
(lelkes újonc)

Helló Mindenki!

Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy hol tudnék még ma koradélután Intel 930, vagy 830-as procit venni Pest belvárosában?
Rengeteg üzletet végigkérdeztem már, eredmény nélkül :(

Előre is köszi!
Rezuhu

(#597) N1

N1
(fanatikus tag)

Az xp-s indításkor leáll azzal, hogy nem tudja betölteni a windows/system32/config könyvtárt.
Csökkentett mód, utolsó működő beállítások, nem segít.
A vinyót betettem egy másik gépbe, itt látszik minden rajta, ott vannak a kérdéses könyvtárak is.
Hogyan lehet helyrehozni? Nem akarok, és nem is tudok új windowst telepíteni.

(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''

(#598) WillChi válasza N1 (#597) üzenetére

WillChi
(őstag)

Valószínűleg nem a könyvtárt keresi, hanem abban egy file-t. Azt nézd meg, hogy megvan-e! Tartok tőle, hogy nincs...

Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

(#599) N1 válasza WillChi (#598) üzenetére

N1
(fanatikus tag)

nem tudom, hogy milyen file-t keres, semmi nem tűnt el így ránézésre.
betöltés közben volt egy áramszünet, lekapcsolt a gép. már kinn voltak az ikonok, csak még töltött valamit.
ezen a gépen is xp van, ugyanazok a file-ok vannak meg a kérdéses könyvtárban, nem hiányzik az enyémből semmi.
győztél, bill!

[Szerkesztve]

(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''

(#600) N1

N1
(fanatikus tag)

új fejlemények: kiderült, hogy az xp cd-m nem olvasható.
ha win2000-et teszek fel, menni fog a wlan?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.