Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2001) Aaron14 válasza Norbo03 (#2000) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

A processzor cache-ét a proci a vinyó cache-ét pedig a vinyó használja!
Fordításban a cache - gyorsítótárat jelent! Ide helyezi be ideiglenesen az adatot és innen veszi ki majd dolgozza fel! Ha tévedek ezer bocs ,de én így tudom!

Pl.: Megnyitsz valamit mondjuk egy képet azt a vinyón megkeresi az olvasófej áthelyezi a gyorsítótárba és feldolgozza ,majd küldi tovább!!!!!

Bye

Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

(#2002) Bubu79 válasza Norbo03 (#2000) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Először is: különbség... ;)

Gyakorlatilag mindkettő ugyanazt a célt szolgálja - átmenetileg tárolja az adatokat.
Működés szempontjából statikus RAM-okról van szó ( ahogyan már a múltkor beszéltük is )
A feladata, hogy egyfajta autópályát hozzon létre a különböző eszközök között - meggyorsítja és akadálymentesebbé teszi az adatok áramlását.

A vinyó és a proci cash-e között sebesség- és méretbeli különbségek vannak, míg a prociban nagy sebességű ( a proc sebességével megegyező sebességű memória van, ami igen drága, ezért keveset szoktak rakni a prociba, hogy lejjebb nyomják az árakat ) ; addig a vinyóban kisebb sebességű memória található, ami szintén szinkronban megy, de ez az adatsínnel.
A vinyóban lévő memória jellemzően 2 és 8MB-os.

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#2003) Norbo03 válasza Aaron14 (#2001) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Köszike!!!

(#2004) Eagl3 válasza Aaron14 (#1999) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy darabig még tényleg nem kell 2giga ram. Winyóhoz nem fontos hűtő sztem :) elég ha jól jár a házban a levegő. 1-2 kis venti bele meg is van. AMD-t vegyél abba ha akarod sem tudod beletenni a DDR2-őt ;) így ez a kérdésed is megoldódott.

(#2005) Norbo03 válasza Bubu79 (#2002) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Köszike a fejtágitást :R :R jah épp most olvastam a phn h már vannak uj WD Raptorok amik 16Mb cachet tartalmaznak. Tehát minnél több a cache memória annál több adatot tud átmentelileg tárolni? Vagyis ettől azért gyorsabb mert a cache memórából hamarabb kitduja az adatokat venni ezért minnél több adatott tud kivenni a cache memóriából annál gyorsabb?

(#2006) Aaron14 válasza Eagl3 (#2004) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Köszi a válaszokat!!!

A ramra annyit ,hogy a csávó valami ''Dual Channel''-ről beszélt az esetleg nem az lehet ,hogy mivel kétmagos ezért két ram kell neki? Javítsatok ki ha tévedek!!!
És még ezt a hülye referencia dolgot nem értem ! Segítsetek!!! :F
Jah egyáltalán miylen házat, hűtöt, tápot vegyek?
7900GT-t megvárjam?

Előre is tényleg nagyon köszi a segítségeket!!!

(#2007) Norbo03 válasza Bubu79 (#2002) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Jut eszembe mi az az adatsín?

(#2008) Bubu79 válasza Norbo03 (#2005) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így van. a rendszernek nem kell várakoznia a vinyóra, mivel amíg kiolvassa az adatokat a cash-ből, addig újabb kéréssel tud fordulni a vinyó felé - ideális esetben a cash mindíg tele van adatokkal ( CD/DVD íráskor követhető a dolog - amikor a pufferek szintjét nézed, gyakorlatilag az íróban lévő cash szintjét nézed... )

Adatsín: azon ''drótok'' halmaza, amin az adatok közlekednek, a címsínt találd ki magad :D

[Szerkesztve]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#2009) Norbo03 válasza Bubu79 (#2008) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Értem az adatsin meg adatbusz nem ugyn az?

(#2010) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Valaki a 2006-odik hozzászólásomhoz szóljon hozzá!!!!!!!!!!!

(#2011) Bubu79 válasza Norbo03 (#2009) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak itt, csak most, (nem)csak Neked: [link]

(#2012) .:T.H:. válasza Aaron14 (#2006) üzenetére

.:T.H:.
(fanatikus tag)

A referencia az azt jelenti(jelen esetben hardverelemen) hogy a tervezők amit kitaláltak(elterveztek etc.) legyen az hűtés vagy bármi más, azt a gyártók(akik megkapták a tervezőktől az alapanyagot és ezt a saját márkanevük alatt akarják eladni) esetleg megváltoztathatják, mert szerintük úgy jobb lesz az adott dolog. De, ha nem változtatják meg és úgy hagyják ahogy a tervezők kitalálták akkor szokták azt mondani hogy a ''referenciát'' követi vagyis az ajánlott kiépítést jelenti.

