Most vagdosom össze a számokat és kell a 1,5órás mix végére egy lecsengés
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
jingo
(újonc)
Hello mindenkinek!
Valaki tudna segíteni abban,hogy mivel tudnék helyettesíteni egy NKT 275 jelű tranzisztort?(Elvileg az AC 128-cal lehetne,de sajna egy boltban sem találtam ilyeneket.)
Köszi
(#303) Winner_hun válasza mdk01 (#301) üzenetére
- Privát
- 2005-11-06 19:07:22
ok
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#304) Winner_hun válasza jingo (#302) üzenetére
- Privát
- 2005-11-06 19:08:57
[link] itt megmondják
[Szerkesztve]
(#305) DarkFater válasza Winner_hun (#300) üzenetére
- Privát
- 2005-11-06 19:09:11

DarkFater
(tag)
winamp -options - preferencies - plugins - output - directsound output - fade
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...

-conrad-
(őstag)
Sziasztok, egy olyan gondom lenne, hogy van egy p2/2666Mhz-es slot1es procis gépem egy intel se440bx-2-es lapban, ami tökéletesen üzemel, egészen addig amíg nem bill+egér+monitor nélkül akarom elindítani, mert akkor nem megy... van valami ötletetek mit lehetne tenni? A biosban nem találtam semmit, de még halt on... opciót sem. 
Köszi
Conrad
(#307) Winner_hun válasza DarkFater (#305) üzenetére
- Privát
- 2005-11-06 19:11:20
nem ez kell
és nem nekem
(#308) Winner_hun válasza -conrad- (#306) üzenetére
- Privát
- 2005-11-06 19:14:45
2,6 gigaherces p2-es?

azért nem indul
És honnan tod, hgoy indul, ha a monitort nem dugod rá?
(#309) jingo válasza Winner_hun (#304) üzenetére
- Privát
- 2005-11-06 19:22:42

jingo
(újonc)
Köszi és bocs
(#310) -conrad- válasza Winner_hun (#308) üzenetére
- Privát
- 2005-11-06 19:23:29

-conrad-
(őstag)
ok, megoldódott, elindul csak várni kell..
amúgy 266Mhz-es csak elírtam. Azért tudom hoyg indul mert 1.visszadugom a monitort 2 másik gépről vezérlem. 
Ennyi. Azért thx, csak megzavart a bios visítása, nem vártam vele, hogy indul-e.
(#311) Winner_hun válasza jingo (#309) üzenetére
- Privát
- 2005-11-06 19:27:24
semmi baj
- Privát
- 2005-11-06 20:24:37

dr_karcsika
(tag)
Sziasztok!
Lenne egy sűrgős gondom!
Van egy itthoni hálózat, kb 10 géppel.
Az egyik gépen szeretnék megosztani egy mappát, ami megy tökéletesen, de hogy lehet megcsinálni,hogy csak jelszóval lehessen belépni?
Mert hiába van bejelentkezési jelszó a win indításnál, bárki szabadon bele tud nézni.
Az op rendszer XP Sp2.
elöre is köszi
Kijelölöd a lecsengeni kívánt részt (uccsó másfél perc), majd az effects menüből a Fade Out...
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

sekli
(PH! addikt)
Már egyszer feltettem ezt a kérdést, de akkor csak olyan válaszokat kaptam, amiket én már probáltam, és valamiért nem működött...
Ezt szeretném elindítani a windows indításakor:
''C:\EVEREST Corporate Edition\everest.exe /acceptbg /safe /silent''
Ha a futtatásba írom, vagy a parancsikon cél mezőjébe, akkor azt írja ki, hogy a windows nem találja a file-t, ellenőrizze, hogy jol írta-e be a nevet...
Ha bat file-t csinálok, akkor nem történik semmi
Csak ugy mukodott eddig, ha paracssorba irtam be.
plz help!
[ Szerkesztve ]

Blackmate
(senior tag)
Gyors kérdés:
Hogyan lehet a Java-ban a számokat szép, 2-3 tizedesjegyre formázni?
pl.: a 7,49645629687567569756375-et 7,496-nak írja ki.
[Szerkesztve]

