Köszi a választ!
Igazából tudom, hogy nem kéne hozzányúlni, csak egy dolog zavar egy kicsit.
Érdekesnek találom azt a jelenséget, hogy egy másik gyártó álltal gyártott platformon kb fele ekkora órajelen futó, fele ekkora memóriával rendelkező és lassabb memóriával rendelkező , lassabb videókártyávl egy 3Dmark 05 10500 pontot csinál, az enyém meg épphogy 9100-at és ez egy kicsit érdekes szerintem. Vagy ez csak engem foglalkoztat? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Rolci
(tag)

szijartg
(senior tag)
jó reggelt mindenkinek!
olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy adott egy router (Trendnet TEW-431BRP) és az utobbi két hétben mindig bontja a kapcsolatot. vagyishát lemegy nullára a le és feltöltésem. 2gép megy róla (asztali, és noti kábellel vagy wifivel)
szerintetek mitől lehet ez?
mert nagyon idegesítő

szijartg
(senior tag)
még egy kérdés...
eléggé láma, de mindegy.
az egyik gépemen nem tudok megosztani mappákat mert nem jelenik meg a megosztás és biztonság fülecske.
azt hogyan tudnám elővarázsolni??
köszi szépen a segítséget!

D.Orion
(PH! kedvence)
Tényleg érdekes, hogy régen mennyi piros ledes ventillátor volt. Meg volt anno még táp is ami pirosan vílágított. Sajnos mostanában egyre nehezebb ilyet találni. Lehet pont azért nem gyártanak ilyeneket, mert egy modnál pont az a lényeg, hogy feltűnő legyen.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

D.Orion
(PH! kedvence)
Hát ez viszonylag egyszerű.
XP esetén így kell:
Hálózati helyek >jobb klikk>Tulajdonságok>Helyi Kapcsolatok>jobb klikk> Tulajdonságok>
Itt kell lennie olyanoknak, mint pl.: [link] [link]
Ha esetleg nem lenne Fájl és nyomtatómegosztás akkor azt hozzá kell adni a telepítés fülnél.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

D.Orion
(PH! kedvence)
Hát ha netán nem jártál volna még a nem íinduló gépek topikban akkor sztem ott is tegyél egy próbát. Sajna semmi jó ötletem nincs.

[amne]
(senior tag)
Üdv!
Lenne egy problémám amit egy napi gondolkodás/próbálkozások után is képtelen vagyok megoldani. Új gép, egy s939-es alaplap, Realtek AC97 integrált hanggal, felteszem szépen a drájvert, azzal is próbáltam amit az alaplaphoz adtak (gigabyte), és azzal is ami gigabyte honlapján a legfrissebb volt, jelenség mindkettővel ugyanaz, csak a jobb csatornán jön a hang, de kásás ropog is néha, szóval nem túl élvezhető, hol lehet a probléma?
מת(נ)יהו

thaler2
(senior tag)
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy milyen készüléákkel lehetne azt megoldani, hogy UPC adást több tv-n külön-külön nézni? Egy Strong Srt 100 nevű készüléket találtam már a neten,. de erről semmi infót nem találtam, más fajta készülék érdekelne még.
Üdv.
[Szerkesztve]

D.Orion
(PH! kedvence)
Hát lehet, hogy nem driver probléma, bár anno nekem is voltak ilyen gondjaim egy régi gigabyte lappal meg az 5.1-es realtek ac97-es hangkártyájával. Ha a két driver különböző és mind a kettőnél ugyanazt csinálja akkor lehet, hogy maga a csatlakozó a szar. De vedd szentírásnak, csak egy tipp. Nálam anno a csatlakozó volt a szar és ezért vettem a lapba egy sb 5.1 live-ot.

[amne]
(senior tag)
Lassan már én is csak erre tudok gondolni, mert két különböző driverrel, gigabyte részről, illetve közvetlenül a realtek honlapjáról is leszedtem a legfrissebbet, és ugyanaz mindnél.
Mindenesetre még várom a hozzászólásokat.
מת(נ)יהו
kösz
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

D.Orion
(PH! kedvence)
Próbálj valami régebbit is keresni, mert nem minden esetben a legújabb a legjobb. Pl.: Nekem az AN7-hez anno leszedtem egy új nvidia drivert, erre a chipszet olyan szinten meghűlyűlt, hogy minden alaplapi venticsatlakozón jelzett ventillátort amik 300 és 2000 között forognak össze-vissza 
Köszi,ránézek 
http://www.cargorent.hu - A cégautókölcsönző

Balint133
(fanatikus tag)
Sziasztok...felraktam linuxot agépemre, mert xp gajra ment...linux alól leszedtem cuccokat amik kellettek, újrahúztam az xp-t, de ugyebár az xp-ből nem lehet látni a linux partíciót, de linux alól nem engedi visszamásolni...hogyan tudom ezeket megoldani??? Fontod lenne!!!! Előre is kösszi
Két küklopsz négy szem közt!!

