Valakinek csk van ilyen lejátszója
Segítsen rajtam

''Igenis Uram! Máris Uram!'' - hebegte a hadnagy. Mi mást is mondhatna az ember von Manteuffel báró tábornok jelenlétében

Valakinek csk van ilyen lejátszója
Segítsen rajtam

''Igenis Uram! Máris Uram!'' - hebegte a hadnagy. Mi mást is mondhatna az ember von Manteuffel báró tábornok jelenlétében

Sziasztok
- megoldás: az ide hdd-n lévő rendszer áthelyezése sata hdd-re -
szükséges dolgok:
- egy müködőképes windows xp op. rendszer (a pagefile-nak a bootparticion kell lennie)
- symantec norton ghost 9.0 program
- egy sata hdd particionálva
lépések:
- a pc bekapcsolása (a kiinduló és a cél hdd-k jelenlétével)
- módosítani kell az aktuális registrációs kulcsot (startmenü-futtatás-''regedit'')
- az alábbit kell megkeresni: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ MountedDevices
- a MountedDevices könyvtárat törölni kell (ez tartalmazza a meghajtókhoz rendelt neveket: c, d, e, stb.)
- lépjünk ki a regeditből
- a norton ghost-al ghostoljuk a rendszer hdd-t a cél hdd particiora
- pc kikapcs
- most le kell választani az összes hdd IDE kábelét, csak az ''új'' hdd maradjon meg
- pc bekapcs
- modositani kell a biost, hogy a sata hdd legyen a boot device
- windows indulása
- az új hdd-n lévő rendszer bootol, és módositja a registryt
- ezután vissza lehet rakni a régi rendszer hdd-t is, kedvünk szerint
ha azonos IDE hdd-ra rakjuk a rendszert, akkor nem kell biosmódositás
ezt a megoldást, egy igen okos emberrel agyaltuk ki
felhasználó neve: Mumtaz
és nagy segitségemre volt a közismert DC++ program, mivel ezen tartottuk a kapcsolatot
Van olyan prog amivel fekete-fehér filmet lehet színessé varázsolni? Najó, ez hülye kérdés, mert van ilyen, de mi az a prog?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#454) -conrad- válasza Winner_hun (#453) üzenetére

paint. 

A CPUZ több információt ad a RAM-ról, mint az everest.Próbáld ki. 
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Olyan kérdés következik,amire senki se fogja tudni a választ ! 
Láttam egy Barry White klippet,ahogy most felugrottam magamhoz buliból,és kiestek a szemeim a benne lévő néger bombázótól.Az a nő valami eszméletlenül szép és érzéki ! Tudja valaki esetleg a nevét ? A Staying Power című számról van szó.Heeeeeelp !

Hell!
Hogy lehet kiveni a bejelentkezö/kijelentkező hangot az xp-ből? Tudjátok azt a hülyeséget ami megszólall bootscreen után

Olyan boot floppy létezik ami felismeri a sata hdd-t? Ha igen hol találok?
Rendszer visszaállításhoz kellene. Megvan a képfájl de nem tudom visszaállítani a meghajtót mert nem látja a gép a sata vincsit.
sziasztok! sajnos valami gáz van.
na akkor kezdem is. használok pár progit amiben elég érdekes a szürke szín, mert barna. erre keresnék megoldást. ilyen pl a corel psp x ami nagyon fontos lenne vagy az adobe reader de még a photoshop is
kép: [link] mi a megoldás? én valami színprofil gondra gondoltam. sőt mostmár tuti az a bibi. na majd jelentkezem még. sziasztok!
mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

Valaki segítsen!!!
Van egy ilyen karim: geforce4 Ti4200 abit siluro 64mb tv-out (128bit)
Az a baj vele hogy bejön az xp és kikapcsol a monitor(ezt csak néha csinálja)
Lefutattam a 3d mark 2000-ret jól megy.
Kikapcs vissza az xp bejön minden lefutatom a 3d mark-ot lefagy a gép.
Most lett minden telepítve úgy hogy nem az xp-vel van gáz.
Lehet hogy a driver csinálja?
Milyen driver jó ehez a karihoz?
A kártyát most vettem lemezt sajna nem kaptam! 
A kártya amikor játszom nem hibádzik!
Aki tud segíteni örök hálám üldözné
megoldottam. töröltem a színprofilt
de ilyet ,hogy a gyári samsung profil rossz legyen...
mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

Hallott már valaki SULFER nevezetű amerikai térképszerkesztő progiról...
Nem maga a progi kellene, hanem valami információ róla...
Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.

