Letelt az óra!
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Letelt az óra!

total commander (6.51-tol es felfele biztosan mukodik, lejjebb nemtom):
1. *-al kijelolod a file-okat
2. kijeloles
3. kijeloles mentese file-ba

Naon koszi
Kedvenc szinem a szivarvany

Link gombra kattintasz, és beírod a linket a feljövő ablakba.
Vagy a link elé beszúrsz egy [L] jelet, utánna pedig egy [/L]-t
Aki hülye, haljon meg!

Mi a legfrissebb néró?
Melyik a normálisan használható?-ha nem a legfrissebb

7.0.0.? a legfrissebb
6.6.0.1? használható normálisan.
Nekem 6.6.0.18 van. 7-est egyenlőre hanyagolom.
Aki hülye, haljon meg!

hello emberek!
nos. fel szerettem volna tenni a daemon tools ujabb verziojat, es mivel nem volt a programok telepitese/torlesenel uninstall funkcio, gondoltam megoldom egy shift+f8al.
elkezdem telepiteni daemon4et, kiirja, kell neki daemon.msi.
gyorsan athuzok egy ilyen filet, ugyanezt irja, leszedek egy regebbi daemont, ott is ez a problema.. ki mit tud javasolni?
Szereted az állatokat?

megcsinaltam 
[Szerkesztve]
Szereted az állatokat?

megsem 
Szereted az állatokat?

Vlahol pedig kell lennie uninstallnak, márha volt fenn régebbi verziód a gépen.
Back to the field!? www.utv.hu

347es volt fent..
bemasoltam daemon.msi-t installerbe, most mar 2356os kodu hibat ir ki.
ki kellene takaritanom a registryt... azt hogy is kell inditani? futtatas reg vagy mi?
Szereted az állatokat?

daemon.msi az maga a daemon-tools installere.
3.47-ét szerezd meg, és indítsd el, szerintem telepítés közben fel fogja ajánlani az eltávolítást is.
Aki hülye, haljon meg!

Tegnap kaptam egy kisebb spyware inváziót a microsoft anti-spyware-rel leöltem nyugodt lehetek?
Eddig NAV 2005-öm volt és lejárt.
Ajánlhatnátok valami jó és ingyenes vírusírtót!
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...

Honnan lehet letölteni a 7-est?

www.nero.com? 
Aki hülye, haljon meg!

Én nem eredetire hanem crakkeltre gondoltam. 

Szasztok !
Mivel a cd íróm olykor válogatja a cd-ket és esetenként nem ír annyival mint amennyi a cd-re rá van írva ezért úgy gondoltam frissítem rajta a firmware-t. A gond csak az, hogy nem találom a samsung oldalán a firmware letöltéseket. A dowloads-ban csak a manuals van. 
Valaki legyen szives kisegíteni, hogy hol találom meg. 
Sasmung cd-r/rw SW-252B firmware: R701
Előre is kössz !

Jó poén.
De inkább nem.
Neked mindened eredeti?

Bazz, olvasd már el az alapelveket... Nincs Warez a PH fórumon! Függetlenül attól, hogy hány legális szoftod van vagy nincs...
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!

Bocs.
Most akkor rám érvényes az aláírásod. Aki ... 
(#923) L3zl13 válasza Freddy TNT (#919) üzenetére

Van már 4-es, mennyivel jobb?
[ Szerkesztve ]

[link] van de még béta, szal még várni kell... 
(#926) Freddy TNT válasza L3zl13 (#923) üzenetére

Kössz !
De sajnos egyiket sem tudom letölteni
Mi lehet a hézag ?
[Szerkesztve]
(#927) L3zl13 válasza Freddy TNT (#926) üzenetére

Nekem müxik a link... 
Aki hülye, haljon meg!

nekem: ''An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.''

Jah, én pont a 704-et néztem. Az müx. Sajnos a flashelő progi linkje viszont hibás, szóval hacsak azt nem sikerül máshonnan leszedni, akkor ciki.
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!
(#930) Freddy TNT válasza L3zl13 (#929) üzenetére

Nekem meg egyik sem indul el.... 

Sziasztok! Van egy 256-os acer pen drivevom (mp3 is) ami Error! Reformat Media hiba üzenetet ir ki. A xp felismeri mint usb meghajtót, de '' G:\ nem érhető el. I/O eszközhiba miatt nem lehet a kérést végrehajtani.'' hiba üzenetel nem lehet belépni. Ha valakinek van valami ötlete segítsen.

