na az ilyesmi engem is érdekelne
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Hali! NOD32 nektek is server connection failure?

Manitou
(PH! kedvence)
Nem tudjátok a diákigazolvány matricák meddig érvényesek?Illetve mennyi türelmi időt adnak az új matrica felragasztására.
Illetve ha most MAV-on utazok de még előző féléves matricám van akkor megbüntethetnek? 
Üdv
Úgy tudom, október végéig használhatod. Utánna nem kötelesek érvényesnek tartani a diákodat.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

Manitou
(PH! kedvence)
Akkor ez szívás, mert holnap már nov 1-e lesz. És holnap szertnék MAV-al utazni. 
Basszus most vennem kellene egy teljesáru jegyet? Mennyire büntethetnek meg, ha mégis diákjegyet veszek, és elkezdenek a matrica miatt pattogni? Vagy ilyen esetkben mi az eljárás?Nem tudod?
Sajna ebben nem tudok segíeni, szerencsére még velem nem fordult elő. Ez szerintem attól is függ, mennyire ellenőrzik a diákodat. Nekem a vonaton a 4 év alatt alig nézték a marticát.
Lenne egy nagy gondom!
Eltüntek a hálozati kapcsolatok a windowsba az ip cimet érzékeli mert amikor otthon hálozatba kötöttem ip cim ütközést írt ha a kapcsolat beállitását futattom akkor se csinál semmit nagyon fontos lenne mert épp Lan- Party-ra készülök
KÖSZÖNETTEL
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Atom
(fanatikus tag)
Nekem anno csoporttarsam kb 2 hónappal a lejarta utan döbbent ra, hogy mar kaphatott volna ujat. Addig nyugodt szívvel mindíg mondta az ellenőröknek, hogy még nem kapott újat 
Konfig: Fekete világító vasdoboz

Atom
(fanatikus tag)
me too
A hugi tuti örülne ha garázdálkodnék a gépén 
Dameware-t próbáltam, de nem ment.
[Szerkesztve]

-conrad-
(őstag)
Nekem már megy. 
Dameware nagyon jó, cégnél is az van...
A látogatni kívánt gépen jobbklikk a sajátgépen, ott remote/allow remote users
add user, --- ide egy usert kell berakni aki admin és password protected, aztán másik gépen remote desktoppal ip alapján connect. ennyi.
[Szerkesztve]

Atom
(fanatikus tag)
Es a dameware is megy igy? Vagy azt hogy takoltad össze. Nalunk is ez van a cegnel, jokat lehet vele csinalni 
Sziasztok
Volna nekem 1 samu 793s tipusu moncsim,es az volna a problema vele,hogy feher hatter elott neha barna csikok lesznek a kepen,vizszintesen a kijelzo jobb oldalatol indulva.Namost ez lehet monitor hiba?Azert gondolok erre,mert az elozo videokari+lap parosommal is ugyan ez volt a gond.Azota csereltem lapot,karit memoriat.
Help pls!
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Sziasztok!
Most kezdtem el használni az új egeremet (MX 518), amely kifagy 
Először azt gondoltam, biztos a gyári drivert hiányolja, miután feltelepítettem, ugyanazt csinálja: megfagy a ''nyilacska'', a többi gomb működik, de az optika mintha működne is meg nem is. Ha odaütögetem az asztalhoz, megjavul, de aztán megint kezdődik a hibajelenség. Lehet, hogy kifogtam egy optikahibás 518-ast???? 
HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!

TéKrys
(senior tag)
Hát nagyon úgy néz ki hogy rossz az egerentyűd. Elalszik szegényke.
Ha tudod próbáld ki egy másik gépen is, hogy tutira menj. Aztán vidd vissza.
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

TéKrys
(senior tag)
Egyértelműen moncsi hiba. Ha garis még vidd vissza, vagy próbálkozz egy tv szerelőnél.
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
Ezt fogom tenni
kipróbálom másik gépen, ha @zarakodik, irány a bolt

Köszi!
HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!
Remeltem h ezt fogom hallani 
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

