Lehetséges. Pl. attól is függ, hogy mennyire melegedett be a kamera, ill lehet, hogy bizonyos körülmények hatására interpolálja a halott pixeleket, máskor meg nem.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Lehetséges. Pl. attól is függ, hogy mennyire melegedett be a kamera, ill lehet, hogy bizonyos körülmények hatására interpolálja a halott pixeleket, máskor meg nem.

Nem tudok nyomtatni egy hálózatban megosztott gépre. RPC nem érhető el vagy mi... ezt mondja ...
akárkivót'tevótá

Hi all!
Nagy problémám lenne... Acer Aspire 3022lmi-m van. Volt rajta XP, aztán linux is stb... szal Xp reinstall lenne, de nem megy. Illetve feltoltam rá egy xp-t de nem a gyári, és nekem az kéne. A Biosban engedélyezve van a disk to disk recovery, de nem csinál semmit az alt-f10-re. Leszedtem egy acer emanagert, de így nincs benne a recovery lehetőség! Lécci segítsetek! Valami ötlet? Megvan a recovery cd-is, meg a rejtett partíció is rendben... Mi lehet a gond??? Nagyon fontos lenne.
Előre is köszi: PGee
Spica | I570XXJH1 + LK2.09.4 + SamdroidMod 1.3.1 d + DVM ARM11 + GreenDevDroidv8.1

Hi!
Apró kérdésem lenne.
Mi az összefüggés a késleltetés és a CAS latency között?
Pl.: 70ns = CL4 ? vagy 40ns = CL2 ?
Előre is kösz a választ...
http://www.summitpost.org/object_list.php?object_type=3&contributor_id=30661

Sziasztok. Nekem egy olyan gondom volna,hogy a haver gépén ujraraktam az xp-t meg a programokat amikor nálam volt a gépe. Nekem crt monitorom van ,neki meg tft. Amikor ő rádugta a tft-t akkor a bootolás után ezt irta ki neki,mielörr a főképernyő bejönne:
-CANNOT DISPLAY THISVIDEO MODE,CHANGE COMPUTER DISPLAY INPUT TO1024X768*60HZ
mi a nyűgje? mert angolul sajna nem tudok. Nálam a crt monitornál ezt nem csinálta.
''Ez a video mód nem megjeleníthető, változtasd meg a számítógép megjelenítési jelét 1024x768*60Hz-re''
Lényeg a lényeg, ezt a felbontást kell beállítanod, mert valószínű ezt bírja el max.
Amivel pedig iindítani próbáltátok az nagy volt neki.
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

akkor a lapodnál (USB) kell keresni a hibát...
Ezek szerint más gépben az abban lévő vinyóval simán ment rack-ről is a gép.
A Rack USB 2.0-s gondolom? és a lapod?

Semmi, az ''A'' a régebbi, éppen ezért kb 20gr-mal nehezebb, kicsit kevesebb a hőszállítása (gyakorlatilag 0 a különbség) meg az A64 procikhoz a keret máshogy néz ki. Ennyi. Úgyhogy ugyanaz! 

RPC fut egyáltalán? (Sajátgép jobb klikk-->kezelés-->új ablakban szolgáltatások-->távoli eljáráshívás (rpc) fut? próbáld meg leállítani és újraindítani. automatikus indításra van állítva?
amúgy hálózati nyomtató ip-je vagy a host name nem változott meg?

''.........RPC fut egyáltalán? (Sajátgép jobb klikk-->kezelés-->új ablakban szolgáltatások-->távoli eljáráshívás (rpc) fut?..........''
holnap megnézem ... 
''........próbáld meg leállítani és újraindítani. automatikus indításra van állítva?.........''
az egész gép újra volt indítva ....
''.........amúgy hálózati nyomtató ip-je vagy a host name nem változott meg?.......''
Nem, ... néztem én is, de nem
Köszönöm, holnap megnézem, ha a gép előtt leszek ... 
[Szerkesztve]
akárkivót'tevótá
sztok,
tudtok valami infó a Win XP one pack-ről!? kedvezményes az ára mind2 verziónak csak nemtom pontosan mit jelent ez a ''one pack''! az MS oldal meg nem hoz ki nekem infót róla...
előre is köszi,
tr00p3r
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

Up:#123 (Doom3 zene.)
Segítsetek pls.
[Szerkesztve]
...

Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek!
1. Van-e a hővezető pasztának szavatossági ideje? 
2. Van-e különbség az egyes paszták között? 
Mi a tapasztalatotok?
Előre is megköszönve segítségeteket várom segítő hozzászólásaitokat. 
Üdv, DragonR+
Ui: Bocsi. a kérdésért. 
[Szerkesztve]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

(1 -> nincs. 2 -> van.)
Szeretettel:
Szalma
szerk.: [link]
[Szerkesztve]
Hehe én is most akarok pasztát venni! Van egy érdekes táblázat az AC honlapján:
[link]
Szerintem lefejtve a reklámszlogeneket minimális lehet a különbség. Én azért néztem ki ezt a pasztát, mert hőre keményedik és nem folyik, mind a kommersz szilikon.
They drew first blood....

