Úgyan azokkal a gombokkal játszotok mind a két bill.-en?
Azért vagy itt, hogy mindent láss, hogy értsd a szót, olvasd az írást, azért vagy itt, hogy mindent megtanulj

Úgyan azokkal a gombokkal játszotok mind a két bill.-en?
Azért vagy itt, hogy mindent láss, hogy értsd a szót, olvasd az írást, azért vagy itt, hogy mindent megtanulj
(#202) Rommel6600 válasza hetman (#200) üzenetére
(ha van) esetleg driver hozzá fel van rakva?
következő a problema:
ibm r50e lapim van, és a trackpoint kurzorja sokszor magától elkezd kúszni-mászni, mikor állnia kellene...
driver up/downgrade nem segített
usb-egérrel nincs ilyen gondom
vmi ötlet erre?

A fifában egymás ellen akarunk játszani, 1 gépen, 2 billentyűzettel. de amikor bejön, akkor úgy tesz, mintha be lenne ragadva egy billentyű ,(pedig nincs). A gépen telepítve van külön-külön a két billentyűzet, a windowsban minden fasza. Játszottunk colin mcrae rally05tel , ott úgy működött, mintha egy billenytűzet lenne és az egyikünk a nyilakkal, a másikunk betükkel irányította. Persze egyikünk az egyik billentyűzeten, másikunk a másikon.

up
[Szerkesztve]

Hali!
Van egy új vinyó és addig mindne rendben hogy látom biosban meg winfosban is...csak az intéző meg a TC nem látja.
Mi lehet a gond?
THX
MÓD: A winfos is CSAK eszközkezelőbe látja....
[Szerkesztve]

Azt hittem hogy mind a ketten a nyilakkal jatszottatok és ez miatt nem működött, de nem.
De ha a CM05 ment akkor lehet hogy a fifaval van a baj.

Van egy veboldal ahová be kell jelentkezni,ez eddig ok csak az a baj hogy mindig mikor arra az oldalra megyek be kell...
Eddig elég volt 1x és megjegyezte. Ezt írja ki az oldal : A cookiekat engedélyezned kell. Hol kell ezt engedélyezni pontosan?

Sziasztok!
Az egerem (Logitech Cordless mouseman wheel) talpáról lejőtt az egyik talp, és elveszett...Így viszont játszani nagyon szarul lehet vele.
Van valakinek vmi ötlete, hogy hogyan gyógyítsam?
Kár lene kihajítani.
wassup homie?

A böngészöd beállításainál.
Ha FF használsz akkor Eszközök->Beállítások->Adatvédelem->Sütik-> és ott van hogy sütik engedélyezés azt pipáld be.
Ha IE használsz akkor Internetbeállítás->Adatvédelem->webhely szerkesztés és ott add meg a helyett.

Ezt egy picikét kibövíteném:
Hitachi 160GB PATA winyo sec.mas.-en van a winyo és arra is van jumperelve.
De a win is 32Gb látja és a boot elötti táblázatban is 32Gb van.
Arra gyanakszom hogy rossz a winyo vagy legalábbis hiábás?
Nekem is Pio-m van, mindenkinek ajánlom bizalommal, persze firmwarefrissítés kötelező!
Egyébként. Méghogy nem ragad rendesen az MX-1-es paszta!!! 
Horrorba illő módon pasztáztam újra procit, és van egy jelenség, amit nem értek sehogysem.
Tegnap leszedtem a Zalman 7000B AlCu hűtőmet a prociról, megtörölgettem felpasztáztam az MX-1-el. Procihűtő vissza, persze valahogy az eredeti állapothoz képest 180 fokkal elfordítva tetem vissza, ami egy kör kerületű procihűtőnél ugye nem kellene, hogy számítson.
3 kékhalál, eccsomó boot freeze, BIOS defaultok után gondoltam megnézem miaszar van, lecsavarozom a procihűtőt, óvatosan probálom leszedni a prociról, aztán két évet öregedtem két másodperc alatt. Az új paszta olyannyira tapadt a Northwood hőátadó sapkához, hogy szabályosan kitépte a procit a foglalatból. Pedig valamennyire értek hozzá nem ráncigáltam. Izadtság le homlokról, procit mint a tojáshéjat óvatosan vissza a foglalatba (szerencsére egyik lába sem sérült meg), procihűtő fel az eredeti állapotba.
Boot...először csak Safe mód command promptal, aztán Safe mód, végül bebootolt normálisan. Szal fogalmam sincs miaszar történt vele, a bluescreen-eknél valami hardverhibát emlegetett (ennyire nem értek hozzá, hogy kislabizáljam a hibaüzenetből, hogy mi történt).