-conrad-
(őstag)
Az nekem nincs meg csak a cégnél. Ott az a különbség, hogy ott a tálcát nem zárolja, ez meg igen. pl ha a hugi dolgozik és mindig elrántod az egerét akkor egy idő után megőrül
Nnnna ezt itt nem lehet. Meg nincs is meg itthon a dameware. Ugyanilyen még a PCanywhere is.

rii
(PH! nagyúr)
Ki az a SVCHOST.EXE ... Miért akatr a NETre menni?
SVC...., nem SCV....
akárkivót'tevótá
nem néztem utána: vezetékes, vagy vezeték nélküli? ha vezeték nélküli, akkor leginkább akku kontakthibára tudnék gyanakodni, nálam is ilyen volt. esetleg az optika elé belerült valami kosz (hajszál, egyéb szöszmösz).
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
[link]
Szinte bármi alkalmazás lehet mögötte...
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

KngAlex
(tag)
Valaki tudna segíteni?
Vettem egy ATI Radeon 9500 256bit 128MB -os kártyát, csak nem tudom milyen progival lehetne bekapcsolni a +4 futószallagot.
A válaszokat előre is köszi.

plastic-+
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Egy olyan problémába ütköztem, hogy van egy WinMe -al ellátott gép, slészen rácsatlakoztatva az nagy Internet kapcsolat!
Először a probléma az volt, hogy az internetes rádióknak nem volt semmi hangja (ez elvileg protokol hiba volt), de aztán ezt beállítottam!
A gépen fel van telepítve minden frissítés, DX-9, Media-Player 10 stb...
...már a végén a direct-x -es hangteszt sem produkált hangot!!
Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne tenni???
Thanx!
Plastic
hirtelen nem találtam neki jobb topikot, ezért itt kérdezem meg: van valami lista a GAIM-ban alkalmazható zárójeles jelekről? nem tudom, eredetileg melyik üzenetközvetítőhöz lett kifejlesztve, mert az xp-vel jövő msn-ben nem látszott, a GAIM-ban látszik. Hogy mire gondolok: (L) esetén egy piros szivet rajzol a névhet, (ip) esetén egy kis pálmafás szigetet. Ha itt nem tud senki válaszolni, hol lenne még értelme feltenni?
Milyen hangkártya, alaplap?
A hangfal a megfelelő kimenetre van kötve? A kimetenek jól vannak beállítva?
- Privát
- 2005-11-01 17:08:03

doglotthal
(fanatikus tag)
Helló! Olyan programot keresek amely segítségével DVD-re tudok MP3-at írni, úgy hogy asztali lejátszó is lejátsza. Segítségeteket előre is köszönöm!

belahege
(fanatikus tag)
hali csajok
szerintetek melyik jobb egy sftp, http, +esetleg játékszervernek?
-dual p3alaplap,2* 933mhz, 1 giga ram, ata raid vinyok {ez már megvan}
-2.8 nw HT-s proci, sima 478-as ''szerverlapba'' 1 giga ram
a p3 elviszi ezeket szerintetek?
köszi
amikor először olvastam az ivás veszélyeiről, azonnal leszoktam az olvasásról
(#79) ngabor2 válasza doglotthal (#77) üzenetére
- Privát
- 2005-11-01 21:30:57
Ezt a lejátszónak is tudnia kell, tehát nem íróprogram kérdése.