Én legalábbis tudom, elég nagyívben írtam körül a dolgot, de sztem így érthetőbb lehet..

Jah, és érdemes lesz megvárnod a 7900GT-ét mert igen nagy teljesítménnyel kecsegtet, olcsón.

A duel channel-nek nem tudom pontosan hogy mi a lényege, de vmilyen módon párhuzamosan dolgozik a 2-ram-ra így dupla akkora mem elérés(?) teljesül..

[Szerkesztve]

- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

(#2013) Norbo03 válasza Bubu79 (#2011) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Naon szépen kössszzz holnap ezzel kezdem a napom amit adtál linket tanulmányzom és kivesézem. De most meek aludni jó éjszakát mindenkinek!!!!

(#2014) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Köszi a segítségeket!!!!

[Szerkesztve]

(#2015) Aaron14 válasza .:T.H:. (#2012) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Jah és 7900GT mikor és mennyibe fog kerülni???
DX10-es játékok is menni fognak rajta csak egy -két grafikai elem nem lesz rajta vagy ,hogy is van ez?

(#2016) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Szeretnék összekötni egy Asus X800Pro VGA kártyát egy ViewSonic VP2130b monitorral DVI-D kapcsolattal, de valami miatt nem sikerül a dolog?! Elképzelhető, hogy az X800 csak a DVI-A kapcsolatot ismeri...? :F

(#2017) FPéter

FPéter
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Lenne egy nagyon bosszantó problémám:

A gépemet megtámadta valamilyen vírus/spyware/stb ami a win 2003 registryjében az összes futtatható állományt (.com/.exe, stb.) blokkolta. Tehát a gépen semmilyen exe fájl nem futtatható. (a legidegesítőbbek közül néhány: regedit.exe, cmd.exe, explorer.exe).

Amim még van: parancssor, Feladatkezelő (tudok benne böngészni a fájlok között, törölni, stb).

A kérdésem: hogyan tudok hozzáférni a registryhez, hogy megváltoztathassam a fájltípus-beállításokat?

(emlékeztető: .reg fájlokkal sem tudok bűvészkedni, a regedit.exe bénultsága miatt).

Nagyon megköszönném, ha valaki mondana valami használhatót, mert nem akarok megint oprendszert telepíteni:( :R

(#2018) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Egyébként mit ajánlotok ,hogy akkor vegyek 2× 512mb-os memo-t vagy 1×1gigásat és akkor majd veszek még egy gigásat!!!!

DDR2-nek milyen előnyei hátrányai vannak DDR-el szemben?

Vízhűtés vagy ventillátort ajnálotok a hűtéshez? :F

Asus A8N-E 939-be egyáltalán hány memot lehet beletenni?

Mikhez kellenek egyáltalán ventillátoros hűtés? alaplap, vga............??? :F :F :F

És a 7900GT mikor jön miylen áron? Milyen gyártótól érdemes vásárolni?

Milyen márkájú ventillátorokat ajánlotok? Artic - Cooling az jó? Jó márka miden hűtő típusban?

Köszi a válaszokat és tudom sok a kérdés légyszi próbáljatok meg válaszolni :R :)) , mert most állok gép várálás előtt és jót akarok nem hazsnálhatatlan vackot főleg iylen árkategóriában!

Konfigom ami lesz:

ASUS A8N-E 939
Amd Athlon X2 3800+
2×512 Kingmax MB DDR400 vagy 1GB Kingmax DDR400
Gigabyte NVidia GeForce 7800GT vagy MSI 7900GT
Artic - Cooling hűtők vga-hoz és cpu-hoz ha van akkor vincsihez és alaplaphoz is lenne :DD
CPU venti Artic - Cooling Freezer 64 Pro
200GB SATAII
Samsung FDD 1.44MB (fekete)
Genius Slimstar Pro(fekete)
Genius NetScroll+ Mini Traveler 800 (már megvan)
Valami Chieftec házat is ajánlhatnátok!m Tápot is! Szerintem 400W vagy 480W
Samsung 710N (már megvan) vagy ha nagyon összejönne Samsung 770P
Pinnacle tv tuner kártya is jó lenne azt is ajánlhatok :))
Genius 1250 60-as éveki hangfal fadobozos 12 literes (fekete)
Valamilyen szünetmentes táp is kellene! 480W körüli lenne jó! Szerintem!
HP Photosmart 8150 (már megvan)
Genius VideoCam Slim USB 2.0 (már megvan)
HP Scanjet 3970 (már megvan)
Samsung TS-H552U DVD író (már negvan)
Sennheiser HD201 fejhallgató már megvan)

Előre is köszi a sok segítséget!

