Osztom a nézetedet, egy a64 ninja hűtővel meg lehet oldani a passzívat...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
köszi!a keresőt meg sem néztem, nem gondoltam, hogy ennek van külön topkija 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

bobsys
(PH! addikt)
szerintetek játékhoz PCIE vagy AGP-s kari + lapot nézzek?
esetleg vmilyen márka?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

Tsunami
(senior tag)
Jövőre nézve pcie. gigabyte, msi, asus
''három a kettő tizen''

bobsys
(PH! addikt)
köszi gigabyte lap lett és egy X700as
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

ToBeY
(PH! nagyúr)
Állítólag a WindowsXP CD tud olyat ha róla boot-ok hogy windows felujítása vagy felfrissitése?Hogy is van ez pontosan?Elég szar már a winem de nem akarok formázni 

-conrad-
(őstag)
Az elején van egy ''press R to repair'' 

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ez hol az elején ahol winyót is kell formázni,meg alapból wint telepíteni?Nekem megyar windows-om van 

KngAlex
(tag)
9500-as radeon hoz milyen catalist a legjobb (ne hogy azt mondjátok hogy a legújjabb)
mondjuk melyik az eredetie? 4.x ?

ToBeY
(PH! nagyúr)
De bezony a legújabb.Ugyanis a dirverek tartalamaznak játékok-hoz optimizációt.Ha felraksz egy éves-t lehet hogy a Far Cry frankón megy viszont a Fear nem igazán....

tomcsi23
(PH! addikt)
Képzelem, hogy repeszthet azon a Fear. 
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
bootolsz a cd-ről, és vagy a driverek betöltése után, vagy már előtte ki fogja a legalsó sorba írni. Nem fogja formázni, tehát már előtte meglesz. De szerintem ha nem az alaprendszer miatt omladozik, hanem pl. a registry vagy a felrakott progik miatt, akkor nem sokra mész vele. Persze egy próbát megér.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Brae
(őstag)
Üdv!
.3gp kiterjesztésű videókat milyen programmal tudok vmi emberi formátumba konvertálni(divx-es vagy xvid-es avi, mpeg, wmv...)?
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe
- Privát
- 2005-11-02 19:31:37

Freddy TNT
(senior tag)
Hi !
Épp windows-t akarok telepíteni egy RAID 0-ás SATA partícióra. Mivel nem mindegyik raid-et ismeri az xp telepítő ezért gondolom ehez is dos driver kell. De hiába nézem az asus oldalát, ott nincs dos-os. (még nem álltam neki telepíteni,csak előre gondolkodok)
Most akkor kell vagy nem dos driver ? (Sil 3112 integrált)
A másik kérdés pedig:
Miért van az, hogy a Silconfigban egy nagy büdös ERROR felirat díszeleg ? (ott ahol a merevelezek, valamint a raid információk vannak)
Előre is kössz a válaszokat ! 

BandiT
(senior tag)
Hi,
pl. Xilisoft 3GP Video Converter vagy Zwei-Stein Converter.
De amúgy google a barátod! 

Brae
(őstag)
Köszönöm

Ez vezetékes, kipróbáltuk másik gépen is, ua. hiba......bevittem a boltba, kértem a cserét
HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!

Dtomi
(őstag)
Hali!! mivel vagy hogyan tudom azt megcsinálni hogy öcsém be se tudja kapcsolnia gépet jelszó nélkül?????????
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

BandiT
(senior tag)
belépsz a biosba és beállítasz egy administrator password-ot...ennyi. 
bekapcsolni be fogja tudni de ha nem tudja a jelszót akkor nem tud továbblépni, ergo nem tölt be az oprendszer, 3. próba után pedig kikapcsol a gép. 
(#120) Winner_hun válasza ollie (#88) üzenetére
- Privát
- 2005-11-02 21:12:04
leszedtem ezt az újabbat, felraktam , de semmi változás
aztán sajátgép/eszközkezelő ott volt haogy nincs fent ott szovtver frissítése aztán felpakolt valamit, szal jó

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
!remélem tud még valaki segíteni eme kései órán. szóval az otp-s netbankon keresztül szeretnék pénzt átutalni csak van egy kis problémám. a számlaszámot 3*8 karakteres mezőbe kell beírni, de ahová utalni akarom az csak 2*8 karakter. ilyenkor az első vagy az utolsó mezőt kell üresen hagyni? köszönöm 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
HI!
Sztetek melyik PSU-t érdemes megvenni? A hangtalanság a cél!
Tagan 420W
Tagan 430W Easycon
Seasonic S12-430W
Q Technology Gold 460W
FSP BlueStorm 500W
Ezek ilyen 18-22 plusz tréfa áron vannak. Vagy 12cm single vagy 8cm dual fannal vannak.

jpisti
(senior tag)
Sziasztok!
Keresem a DOOM 3 zenéjét, ha valaki tud segítsen.
...

Balint133
(fanatikus tag)
Sziasztok nekem van egy Maxtor 40Gb Diamond Max Plus 8-as vinyóm, ez egy rossz vinyó, mert szerintem boot szektorja sz*r, de mondjuk szerintem adattárolásra jó lenne, csak mivel futtassak rajta, teszteket, h. nehogymá elvesszenek az adataim
, és kéne egy jó partíció kezelő, v. format maneger, tudnátok mondani progineveket, véleményeket, a vinyóval(tom h. xar a maxtor, nem is enyém, volt eddig), és ha lehetne linket is kérnék, de ez nem olyan fontos!
Előre is THX
Két küklopsz négy szem közt!!

