Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#3001) -=IcEmAn=-

-=IcEmAn=-
(újonc)

köszönöm a válaszokat, írok, ha lesz fejlemény :))

MSI K8N NEO4 Platinum | AMD Athlon 64 3000+ Winchester | Corsair 2x512 MB DDR RAM DC | inno3D GeForce 6600 GT | Hitachi Deskstar T7K250 160 GB | Samsung 60 GB 7200rpm | LG combo drive | Creative SB Live! 24 bit | Logitech X-530 | Logitech MX510 | Chieftec 420W

(#3002) sekli válasza KMan (#2996) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

hát, ha még valami régebbi oprendszerről is el akarod érni, akkor FAT, egyébként NTFS, bár dos alól is meg lehet oldani az NTFS-t...

[ Szerkesztve ]

(#3003) Lengyi válasza Lengyi (#2980) üzenetére

Lengyi
(tag)

Valaki pls ezt is oldja meg :O Szóljatok ha nem érthető amit írtan néha megesik :B

(#3004) KMan

KMan
(őstag)

Mar regen is csinalta mas alkatreszekkel is, ugyhogy most felrakok egy szuz Windows-t, aztan nem a gyari driver cd-t probalom meg, hanem szedek le a netrol uj drivert az alaplaphoz. Majd irok ha van vmi. Koszi szepen.

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#3006) -=IcEmAn=- válasza -=IcEmAn=- (#3001) üzenetére

-=IcEmAn=-
(újonc)

nos, itt vagyok megint.

bios-ban megnéztem ezt az irq-s dolgot, úgy kell állítani, ahogy azt írták nekem. de nem értem mit állítgassak rajta, mivel a win szerint nincs irq ütközés, mutattam képet, hogy mire ír ütközést, két I/O tartomány nem áll rendelkezésre a cuccnak. Ezt a dolgot mivel tudnám orvosolni?

a gép még mindig újraindul véletlnszerűen, jó lenne már megoldani a problémát, lécci segítsen vki :O

MSI K8N NEO4 Platinum | AMD Athlon 64 3000+ Winchester | Corsair 2x512 MB DDR RAM DC | inno3D GeForce 6600 GT | Hitachi Deskstar T7K250 160 GB | Samsung 60 GB 7200rpm | LG combo drive | Creative SB Live! 24 bit | Logitech X-530 | Logitech MX510 | Chieftec 420W

(#3007) DTF

DTF
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Van egy Fujitsu-Siemens típusu 5.1-es hangrendszerem. Az utóbbi időben max hangerőn állandóan berezolnál és sípol mint a veszedelem és alapjáraton nem néma, hanem szól belőle vmilyen sercegő hang. Mi lehet a hiba?

előre is köszi

DTF

(#3008) Hasek válasza DTF (#3007) üzenetére

Hasek
(senior tag)
LOGOUT blog

A sercegő hang az milyen hangos? Nekem a TV-nél, és a 2.1-es Trust hangfalnál is úgy van, hogy ha nem kapcsolom ki teljesen(áramtalanítom) akkor folyamatos (halk)sercegő hang van. Nem tudok ellene mit tenni, ki kell kapcsolni. És az első gondoddal kapcsolatos kérdésem lenne! Van mikrofon a közelben?

[Szerkesztve]

Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

(#3009) Norbo03 válasza -=IcEmAn=- (#3006) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez csak egy tipp sztem táp mondjuk ugy is mindenki ezt mondaná sztem vagyis legtöbbször mindenkienk ez jut eszébe először. Az egyik haveromnak is véletlenszerüen indult állandóan ujra és neki táp volt vett egy uj tápot és aztóta nem csinálta.

(#3010) DTF válasza Hasek (#3008) üzenetére

DTF
(fanatikus tag)

megvan! Van egy mikrofonom, amivel beszélek és ez ,esz a lúda! De hüéye vagyok! De viszotn érdekes, hogyha beszélek a mikrofonba csak úgy simán, akkor a hangom 5.1-be szól a hangszórókból!

Kipróbáltam, hogy ha kihúzom a mikrofont, akkor akkor is serceg csak másképp! Már nem bírom! Zenehallgatás közben is lehet hallani a hátttérsercegést!

(egyébként nem egy nagy szám (sőt, szar) a hangfalrendszerem,ez egy 5.1-es FS 10eFt-ért!),d e régen nem volt ilyen!

[Szerkesztve]

DTF

(#3012) Tattooman

Tattooman
(újonc)

Hele. A sercegő hangoról annyi lenne az észrevételem hogy elég annyi is ahhoz ,hogy megjelenjenek, hogy odébb teszed a hangfalat vagy valami más vezetéket keresztűl húzol a hangvezetékén.
Találkoztam ilyennem nem is egyszer:_( mivel sok hangrendszert nem szerelnek fek mágneses védelemmel igy elég gyakran előfordulhat.
+ha a gépedbe új kártya kerül vagy vezeték megy hozzá közel dettó elöfordulhat.