[Szerkesztve]

(#2019) Eagl3 válasza Aaron14 (#2018) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

AMD-be nem tudsz DDR2őt rakni.
Ilyen gyengusz ramokkal nem butítanám a gépem.
7900GT-t vegyél 7800 helyett hamár ránkszakad a bank.
Vízhűtés? Hát alap.
Nameg miért a8n-e-t veszel? Vegyél DFI-t.
Egyébként megkérdezhetem h. mivel foglalkozol? X2-es proci egy 14 éves srácnak :) sztem felesleges pénzkidobás, de tetudod.

(#2020) qtrica válasza Aaron14 (#2018) üzenetére

qtrica
(senior tag)

Szvsz ez igy nagyon általános.Tanácsolnám jobb felső sarokban a keresőt.Minden kérdésedre találsz totyikot.Ne legyél lusta.Pl.alaplapodba hogy mennyi memó megy, biztosan megtudod Asus oldalán. :)

Yoda Jr.

(#2021) Dufresne válasza Eagl3 (#2019) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Ha van rá keret, akkor mind1 nekünk nem? ;]
Amúgy valóban, ha már ilyen a gép, akkor ne sajnáld mondjuk Kingmax HC ramokra a pénzt, vagy mushkin ramokra:)[link] enyhén brutkó az áruk, dehát ki tudja :C
Szóval vicet félretéve tényleg nemárt tudni, hogy mire is kell az a gép, mert nemkell ám kidobálni a 100ezreket az ablakon, persze, ha van dögivel, akkor nekünk tényleg mind1..
Hűtőt meg nem feltétlenül kell ám másikat venni a procira, egész jó a dobozos x2-ők gyári hűtője is, de akkor már AC helyett ottvan thermalright xp-120 vagy xp-90c, persze csak ha ár nem számít megintcsak:)

[Szerkesztve]

Back to the field!? www.utv.hu

(#2022) Dufresne válasza Aaron14 (#2018) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Ja és a dual channelos kérdésre visszatérve, ennek nincs köze a 2 maghoz a prociban, legalábbis abból a szempontból, amit te írtál, hogy a 2 mag 2 külön memót igényelne vagy ilyesmi.
Dual channel lényege pedig itt olvasható az 1-es hsz-ben [link]

(#2023) Eagl3 válasza Dufresne (#2021) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyébként a gyári hűtők tényleg jók, nekemis BOX os van és teljesen meg vagyok vele elégedve :)

(#2024) QG

QG
(tag)

Emlékeztek talán az Insane nevű ősklasszikus autós játékra.
Most elővettem megint, de nem tudom, hogy lehet hálózati játékban gépi játékosokat beállítani. Tudna valaki segíteni?

QG

a Jó: Babonás emberek hiúsági rítusa

(#2025) eastsider válasza eastsider (#1981) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

erre vki pls

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#2026) Hasek válasza QG (#2024) üzenetére

Hasek
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyszerű! Nem tudom hogy neked a magyar változat van-e meg, de mind1. Bemész a(z) Beállításokba(Options-ba), és ott van, hogy játékos(ok)(player(s)) Abban beállítod, és a multiban, csak ki kell választani a karaktert, és kész! Remélem érthető voltam!

Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

(#2027) QG válasza Hasek (#2026) üzenetére

QG
(tag)

És hogy választok ki a multiban több karaktert?
Mármint a barátnőmmel játszanánk, de azt szeretném, ha lennének még rajtunk kívül a gép által vezérelt játékosok is. A multiban nem találtam ilyen beállítást.

Kösz
QG

a Jó: Babonás emberek hiúsági rítusa

(#2028) Amoonre17

Amoonre17
(újonc)

Hali. Egy nagy kérdésem lenne!!! Miért van az: van kétmeghajtóm(lg4082b)primerire kötve és egy nagyon régi cd olvasó ha a régi cd olvasót leveszem vagy másikat kötök rá akkor egyszerűen nem ismeri fel a többi meghajtót sem max a vinyót????? :O
Már megróbáltam egy csomó lehetöséget de sehogy sem megy és már igencsak kiakaszt. :O
Valaki segítsen mert szétcsapom ezt t...ű gépet :(

Biztos az vagy akinek gondolod magad???

