Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) D.Orion válasza eastsider (#43) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Valószínűleg nem megfelelően van rádugva a monitor kábelje a vga-ra, vagy meg van törve a vezeték ami a vga-ra megy.
A procit nem vágom miért ismeri fel két külön tipusnak, de sztem ez a legkevesebb. Sztem az everest lenne a mérvadó vagy az alaplap ha kiírja biosban akkor az(bár ezt kétlem).

[Szerkesztve]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#52) D.Orion válasza Frenky87 (#45) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Vírus. Nekem ennek egy durvább változata volt. A 2*512Mb ramot megtöltötem alig 5 perc alatt. Én anno nem tudtam leszedni semmivel. Egyedül a format c segített.

[Szerkesztve]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#53) Frenky87 válasza D.Orion (#52) üzenetére

Frenky87
(senior tag)

Ekkora szar lenne az XP, h nem lehet feléleszteni egy ''betegségből''?

Ha vírus lenne, valszeg kiirtotta volna a Nod, vagy ha nem is írtja, de jelzi, hogy tré van....

szerk: Amúgy meg itt nem a RAM-mal van a gond... a procihasználat ugrik fel akkorára, h akadozik... de csak fél pillre.... 1 mp-nként... néha... de kiba zavaró

[Szerkesztve]

///

(#54) Digital

Digital
(PH! addikt)

XP telepítés után nem találom a számológépet (start-programok-kellékek... :( Elő lehet kaparni a windows mappából?

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#55) maszat válasza Digital (#54) üzenetére

maszat
(senior tag)

Vezérlópult -> Programok telepítése és törlése -> Windows összetevők hozzáadása vagy eltávolítása -> Kellékek és segédprogramok -> Kellékek -> Számológép
És már csak egy pipa kell a számológép mellé. :)

(#56) Digital válasza maszat (#55) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

thx,a post írása után már rá is jöttem :)

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#57) Frenky87 válasza Frenky87 (#53) üzenetére

Frenky87
(senior tag)

Épp másoltam a gépen... eddig egy vinyón belül a mappamásolás/áthelyezés partícióról-partícióra ment több 10k-val... most 2.5k-val másolt... ez is biztos a hiba része. Légyszi..ha valaki tudna vmi okosat, azt ossza meg velem, fontos h ne kelljen újratelepíteni a gépet, de az is, h jó legyen!

Köszi!

///

(#58) D.Orion válasza Frenky87 (#53) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nem tudom miért vagytok oda a NOD32-ért. Ugyanannyit tud mint bármelyik más víruskereső, semmivel sem jobb. Aki sokat netezik az vagy használjon valami értelmes tűzfalat(nem XP SP2 tűzfalra gondoltam) vagy ne IE-vel böngésszen. Jó alternatíva lehet a firefox például.

[Szerkesztve]

(#59) dr_karcsika

dr_karcsika
(tag)

Sziasztok!

Nemrégiben cseréltem alaplapot és procit. Most egy Asus K8N es lapom van 2800+-os procival és lenne velük egy óriási, eddig megoldhatatlan problémám.

Szeretném telepíteni a Windows 98-at, mert szükségem van rá a munkámhoz, de nem indul el a telepítés.

A gép be boot-ol és mikor elindutom ''setup'' parancsal fekete képernyő. Már próbáltam mindent amit eszembe jutott. De semmit. Egyszerüen fogalmam sincs miért nem megy tovább a lemez ellenörzésre.

Ha jól emlékszem van módja a lemez ellenörzés kihagyásának. Még nem találtam meg, de minjárt megkeresem, addig ha valakinek van valami ötlete az jöhet. BIOS beállítás vagy bármi.

elöre is köszi az építő jellegü hozzászólásokat

karesz

(#60) c.zsolti válasza dr_karcsika (#59) üzenetére

c.zsolti
(őstag)

próbáld SETUPCOR paranccsal indítani

[Szerkesztve]

...

(#61) eastsider válasza dr_karcsika (#59) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is ilyen lapom van de még nem produkált hasonlót
monnnyuk az is igaz h nem próbáltam meg 98-at telepíteni :)

[Szerkesztve]

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#62) rlazol

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

találtam pár hete egy bináris kütyüt (scriptet?), amivel ki lehetett deríteni, hogy az egyes PH tagok mikor voltak utoljára aktívak meg ilyesmi. De most nem találom, tudna vki segíteni?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#63) Winner_hun válasza rlazol (#62) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[link];)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#64) rlazol válasza Winner_hun (#63) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

köszi!
a partyn elfelejtettük nem kerestük egymást az install CDk ügyében, ne haragudj, nekem éppúgy kiment mint neked... Pedig hányszor lőttük agyon egymást (főleg Te engem)... :DDD

(#65) Hercooles

Hercooles
(fanatikus tag)

van olyan webes térkép ami a pesti tömegközlekedést is mutatja???