D.Orion
(PH! kedvence)
pl.: Linux alól kiírod őket cd-re vagy dvd-re. Azt xp alatt meg berakod a cd-t ill. dvd-t. 
Vagy ezt már próbáltad?

bozont
(PH! addikt)
A partition magic8-cal lehet bármilyen partíciók között másolgatni.
ELadó egy AMD Athlon II X2 250 processzor (AM2+/AM3): http://hardverapro.hu/apro/elado_amd_athlon_ii_x2_250_processzor/friss.html#msg1

D.Orion
(PH! kedvence)
Tényleg
Ezt nem is tudtam, nah mindig tanul az ember valami újat.
Én csak particionálásra szoktam használni. 
Hát ez fura, mert én így csinálnám:
Intéző->Eszközök->mappa beállításai
és kiszedni a pipát ''az egyszerű fájlmegosztás használata'' elől.
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal
- Privát
- 2006-02-19 13:34:18

Audiotourist
(kvázi-tag)
Szevasztok
Nem tudja valaki outlook-ban hogyan kell eltüntetni a címzettek listáját?
Azaz ha elküldök egy levelet 20 embernek, akkor azok ne lássák az összes címzettet amikor olvassák a levelet, azaz ne tudják hogy tulajdonképpen rajtuk kivül még másik 19 ember is megkapta!

Henker2
(őstag)
Remélem tud valaki segíteni! 2 hónapja vettem egy Samsung 72 cm-es 100 Hz-es Slim-Fit TV-t! Namost! Az a gondom, hogy olyan a képe mintha kifakult volna! Nincs meg benne az igazi fekete szín! Mintha felvettem volna a gammát maxra! Eddig arra gyanakodtam, hogy az antenna kábel miatt van a dolog, mert amikor megmozdítottam a kábelt, visszállt az eredeti színekre a TV! És abban a pillanatban ki is kapcsolt! Mikor visszakapcsoltam, tökéletesek voltak a színek és ameddig néztem semmi baja nem volt! De mostmár hiába mozgatom a kábelt semmi! Fakó, világos az egész kép!
SEGÍTSETEK please
Hirdetésem: http://hardverapro.hu/apro/intel_r_core_tm_2_quad_q9550_yorkfield-e0_asus_p5q/hsz_1-200.html
A .img kiterjesztésű filet mivel tudom megnyitni? Ez amúgy képfile nem?
Már megvan, ne fáradjatok 
Helló!
Mi kell ahhoz, hogy a kindóz ne angolul olvasson fel, hanem magyarul is?
csoda
(bocs)
(#375) lúzer válasza Audiotourist (#369) üzenetére
- Privát
- 2006-02-19 16:22:10
Küldd el magadnak, az összes többit ''Címzett'' gomb., és ott: titkos másolat
Csoda kell hozá?
Akkor kell egy normálisabb beszéd szintetizátor progi.
Ez tényleg csak vicc volt.

medic
(újonc)
üdv.
lenne egy érdekes kérdésem, hátha valaki már találkozott ilyesmivel, netán tök egyértelmű a válasz...
adott egy usb-s genius wizardpen digitalizáló tábla. az oprendszer win xp+sp2. minden más usb-s cucc megfelelően működik, csak ezt nem ismeri fel. driver, meg minden szutyok kiegészítő szoftver amit a táblához adtak fent van. ilyenkor mi a teendő? nem lehet rossz, mert akkor a led se világitana, meg nem is írná ki hogy ismeretlen eszköz nyilván. valaki dobjon már meg egy helpel mer kihajítom az ablakon. 
hello mindenkinek! sony vegasból melyik32 bites????
mert a 6 az 64 bites mer leszedtem és nem megy az installja
x 86-os
ja és milyen használható vírusírtót ajánlotok??
[Szerkesztve]
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/
(#380) kadettmester válasza Henker2 (#370) üzenetére
- Privát
- 2006-02-19 16:46:23

kadettmester
(tag)
Ez val'szeg garanciás dolog lesz!
A többi priviben!
Isten csak azért tudta hét nap alatt összehozni a világot, mert nem kellett kompatibilisnek lennie az előző verzióval.
Irjatok arkeresoket ahol erdemes korbenezni mit hol mennyiert kapok meg
pl
depo.hu
kiskerarak.hu
addel.hu
mondjatok meg parat ha kerhetem
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
(#382) kadettmester válasza Bandus99 (#381) üzenetére
- Privát
- 2006-02-19 18:00:17

kadettmester
(tag)
olcsobbat.hu
Isten csak azért tudta hét nap alatt összehozni a világot, mert nem kellett kompatibilisnek lennie az előző verzióval.
vki tud vmi felvevő progit fraps-en kívül??
mit akarsz felvenni?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
- Privát
- 2006-02-19 18:20:04
Ismerős lánya most fog bérmálkozni és magyar női szentek névsora kéne. Tud valaki segíteni? Google-val nem sokra mentem
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#386) kadettmester válasza eastsider (#383) üzenetére
- Privát
- 2006-02-19 18:20:26

kadettmester
(tag)
HyperCam
játékba fölvenni lehetőleg limit nélkül 
HyperCamot megnézem thx

