Erre vlki?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Azt nem néztem, de úgy tűnik tényleg van benne sse2. sse3 nincs, de nem is kell.
Setihez lesz.
I am the Visionaire, follow me if you dare...
prósza szerencse ha megy amihez kell SSE2 akkor van benne 
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

FÖNÖK
(tag)
már régóta keresek működő psx2 emulatort de valahogy sosem sikerül találnom.
ha valaki ismer tényleg működőt,leírhatná honnan lehet letölteni.
mindegyik valamilyen ELF fájlt kér. mi ez,melyik programmal kell ilyet készíteni?
köszönöm.
1-2 játék miatt nem akarok megvenni egy gépet.
''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
- Privát
- 2006-04-14 17:34:45

littlemole
(senior tag)
Valaki nem tudja mikor szokott lenni a téli időszámításra való átállás?
Okt 31. ét találtam. De ez minden évben ugyanazon a napon van?
Game TODAY OR wait forever
- Privát
- 2006-04-14 18:15:58

Nicky Nygaro
(kvázi-tag)
Hogy kell levenni a régebbi IBM desktop gépek burkolatát???
Van két gomb az oldalán... Csak azt kellene benyomni és húzni hátra a lemezt?
Mert ez valamiért nem megy.
(#4957) föccer válasza Nicky Nygaro (#4956) üzenetére
- Privát
- 2006-04-14 18:21:11
Benyomod, és nem hátra, hanem felfele húzod <DELL így csinálja, szerintem az ibm sem másképp>
littlemole: Október utolsó vasárnap hajnalban van óraátálítás
[Szerkesztve]
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
(#4958) littlemole válasza föccer (#4957) üzenetére
- Privát
- 2006-04-14 18:48:49

littlemole
(senior tag)
Köszi
Game TODAY OR wait forever
(#4959) Nicky Nygaro válasza föccer (#4957) üzenetére
- Privát
- 2006-04-14 19:55:00

Nicky Nygaro
(kvázi-tag)
Köszi! Valóban így van!
Kérdés: 400-as celeron + 128 mega RAM-ra melyik windowst telepítenétek fel? Az XP kissé szaggat... Le lehet venni valahogyan az étvágyából vagy jöjjön a windows 98???
(#4960) qtrica válasza Nicky Nygaro (#4959) üzenetére
- Privát
- 2006-04-14 19:57:57

qtrica
(senior tag)
WIN98SE.Eseteg WIN2000.
Yoda Jr.
(#4961) C^^ válasza Nicky Nygaro (#4959) üzenetére
- Privát
- 2006-04-14 19:59:31
(#4962) föccer válasza Nicky Nygaro (#4959) üzenetére
- Privát
- 2006-04-14 20:01:22
a 98 se rendesen fog menni rajta.
Az xp-t is vissza lehet fogni:
Sajátgép jobbklikk->kezelés->szolgáltatások.
Ami nem kell, azt letiltani, indítást is letiltani.
Amit én kapásból ki szoktam kapcsolni: témák <ettől lesz olyan szép kerek az ablak srka>; hálózatfigyelés <csak akkor, ha nem használod háloba a gépet>....
Van egy csomó minden, figyelmesen olvasd el, hogy mi mit csinál.
Ami még sokat segít, ha az asztalról leszedet a képet <asztal jobb klikk->tulajdonságok->asztal fül->háttér: nincs>
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
- Privát
- 2006-04-14 20:12:13

Nicky Nygaro
(kvázi-tag)
Köszönöm mindenkinek, végigmegyek a beállításokon, aztán meglátom milyen lesz.
Most meg az előbbi IBM netvista BIOS-ába nem tudok belépni....
F billentyűk nem jók, del szintén nem. Mi lehet még?
(#4964) föccer válasza Nicky Nygaro (#4963) üzenetére
- Privát
- 2006-04-14 20:13:18
del bill vagy F2. Halottam már valakitöl az insertet is 
Esetleg ctrl+F2
[Szerkesztve]
Igen a winfos ''übergyönyörű'' téma kikapcsolása is eszi a ramot rendesen...
Nem kell csillivilli, énis kilőttem...
Soory, nem a kikapcsolása eszi a ramot, hanem ha nem kapcsolod ki.
OMG 

KoVee84
(tag)
Hi. Lenne egy tök alap kérdésem!
Szóval az én IC-7es alaplapomban tudok ddr2-t használni?
Az is jó ha csak 400on mennek, szóval 2x512 667es ram fog nekem duálban menni?
Előre is köszi!