Tattooman A só megédesítí az életet de a cukor az élet sója viszont a ketchupból sohasem lehet elég!

(#3013) plastic-+

plastic-+
(kvázi-tag)

Hello Mindenkinek!!

Arról szeretnék tudakolódni, hogy lehet e az én Abit Radeon 9600 -as kártyámat
bios frissíteni, mondjuk 9600 pro -ra, VAGY xt-re!!????????

Előre is köszi a segítséget!

(#3014) Boyfish

Boyfish
(senior tag)

hi sráciok van egy gigabyte 754-es alaplapom és nem tudom egyszerűen feltenni a hangkártya driverét, mert valamilyen sys állományt kér telepítés közben drmr.sys vagy valami ilyesmi nevűt? hi lehe a probléma?

''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit

(#3015) Boyfish

Boyfish
(senior tag)

?

(#3016) sekli

sekli
(PH! addikt)

Na erre kéne egy kis help! [link] :R

[ Szerkesztve ]

(#3017) mdk01

mdk01
(őstag)

[link]

Köszi

(#3018) mdk01 válasza Boyfish (#3014) üzenetére

mdk01
(őstag)

hát keress rá a cd-n
esetleg google, yahoo?

(#3019) mdk01 válasza plastic-+ (#3013) üzenetére

mdk01
(őstag)

Gondolod ilyen egyszerű lenne feltunningolni a kártyát?
Nehezen tudom elképelni de ettől még lehet hogy meglehet csinálni.

(#3020) Gabás válasza mdk01 (#3017) üzenetére

Gabás
(őstag)

úgy tudom, XP nem bootool USB-ről biztonsági okok miatt (a 98-as még simán ment), de lehet, hogy van hozzá szoft, ami ezt kikerüli

[ Szerkesztve ]

(#3021) DTF

DTF
(fanatikus tag)

Ha elnémítom, akkor akkor is ad ki a hangot!

DTF

(#3022) Gabás válasza mdk01 (#3017) üzenetére

Gabás
(őstag)

na, itt kaptam egy nagyon részletes leírását annak, ami te szeretnél (remélem, az angol jól megy :) )
használd egészséggel :DDD
[link]

[ Szerkesztve ]

(#3023) DTF válasza Tattooman (#3012) üzenetére

DTF
(fanatikus tag)

A gépembe nincs hangkártya, alaplapi vab, de az nagyon gyegus.
Ha odébbteszem a hangfalat, akkor is serceg, a hangszóró(k) vezetéke tuti érintekezik más vezetékel, mert össz vannak kötve. De nem hiszem, hogy ez lehet a baj. Amikor megvettem ugyanígy volt, de nem sercegett. Azátn kb 3-4 héttel ezelőtt frissítettem a alaplapi hangakármi driver-ét és csak azután kezdett el sípolni-sercegni.

DTF

(#3024) Dufresne válasza sekli (#3016) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Jó kérdés, talán nem betaval kéne próbálkozni, beta azért beta sokszor, mert még számos kijavításra váró dolgot tartalmaz/hat és lehet nálad az egyk hiba be is jött....

Back to the field!? www.utv.hu

(#3025) sekli válasza Dufresne (#3024) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

gondolod erről van szó? egyébként direkt próbálkozom a bétával, de nem hinném, hogy már itt az... :F

[ Szerkesztve ]

(#3026) Boyfish

Boyfish
(senior tag)

3014# ?

(#3027) Dufresne válasza sekli (#3025) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Sztem meglehet, főleg, ha mondjuk nem beta verzióval beenged. Bár ez az ID hiba fura, nemlehet, hogy tényleg nemjó a beírt pass, vagy felhnév :B

(#3028) sekli válasza sekli (#3025) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

ja és több accounttal is kipróbáltam...[link] :F

[ Szerkesztve ]

(#3029) -=IcEmAn=- válasza sekli (#3028) üzenetére

-=IcEmAn=-
(újonc)

bétába nem léphet be akárki, meghívó kell...

(#3030) sekli válasza -=IcEmAn=- (#3029) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

már nem...

[ Szerkesztve ]

(#3031) <>jana<> válasza -=IcEmAn=- (#2997) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

nézd meg mit írt a win az esemény naplóba,talán közelebb jutsz a problémához. sajátgépen jobb klikk-kezelés/eseménynapló. ahol piros felkiáltó jel van azon a környéken kéne keresgélni.