Izé rosszul irtam le tehát SURFER nevezetű progiról ki mit tud???
Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.
(#464) concret_hp válasza gogle (#460) üzenetére
geforcehoz sima nvidia driver kell.
ha játék közben semmi gond, win alatt meg rosssz, akkor lehet a winnel van vmi gixer, esetleg nme távolítottad el a régi karidat az eszközkezelőben vagy hasonló.
mit miótaaa???
(#465) gogle válasza concret_hp (#464) üzenetére

Mióta megvettem 2x lett formatálva a vincsi és felrakva az xp!
Úgy néz ki hogy meg van a hiba de még tesztelgetem!
Vagy a vincsi kábel volt a szar vagy a bios-ban nem lett visszaálítva az alaplapnak a videó kártyához vonatkozó dolgok.
Optimézeltem a biost,kábel csere és most 1-órája tesztelem de semmi!
A kártya jó!
KÖSZI azért!

udv:
xp internet beallitas segitseg.
az egyik laptopon megy, a masikon ujratelepites utan mar nem megy a net.
felraktam a lan, modem drivert. van halozati forgalom, net nincs. nem talalja a szervert. neztem topikokat is. valami protokoll kellhet. kulonallo a ket gep nincs belso halozatban.
udv:erhas01

Ez lenne az? [link] második találat a google-ben
vagy egy felhasználói vélemény kellene?
ha igen akkor nézegess külföldi fórumokat hátha vmelyiken szóba kerül
oldy
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''

start menű/vezérlőpult
klasszikus nézetben: hangok és audió eszközök
kategórianézetben: Hangok, beszéd és audioeszközök majd hangok és audió eszközök
utána hangok fül programesemények rész megkeresed a bejelentkezés a windowsba vagy simán a hangsémánál beállítod a [Ignincsenek hangokat és egyáltalán nem fog zenélni az operációs rendszer.
oldy
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''

Hogyan viselkedik egy alaplap, ha nem bírja a magas fsb-t?Újraindul, fagy, hibaüzenet?Mert nem bírok rájönni,mi az, ami nem bírja a tuningot a gépemben.
[Szerkesztve]
sziasztok!
laptop billentyűzeten a Jkluio stb nem a betüt irja hanem a rajta lévő számot....mit kell nyomni, beállítani hogy rendesen menjen?????
[link]
Ha nem is pont ott van, de kell egy Fn gomb (kék) és az mellé megnyomni egy kék színű numpad piktogrammot.
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.
(#474) Winner_hun válasza Spirit (#471) üzenetére
Ha az alaplap túlmelexik, akkor kikapcsol a gép, tapasztalat
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
thx
és hogy kell véglegesen átállítani hogy ne kelljen minden betü előtt nyomkodni az Fn-t??
Ezt nem teljesen értem?
Az fn+F8 gombbal be és ki lehet kapcsolni a kék színű számokkal jelölt numerikus funkciót. Ha kikapcsoltad, akkor annyi. Hogyhogy minden betű előtt nyomni kell az fn-t???
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.
Nem indulo gep...
Ket pittyeges (ez mit is jelent?), majd ''Testing Drive...'', majd semmi...
/Biosba nem sem enged belepni.../
Help!
Hold the line!

udv:
a dsl elindult, hibas ikon maradt az aztalon. net van innet irom.
a modemmel meg nem jo.
hol talalom a 06 51 301301 beallitast?
csak a 301 301 beallitas jon be a telepiteskor.
nincs tárcsahang, a hang engedelyezve van.

beep kódok: [link] 
oldy

Win xp alá kellene a szerintetek legjobb detonator, egy MSI gef4 ti4200 64 megás kártya alá. Rég volt már ilyenem.....
Friss játékok mis mennének rajta, már amit elvisz.
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

Te most a modemes freestart-ra gondolsz?
cód:freestart
passworld:freestart
Beírod a 301301-et hogy tárcsázzon azt kész!
Ha nem erre gondoltáll akkor passz!

Pont ilyenem van csak Abit-ba.
Nekem most a 66.14-van fent és tökéletes.
Call of Duty 2 1024/768-as felbontáson sem akad.
Sőt fifa 2006-se.
Amúgy szerintem nyugottan feltolhatod a 77.72-est is!
[Szerkesztve]
Üdv!
Nero 6.3.0.2 verzióm van.
Most vettem DVD-írót és még sosem írtam DVD-t. Szóval szeretném tudni, hogy ezzel a progival lehet-e DVD-t írni jól, és ha igen, akkor kell-e valamit másként csinálni, mint sima CD esetén.
Illetve be lehet valahogy állítani olyan kis sárga vagy piros csíkot a DVD kapacitásához is? Próbáltam, de nem engedte annyira eltolni. Lehetséges?
DVD íráshoz jó a nero, vagy inkább alkohol120? vagy valami más? Mik vannak?