(#2029) Norbo03 válasza Amoonre17 (#2028) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Ilyennel még nem találkoztam de sztem huzz ki minden kábelt meg vissza hátha csak kontakt hiba. Jah meg kipróbálhatnád sztem egy másik IDE kábelel is.Mert ha azzal az IDe kábelel megy az ODD egy másikkal meg már nem hátha csak kábelhiba. Sajna többet nem tok mondani.
Mos: Bios-ban se látja vagy csak winfos alatt nem látja? Jah és nem lehet h rossz helyre kötötted? tehát nem primerire vagy slave-re?

[Szerkesztve]

(#2030) .:T.H:. válasza eastsider (#1981) üzenetére

.:T.H:.
(fanatikus tag)

Vszínű hogy a Driver van minőségre állítva, rakd át teljesítményre és kapcsolj ki minden élsimítást+szűrőket, 6800-asod lehet hogy nem bírja ezeket..

Hátha..

- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

(#2031) Norbo03 válasza Bubu79 (#2011) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Még 1szer kössz a linket még most tanulom értegetem megfele naon érthető és könnyen felfogható. De azért mégis lenne egy kérdésem. Azt irja ott h a processzor határozza meg a sinek számát tehát ezt most akkor ezt ugy érti h ha a proci 32 Bites akkor 32 sin lesz az alaplapon. mert nem hiszem h menetközbe tudná változtatni a proci a sineket.

(#2032) Norbo03 válasza .:T.H:. (#2030) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem az a legjobb ha mérlegesre-re rakja nem? Habár nkm ATI karim van ugy h nem tom h van-e olyan a GEf-nél de hátha ? Akkor pont a kettő között van. Jah és miért nem próbálkozik egy másik driverrel? Jah és sztem is ez a baja amit te mondtál mert volt nkm is olyan h ha minőségre raktam akkor néha beszagatott miatta, aztán mérlegesre raktam és jó lett.

[Szerkesztve]

(#2033) Norbo03

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Még mindenki alszik?????

(#2034) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Meg tudja nekem mondani valaki hogy a mistral központ hol található BP-en?

(#2035) Zémann

Zémann
(kvázi-tag)

Na megnéztem a Pajó írot:
PIONEER DVD-RW DVR-110D (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:40x/32x/40x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)

Erre mondja a boltos,hogy csak gyári lemezt képes/hajlandó olvasni.

Szerintetek akkor ez egy nagy marhaság?
Milyen beállítási bajok lehetnek?
Ahogy berakom a lemezt,rögtön lefagy.

köcce
Zé.

Ez most vagy valami vagy megy valahová

(#2036) sasa311 válasza ToBeY (#2034) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Közp. információs szám: 2360000
Amúgy meg hogy érted, hogy központ? :F A mistral.hu -n ott van az összes pesti boltjuk a főoldalon a térképen.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#2037) sekli

sekli
(PH! addikt)

Olyan programra volna szükségem, amivel egy kazettát tudnék gyorsan mp3-ba digitalizálni. Fontos, hogy úgy legyen, hogy egyszerűen lehessen új számot kezdeni, ne kelljen mindig leállítani a magnót. Hogy érthetőbb legyen: úgy szeretném, hogy elindítom a felvételt 001.mp3 néven, vége a számnak, lezárja a progi a 001.mp3-at, és ezzel együtt rögtön kezdi a 002.mp3-at.

Na van még egy kérdésem: Akinek Ti 4200-a van, milyen driverrel használja?

[Szerkesztve]

[ Szerkesztve ]

(#2038) Amoonre17 válasza Norbo03 (#2029) üzenetére

Amoonre17
(újonc)

Biztos hogy jól kötöttem.Az ide kábel nekem is eszembe jutott de még nem próbáltam. Ja és biosz alatt nem látja a bios a meghajtókat van, hogy eggyiket sem még a winyót sem. :O
Majd kiderül.

Biztos az vagy akinek gondolod magad???

(#2039) Aaron14 válasza Eagl3 (#2019) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Hello!!!!
Köszi ,hogy ''megpróbáltál'' segíteni!!!
Vízhűtéssel inkább nem ''szarakodok'' ,nehogy kifolyjon a víz és akkor zárlat legyen. ;]
Képzeld nem szakad ránk a bank csak gyűjtöttem pénzt ,hogy vegyek magamnak saját gépet.
Utolsó kérdésedre a válasz pedig , tanuló vagyok egy általános iskolában.
Azért veszek X2-est ,mert ha megfigyelted az AMD Athlon 3800+ árát és az AMD Athlon X2 3800+ árát pár ezer forintos eltérés van így érthetődő ,hogy X2-est vásárolok!

