Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum VII. (téma lezárva)

(#501) Bigya válasza Bigya (#500) üzenetére

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Csináljuk itt:[link]

(#502) róland válasza Lortech (#499) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kösz. Amúgy talán egyszer kellet valami ilyet csinálnom, úgy jó 10 éve. Akkor még DOS-ban. A másik tippem az lett volna, de az XP parancssor helpjében már nincs semmi utalás az fdisk parancsra.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#503) SG-FaN

SG-FaN
(újonc)

Hi!
abydosgate csak nekem nem megy? :F

(#504) szucsi

szucsi
(őstag)

Heló!

Nézzétek meg léci ezt a képet, a HD tune csinálta egy SAMSUNG 160 SATA winyóról. Előtte a benchmark hibajelzéssel leállt.

[link]

Mit gondoltok, csere, vagy lehet valamit csinálni vele?

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#505) szucsi válasza szucsi (#504) üzenetére

szucsi
(őstag)

up

lci valaki!

(#506) Möhe

Möhe
(őstag)

Hali.
Az Outlok-ot hol lehet ujraállítani? Tegnap óta nem találja a szolgáltatót(pedig jó a posta,kültem másik cimemre onnan levelet és működik),és valami szoftveres hibát ir ki.''A(z) ''mail.citromail.hu” állomás nem található. Ellenőrizze, hogy helyesen adta meg a kiszolgáló nevét. Fiók: 'mail.citromail.hu', Kiszolgáló: 'mail.citromail.hu', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 11004, Hibaszám: 0x800CCC0D''-ezt. :F
Help

"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

(#507) szucsi

szucsi
(őstag)

#504 pls!!

(#508) Bigya

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a win nem látja a vinyó tartalmát, illetve azt írja, hogy nincs formatálva, de a PQ magic lát rajta adatot, akkor mit tehetek?

MBR?

(#509) Bubu79 válasza szucsi (#504) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!

Nem vall egészségre a dolog az biztos. Estleg megpróbálhatnád újra formázni ( teljessel ), de nem hiszem, hogy sokat változtatna a dolgon. A dolog úgy fest, hogy van néhány Bad szektorod a vinyón. A bolttól függ, hogy kicserélik-e emiatt, vagy egyszerűen azt mondják, hogy User hiba, minek cipelted máshoz :(

ßigya: Ha csak a PQ magic látja, és fontosak az adatok, próbáld meg Get Data Back-kel, vagy Stellar Phoenix Fat&Ntfs-sel visszanyerni az adatokat, majd particionáld/formázd újra a vinyót :( . Természetesen a mentéshez szükséged lesz egy másik vinyóra, amire rakhatod a kívánt fájlokat

Main Boot Record : esetleg segíthet, ha a Windows telepítő CD-t berakod, javítást választasz, és beírod a parancssorba a fixmbr parancsot

[Szerkesztve]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#510) Bigya válasza Bigya (#508) üzenetére

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Mit kell ezen a MBR-en beállítani?

mivel érdemes nekiállni?

[Szerkesztve]

(#511) szucsi válasza Bubu79 (#509) üzenetére

szucsi
(őstag)

hogyan lehet egy tucat bad sector a user hibája? itt csücsül a vinyó a gépben, amióta megvettem. Hogyan lehet akaratlanul elrontani 20 db szektort? elmagyarázod? csak hogy fel tudjak készülni, ha esetleg szívóznának

(#512) Bubu79 válasza Bigya (#510) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

#509 második fele ;)

Szucsi: Hát, akaratlanul sehogy sem tudod elrontani, csak ha cipeled, és odavered valahova.
Előfordulhat, hogy a mechanika hibája okozza, ezzel kapcsolatban itt:[link] tudsz választ kapni ;)

[Szerkesztve]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#513) Möhe válasza Möhe (#506) üzenetére

Möhe
(őstag)

Valaki #506
:F :F

"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

(#514) Bubu79 válasza Möhe (#513) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Citromail nálam is sz@raxik. Próbálj meg innen: [link] belépni hozzájuk, van amikor 2.-3. próbálkozásra jön csak össze.