Mindenesetre hatalmas mákom volt, és az MX-1 igenis úgy ragad, mintha pattex-el kentem volna be a bordát.
Szerintetek mi történt? 
[Szerkesztve]
They drew first blood....

Meghalt rajta a filerendszer esetleg? Nézd meg partition magic mit mond rá, sztem meg kell formázni.
Konfig: Fekete világító vasdoboz

Üdv!
Problémám van egy 2001-es gyártmányú IBM Deskstar 80 gigás PATA vinyóval. XBOX-ban megy, és a seek-hangja valami iszonyú, még szivaccsal elszeparálva is.
Van-e lehetőség ezeknél a vinyóknál valamiféle acoustic managementet alkalmazni?
Maxtornál ismerem egyedül ezt a módváltást, ott műxik is.
Pls help, ajándék lenne a cucc.
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

A jobbos menűben, az ''itt szóltam hozzá'' résznél miért csak a 6 utolsó topic címet mutatja?
wassup homie?

Mert így van megcsinálva
Ez van
Mindenkinek csak azt mutatja.
Konfig: Fekete világító vasdoboz

De hát ez így kevés! Gondolom te sem csak 6 topichoz szólsz hozzá! Nekem a kb 10-14 kellene, hogy követni bírjam a dolgokat! A 6 kevés!
Vissza a régit! Kaszára emberek! ![;]](/dl/s/v1.gif)
wassup homie?

Nem igazán hardver, de sürgős:
Egy kis segítség kellene, de gyorsan!
Egy hálózatot kellene kiépítenem. (Megkértek rá, mert a rokon vállakozónak nincs erre pénze!)
A lényeg:
gépek: 3 munkaállomás + 1 ''szerver'' + 1 hálózati nyomtató; mindezek egy 5 portos hubon keresztül összekötve!
A munkaállomások már megvannak, mindegyiken xp prof. + sp2. A nyomtató egy HP1320n.
A szerver is készen áll, de nem, tudom, hogy milyen op. rendszert tegyek rá!
Nem kell semmi komoly (dhcp, dns, stb.), még netmegosztás sem lesz!!!
Csak a munkaállomások a szerverren lévő programokat használnák! (Még DOS-os könyvelő-progik.) Szóval csak fájl és nyomtatómegosztás lenne.
Kérdéseim:
Melyik op.rendszert válasszam: xp pro vagy windows 2000 prof. ?
Kell-e valami spec beállítást megadni? (az azonos munkacsoporton és a különböző ip. címeken kívül!)?
És egyébként is: mit tanácsoltok?
Sürgős, mert már ma délután el kellene kezdenem az összerakást, beállítást (hétfőn dolgoznának rajta)!
Előre is köszönöm!
;

Mivel a munkaállomásokon WinXP megy, így egyértelmű, hogy a serverre is egy XP-t érdemes dobni. Érdemes fix IP-ket kiosztani. A hub-ra lehet a nyomtatót kötni? Mert ha nem, akkor persze a szerverre, és ott a fájl/nyomtató megosztást mindenféleképpen használd már csak a programok miatt is, amiket futtatni kell majd róla.

igen, a nyomtató hp és n-es, azaz hálózati! a Hubra lenne kötve!
Csak a dos-os progik hogy nyomtatnak rá?
;

igen, a nyomtató hp és n-es, azaz hálózati! a Hubra lenne kötve!
Csak a dos-os progik hogy nyomtatnak rá?
Szerk: ez véletlen volt , valamiért mégegyszer elment!
[Szerkesztve]
;

A probléma megoldodott csak egy picit buherálni kellett a kábeleket és a jumpert én se értem hogy akkor mérrt látta csak 32GB

sziasztok
én egy olyan progit keresek amivel össze lehet fűzni avikat, vagy egyébb video anyagokat.
üdv

Ez nem jött be
Még mindig mikor olyan oldalra megyek ahol be kell jelentkeznem mikor bezárom a böngészőt,ismét be kell jelentkeznem 

Sziasztok!
Hol és mit kell kitörölni a regeditben, hogy kikapcsolás után új alaplapot betéve ne omoljon össze a winfos? Csináltam már ilyet, csak elfelejtettem. 
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/
Virtualdub
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
(#228) paramparya válasza Boxer001 (#226) üzenetére

Én is csináltam ilyen alaplapcserét, most nf7-em van, és új windows-om 
de a [link] -en van vmi leírás ehhez