(#66) Winner_hun válasza rlazol (#64) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szívesen. Neaggódj, lehúztam;) Hogy pont Tőled-e, arra már nem emléxek, de megvan:R

(#67) Digital

Digital
(PH! addikt)

Van egy 3,8gb-os cdi fájlom,mivel tudnám kiírni dvd video formátumra?:F Nero-t használok!

(#68) Digital válasza Digital (#67) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Megvan Alkohol 120%...hukkkkk :)

(#69) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Király vírus van a gépen;] Nézem a ph-t, egér jobbfel, bezárta az ablakot:F Melyik lehet ez?

(#70) Bandus99 válasza Winner_hun (#69) üzenetére

Bandus99
(őstag)
LOGOUT blog

:DD hwsw :DD

nincs bovebben

[Szerkesztve]

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#71) Winner_hun válasza Bandus99 (#70) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

aha kicsit bővebben?:F

(#72) Winner_hun válasza Bandus99 (#70) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

akkor viszon nem értem, hgoy mit írtál meg minek?:F

(#73) Bandus99 válasza Winner_hun (#72) üzenetére

Bandus99
(őstag)
LOGOUT blog

poenbol es semmi ertelme

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#74) Winner_hun válasza Bandus99 (#73) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:((

(#75) vamzi válasza dr_karcsika (#59) üzenetére

vamzi
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi dr_karcsika!
A win98 telepítésénél nekem is volt ilyen problémám,viszont nekem ASUS P2BF alaplapom volt.Én ha kicseréltem a vedeókarit(Geforce 4 MX 440) egy másik kártyámra(Geforce 2 MX 400) és a telepítés megállás nélkül végig ment.a végén meg vissza cseréltem a karit és kész is!

(#76) vamzi

vamzi
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok.
A #31-es hozzászólásomra nem tudtok megoldást?Jah és a helyzet annyit válltozott, hogy a gépnek mindegy milyen vincsesztert rakok bele,csak tegyek bele egyet különben nem indul el. :Y

(#77) D.Orion válasza Winner_hun (#63) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát ez sirály! :DD :C

Szerk.:Vamzi nekem még mindig nincs ötletem.

[Szerkesztve]

(#78) Winner_hun válasza D.Orion (#77) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát qvára. Ha nincs semmi a jobb felső sarokban, akor 10-15 mp-ig nincs egér:((( Mert nem tud mit bezárni. Szal cseles

(#79) cabal válasza dr_karcsika (#59) üzenetére

cabal
(kvázi-tag)

van valami parancssori kapcsoló a setuphoz, ezt most így vonatozás közben, fejből nem tudom, de ha kiadod a setup /? vagy a setup /help (vagy valami hasonló) akkor biztosan meg fogod kapni a választ (mintha lenne valami readme is hozzá)

''Csak egészség legyen meg térerő!''

(#80) Frenky87 válasza D.Orion (#58) üzenetére

Frenky87
(senior tag)

Firefox-ot nem szeretem. Eddig NetCaptort használtam (sikerrel), ám most nem tudom regelni vmi miatt... Szal Slimbrowser van most... (Mivel újraraktam az XP-t). De ebben meg nemtom hol kell megcsinálni, hogy egy ablakon belül, fülekre legyen osztva a böngészőben a sok ablak...

Amúgy meg oda vagyok a Nod-ért...és szerintem nem vagyok vele egyedül....

///

(#81) rlazol válasza vamzi (#76) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

a virtuális memória melyik meghajtóra mutat? mert ha nem a C-re, akkor ott a hiba, hogy írná rá ki...
Jól értem, hogy fölraktál egy windowst egy winyóra és azt utána szétparcionáltad?

(#82) dr_karcsika válasza cabal (#79) üzenetére

dr_karcsika
(tag)

Köszi mindenkinek az eddigi segítségeket, még mindig nem megy.

A setupcor parancsal kiírja, hogy valami compatibilitási hibája van. particionáltam és formáztam a sajátjával és úgy is ugyan azt írja......

nincs mégegy vga kártyám sajna, de kezdek kétségbe esni, mert csak ezen meg a vágó programom és nemfogok tuni dolgozni.

ha jutok valamire megírom

köszi mindenkinek

(#83) zip

zip
(kvázi-tag)

Na - erre varrjatok gombot!