(#2040) Dufresne válasza ToBeY (#2034) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Váci úton a 3-as metro dózsa györgy úti és a Lehel téri megállója között kb félúton:)

(#2041) Dufresne válasza Aaron14 (#2039) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Irigyellek, nekem általánosban még egy jobb kosárcsukára kellett általában gyűjteni :C

(#2042) várnarancs

várnarancs
(PH! addikt)

Mi okozhattja egy vadi új win kékhalálát? mert nekem nem akart sehogy sem beindulni, bárhogy is próbáltam. A másik win ami már 1/2-ed éves, az meg nem ismeri fel az egeremet:DD

Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs

(#2043) Dufresne válasza Amoonre17 (#2028) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Nemigazán értem, hogy primeri alatt mi értesz, de...
Általában úgy szokás, legalábbis tudomásom szerint, hogy az elsődleges IDE csatornára kötik a fő vinyót (amelyiken a rendszer fut) master-re jumperelve és e mellé még raknak mondjukegy másik vinyót, vagy dvd olvasót slave-re jumperelve és a másodlagos IDE csatornára kötik masterre jumperolva a dvd írót és mellé slave-re jumperelve akármit:)
Mondjuk ez nem feltétlen törvényszerű, de a jumperolásra akkor is figyelni kell, tehát egy ide kábelen egy master és egy slave lehet csak:)

(#2044) Norbo03 válasza várnarancs (#2042) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Kék halál leghamarbb a mem-től lehet sztem futtass le egy memtest-et. de ez csak tipp de fagyásnál legtöbbször meg kékhalálnál memhiba szokott lenni.

(#2045) neongorack

neongorack
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi all!
Lenne egy kérdésem:
Ma a gépem egy game telepítése közbe megadta magát, vagyis csak az xp!Legalábbis azthiszem, megpróbáltam újra telepíteni!
2winya van gépembe
Maxtor 120 ATA
Maxtor 80 S-ATA
A 80-as két partícióra van osztva, egy windóznak egy pedig az egyébb cumóknak!
7Gb van windózra szánva, de a másik particióról nem szeretném elveszíteni a cuccokat!
Amikor megpróbáltam újrarakni, láttam, hogy csak annyit lát a gép abbol a 80-asból, hogy van két partíció, de azt írja, hogy [ismeretlen] csak azt látja, hogy milyen arányban van elosztva, próbáltam formázni a kisebb particiót, de felénél beakadt!
Mit tévő legyek?Most mayerlaci gépéről vagyok, de szeretném minél hamarabb rendbehozni az erőművet!
Ha lehet gyorsan válaszoljon valaki!Előre is kösz!

...hopelessly... You'll never see my real face...

(#2046) uffneked

uffneked
(tag)

UFF all!
Egy egyszerű, ámde általam még nem ismert válaszú kérdéssel jövök! (biztos leírtátok 1000x, de nincs kedvem visszaolvasgatni) :F
Szal ha az alaplapom csak 333-mas ddr memóriát fogad el és én berakok egy 400-asat, akkor azt mondják, hogy autómatikusan 333-mon megy tovább...
Erősítsetek meg/cáfoljatok rám/egészítsétek ki pls! :U
A 400-as ugyanis olcsóbb... :DDD
Előre is köszi! :R

(#2047) Dufresne válasza neongorack (#2045) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Próbáld meg másik gépen formázni, ha ott sikerül, akkor valszeg az alaplapod, vagy a kábel hibás, bár kábel kevésbé valószínű.

(#2048) Dufresne válasza uffneked (#2046) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Így van:)

(#2049) neongorack válasza Dufresne (#2047) üzenetére

neongorack
(senior tag)
LOGOUT blog

jaj ne, nincs itthon haver és nem akarom szétszedni a gépét, de most jut eszembe, úgyis fölös lenne mivel nincs rajt S-ATA :(
Egyéb megoldás?
Ha a 120-as winyón egy partot csinálok és arra installozom és miután felraktam windózból formázom azt a partot, az úgy nemjó?

[Szerkesztve]

...hopelessly... You'll never see my real face...

(#2050) uffneked

uffneked
(tag)

És ez nem jár az esetleges garancia elvesztésével? Tudom, hogy hülye kérdés... :B

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.