(#515) Bigya

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

DosNav-val belelátok vinyóba!

(#516) Aranyos

Aranyos
(újonc)

Sziasztok!
Segítsetek, center hangfalat szeretnék venni, állót!
Ajánlottak nekem egy JAMO PC 6000 hangfal párt, 20000 Ft-ért,amire van még 1 év garancia.
Megéri? Van valakinek valamilyen élménye róla?
Köszi

(#517) Möhe válasza Bubu79 (#514) üzenetére

Möhe
(őstag)

Ezzel nincs baj.
Innen vagy máshonnan be tudok lépni,és tudok is levelet küldeni.Csak a xaros mocskos outlok kexel.Hol tudok változtatni az elérési uton?

(#518) Bubu79 válasza Möhe (#517) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt sajna nem tudom, nem Outlook-ot használok, hanem a mozilla beépített levelezőjét :(

(#519) Bigya

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Ha az fixmbr parancsot lefutattom (miközben egy csavarhúzot szorítok a fogaim között), mennyi esély van arra hogy a partició élni fog a későbbiekben?

(#520) Bigya válasza Möhe (#517) üzenetére

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

beállítások->e-mail fiókok->létező e-meil fiók modosítása

asszem

(#521) Bubu79 válasza Bigya (#519) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Előfordulhat, hogy segít. Ha mégsem jönne össze, akkor format és reinstall (ha jól sejtem a C meghajtódról van szó ).

#522: Akkor csak a feljebb vázolt adatmentős lehetőségek játszanak, és csak utána a format és a reinstall. :(

Ja, azt el is felejtettem, lehet, hogy meg kell adni a javítani kívánt meghajtó betűjelét is a fixmbr után ( azt hiszem /?-re kiírja a parancsokat és használatukat ) Bocs, elég régen használtam már :B

[Szerkesztve]

(#522) Bigya válasza Bubu79 (#521) üzenetére

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Igen C, de itt vannak a azok a fontos cuccok...

(#523) Bubu79 válasza Bigya (#522) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nnnna. Egy kicsiit utánasasoltam a dolognak, és benyomtam a telepítő CD-met.
Amint elindul a a telepítő ( számítógép hardverkiépítésének vizsgálata, bla-bla ) figyeld a képernyő alján a feliratokat. Lesz egy olyan, hogy az automatikus rendszer helyreállításhoz nyomja meg az F2-t. Ha ezt teszed, valszeg megcsinálja a kívánt dolgokat magától. Ha mégsem, akkor újraindítás után várd meg amíg eljut addig, amíg ki tudod választani a menüből a javítást, és keresd meg a fixmbr parancsot. Ez helyreteszi a vinyót és már használhatod is.
Sajna a javításnál nálam csak annyit írt ki, hogy a kilépéshez üssem be az exit-et, vagy nyomjak entert, de ez csak amiatt lehet, mert az én rendszerem megy korrektül, úgyhogy a parancsot nem tudtam megnézni, hogy hogy működik. :(

(#524) pip

pip
(fanatikus tag)

DDR-es alaplapba lehet tenni DDR2 memoriat? Valamennyivel olcsobb DDR2 -t venni. Gondoltam hatha kompatibilis felfele, mit ahogy anno a DDR 400 is ment a DDR 333 lapokban, csak nem futott 333-nal magasabb orajelen. Vagy ez egeszen mas formatum?

(#525) Bubu79 válasza pip (#524) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kizárt dolog. Más a foglalata is, és a működése is egy hangyányit. ;)

(#526) Bigya

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Get Data Back műxik hla az égnek.

Azt mondjátok meg plz, hogy Office Express (sajnos) hol tárolja a leveleket, illetve a mappákat, amikbe a levelek szét voltak dobálva.