DTLA 307075 a típusa. Help, van-e erre acoustic management megoldás? Kerreg mint a gép 
Hát öcsém, nem tudom mit csináltál, de ez nem registry buherálástól függ. Új alaplap előtt eltávolítod a régi drivereit (chipset + minden ami ráintegrált), majd csere és ima.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
(#231) Boxer001 válasza paramparya (#228) üzenetére

Ok, köszi, meglesem... 
Amúgy haveréknak kéne, gondoltam hátha segíthetek, le is írtam én ezt valahová, de nem találom. Amikor én csináltam anno, kitöröltem, kikapcsoltam a gépet, be az új lap, bekapcs gép, felraktam a drivereket, és pöpec... 
ollie
Mondom, hogy valami buhera volt!! Nem kellett ima, simán bejött. 
[Szerkesztve]
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/
Sziasztok. Lenne egy gyors és nagyon fontos kérdésem:
Felraktam egy víruskeresőt, és valami trójait jelez a C:\WINDOWS\svchost.exe-ben. SP2 van felrakva nekem, de senki más gépén nem láttam abban a könyvtárban svchost-ot. A SYSTEM32-ben is van, de teljesen más a mérete, ráadásul a sima WINDOWS könyvtárban a fájl rejtett is. Szóval a kérdésem az lenne, hogy nektek van ott ilyen fájl? Vagy nyugodtan töröljem.
Mod: IRC/SdBot trójai vírus az amit talált, és elvileg a memóriában van, tehát gyorsan kellene csinálnom valamit.
[Szerkesztve]

hali
az lenne a gondom hogy letöltöttem egy 4.2 gigás .mdf file-t (alcohol), total commanderben láttam is szépen végig hogy mekkora, de amint leért csak egy kérdőjel van a file méret helyén, és amikor bemountolom akkor nem látja a képfile ban levő cuccokat a commander.(már kétszer letöltöttem flashfxp-vel) mi lehete a kovász?
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

Itt a pontos link:[link]
atillam: Nekem nincs ilyen a windows gyökerében, mehet ..
Versus82: fat32 a fájlrendszer?
[Szerkesztve]

Wordben, vagyis inkább frontpageben hogy lehet pipát beilleszteni? a Szimbólunoknál nem találtam. Fontos lenne és sürgős.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
Kösz.
Pá:
A felsorolás és számozásnál van pipa. Nem tudom mihez kell neked, de ha arra nem jó, akkor én csinálnék róla egy screenshotot, kivágnám, és képként illeszteném be a szükséges helyre.
Üdv
Csak NTFS alatt tudod a 4Gb-nál nagyobb fileokat kezelni.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
sziasztok.valaki nem tudná nekem megmondani,h hol lehet pioneer hangfalakhoz hangszórókat kapni?kicsit régebbi tipushoz kellene: CS-444 hez.Esetleg leírást is tudnátok valahonnan adni?Köszi.
Márkabolt? Szervíz? A legegyszerűbben. Szerintem.
én nem tudok semmilyen márkaboltról a környéken,meg sehol se.sajna szervíz pontról sem tudok.végül is elég lenne,ha az eredeti hangszórók jellemzőit megtudnám valahonnan szerezni.

Elvileg van, bár attól nembiztos hogy a progi kezeli a vinyót, de ha PC-be átrakod és kezeli akkor lehet acustic levelt állítani rajta ezzel: [link] és itt megkeresed a feature tool nevü progit és azzal.
Back to the field!? www.utv.hu
Szerintem ez egy jó kiindulási alap [link]. A magyarországi forgalmazó.
Gugliba kb 10mp
.
[Szerkesztve]
köszike.hát én is keresgéltem a gúgléval,de nekem ilyet nem dobott ki.itt csemegézek kicsit.köszi

Köszi. Sejtettem hogy esetleg támogathatja, de nem voltam benne biztos, nézve a 2001-es gyártást. De a DTLA támogatás maximális a pdf szerint. Köszi 

bocsi, elfelejtettem: ntfs a file rendszer. csakhogy nehogy ilyen egyszerű legyen a dolog
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

Arra nem jó, de azért köszi.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
Szívesen, bár fogalmam sincs miről van szó.

[Szerkesztve]

HI!
Elakadtam a F.E.A.R. -ben.
Unauthorized personnel pálya. Már elég sokat bóklásztam benne. Odáig jutottam, hogy kis kék gombon bekapcsolást nyomok, kivetét elém egy képernyőt és tudom kezelni a plafonon lévő fegyvert Kinyírok mindenkit, utána elvileg oda kellene menni, amit a kamera mutat, szal ahol kinyírtam a fegyverrel az embereket, de nemtok odamenni.
Pls. aki ismeri segítsen
---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---