probalom, de winampnak a sort by title resze neha hagy kivannivalot maga utan.
Szereted az állatokat?

probalom, de winampnak a sort by title resze neha hagy kivannivalot maga utan.
Szereted az állatokat?
elvileg Corel trace tudja bar nekem meg nem sikerult 1x sem hasznalhato eredmnyt elernem.
Alternativa, ha tenyleg nem bonyolult atrajzolod nagy nagyitasban
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
köszönöm, sajna közben kiderült, hogy a ram-ból önmagában is csak 128-at ismer fel, slottól függetlenül. Szóval a ram megy vissza.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új vagyok dvd-írásban. Mitől lehet az,hogy pl egy TDK 16x-osan írható lemezt(25db-ot írtam) 16x-osnak ismer fel, és írja meg, míg pl egy 16x-os Bulkpaq(médiakódja ugyanaz,mint a tdk-nak) lemezt van,hogy 16x-osnak, van hogy 12x-esnek enged. Firmware frissítés volt, az írás minden esetben tökéletes, csak félek,hogy más olvasó nem tud esetleg mit kezdeni vele....8x-osan írok egyébként.Ez mitől lehet?(az íróm egy LG 4166B)
[Szerkesztve]
suliban gépikodolunk dosalol én itthon winxp alatt szeretnék assemblybe kodolni ráadásul ugye dost rendszeresen hívunk elképzelhetetlen a dolog?
Ha igen akkor maradok DOSnál ide van vmi jó edit progi ami kifejezetten jó ASMhez?
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
LOL...
Erre már válaszoltak neked...de legalább megtaláltad a helyes topicot...
primus inter pares

OK.
Miko jött ki az első Geforce 6xxx?
Ja, és mi az a ''LOL''?
[Szerkesztve]
Dr.Adam520
2004 áprilisában...
[link]
primus inter pares
Ja, és mi az a ''LOL''?
[link] 
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Végre, végre !
Éredemleges válaszok!
Köszönöm szépen.
Dr.Adam520

Segítsetek.
Van nagymennyiségű mp3, szépen könyvtárakba rendezve albumok szerint. Azt szeretném, ha mondanátok egy programot, ami ezeket a könyvtárneveket szépen kiírja nekem egy szövegfile-ba ABC sorrendben úgy, ahogy azok vannak (ne kelljen módosítani semmit).
191GB-ről van szó, hadd ne írjam be kézzel. Köszönöm.
(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
mintha TCMD-ben lenne egy ''könyvtárstuktúra mentése'' parancs... régebben, dosban egy parancs vol az egész...
menj be TCMD-be, adj ki egy cmd parancsot, és azt hiszem vagy a dir vagy a tree parancsot kell megfelelően paraméterezni...
[Szerkesztve]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Mi az a MySQL?Több helyen is láttam már az installját ( ? ) a hálónkon,mire való?
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
(#515) T. Almeida válasza N1 (#512) üzenetére

dir /ad > lista.txt

Gazdasági ill. Informatikus szakemberektől kérek tanácsot, mint pályakezdő:
[link]
[Szerkesztve]
(#517) doc válasza T. Almeida (#515) üzenetére
hogy sorba legyen, egy kicsit kibovitve:
[code]dir /ad |sort >lista.txt[/code]
vagy Linux alatt:
[code]find -type d |sort >lista.txt[/code]
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

Köszönöm, a gond az, hogy a könyvtárszerkezet a következő:
M P 3/ - V - / VALAKI/ Valaki - Album
Nekem ebből csak a Valaki - Album rész kellene.
[Szerkesztve]
(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
(#519) T. Almeida válasza doc (#517) üzenetére

Alapból ABC sorba rendezi 
#518: Szerk.: 2x-ra elolvasva a hsz-ed:
Ha a dir /ad > lista.txt-t a M P 3/ - V - / VALAKI könyvtárból adnád ki? 
[Szerkesztve]

Winamp, egész könyvtárat ADD.
Lista exportálása- (van valami text formátum is ha megnézed
de az is lehet hogy alapban text formátumban exportálja)
Betöltöd Wordbe, a nem szükséges előtagokat kivágod (M P 3/ - V - / VALAKI/)
?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