E-mail fiók beállításokat?

(#527) DrGonzo22

DrGonzo22
(őstag)

Sziasztok, a következő lenne a problémám: van egy lifeview 3000 tv tuner kártyám, ami a gyári szoftvereivel állandóan, lefagy, a hangot nem rögzíti felvételnél... Gondoltam kicsérélem a kezelőszoftverét, ezért leinstalláltam a gyárit, drivert, mindent. Most az xp ismeretlen multimédiás eszközként jelöli, hiába rakom fel ezek bármelyikét [link] .
A gyári driver maradjon, mert igazából azt csak együtt tudom telepíteni a kezelőszoftverrel, gondoltam ezek is driverek is, meg kezelőszoftverek is, de ezek szerint akkor nem. Drivert kölün hozzá nem találtam sehol, ahogy elnéztem a gyártó weblapját, ott már nincs semmilyen driver hozzá.
Szóval kb ez lenne a gondom:)

(#528) Bubu79 válasza DrGonzo22 (#527) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajna úgy tűnik, hogy a gyári driver is kell ahhoz, hogy ezek valamelyikét használni tudd.
A tuner saját IRQ-val rendelkezik, vagy osztozkodik valamivel ? Sajna erre érzékeny jószágok, próbáld meg átrakni valahova máshova, mert lehet, hogy emiatt nem jó a drága.

[Szerkesztve]

(#529) pip válasza Bubu79 (#525) üzenetére

pip
(fanatikus tag)

Kosz, sajna en is ere szamitottam :(

(#530) DrGonzo22 válasza Bubu79 (#528) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

tegyem másik slotba?, mert volt ez már mindenütt:(

[Szerkesztve]

(#531) Bubu79 válasza DrGonzo22 (#530) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen konkrétan. Az adataidnál a lap típus száma korrekt, mert ilyet nem találok ASUS-éknál ( le akartam tölteni a manualját, mert abban valszeg benne van, hogy melyik PCI mivel osztozkodik, de nem találtam )

Legegyszerűbben egyébként a Rendszerinformációval tudod ellenőrizni ( Start-Programok-Kellékek-Rendszereszközök-Rendszerinformáció ). Kiválasztod a Hardver-erőforrások sort, ezen belül az Ütközés/megosztást, és ebből kiderül, ha valamivel ütközik a kártya

[Szerkesztve]

(#532) Bubu79 válasza Bubu79 (#531) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam egy olyan Slotban van a Tuner, ami az integrált hálókártyával osztozkodik - azt letiltottam, és korrektül megy.

(#533) kgbrg válasza szucsi (#504) üzenetére

kgbrg
(tag)

Ugyanilyen bad szektorok vannak nekem is. 160 -as sata samsung. Én most vittem vissza.

(#534) DrGonzo22 válasza Bubu79 (#532) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Köszi, sajnos nem segített:) de időközben támadt 1 rakás ötletem

(#535) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

Bankos kérdésben van vki?
Ha bemegyek az otp-be és egy cib-es számlára akarok pénzt utalni, akkor számítanak fel plussz költséget?

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#536) westlake válasza Fortissimus (#535) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

valoszinuleg.. a bankon beluli utalas altalaban olcsobb, mint ket kulonbozo bank kozott

[Szerkesztve]

I'm out.

(#537) Fortissimus válasza westlake (#536) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

kb mennyit?mondjuk 10000ft-ra?
sajna cib pont nincs a városban....
köszi a gyors választ!

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#538) westlake válasza Fortissimus (#537) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

mindegyik banknal mas, de altalanossagban kb 0.5% :F
legalabbis nekem 200k-t utaltak amerikaba 1500 forintert..

I'm out.

(#539) Fortissimus válasza westlake (#538) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

Köszönöm. :R

(#540) Brae

Brae
(őstag)

Budapesten hol lehet cirill betűs(orosz) billentyűzetet kapni?
Csak kisker jó.