Scream007
(őstag)
hi!
olyan lehetséges hogy egy pixelhiba lcd-n 1x látszik 1x meg nem???
10 perce néztem paintbe láttam 2 feketét, most nézem nincs iott semmi pedig ugyanolyna hátterekkel néztem.
most vak vagyok vagy ilyen lehetséges? 
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

BandiT
(senior tag)
MaxBlast-tal (Maxtor oldaláról letölthető) csinálj egy tesztet azért hogy kiderüljön tényleg rossz -e, meg egy low format-ot is...

Balint133
(fanatikus tag)
THX
Őrők hálám, majd írok esetleg ha vkit érdekel, de szentem nem

Gabcsika
(tag)
Egy kis gond:
Van egy külső usb-s rack-em, benne egy működő WinXP (HUN, SP2)-vel egy vinyó.
Bios-ban minden ok, be van állítva a boot priority + usb boot is engedélyezve van.
Bootolásnál viszont mindig újraindul magától. Elindul a Windows logó, tölt egy picit, de azután újraindul, akárhányszor is csinálom.
Na ez miért van?
Kösz a help-et!
Freedom, Nature, Love & Music

BandiT
(senior tag)
Vedd ki a Rack-ből a vinyót és kösd be úgy, nézd meg akkor is ugyanezt csinálja -e.

Tacsak
(újonc)
Üdv!
Canon i250-es nyomtatóval kapcsolatban merült fel probléma. Bármit nyomtatok a nyomtató a nyomtatási sávok között 0.x mm-nyi
csíkokat hagy szabadon. Nem nagyon sikerült eddig orvosolni pedig állítottam fejet meg tisztogattam meg minden de még mindig van. Mi ez? Én vagyok bal..sz vagy a canon bár eddig a canonnal semmi bajom nem vót... akkor...én...?

Gabcsika
(tag)
Eddig a gépben volt és IDE-kábelen. Azzal ment minden normálisan. Boot-olt róla, ahogy kell. Csak most, hogy külső rack van és usb-n keresztül menne a dolog, nem megy.

Tacsak
(újonc)
asszem a végét kell beírni de talán most már telefononis meg tudod kérdezni 
[Szerkesztve]

BandiT
(senior tag)
próbáld másik USB kábellel hátha az a gond...meg megpróbálhatnád másik gépben az abban lévő vinyóval is, hogy biztos jó -e a rack.
Üdv
Ezt eddig is csinálta? Ha nem akkor lehet a driverbe állítottál el valamit. Sajna nem értek a canonokhoz ez csak 1 tipp.
[Szerkesztve]
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

-conrad-
(őstag)
A porszem, vagy zsírcsepp is elszínezi a képet.

sbazsi
(PH! kedvence)
Van valakinek ötlete miért nem megy az apache serverem?
PHP triad install volt.
Elinditottam az SQL-t, meg az apachet, és nem megy a rendszer.
localhostra semmi nem jön be, csak tölt.
Korábban már ment gond nélkül.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

rup1u5
(PH! kedvence)
*.amr kiterjesztésű hangfájlokat mivel lehet lejátszani?
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

Brae
(őstag)
Adobe Audition
Hogyan lehet megállapítani, hogy a memmodul vagy a memslot döglött-e be?
They drew first blood....

-conrad-
(őstag)
memória másik gépben.
Laptoba külön DDR RAM típusok kellenek?? ld. 200 Pin-es? 
They drew first blood....

Scream007
(őstag)
audigy 2ből hogy lehet @zs-t csinálni???
tudtok valami moddolt klaszs drivert a mert gyári creative 1 fos. 
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
Igen, SO-DIMM. Kisebb, de amúgy kb. ugyan az. ja, és általában drágább 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Balint133
(fanatikus tag)
Az mit jelent ha az everest egy vinyó smart értékének kiírja azt:
REallocated Sector Count:
Küszöb: 63
Érték:1
Legrosszabb:1
Adat:1276
(a páciens egy MAxtor vinyó
)

jpisti
(senior tag)
Up
Ha tudtok valamit a zenéről akkor ne fogjátok vissza magatokat, vagy egy olyan topikot ahol feltehetném ezt a kérdést.
...

ToBeY
(PH! nagyúr)
Valaki mondjon már egy jó webkamera software-t amivel tudok képeket capture-ni 

Gabcsika
(tag)
Megpróbáltam, a kábel jó, a rack jó. Kimerültem az ötletekből...
HELP!
- Privát
- 2005-11-03 15:38:58

broken brain
(újonc)
sziasztok kérhetnék egy pici segítséget gép : asus p4s8x mx, 1.7 celeron, nvidia tnt2 pro 32mb, 256 ddr, probléma : mohaa közben teljesen váratlanul kilép a windowsba (1x újra is indult) ismerős gyengébb gépén ezzel a vidkártyával simán futott mohaa mi lehet a gond? előre is köszi a segítséget van hogy 25 percig bírja aztán lép ki de amikor egymás után többedszer lépek be akko kevesebb ideig bírja (túlmelegedés lenne??? de mi melegszik túl- már ha ez a baj)
(#149) ollie válasza broken brain (#148) üzenetére
- Privát
- 2005-11-03 15:45:21
Ha jól látom ez SiS chipset. Az meg nem nagyon nyerő. De első menetben minden driverből tedd fel a legfrissebbet (video, audio, chipset, dx).
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***