D.Orion
(PH! kedvence)
Nah mégegyszer hátha nála
Adott egy gép. XP SP1-el. Fullosan új xp(2 napos). Adott egy scanner: Canon Lide 60
A gond a következő: Öcsémenk full ugyanolyan gépe van, mint nekem. Neki felmegy a scanner drivere gond nélkül. Nekem nem. Ha elíndítom akkor addig jut el, hogy elíndítja a cd-t és amikor a telepítésre katintanák akkor kiírja, hogy demoshield hibát észlelt ezért leállt. Ez miért van?

terence86
(újonc)
Hali. Nekem az a nagy problémám h új konfigom van. Asrock 775 dual 880pro, p4 3ghz 64bit proci, kingmax 512ddr 533mhz, 6600gt vidkártya, sata-s vinyó. na szal az a probléma h összedugtam mindent faszául (legalább is remélem). fenn van a satas driver is de mikor xp-t telepítenék rá (win xp prof sp1), felmásolja a szükséges fájlokat vinyóra+minden de mikor elkezdené a telepitést kiirja h ''Install failed I386\ asms Error message az eszköz nem áll készen''. Na ez mért van?
a másik problem pedig az lenne h a ram 512 MB DDRII 533mhz (12ezer) elvileg de a biosba ha bemegyek ilyen 200Mhz körüli értéket mutat. hol lehet ezt állítani ha lehet.
Előre is kössz. És jó lenne ha emailt irnátok mert ritkán vagyok net közelben de mailt eltudom olvasni f.karpati@freemail.hu

mr_knight
(senior tag)
Sziasztok !
Melyik az a codec amit az XP alapból ismer ?
Microsoft Video 1 ezt ugye minden XP alapból kezeli codecek nélkül ? 
[Szerkesztve]
Üdv
''Install failed I386\ asms Error message az eszköz nem áll készen' valszeg a telepítő cd-n nem olvasható az a rész. Próbáld másik installcd-vel.
mr_knight: vezérlőpult-> hang és multimédia -> hardver-> video kodekek->tulajdonságok. Itt megjelenik az összes telepített kodek.
[Szerkesztve]
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

mr_knight
(senior tag)
tudom, de arra vagyok kínáncsi, hogy egy alap XP xvid meg stb codecek nélkül és SP nélkül, milyen codecet visz alapból...
de sztem a Microsoft Video 1et azt viszi, gondolom én... 
[Szerkesztve]
Ja az más. Elvileg a Video 1-et és valamelyik Indeo codeket szokták alapból csomagolni a winhez. Talán mintha mpeg-et is tudna alapból.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
leírom amit régebben le akartam írni de elmaradt
feart elindítom feket képernyő kicsit tölt vinyó és nem megy tovább nem válaszol
na mondom fuckd meg magad 
ma rákérdeztem és Herr Z megmondta a tutit
: vmi tróger kodek pakk van az cseszi el
leszedtem jó is lett 

mr_knight
(senior tag)
Értem akkor jól tömörítettem. Köszi a választ ! Még megnézem az Indeo-val is. 

terence86
(újonc)
jo holnap megprobálom. És az nem lehet h az xp nem ismeri fel v nem támogatja vmelyik hardvert? 
(#398) Menzoberanza válasza terence86 (#389) üzenetére
- Privát
- 2006-02-19 19:38:10

Menzoberanza
(lelkes újonc)
Na pl ezért nem veszek Asrock alaplapot, bár lehet hogy semmi köze a dologhoz...
Nem árt ha jogtiszta a telepítő CD, mert a másolt CD-knél is szokott ilyet csinálni.
Amikor elkezdi a gép a CDről indítani a telepítést azonnal nyomd meg az F6 kütyüt, és etesd meg a gépedet az alaplahoz mellékelt kislemezzel. Ha nincs rosszul bekötve a kislemez neghajtód kerregés után beadja a lehetséges SATA drivereket. Majd válaszd ki azt ami neked van. Ezután a következő lépésben formázd meg a Lemezt lehetőleg NE gyorsformázással lehetőleg NTFS-re. Ha eddig is így csináltad akkor passz...
A Ramokkal kapcsolatban annyi van, hogy a 200 MHZ körüli érték DDR esetében 400-at jelent, ami nem rossz...
Ennek ellenére a Chipset and memory settings menüben elkezdheted babrálni a ramok órajeleit, nagy kárt nem tehetsz legfeljebb resetelni kell a Biost
[Szerkesztve]
(#399) terence86 válasza Menzoberanza (#398) üzenetére
- Privát
- 2006-02-19 19:44:14

terence86
(újonc)
eddig mindenhol a telepítőcdre gyanakodtak. Én nem vennék rá mérget de legyen igazatok. holnap mindenre fény derül
akkor driver problemára nem gyanakodtok? nem lehet h mondjuk a 64bites proci nem teccik az xpnek. vagy akkor lekezeli 32 bitesként?