Sziasztok Guruk!
Tudnátok nekem olyanban segíteni, hogy explorerben a weboldalakon megjelenő flash animációk alapból low qualitin jelenjenek meg? Mit, hogy kéne beállítani. Win98Se, IE6.
Segítséget előre is köszi

na egy kerdes azonnali :
van egy kulso modemem, com1 -re es printer portra lehet kotni.
kerdes namber 1 : teljesen mindegy melyikre kotom? ugy ertve esetleg gyorsabb e vagy lasabb e valamelyiken, vagy barmi mas okbol kifolyolag esetleg egyik jobb e neki mint a masik?
kerdes namber 2 : com portos kabel hosszusaga befolyasolja e ezen szerencsetlen 56k-s modem sebesseget, kapcsolattartasi kepesseget, vagy akamilyen performanszat? (mert hogy kene raja aplikalni egy hosszabitot, s nem tom megeri e szenvedni vele...)
elore is kosze
...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő

Biztos vagy abban a pronter portban? Nem 21 tűs soros csati a másik?
Egyébként mindegy.
A soros port bőven többet tud, mint az analóg modemes net sávszélessége.
Szvsz a soros kábel hosszúsága egy bizonyos határ alatt nem befolyásoló tényező. Tekintve, hogy a modem és a géped között már digitális formában megy a jel.
A kapcsolat sebességét és stabilitását, meg az analóg jel minősége határozza meg.
Persze túl hosszú/hibás soros kábel esetén leromolhat annyira a jel, hogy bekavarjon, de ez szerintem nem a csatlakozás sebességében fog jelentkezni, hanem inkább olyanokban, hogy a gép nem, vagy nem jól látja a modemet.
Aki hülye, haljon meg!

Memóriakártyaolvasóból hogyan kell kivenni a kártyát? Simán kihúzható? Ha úgy próbálom eltávolótani mint a pendrive-ot, akkor magát az olvasót is eltávolítja és nem is látom a következő indításig.
(Dell monitorban van az olvasó, beépítve. Driver, utility nincs hozzá)
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Érdekes, én notiban ugyanúgy a kis zöld nyilnál távolítottam el, és ha visszadugtam, akkor újra felismerte... 
Aki hülye, haljon meg!

Ha kihúzom, és visszadugom akkor persze felismeri, de tekintve, hogy a monitor hátuljában van a csatlakozó egyik vége és az asztal alatt a gép hátuljában a másik, ezért ez a megoldás kicsit kényelmetlen.
Szóval nem szabad csak úgy kihúzni a kártyát? (1GB Kingston CF 50x, sz'al nem szeretném elcseszni
)
Szerk: A kis zöld nyílnál a két sata winyó és egy kártyaolvasó jelenik meg, ami négy meghajtót foglal magában.
[Szerkesztve]

Pdf-ből hogyan lehet kimásolni infokat, például egy táblázatot wordbe?
Athens 2004

A kártyáról beszéltem. A notiba integrált kártyaolvasót természetesen nem téptem ki a helyéről... 
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!

pdf2doc/rtf koverter progival, Acrobat NEM Readerrel worbe exportálással, OCR progival, vagy Readerből sima szövegként, ha nincs letiltva.
Aki hülye, haljon meg!

...basszus , ez tenyleg azonnali volt, danke 
a printer port csak bloff volt, lehet hogy igazad van, mert a cucc otthon van en meg melohelyen, es hat oszinten szolva nem szamoltam meg a megszamolni valot, szal bena vagyok.laposnak lapos , nagynak nagy, csak gondoltam hogy talan az lehet. kosze a segitseget
es akkor johet a hosszabito fabrikalas
![;]](/dl/s/v1.gif)
...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő

Itt sajnos nem így megy. Sőt a kéznél lévő notiban sem. Ha ''biztonságosan eltávolítom a meghajtó'', eltünik a kártyaolvasó a rendszerből és semmi sem törénik, ha kihúzom, visszadugom a kártyát.
Na, akkor több BIOS-t is kipróbálhatsz. Valamelyikkel csak fog kifogástalanul működni! De mondom, azért az eredetit is tedd el félre, később még jó lehet! Bármikor visszarakhatod, ha nem jó sehogy máshogy.
Vendégfiók = OFF, sőt, 3-ból két gépen MINDEN más fiók le van tiltva, csak a ''rendszergazda'' él! Tehát nincs olyan sem, hogy ''saját nevem'' rendszergazdai fiók, mert nem írtam be semmilyen felhasználónevet! Így szoktam.
Tehát:
- Gép 1 felhasználó: rendszergazda
- Gép 2 felhasználó: rendszergazda
- Gép 3 felhasználók: rendszergazda és Detti, bejelentkezés Detti néven.
Az egyszerű fájlmegosztás használata meg azért nem járható út, mert a jogosultságokat nem lehet kezelni. (Nincs 'biztonság' fül...)
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Hellosztok!
Egy olyan problémám van, hogy egy adott vímre nem tudok levelet küldeni...
Onnan jön e-mail, de én már nemtok visszaküldeni, sem új mailt, sem választ.
Mé nem?
egyirányusítva lenne a cím?
Pl: Mailer Daemon
''Hi. This is the qmail-send program at mail.externet.hu.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out''
vagy nem is létező címről küldi, csak meg van adva azonosításnak?????
[Szerkesztve]
A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...
Mivan?
Te most a mailer daemonnak akarsz válaszlevelet küldeni? 
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