(#3032) Tsunami

Tsunami
(senior tag)

Nem tudja valaki, hogy miért megy csak 333mhz en a 2x2 512 es memória az alaplapomban?

''három a kettő tizen''

(#3033) rlazol válasza Tsunami (#3032) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

mennyin kellene mennie? milyen típusú a lap? Vagy az adatidnál lévőről van szó?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#3034) <>jana<> válasza Tsunami (#3032) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

nézz be az a8n topicba,egy régebbi bios megolgya a problémád

(#3035) sekli válasza Tsunami (#3032) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

hát így nehéz megmondani, lehet, hogy vissza van osztva...

UP! [link]

[ Szerkesztve ]

(#3036) Tsunami

Tsunami
(senior tag)

Nem az enyém, Asus A8N-E, 2db 512 es TwinX Corsair 3200-LL , és ugyanez mégegyszer. Ha manualon 400 ra állitom, akkor nem indul el, külön külön meg mennek a párok, néztem.

[Szerkesztve]

''három a kettő tizen''

(#3037) <>jana<> válasza <>jana<> (#3034) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

bár lehet hogy a 754 es asus lapnál olvastam ugyan erről a problémáról :B

(#3038) <>jana<> válasza Tsunami (#3036) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

akkor jól emléxem,ez az alaplap két kétoldalas rammal nemmegy csak 333-on.a régebbi biosokkal nemvolt gond.

(#3039) Tsunami válasza <>jana<> (#3038) üzenetére

Tsunami
(senior tag)

Nanemár, hogy emiatt kelljen Biost cserélni. Srácnak 3800+ os X2 ese van, nem fogja támogatni ha régebbire cserélem neki. Mikori kell különben?

''három a kettő tizen''

(#3040) <>jana<> válasza Tsunami (#3039) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

uff arra már nememléxem :B itt segítenek neked[link]

(#3041) gege71.hu

gege71.hu
(PH! addikt)

Szasztok. Tud vki olyan ATA 100-as/133as kábelt aminek a MASTER-SLAVE ága közti távolság nem csak az a 10-12cm?
Egy IDE ágam van a lapomon és a dvd író fenn van a vinyót meg leraknám alulra. CCSAak ugye nem tom van e olyan kábel amivel ez megoldható.
Ha van ilyen plz priviben(is) írjatok
thnx
gege

http://diszkretseggcsik.blogspot.com/

(#3042) Dufresne válasza gege71.hu (#3041) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Attól függ, mekkora az a távolság...

(#3043) <>jana<> válasza gege71.hu (#3041) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

én is kerestem egy darabig ,most már nemkeresek,felcsavaroztam a vincsit a dvd író alá:)

(#3044) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Mit állítottam be roszzúl,hogy nem tudok aktiv módban letötleni DC-ről?Csak kiírja kapcsolódás majd időtúlépés
[link]

(#3045) Dufresne válasza ToBeY (#3044) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Án úgytudom, routerban 411-412 és 1411-1412-es portokat is engedélyezni kell TCP-re és UDP-re is, tehát (Both:D)
És nálam DC-nél a TCP portnál: 411van, az UDP-nél 1412 és így működik nálam a dolog.
Jah és persez port trigger után a virtual servernél ugyanazeket a portokat nemárt engedélyezni a géped IP-jére.

(#3046) Soja

Soja
(fanatikus tag)

Notebook winchester-hez olyan átalakító kellene, ami alkalmassá tesz IDE interfészre való csatlakozásra. Tehát noti winyó --> átalakító --> IDE kábel --> Alaplap
Ennek mi lenne a neve, ha létezik, és hol lehetne beszerezni?

(#3047) ToBeY válasza Dufresne (#3045) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Tehát akkor hogyan állítsam be?:)

(#3048) Dufresne válasza ToBeY (#3047) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Én strongDc-t használok.
Ittvannak a képek a beállításokról
[link]
[link]
[link]

A dc-be az IP címhez beírod a netes IP-t, amit mondjuk itt megnézel, hogy mi:[link]
És az meg fontos, hogy a gépednek az IP címe mindig ugyanaz legyen, tehát mondjuk a routerral állíts be olyat, ha lehet, hogy hálókarid MAC címére mindig ugyanazt az IP-t ossza, nekem legalábbis így van.

(#3049) Hörpi

Hörpi
(fanatikus tag)

Valaki az MIRC működéséről (ha ingyenes akkor letöltési helyeiről) valamint beállításairól tudna nekem felvilágosítást adni.........?

előre is kössssssszzzzzzzzzzzzzz

Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...

(#3050) The DJ válasza Hörpi (#3049) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Ingyenes.
Innen letöltheted: [link]

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.