PIII as alaplap - összerakom a gépet, szépen megyeget is. Belépek a biosba, beállítok ezt-azt(alap dolgokat) kilépek, újraindítom a gépet és hiába nyomom a klaviatúrán a del-t,hogy belépjen a biosba semmi. újraindítom mégegyszer, megint semmi - a klaviatúra nem szólal meg. Másik klaviatúra elő - gép bekapcs - semmi. megint nem tudom használni a klavot. felvillan induláskor mindhárom ledje de semmi. Előveszek mégegy klavot - ezzel is semmi.... ilyet még nem láttam. SEGÍTSETEK!!!

Core i7-920 Gigabyte EX58-UD4 6GB(1600Mhz)DDR3 Sapphire Radeon HD6950 1GB

(#84) D.Orion válasza Winner_hun (#78) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nem a vírusra mondtam, hanem a linkre. :Y

(#85) D.Orion válasza zip (#83) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Windowsban müxik a bill?

(#86) zip válasza D.Orion (#85) üzenetére

zip
(kvázi-tag)

el sem jutok a windows-ig :) egyszerűen megáll... csináltam egy cmos clear-t de az sem segített

az a bajom, hogy ilyen hibával még sosem találkoztam... nem is gondoltam, hogy egy szaros keyboard is be tud krepálni(pontosabban a keyboard-nak semmi baja az alaplap szarozik) szóval áll az egész, hogy del, vagy f1 continue - és persze hiába nyomom az f1-et..

(#87) D.Orion válasza zip (#86) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát láttam már sok érdekességet, de ilyet, hogy egy ps2-es bemenet így meghaljon a lapon még nem. Sztem vedd ki az elemet azt hagyd pihenni a beteget estére. Holnap reggel vagy amikor meg ráérsz akkor rakd össze azt hátha-nátha.

(#88) zip válasza D.Orion (#87) üzenetére

zip
(kvázi-tag)

vágom amit mondasz,de az van, hogy a Ps2-poron megy át ''áram'' mivel felvillantja a keyboard-ot induláskor. tehát azzal nincs nagy gond. az elemet pedig kivettem már, a gépet teljesen áramtalanítottam,, aztán bekapcs(elem nincs benne) utána kikapcs - elem vissza - bekapcs - és még mindig ugyanaz. cmos clearinget már kétszer csináltam semmi... ezt a baszást...

(#89) zip

zip
(kvázi-tag)

szerinted egy USB-s keyboard-dal menne?

(#90) Winner_hun válasza D.Orion (#84) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mit linkelte?:F

(#91) D.Orion válasza Winner_hun (#90) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Jaj ne légy ennyire fáradt. A 63.hsz-ben linkeltél egy ilyen genyóságot amivel meg lehet nézni, hogy egy felhasználó mikor volt fennt utóljára a ph!-n. Erre mondtam, hogy király.

(#92) D.Orion válasza zip (#89) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát szerintem az usb-s bill és egér alapból nincs engedélyezve a biosban csak os-ben. Egy próbát megér, de sztem esélytelen.

(#93) Winner_hun válasza D.Orion (#91) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem is ismerted azt az oldalt?

azthittem az aláírásomban levő linkről beszélsz:B

(#94) D.Orion válasza Winner_hun (#93) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Régebben már láttam egyszer, de kiment a fejemből. Most felírtam magamnak, hogy később is meglegyen :B

(#95) Winner_hun válasza D.Orion (#94) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem azért mondtam, de :R

(#96) Hercooles

Hercooles
(fanatikus tag)

Hétfőn (azaz holnap) van e Józsefvárosi piac és hány órától meddig? Előre is kösz a segítséget!

(#97) Hercooles válasza Hercooles (#96) üzenetére

Hercooles
(fanatikus tag)

up

(#98) 5teve válasza Hercooles (#96) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

tuttommal nincs szünnap. A nyitvatartás meg 15,00-ig kb. (apeh razzia függő:D )

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#99) Hercooles válasza 5teve (#98) üzenetére

Hercooles
(fanatikus tag)

Kösz!

(#100) Doviziozo

Doviziozo
(senior tag)

Melyik most a jobb kártya opengl ben, az nvidia 6800-as széria, vagy az ati x800-as?

Forza Rossoneri!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.