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
De a keresős bigyó nagyon rosszul esett. 
Azt hiszem akkor volna jogos , ha új totyikot nyitok.
Gyors és pontos választ szerettem volna kapni.
Nincs időm egész nap a totyikokat bújni. 
bolcsodal: Dánkesün. 
[Szerkesztve]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
sztok,
gyors kérdés: milyen progit ajánlotok wlan/hot spot keresésre? illetve wlan hálózat figyelésre? a netstumbler-rel van valakinek tapasztalata?
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

Na egy nagyon kezdo kérdésem van, de nem tudom megoldani...
Hogy lehet futtatni egy programot parancssori kapcsoloval iditani, de nem parancssorbol?
na konkrétan ezt kéne megcsinálni:
a windowsba beljelentkezéskor induljon el \\kiszolgalo\megosztas\everestmappa\everest.exe /ACCEPTBG /SAFE /SILENT
segitsetek!!!:
[ Szerkesztve ]

Ugyan nemtudom, hogy a gond megoldódott-e már, de a gond valóban a felbontással van
Mégpedig az hogy a tft-je a srácnak valószínű csak 640x480, 800x600 vagy 1024x768-as felbontást támogat és valószínű most az Xp valami eltérő felbontásra van belőve.. Szóval ezek valamelyikére kellene beállítani az Xp-t és utána már rendesen fog működni, talán indításkor F8 és utána vga móddal indítva be lehet állítani, ezt most hirtelen nemtudom... 
Back to the field!? www.utv.hu

Valóban jó ez a paszta, nekem is ilyen van, csak baromira nehéz felrakni normálisan... 
Back to the field!? www.utv.hu

Csinálsz egy *.bat filet és beteszed az autostartba? 

nem megy ugy... ezt azért probáltam....
[ Szerkesztve ]
Egy másik, kissé objektívebb teszt (MPCM) szerint nincs igazán égbekiáltó különbség, a legjobban és a leggyengébben teljesítő paszta között 2-3 fok volt az eltérés. Az, hogy kifolyik-e, leginkább a felvitel módjától és a felvitt mennyiségtől függ. mindenesetre az a teszt az elektronikai boltokban elég nagy tégelyben kapható párszáz Ft-os pasztát hozta ki győztesnek, de azt is éppcsakhogy. Ár/mennyiség arányban mindenképp az a nyerő, csak kérdés, hogy a maradék, kb. 200 pasztázásra elég mennyiséggel mit csinálsz 
szerintem érdemesebb egyszer megvenni a nagyobb mennyiséget, sokáig eláll, mint 1x-i használat miatt 1000Ft-okat kiadni (utoljára mikor néztem, az MX1 valami 1200Ft volt... nem vettem meg).
A felvitel egyik módja, hogy a proci közepére pöttyentessz egy kicsit, és a hűtő szétteríti maga alatt. A másik, hogy te kened szét majdnem teljesen a széléig, mind a procin, mind a hűtőn nagyon véknyan, és egyenletesen. mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Csinálsz rá egy shortcutot, és ott az indító parancs után beírod a paramétereket (de az egész legyen idézőjelben).

Ha a célhez irom be, akkor azt irja ki, hogy a megadott cél érvénytelen, ellenorizze az eleresi ur és a filenév helyességét.
[ Szerkesztve ]
Hogyhogy nehéz felrakni? Ezt fejtsd ki bővebben. A manual szerinte nem lehet olyan nehéz. 
Nekem ez a 2-3 fok pont azt jelentené, hogy a SpeedFan felpörgeti-e a Zalman-t vagy nem. Szal nekem zsír jó lenne, ha 2-3 fokkal hűvösebb lenne a proci. 
Mindamellett, hogy a honlap szerint a tubus kb. 10 használatra elég. Talán bepróbálom.
[Szerkesztve]

Megtudná valaki mondani hogy honnan lehet letölteni a FIFA 2006 Crack-jét?
Cracks.am meg az ilyenek nem kellenek mert vírusosak...
Köszi
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...

Alapelvek!?
még addig moderáld magad amíg tudod.
Ja és up a #123-nak
[Szerkesztve]
...
Akkor máshogy fogalmazok: a paszta minőségénél sokkal jobban számít a felvitel minősége, az érintkező részek simasága, a hűtő hővezető- és leadóképessége. A pasztából ideális esetben annyira vékony film keletkezik, hogy magába a hőátadásba éppcsakhogy résztvesz. Úgyértem majdnem fém-fém kapcsolat lesz a procisapka és a hűtő között, a paszta hőellenállása a vékony réteg miatt szinte elhanyagolható.
Persze nem akarlak lebeszélni az MX1-ről, igazság szerint nekem is az van a hűtőn, mert ezt kaptam hozzá. Elég kemény, és a procisapka és a hűtő talpa kivételével mindenhez tapad 
Viszont biztos, hogy nem fog elfolyni.
jpisti: szerintem próbálkozz az off topic-ban, hátha ott több játékos megfordul.
[Szerkesztve]

UP!
[ Szerkesztve ]

Kösz a tanácsot de a ''Nem tudom a dal címét...'' topikban már kaptam némi választ.
...