(#932) L3zl13 válasza Freddy TNT (#930) üzenetére

Nekem az R704 megy. A többi is, ha kicsit átszerkesztem a linket.
És a flash progit is sikerült szerintem letölteni egy másik szerverről, bár egy másik tipusnál volt (252S) szóval csak gondolom, hogy univerzális flashelő progi.
Flash progi: [link]
R702:[link]
R704:[link]
Mellesleg a magyar Samsung oldalon is fenn van a 702-es verzió...[link]
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!
(#933) Freddy TNT válasza L3zl13 (#929) üzenetére

Nincs esetleg még egy ilyen firmware-s oldal ?

amikor elinditom, kiirja, hogy ujabb verzio van fent.
pedig mindent kitoroltem, amit csak commander talalt daemon nev alatt..
regcleanerrel is vegigmentem rajta..
[Szerkesztve]
Szereted az állatokat?

Az eszközkezelőből is kilőtted a virtuális eszközöket? Virtuális DVD meghajtó, SCSI vezérlő...
Aki hülye, haljon meg!

Hiba:
Semmilyen USB-s eszköz nem megy
Leírás:
WinXP SP1 install fel. Semmi más. Ezek után pendrive-nyomtató-stb USB eszközöket nem ismer fel ha bedugom. Illetve 2-3 perc múlva eszközkezelőben megjelenik Ismeretlen USB bizé néven mindegyik. Még a prosztó pendrive se megy. Se alaplapi USB, se előre kivezetett, se PCI kártyán levő nem megy.
Gép: valami AMD 1600+ XP, VIA valamennyi csipszet, többet lényegében nem tudok mondani, mert az everestet se tom feltenni, mert a net is USB-s 
Plz, segítség!!
Kösz!
MOD: reinstall előtt ment az USB
[Szerkesztve]
Ni! Ni! Ni!

Hi!
Köszönöm aki segített az INTERNET SECUTITYben elbökött problémámat megoldani. 
Kiderítettük frissített a live update és én 1 új profilt kezdtem készíteni amiben ugye semmi sem volt engedélyezve ahogy a net sem.Hát ennyi , hátha valaki hasonlóan mellébök és segít neki.
A fehér legsötétebb árnyalata a fekete...

3500+ mellé egy x800xl vagy 7800GT ? 7800gt jobban ki tudná hajtani?

ha van rá pénzed, akkor 7800GT
...

megcsinaltam, de semmi valtozas 
regeditben kitoroltem daemonos dolgokat, de ugyan az: 2356os problema.
Szereted az állatokat?
Én kipróbáltam a 7.0.1.2-est, de most a reinstall után a 6.6.0.8a megy vissza a gépemre. Szvsz, nem éri meg váltani.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Nem. Jó, ugyan várni kell mig beléphetsz a rendszerbe, de addig mást szoktam csinálni itthon. Volt szerencsém régi, lassú gépekkel dolgozni, ahol hosszú perceket kellett várni, hogy valamit betöltsön, így megszoktam, hogy közben egyéb dolgaimat intézem.
Ha meg elindult, már nem lassú a rendszer. (Aláírásomban szerepel a konfigom. Azon a gépen még HL2-t végigjátszottam tűrhető sebességgel, most meg az AA-t nyomom rajta.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Hülye kérdés, és tán nem is ide kellene, de ez az egyik legolvasottebb fórum, szóval...
Kellene gyorsan írnom egy apró doksit a digitális fényképezőgép-típusokról. Gondolom hogy ultrakompakt, kompakt, SLR-Like, Bridge, DSLR, ZLR, megatöbbi.
Hol találhotok vajon erre egy ügyes doksit, ami átfogja ezeket? Az SG-n láttam egy gyorstalpalót, de elég kevés infó van az egyes típusokról, én meg viszonylag fáradt vagyok ahhoz, hogy mindegyik típusról egyenként összegyűjtsem az infót...persze ez lesz, ha nincs más.
Valaki esetleg? Hol érdemes körülnézni?
www.fotoartmagazin.hu ott meg a digitális fotósuli cikkeit kezdd el olvasgatni, alapozni nagyon jó.

Rendes vagy, h segítesz. Az azonali kérdések órájában több, mint egy óra múlva sem történt semmi. 
Sok Megagigaherzet!

Köszönöm, már nézem is.
előljáróban: itthon Linuxot használok, a melóhelyen win-t.
linux alatt igen kényelmes a másolás-beillesztés, mindössze ki kell jelölni egésrrel, majd a cálnál középső gombbal klikk, és kész. Namármost win alatt ez nem működik. Valaki tudna ajánlani valami cuccot, amivel erre rávehető az xp is? Sokat gyorsítana a munkámon, ha nem kellene annyit billentyűzgetni kattingatás közben.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Talán jó lesz ez a link: [link]