Kösz a válaszokat.
Korrekt bolt volt, mondani se kellett külön, hogy akkor fizessék vissza. Ők mondták, hogy akkor a pénz jön hozzám vissza, mert cserélni nem tudnak.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
ToBeY
(PH! nagyúr)
Hello
2db MP3 mivel tudnám egyessíteni hogy 1db mp3 file-om legyen?

Icewind
(fanatikus tag)
Sorry h ide is beírom, de relative sürgős lenne.
Szóval egy egyszerű kérdésem van.
Jelent valamilyen problámémát ha tévedésből nem csak a cpu hűtő réz felületére, hanem konkrétan a processzor és az alaplapi foglalat közé is került hővezető paszta?

Ha igen, hogy lehetne kitisztítani? Vigyem szakemberhez?

zsommi
(senior tag)
Hi!
Van valakinek tapasztalata az Asus K8N alaplappal kapcsoltban?
Ha van akkor milyen lapnak mondjátok a kategóriájában???
WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html

sekli
(PH! addikt)
Hello!
PLS mondja meg valaki , hogy ez a cxsatlakozó mire szolgál, egy ATI 9500 as kártyán van:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060107/csatlakoz_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
jobb kép: [link]
[ Szerkesztve ]

sekli
(PH! addikt)
pl.: GoldWave
[ Szerkesztve ]

turho
(őstag)
Ez egy sima ventilátorcsatlakozónak tűnik.
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

mkbla
(senior tag)
adott egy hp 7100-as projektor, hogy tudom ugy belőni h el tudjam olvasni a betűket, akárhogy fókuszálok/zoomolok sehogy sem akarodzik normális képet adni, mit csináljak? plz help
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

sekli
(PH! addikt)
én is gondoltam rá, de at 3tűs...
[ Szerkesztve ]

sekli
(PH! addikt)
pedig ugy kell, lehet, hogy tul közel, vagy tul messze vagy...
[ Szerkesztve ]

mkbla
(senior tag)
semmi.... azt irja a könyve h 1,5-5 méterre kell tenni a vászontól(mondjuk én a falra vetítek de az sztem mind1) szóval először kb 5m-re vol most kb 2,5-3 m-re van a faltól ahova vetítem, de megintcsak hiába zoomolok/focusálok nem tudom elolvasni az asztalon az ikonokat. mondjuk a vindóz csak egy sima tv-nek ismeri fel de ettól függetlenül jónak kék lenni nem?
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
hali. mindenki.
Adott 2*512/400-as kingstone hiperx ram. Berakom gépbe. BIOS automatán 333 MHZ-en indítja
. Win xp rendesen ddr3200-asnak látja. Memtest86 szépen fut.
Biosban beállítom, hogy memóri asebességét fix 400 Mhz-re, de a memtest akkor is csak 333 { azaz 167mhz}-en tesztel.
Én vagyok a nagyon béna, és nem értek hozzá, vagy ezek tényleg 333 ramok?
A biosban beálított értékek miért nem mennek?
pls hlp, thx.
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

sekli
(PH! addikt)
milyen csatlakozóval kötöd össze?
[ Szerkesztve ]

sekli
(PH! addikt)
nézd meg cpu-z -ben, vagy bencsmárkolj! Everest..., abból kiderül...
[ Szerkesztve ]
aida azt mondja róla hogy PC3200 DDR SD RAM
itt van egy screenshot ![[kép] [kép]](http://www.freeweb.hu/foccer/tart/aida.jpg)
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

Csaba....
(senior tag)
Nem tudom milyen lapod van, de a következőket ajánlom:
1. biosfrissítés
2. lehet, hogy a ram késleltetéseket túl magasra (számszerűen kicsire) állítottad be, /vagy a rendszer/ amit már nem bír 400 MHZ-n
ASUSK8N a lap. Egy 2800+-os szempron csücsül benne. 200MHz-es fbs-sel. A BIOSban beállítom, a memóknak a frekijét 400 MHz-re, de nem hajlandó csak 333 MHz-en indulni. 
BIOS frissítés nem jár minde féle garanciavesztéses problémákkal ?
Már csak azért mert nem a saját gépem elött ülök... :-/

mkbla
(senior tag)
s-video
adtak még hozzá rca kábelt is, magpróbálom azzal.
Hi all Az xp-topicban nem válaszoltak.
Mitöl lehet hogy a dvd-íróm csak pio módban megy, ua a kábelen van egy olvasó is az meg megy dma-ba. már kiprobáltam igy is úgy is de semmi.
Valaki tud segiteni.. nekem nincs több ötletem.
powered by: ®MAJORMÜVEK®

mkbla
(senior tag)
csak s-videoval tudom összekötni... a probléma még mindig fönnál....
Szerintetek milyen scannert érdemes vennem, ha jó minőségű képeket akarok scannenli?
Még az elfogadható árkategórián belülről lehetőleg
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

ToBeY
(PH! nagyúr)
Everest is kiírta PC 3200 (200Mhz)Azért 200 mert az valójában 400Mhz mivel DDR Duble data rate

ToBeY
(PH! nagyúr)
Mivel tudnék mono hangból állstereot csinálni?