dehogyis... csak ezt dobja vissza a démon
no meg folytatód az üzenet lefele...
''Szia. Ez a ''qmail'' levélköldő program a mail.externet.hu-n. Sajnos nem tudtam elküldeni a levelet a címzettnek. Ez egy megoldatlan probléma, és feladtam a próbálkozást. Bocs, h nem működött.''
Ezt írja a prog, többet sajnos nem tudok segíteni.
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
Jaa...
Én meg már aggódtam
Ettől függetlenül szerintem létezikolyan cím, amelyik csak küld, de nem fogad. SMS is van ilyen, meg ugye a DC-n is ilyenek a körüzenetek.
Bár a technikai hátteret nem ismerem.
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

thx, azon már nem is agyaltam, hogy lefordítsam, ahhoz idegesebb vagyok, mert nem hajlandó átmenni, de kezdem azt hinni, hogy a küldő címe ''fiktív''...freemail is visszadobta
ezzel folytatja, utánna már csak az eredeti levelem van fejlécestül mindenestül...
<valami@semmi.hu>:
212.40.96.40 does not like recipient.
Remote host said: 550 5.1.1 <valami@semmi.hu>... User unknown
Giving up on 212.40.96.40.
a mail cím kitaláció, kiszedtem az eredetit

szerintem viszont ez nem is létezik, csak az elküldés miatt van beállítva nekik (hogy ne a központi mail-t használják), de fingom sincs, hogy akkor más hogyan válaszol nekik...
irgum-burgum!!! hogy a rákba küldjek akkor nekik mailt - telefonon beszéltünk, állítólag kapott már az illető az ominózus címre levelet

üdv
skype 2.0-t használok
az a bajom h bejelenkezéskor,midnig ki van pipálva h progrma idnítása windows indításakor s mentse el a jelszavam,midnig ott van hiába veszem ki,nem tlaálok más beálíltást,ez így fog maradni vagy vmi beállításal megoldahtó h alapbol ne is akarja megjegyezni a jelszavam s ne si akarjon idnulni win induláskor?
[Szerkesztve]
csoki ramm csoki rammm

Hi!
Van a cégünknél 4 gép összekötve és van egy chello-s netünk is. Tudtok olyan programot amit egy gépről irányíthatok és mondjuk IP cím alapján kiírja hogy az adott gépnek adott napon mennyi letöltése volt? Esetleg loggolva. Persze mindezt úgy kéne, hogy ne számolja hozzá a LAN-os forgalmat, csak a kintről jövő letöltéseket. A BWMeterről hallottam jót is, meg rosszat is, esetleg van valakinek tapasztalata?
Köszi. 
hogyha nem kell senkinek, hát az ördög veszi meg
Hi!
Valamikor asszem itt a ph! olvastam (kb 1-2 hónapja?) a hírt, hogy elkezdték kutatni/fejleszteni a 3D-s processzorokat, mármint olyan procikat, amelyekben a tranzisztorok térben helyezkednek el, nem csak egymás mellett. Lehet h nem pontos a meghatározásm, de valami ilyesmiről volt szó. 
Most viszont nem találom a hírt, valaki tudna segíteni? Akár külföldi nyelvű oldal/hír is jó lenne, guglival eddig sajna nem sokra mentem 
köszi!

Honnan tudnám letölteni az Egy szoknya, egy nadrág betétdalát? Aki tud dobjon egy linket.
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Hogyan mondják azt ami a memóriáknéál 64, vagy 128 bit?
talán sávszélesség?
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
pl:
A memória 128 bites, tehát órajelenként 16 bájtnyi adatot képes szállítani az interfész.
ekkora méretű az ''adat-egység'', amivel dolgozik a memória (8 bit=1 bájt)

(adat)busz szélesség 
Jester

Honnan tudnám letölteni az Egy szoknya, egy nadrág betétdalát? Aki tud dobjon egy linket!
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
olvasd el újra az alapelveket. Abban benne van, hogy hol találhatod. 
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____