ToBeY
(PH! nagyúr)
Pls valaki mondjon olyan programit amivel a webcamommal tudok képet csinálni (fényképezni) JPG-be lehetőleg.De ez már mellékes milyen formátumba...
- Privát
- 2005-11-01 22:11:51
Kéne nekem új wdm driver, mert a legújabb nvidia driver lelőtte a wdm driveremet, így nem tok tv-t nézni a gépen
Honnan tok leszedni? heeelp
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Gabcsika
(tag)
Nagyon nagy kérdésem van! Biztos láttatok már olyan focimeccs közvetítést, ahol látszottak a partvonal mellett rohangáló televíziós kamerások...
Nekem azokról a kamerákról kellene valami link ill. info. Van valami speciális nevük is, de nem tudom mi és éppen ezért a guglin sem jutok előbbre.
Elég érdekes elven működnek.
Freedom, Nature, Love & Music
(#83) ollie válasza Winner_hun (#81) üzenetére
- Privát
- 2005-11-01 22:47:53
nvidia.com? 
virtualdub
(#85) ollie válasza doglotthal (#77) üzenetére
- Privát
- 2005-11-01 22:49:52
Asztali DVD lejátszó? Mert csak simán rámásolod az mp3-akat a DVD-re. Ne kérdezd hogyan, mert a lejátszótól függ, hogy hogyan ismeri fel az mp3-akat a lemezen. De mint azt már valaki írta, ez nem az író programtól függ.
hangkari driver sem ártana
(#87) Winner_hun válasza ollie (#83) üzenetére
- Privát
- 2005-11-01 22:53:23
néztem, 4.0.9 vagy mi a legújabb le is szedtem, de 6-os szériához van
(#88) ollie válasza Winner_hun (#87) üzenetére
- Privát
- 2005-11-01 22:54:16
ne már ne működjön régebbi karikkal...
de amúgy tutira vannak ott réggebbiek is, csak keresni kell
Hali! Melyik a leghüvösebb P4? HTPC-t akarok passzívat, azért vagyok kíváncsi.
(#90) Winner_hun válasza ollie (#88) üzenetére
- Privát
- 2005-11-01 23:02:31
nekem éppen újabb van
(#91) Winner_hun válasza KngAlex (#73) üzenetére
- Privát
- 2005-11-01 23:08:23
Ha be lehet kapcsolni, akkor a Riva Tuner legújabb verziójával próbálkozz 

Apol77
(tag)
Sziasztok
Délelőtt elszállt a Sirtec 410-es tápom. Kaptam kölcsön egy gagyi 300-ast.
Az a problémám, hogy a gépben egy 3000+ 200fsb-s proci van, amit nem tudok 200-on használni, csak 166-on. lejjebb is megy, de 200-on nem. Létezik hogy a kicsi táp miatt nem indul el 200-on? Köszi a válaszokat.
A Sirtec táp is furcsa dolgokat produkált mikor kimult. Wlkezdte indítgatni a gépet, de csak ugy tudtam leállítani hogy a főkapcsolót kapcsoltam le. Visszakapcsolás után semmi. főkapcsoló lekapcs, erre hangos sípolás a tápból. Kondira gyanakszom.
Ha kondi szállt el, az házilag javítható?
[Szerkesztve]

ToBeY
(PH! nagyúr)
Vdub-al hogyan lehet saját webkamera képemet kimenteni 
nem akarok Intel vs. AMD flamet kirobbantani, de miért épp P4-et szemeltél ki? Az A64-ek sokkal kevésbé melegszenek.
ha már megvan az alaplap, akkor az teljesen más. Bár nem hiszem, hogy lenne mostanában olyan P4, amit passzívban lehetne hajtani.
Hi! azt szeretném megkérdezni, hogy rendelt-e már valaki bármit is a Pixmania üzleteiből. Mert ott elég jó áron találtam a logitch mx610-s egeret, de a házhozszállítás költségeivel nem vagyok tisztában. Amikor beraktam a kosárba, a végösszegnél is ugyanannyit írt ki mint az egér ára. Ez azt jelentené, hogy a házhozszállítás ingyenes? vagy csak Bp-n belül? thx 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

Szalma
(őstag)
( [link] )
Szeretettel:
Szalma
ui.: Pixmania, kártyás fizetéssel, expressz kiszállítással jó...

rii
(PH! nagyúr)
91.1 khz 85 hz NN
63.9k 60 hz PP
Ezt írja ki a montior, windows szerint 85Hzb-en megy, de legalább 60hz-en vibrál.
akárkivót'tevótá

Szalma
(őstag)
(Ati? ''Frissíts'' drivert. Akár visszafelé is...)
Szeretettel:
Szalma

rii
(PH! nagyúr)
Köszönöm!
Bár eddig jól működött ..... (hat hónap)
akárkivót'tevótá