9800pro memoriáira felragasztott hűtőbordákot hogyan tudom a lehető legbiztonságosabban eltávolítani hogy semmit se sértsek meg? gariba kéne visszavinni azt igy nem hiszem hogy visszavennék. 1 borda 2 memot fedd le igy összesen 4 bordáról lenne szó.
mélyhűtő, hajszárító, csavarhuzos feszítés? melyik a legbiztosabb?
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

a legjobb szerintem a hajszárítós melegítés, nekem a legmakacsabb dolgokat így sikerül szétműteni. szvsz csavarhúzó nem játszik, max műanyag gyurmakés(vagy mittoménmi), mert az nem annyira karcol.
melegít+óvatosan feszít kombó.

Mivel vannak felragasztva a bordák?
Mert ha ''célhardware'' van szakszerűen felragasztva akkor szvsz nem lehet belőlle problem és a gariban simán le tudják szedni ha nem azt kapod vissza.
...

szerintem ez ilyen öntapadós cucc lehet, akitől vettem még az rakhatta rá, mivel connect3d 9800pro-n memo hűtés nem szokott lenni.

Ha öntapadós akkor simán le kell csavarni aztán alkohol segítségével le lehet takarítani az alkatelemeket az esetleg ott maradó ragacstól. Nekem annó az R9000PRO-m on volt hasonló, CoolerMaster gyártmányú alu bordák, és amikor a karesz meghalt simán lecsavartam és simán vissza ragasztottam az NF7 déli hídjára + a fetekre a proci körül.
...

egyébként: [link]
...
dvd-író vásárlás előtt állok, megadta magát a Sulinetes íróm pont 1 év használat után...
A jelöltek:
- BenQ DW1640 (ezt épp nem lehet kapni)
- LG 4165B
- Pioneer DVR 110D
Ami kell: megbízható, gyors, csendes írás, és lehetőleg olvasson is rendesen, mert másik optikai drive nem lesz a gépben.
Ami nem fontos, mert úgyse fogom használni: DVD-RAM írás.
Árban kb. ugyan annyi, tehát ez is nehezíti a döntésemet. Holnap kellene megvennem.

Nekem LG-k vannak (4120B és 4163B) de a pioneer a te barátod bár az LG sem rossz!
...
Köszi.
Te próbáltad is már a Pio-t, vagy neked is csak hallomásaid vannak róla? mert én is úgy hallottam, hogy húdejó, tehát valszeg ez lesz. Az LG is jó volt nálam, mikor az volt, nem rontott, kultúráltan írt, és jelezte, asszem pirosan kijelezte, ha mountolt állapotban akartam kivenni a lemezt. valami miatt mégse ajánlják, de konkrét indokot még nem hallottam.
BenQ-t pedig nem tudom, hol lehet Debrecenben kapni, az általam ismert boltokban épp nincs...
Hali!
Az LG-t általában azért nem szokták ajánlani, mert piac elárasztásos technikát alkalmaz, tehát meglehetősen sok egységet ad el, és ezekből ( mily meglepő ) sok romlik el.
Személyes tapasztalataim az LG-vel jók, már a második DVD írómat nyúzom ( GSA4163B ), és az elsőtől sem hiba miatt váltam meg, csak mert szükségem volt egy újabb darabra (fekete előlappal
) . Az előző írómat ( a sokat szidott GSA 4081B sorozat egy tagja ) kb. fél éve lelkesen használja egy ismerősöm minden gond nélkül ( kopp-kopp ).
A Pioneer jó választás lehet, árban sem vészes a különbség. Lelked rajta, hogy hogyan döntesz 
Ja, és nem jelez pirosan egyik sem az enyémek közül.
[Szerkesztve]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

Ez a 3 közül egyértelmüen a Pioneer DVR-110D.Nekem DVR-107D van és tökéletesen működik még nem sikerült CD/DVD elrontanom igaz 90% RW irok.
[link]
[Szerkesztve]
Azért vagy itt, hogy mindent láss, hogy értsd a szót, olvasd az írást, azért vagy itt, hogy mindent megtanulj

köszi a segítséget, tényleg egész egyszerűen lejött 

audigy 2 hardware hozzáadásnál ezt a hibát kapom.
cd benn, driver fenn látja is de sárga pici felkiállító jel.
mit tegyek?
''A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a rendszerleíró adatbázisban) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)''
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
Próbáld meg eltávolítani az eszközkezelőből (jobb katt/eltávolítás) és indítsd újra...akkor fel kellene újból ismernie és jöhet a driver install.
MOD: Ha nem lesz jó, szívesen fogadom 
[Szerkesztve]
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."
Nálam is csak 1 esetben jelez pirosan (vagy ez, vagy a Philips CD-író, vagy mindkettő), ha Linux alatt mountolva volt a lemez, és a gombbal próbáltam kivenni.
A mérleg egyre inkább a Pio felé hajlik, de a többi ellen még mindig nincs ellenérv. Mindegy, holnapig még sok idő van