KMan
(őstag)
SSziasztok!
S.O.S. segitség kéne nekem Excel-ből!
Valaki eltudná nekem közérthetően magyarázni az IRÁNYÍTOTT szűrő műküdését? (nekem a Excel súgó túl magas )
Tehát:
Adott a táblázat, (A1:H100) oszlopokban az alábbi:
Kód(A)Név(B)Lakóhely(C)Magasság(D)Súly(D)Szemszín(E)Hajszin(F)Szuletesi datum(G)Eletkor Minosites(H)
Feladat:
Irányított szűrővel szűrd le a 40 évesnél fiatalabb barna hajú és barna és fekete szemű embereket!
Kérdésem: hogyan kellene kitölteni a irányított szűrős ablakot!
Listatartomány-???
Szűrőtartomány-???
Remélem érthető volt, köszönöm szépen!
Lehet hogy nem is kellene megoldani a fenti példát, csak valahogy elmagyarázni lécci, hogy mi az iranyitott szuro lenyege. Koszimegegysszer!!!
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]
(#317) Lortech válasza dr_karcsika (#312) üzenetére
- Privát
- 2005-11-07 15:51:54

Lortech
(PH! addikt)
Ki kell venni a pipát az egyszerű fájlmegosztás használatából, így beállíthatod részletesebben a megosztásod hozzáférését. (bármely mappában eszközök)/mappa beállításai/nézetnél találod meg.)

Fricó
(fanatikus tag)
tud valaki .mpg fájlokhoz összeillesztő progit?
Eladó Essens 50ml-s parfümök 4990ft-t! http://essens.boltaneten.hu/

sekli
(PH! addikt)
VirtualDUB?
[ Szerkesztve ]

-conrad-
(őstag)
Sziasztok, outlook 2003 alatt van a kedvenc mappáknál nekem elküldött és beérkezett, de kellene a nem olvasott is. Hogyan lehet oda beszúrni? Thx.

tgabi
(kvázi-tag)
Hali!
Sajnos egy rendszertakarító progival sikerült elrontani a rendszert.
Semmi .exe kiterjesztésű fájl nem akar elindulni, kivéve az IE-t (most ez a szerencsém). Nem megy se a winamp, se a játékok, a win aszonnya az exe kiterjesztésü fájlokkal nem tud mit kezdeni. Hogyan lehet megoldani hogy ismét induljanak a progik, reinstall nélkül ha lehet?
THX.
Üdv.
'' Senki se tud semmit! ''

Cochise
(újonc)
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre, mert tanácstalan vagyok. Adva van a nickem alatti konfig.
MSI Live Update-tel alaplapi drivert frissítettem. Restart után megjelent a tálcán a ''Hardver biztonságos eltávolítása '' nevű ikon, és hát mit ad Isten, a 160 gigás vinyómat lehetne eltávolítani vele, de természetesen nem megy, hiszen használatban van. A vinyó természetesen hibátlanul működik, látja is a rendszer, csak hát itt van ez az ikon a tálcán, ami engem spec. felettébb zavar.
A másik vinyó a rekkben kikapcsolva, optikai meghajtók primary master és slave, a vinyó pedig third master.
Van valakinek ötlete, hogy ez miért jelent meg, és főleg, hogy hogy tudnám eltüntetni a tálcáról? 
Pls HELP!
Hali!
Távérzékelés témát ismertető, feldolgozó anyaga van valakinek?
(#324) dr_karcsika válasza Lortech (#317) üzenetére
- Privát
- 2005-11-07 18:55:54

dr_karcsika
(tag)
köszönöm

sekli
(PH! addikt)
SATA-s?
[ Szerkesztve ]
(#326) Adrian Mole válasza Cochise (#322) üzenetére
- Privát
- 2005-11-07 19:38:36
Csak tipp. Nem írod, hogy milyen a vinyó, de gondolom, SATA (esetleg SATA II?). Ez elvileg hotswap képes, lehet, hogy a frissítéssel ennek a szoftveres kivitelezését is letöltötted. Ha zavar, a tálca beálításainál ki tudod kapcsolni.
42
- Privát
- 2005-11-07 19:41:24
Lenne egy kérdésem is:
Nyithatok-e egy olyan topicot, amiben felteszem azt a kérdést, hogy EAX 3.0-t és előerősített (bakelitdigizéshez való) bemenetet egyaránt támogató legalább 5.1-es hangkártya létezik-e, illetve milyen megoldással lehetne egy gépbe ilyen tulajdonságokat varázsolni? 
42

mdk01
(őstag)
utolsó 1,5perc?...kicsit sokk de köszi megnézem amit modntál.

gykarcsi
(fanatikus tag)
mpeg video wizard
Sziasztok!
Partition Magic 8
FAT32 ről NTFS re szeretnék konvertálni. Nem fognak sérülni a fáljaim? Ezen a partición van egy tetemes méretű gyüjtemény, személyes dolgok!
Csak az lenne a kérdésem,hogy mi az a szervertükrözés?
Az én elméletem: van egy központi adatbázis és ahhoz készül több honlap ami azt az adatbázist használja.
Nos?
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