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#541) sekli

sekli
(PH! addikt)

Hogy lehet SFX-es exe-filet .RAR -ba konvertálni?

[ Szerkesztve ]

(#542) ollie válasza sekli (#541) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kitömöríted, majd újratömöríted RAR-al.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#543) ActionMan

ActionMan
(tag)

Javasolnátok egy-két spyware, ad-ware írtót, amik hasonlóan használhatóak és optimális esetben ingyenesek is, mint a Spybot - Search & Destroy?

Ez a progi nekem nagyon tetszik, de valami olyan mászott a gépemre, amit ez sem ismer fel és tud leírtani. (mellesleg az Ad-aware 6.0 sem)

Köszi!

''... meg az izomagyú Mickey egér, aki bárkit megöl a kokainért ...''

(#544) Solad

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

asus p4p800 lap
2.4 p4, 800 fsb, ht
2*256 ddr400 samsung ram
80gb maxtor 7200
inno gf6600
codegen420 watt táp
meg valami noname haz

lennetek szivesek ezeket bearazni?

Példaképem Gregory House

(#545) sim-sim

sim-sim
(újonc)

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Mi a véleményetek ezekről a ram modulokról? Normál munkához, esetleg pár éves játékokhoz megfelelőek? Tuning nem fontos...

[DIMM1: 512 MB PC3200 DDR SDRAM]
Memória modul tulajdonságai:
Sorozatszám Nincs
Modul mérete 512 MB (2 ranks, 4 banks)
Modul típusa Unbuffered
Memória típusa DDR SDRAM
Memória sebessége PC3200 (200 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 2.5
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Csökkentett (7.8 us), Self-Refresh

Memória idõzítések:
@ 200 MHz 2.5-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)

[ DIMM2: 512 MB PC3200 DDR SDRAM ]
Memória modul tulajdonságai:
Sorozatszám Nincs
Modul mérete 512 MB (2 ranks, 4 banks)
Modul típusa Unbuffered
Memória típusa DDR SDRAM
Memória sebessége PC3200 (200 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 2.5
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Csökkentett (7.8 us), Self-Refresh

Memória idõzítések:
@ 200 MHz 3.0-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS)
@ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS)
@ 133 MHz 2.0-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS)

(#546) bozont

bozont
(PH! addikt)

Sztetek mit érdemesebb
1.lecserélni egy maxtor 80Gb-os pata wincsit(3 v 4 éves) egy 160-as satasra v.
2.venni egy dvdírót?
Vmeliket mindenképpen,mer helyszűkében vagyok.

ELadó egy AMD Athlon II X2 250 processzor (AM2+/AM3): http://hardverapro.hu/apro/elado_amd_athlon_ii_x2_250_processzor/friss.html#msg1

(#547) Brae válasza ActionMan (#543) üzenetére

Brae
(őstag)

CounterSpy
bár ez nem ingyenes, de szvsz a legjobb

bozont
Én a vinyót venném.

[Szerkesztve]

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#548) Coyot válasza bozont (#546) üzenetére

Coyot
(őstag)

Mind2őt:)

Jáájjj

(#549) bozont válasza Coyot (#548) üzenetére

bozont
(PH! addikt)

Ja jó lenne,de most csak az egyikre lesz keret,sajnos,
Csak szépen sorjában :)

ELadó egy AMD Athlon II X2 250 processzor (AM2+/AM3): http://hardverapro.hu/apro/elado_amd_athlon_ii_x2_250_processzor/friss.html#msg1

(#550) Coyot válasza bozont (#549) üzenetére

Coyot
(őstag)

Szvsz, ha irdatlan mennyiségű adatot akarsz archiválni és ''letöltöm az internetet'' típus vagy akkor író, ha nem inkább vinyó.
mod.:nem tudok irni:)

[Szerkesztve]

Jáájjj

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum VII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.