Csaba....
(senior tag)
A bios frissítés nem jár garanciavesztéssel, csak ha elrontod és elszáll az alaplap.
A biosban be lehet állítani az időzítéseket is. Próbáld meg 2.5-4-4-8-n!
Van olyan szám is hogy 12 illetve 14, azokhoz nem kell nyúlni!
Akkor inkább nem próbálkozom
jobb a békesség 
Mit jelentenek a 12 illetve a 14?
ToBey: Annyit tudok, hogy a 200 mhz valójában 400 mhz-t jelent vagy pont fordítva

sekli
(PH! addikt)
Én azt mondtam, hogy mérd le az olvasási sebességet, abból kiderül, ha több, mint 2700MB/s, akkor PC3200as, azaz effektív 400MHz-en megy.
[ Szerkesztve ]

sekli
(PH! addikt)
ha s-video-val, vagy composittal van összekötve, akkor érthető, hogy miért tv-nek ismeri fel...
[ Szerkesztve ]

Pá
(PH! addikt)
Biztos roppant egyszerű, de semmi kedvem most ezzel tökölni...
Van egy pdf file sok diával, hogy tudom úgy kinyomtatni, hogy egy oldalra ne egyet nyomjon hanem sok kicsit(legalább hatot) ha powerpointot nyomtatok ott kapásból felajánlja, itt nem...
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Joco
(senior tag)
Tápcsati sens nélküli ventillátorhoz.
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''

mkbla
(senior tag)
s-videon kivül mással nem tudom összekötni, max szerzek hozzá vmi monitorhosszabító kábelt és talán azzal, gyárilag ezt adták. szétnéztem a hp oldalán de semmi használható dolgot nem találtam.
de mit csináljak h normálisan el lehessen ovasni a képen látható ikonokat meg szövegeket?????
a memtest 13xx mb/secet írt rá. Az aggaszt csak, hogy az aida 3200-asnak írta 
nem tudom, hogy melyiknek higgyek... 

Joco
(senior tag)
Mivel az ide-re engedélyezve van a dma, ezért valószínű nem a bios, hanem az xp lesz a hunyó. Ha nem hagyja magát átállítani, próbáld meg, hogy lekapod az író driverét(alap windows-os), hadd ismerje fel újra. Nekem eddig 2x segített. 
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''

Joco
(senior tag)
1300 az kb. ddr 400as, ha nem dual channelben megy. 2800at, akkor fog szerintem olvasni, ha durván megrántod(490 körül rakott ~3000-et egy 2600mhzes a64el). Szóval ha csak 1 ram van benne, akkor jó. Ha 2, akkor vlmiért nem megy dual-ban, nézd meg jó slotba dugtad-e stb.

Maximusz
(tag)
Sziasztok!!
Az az én gondom, hogy kaptam egy ipari jellegű (640*480 as felbontású) kamerát, amit hálózatra kötve lehet csak használni, és itt jön a gond, hogy csak a 192.168.100.x-es tartományú IP címmel hajlandó működni, itthon a DLink 604-es Routerem az internet miatt meg csak a 192.168.0.x-es tartománybeli IP címet hajlandó kiosztani...
Tehát az lenne a kérdés, hogy hogyan tudnám megcsinálni Windows XP alatt, hogy az XP-s gépben lévő 1 hálózati kártyának 2 IP címe legyen... Haver mondta, hogy Linux alatt IP alias-nak hívják, és gond nélkül menne ... - és XP alatt hogy megy gond nélkül ?
Köszönöm a válaszokat : Maximuszhttp://prohardver.hu/pics/s/rl.gif
Ha letiltom a Router DHCP szerverét, akkor azzal kitiltatom magam, mert nem leszek jogosult a router használatához, és nem használhatom a router hálózatát. A router csak 192.168.0-ás tartományban képes IP címet (mind a statikus DHCP szervert, mint a dinamikus DHSP szerver részt csak erre a tartományra lehet beállítani... - a félreértések elkerülése végett tisztázandó
)
Mit jelent, hogy próbáltad így is, úgy is?
Az író legyen a kábel végén, masteren, az olvasó meg slave-en, a középső csatlakozón.
Az sem mindegy teljesen, hogy a kábel hogyan van bedugva az alaplapba. A kék csatlakozóval kell rádugni az alaplapra, a feketét, és a szürkét a meghajtókra (azaz a két közelebbi a meghajtókra).
[Szerkesztve]
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato
Nem írtad, mi számít elfogadhatónak. Szerintem egy HP-val vagy CanoScan Lide-al érdemes próbálkozni. Válaszd a pénztárcádnak megfelelőt.
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

Pá
(PH! addikt)
upsi
adobe mágusok segítsetek
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Csaba....
(senior tag)
Asus K8N S754-ben nincsen dual channel!
Természetesen csak úgy ahogy kell. Felcseréltem a két meghajot ill kiprobáltam ugy hogy csak az egyik volt rajta.
Joco: köszi kiprobálom.