KMan
(őstag)
#316?
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

bozont
(PH! addikt)
Én megcsináltam és nem volt semmi gond és mostanáig sem vettem észre semmi rendellenességet.
ELadó egy AMD Athlon II X2 250 processzor (AM2+/AM3): http://hardverapro.hu/apro/elado_amd_athlon_ii_x2_250_processzor/friss.html#msg1
Sziasztok!
Egy ''junoszt'' tévét szeretnké beüzemelni, de nincs meg hozzá a kábel.
Az lenne a gondom, hogy négy pólusú dugó van rajta.
tudna valaki segíteni, hogy ebbe hogyan kössem bele a 220-at?
Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!
Helló!
Régen csináltam már ilyet,de ha jól tudom nem sérülnek.
De azért várjunk még egy megerősítő választ.
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx
Köszi! Várjuk-várjuk...
Start futtatás
CMD
convet x:/fs:ntfs x-a meghajtó betűjele
nem fog megsérülni.
Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!
(#339) Cochise válasza Adrian Mole (#326) üzenetére
- Privát
- 2005-11-08 07:23:26

Cochise
(újonc)
A vinyó SATA II-s, de az alaplap csak SATA. Nem is ez a lényeg, a driver frissítés előtt semmi gond nem volt vele. Mi az a hotswap? 
És hogy tudom a tálca beállításainál kikapcsolni?
Egyébként köszi a választ.
Mé nem a windows convert parancsával csinálod?
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

gergo84
(fanatikus tag)
sziasztok 
kérném szépen, hogy valamelyikötök, aki ért a pc-hez
, nézzen már bele ebbe a topicba: Minden ami asus p4c800, p4c800 dlx, p4c800-e dlx!
kösz 

vsz
(tag)
Sziasztok!
Egy másik topikban is megkérdeztem, de beírom ide is, hátha előbb kapok valami ötletet, mert dolgozni sem tudok, egy kollegám gépéről írok most is:
Segítséget szeretnék kérni. Megpróbálom összefoglalni a problémámat: a céges gépem már nagyon ramatyul működött, ezért elkezdtem újratelepíteni, de sajnos az első újraindulásnál (még telepítés közben) megjelenik a boot screen és úgymarad, meg se moccan többet.
A gépben egy Soltek SL-PT880-E/RL alaplap van, azon egyetlen SATA-s Samsung winchester és egy Pio DVD-író az IDE csatornán. Telepítéskor floppin beadtam neki a drivert (a gyári kislemezről is, és netről letöltöttet is próbáltam), azzal nincs gond, mégsincs rendben valami.
Olvasgattam itt néhány hozzászólást, de nem találtam olyat ami segítene. A lapon Award Bios van. A korábban itt dolgozott srác szerint neki nem volt ilyen gondja, a Biosban én direkt nem állítottam el semmit.
Nagyjából ennyi, minden használható segítséget megköszönök.
''szemét civilek! rohadt lakosok!''

matuu
(tag)
Szevasztok!
Csak egy kis kérdésem lenne, hogyan lehet megváltoztatni a sajátgép meg a lomtár ikonját? Egyszerűen nem találom az opciót. Ha már itt tartunk, honnan lehet, jó kis ikonokat letölteni?
Köszi
''A'' rulez => ATI, AMD, ASUS

GodHeart
(senior tag)
Srácok lenne itt egy projektor, aminek az égője jópár órát ment, és cseréltetné szeretné magát. Namost ezt valahogy lehet nullázni, de nekem foggalmam sincs, hogy hogyan. Valaki remélen tud benne segíteni, és tényleg gyorsba kellene! Ha szükség van rá a projektor típusát is megtudom adni! Köszi előre is.
nah a típusa: Mitshubisi ML2U
[Szerkesztve]

gergo84
(fanatikus tag)
http://www.wincustomize.com/index.aspx?u=0
http://en.crystalxp.net/bricopack.php
http://www.lighttek.com/
www.axialis.com

gergo84
(fanatikus tag)
raid re lehet kötni dvd olvasót, vagy írót?

matuu
(tag)
Köszi, de sajnos még mindig nem tudom, hogy lehet megváltoztatni az ikont. 

gergo84
(fanatikus tag)
www.axialis.com
axialis iconworkshop program letöltése, onnan gyerekjáték...

matuu
(tag)
Köszi, hülye vagyok, de nem baj, majd lesz rosszabb is