szexgorilla
(#4968) Winner_hun válasza KoVee84 (#4967) üzenetére
- Privát
- 2006-04-15 00:21:48
mivel más a foglalat, ezért nem
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Jó reggelt mindenkinek!!!
Mit jelent az egy cd lejátszónál h interpolálja a hibákat?
- Privát
- 2006-04-15 08:02:07

Nicky Nygaro
(kvázi-tag)
900 Mhz-es Celeron nagy méretű hűtőbordával venti nélkül szerintetek elmenne túlhevülés nélkül? Jelenleg a borda még egy 633-as cerkán van. Azzal semmi gond...
Az javítható szerintetek, hogy a monitorom hallható sercegést produkál?
Simán lehet hallani a géptől magasabb frekvencián csinálja.
LG F900B-m van.
Minden felbontásban és hz-ben ilyen.

[amne]
(senior tag)
Hali!
Lenne egy problémám amivel eddig nem tudtam foglalkozni, de már pár hete jelen van. A gép kifogástalanul működik, egészen addig, hogy elindítok egy bármilyen játékot. Főleg autós szimulátorokat használok, el is indulnak, de amikor indulna a verseny pályára tenne, a betöltés közben kidob windowsra hibaüzenet nélkül. NEm tudok rájönni hogy mi lehet ez, viszont az egyiknek van ilyen configuration része ami külön indítható és a főbb beállításokat innen lehet elérni, és az azt írja hogy: ''No support for texture compression found. DXT texture compression required.''
Fogalmam sincs hogy mi az a DXT, és hogyan lehetne rávenni a texture compression-re. Bárki?
מת(נ)יהו
Az utolsó hsz-mre vlki? Meg lenne egy olyan problémám h a nyomtatóm elég hülyén nyomtat tehát mondjuk nyomtatok vlmit és becsikozza egy-két helyen a lapot. Ez mitől lehet?
Próbálj meg új direktx-et, vagy friss drivert feltelepíteni, a videokártyádhoz!
Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!
Nem tudja valak, hogy ha egy dvd lejátszót divix es nek hirdetnek meg, akkor az vajon az xvidet is megszei?Mert már hallotam olyanról, hogy le tudja játszani azt a fajtájú kiterjesztést is
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

[amne]
(senior tag)
Már próbáltam, de hasztalan volt.
מת(נ)יהו

k.t.a.
(senior tag)
Az interpolálás az görbe illesztést jelent. Ha pl az előző adatokból kiderült, hogy y=x^2 függvény alapján változnak az értékek, akkor a következőt meg tudja becsülni egész jól, mert csak behelyettesíti a köv értéket az egyenletbe. Az interpolálásnál, tehát meghatározzuk, hogy milyen függvény szerint változnak az értékek, és ha hiba van, vagy kimarad egy érték, akkor is meg tudjuk jó közelítéssel becsülni azt.
Itt a folytatás: [link]
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

qtrica
(senior tag)
[link]Ha ez segit, oszd meg velünk is. 
Yoda Jr.

k.t.a.
(senior tag)
DXT directx textúra tömörítés. Ez olyasmi, mint amikor a kép fájlokat nem bmp-ben, hanem jpg-ben tárolod, mert úgy kevesebb helyet foglal. Csak itt a videó memóriában tárolt textúrákról van szó. A hibaüzenet alapján a Te videókártyád nem támogatja ezt, és ezért lépked ki a játékokból. Ha a Gf3 Ti van akkor bizony előfordulhat ez. Próbálj olyan játékkal játszani, aminek csak DX7 vagy DX8 kell. Azok még el fognak menni, bár a DX8-al is lehetnek gondok. Sajnos öreg már a kártyád.
Köszike a fejátgítást ismét okosabb lettem!!!!!!

k.t.a.
(senior tag)
Nincs mit! A többit már az új topikba.

[amne]
(senior tag)
Tévedés, a kártyám már nem az adataimnál szereplő, csak elfelejtettem átírni. PCIe -es radeon x600 prom van és eddig mentek is a játékok lazán.
מת(נ)יהו
(Az új topicba írd erre a választ![link])
Mikor lett utoljára újra telepítve a géped. Nem lehet hogy össze omlott a rendszer, vagy vírusos?
[Szerkesztve]
Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

KoVee84
(tag)
Nekem a 700S-el volt ilyen problémám... Gariba megcsinálták! Majd rá egy évre a gari lejárta után teljesen meghalt... Nem akarlak letörni, de szerintem próbálj meg minél hamarabb megszabadulni tőle miután megjavíttattad... 
szexgorilla

KoVee84
(tag)
A gef3ti miatt nem indulnak a játékok... DE vhogy asszem lehet patchelni, és akkor szarabb grafikával, de legalább elfognak indulni!
szexgorilla