Köszi. 
Megnézem. Érdekes, hogy 1-2 detonatorral fagyás és anomáliák voltam. Azért kértem tanácsot.
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

lehet 
Alcohollal csak képfájlt tudsz írni ill. másolni... adat lemezt Neroval tudsz csinálni
én semmit nem állítottam a Neroban és van simán sávom az alján...
alternatíva: Veritas nevű progi... Használtam már ezt, csak bizonyos inkompatibilitás állt fent köztem és a program között. 
oldy
Értem köszi... akkor marad a nero.
Sávom nekem is van az alján, végig is van skálázva több mint 8 gigáig.
Nekem az hiányzik, hogy ugye 650 megánál és 700-nál van egy sárga ill. piros csík. Ezzel jelezve, hogy meddig nyújtózkodhatok CD esetén.
De 4,7-nél, mint DVD kapacitás, nincs csík. Nincs erre mód? Vagy csak be kell állítani?

az azért van, mert 2 méretű cd lemez létezik 
gondolom ha dupla rétegű lemezt dobsz bele (már ha tudja írni) akkor fog megjelenni a dupla csík, vagy meg se jelenik
csík nincs, de van helyette egy függőleges szagattott vonal 
oldy
Na... közben keresgéltem a beállításokban, és ott be lehet állítani, hogy mihez skálázzon. CD-hez, DVD-hez, vagy automatikusan a behelyezett médiához.
Ha automatán hagyom és beteszek egy DVD-t, akkor valóban 4,7 és 8,x-nél vannak szaggatott vonalak. CD esetén meg a szokásos.
Köszi 

udv:
kosz
arra gondoltam sikerult beallitani.
ragaszkodott a felhasznalo az outlookhoz.
1. annyi tortent a beallitaskor a 0651301301 helyett a program onkenyesen atirta
sima 301301.
2. a levelezeskor ugyanez az smtp.t-online.hu -t ott meg atirta
mail.t-online.hu ra. a tobbi mar ment magatol.
Ha még mindig kérdés: az USB arra jó, hogy a Vipower kiadott olyan USB HUB-ot, ami egy fiók formájú, ha az USB-t a rackből rákötöd az alaplapra, akkor ezt a fiókot bedugva kapsz egy USB HUB-ot... állítólag vannak más cuccok is bele, de én még nem láttam. Szóval nem sok értelme van, az IDE kábelt meg nem tudja kiváltani.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Van itthon egy pár ilyenem: [link], viszont fogalmam sincs, hogy lehet használni... kifogott rajtam ez a bigyó
Még régebben ezt mint ''hővezető ragasztó lap'' vettem. Van rajta egy átlátszó műanyag lap, ez könnyen lejön, alatt rózsaszín ragacs, ami alatt valami kék lap van azalatt pedig a papír. Hogy a francba lehet ezt rátenni a hűtő aljára? (a gondot a kék lap okozza, ugyanis azt nem tudom leszedni a ragacsról, a kék pedig össze van ragasztva a papírral -> gondolom a papír nem épp jó hővezető, szóval nem kéne ott maradnia...)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Tárgytalan, megtaláltam a megoldást. Ha másnak is lenne ilyen gondja: Átlátszó műanyag lap le, rőzsaszín felével bordára rányom (erősen: 3Kg/cm2 minimumot írnak), kicsit melegít (40-50 fok körülig), továbbra is nyomkod, fél óra várakozás minimum, utána a papírlapnál fogva lehúzható a kék lap... érdekes anyag ez a T725, remélem a hőt is jól vezeti majd 
GÁZ VAN!
Sziasztok!
Irodai gép, új nyomtató telepítése! Ehhez kevés volt a hely a c-n. Telepítettem PQ Magic-et. Kibővítettem a C-t 20 ról 80G-ra.
A gép azóta semmit nem csinál!!!!
Bekapcsolom, és írja hogy Verifying DMA pool data...
Mit lehet tenni? PQ Magic rescue disc nem készülT!
Esetleg ha valakitől kapok egy PQ magic rescue lemezt, akkor azzal van esélyem?
Félek, hogy még azzal sem, mert nem is bootol még CD-ről sem!!!
Ha jól emlékszem valami format C: /mbr paranccsal ment.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
aham, de akkor ügye nem formázta a lemezt?
jah, nincs parancssor se!
[Szerkesztve]

Fdisk /mbr lesz az, egyébként winxp helyreállító konzol - fixmbr parancs.
Kösz, de nem bootol sehogy!!!
Ennyit csinál: Verifying DMA pol data........
DE EZT ADDIG AMÍG NEM RESTARTOLOK
Jah és beraktam a vinyót saját gépembe. azt írja nincs formázva, de ha Q magiccel ránézek akkor ott van minden. csak ép a win nem látja.