Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum VII. (téma lezárva)

(#1001) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

Elég csúnyán behalt egy HD, bootolni nem bootol chkdisk nagyon sok bad sectort talált. VAlakinek van valami ötlete, hogyan lehetne valami kis adatot visszanyerni a vincsiröl, persze Kürt Kftn kivül:)

(#1002) bozont válasza T. Almeida (#997) üzenetére

bozont
(PH! addikt)

Nem mindegyiket kell újrainstallálni.Énmeg pont azér rakom másik partícióra h nek kelljen ki és vissza másolgatni az elmentéseket,így amikor újratelepítem aaz adott gámát már alapból ott az elmentés is(kivéve persze amelyik a dokumentumok közé ment).

ELadó egy AMD Athlon II X2 250 processzor (AM2+/AM3): http://hardverapro.hu/apro/elado_amd_athlon_ii_x2_250_processzor/friss.html#msg1

(#1003) hape válasza bobsys (#998) üzenetére

hape
(lelkes újonc)

Ha több telefon leágazás van a lakásban, akkor nam fog működi a szereld magad csomag, csak ha egy van akkor érvényes az a bekötési rajz ami a leirásban van.
Talán ez lehet a probléma oka. :F

Mérj mikrométerrel, jelöld krétával, vágd baltával!

(#1004) bobsys válasza hape (#1003) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

hát leágazás az van ott akkor a szűrőt a leágazás elé kellene rakni? Vagy máshogy kell kötni?

[Szerkesztve]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#1005) hape válasza bobsys (#1004) üzenetére

hape
(lelkes újonc)

Azthiszem, hogy miden leágazáshoz kellene 1 szűrő (de ez nem biztos). Vagy megszüntetni a többi leágazást, hogy csak 1 legyen.

[Szerkesztve]

Mérj mikrométerrel, jelöld krétával, vágd baltával!

(#1006) bobsys válasza hape (#1005) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

aham, köszönöm. Azt hiszem akkor ezt majd ő megoldja, nem vok én telefonszerelő

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#1007) rii válasza doc (#976) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

már kortábban is meg akartuk nézni, de a rendzserggazdák értetlenül állnak a jelenség előtt, ugyanis nem láttak semmi nyomot arra, hogy mi foghatja az EPS fileokat.

Mert ez egy olyan globális probléma, hogy ha megjelenik, akkor minden EPS file-t érint kivétel nélkül.

Valamelyik kliens ben lenne a hiba? Egyszer a (Vera) gépét leállítottam, és a probléma megszünt ....

akárkivót'tevótá

(#1008) Dufresne válasza hape (#1005) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Valóban minden leágazás elé kell egy szűrő, különben nem fog működni:(

Back to the field!? www.utv.hu

(#1009) Dufresne válasza oceanearth (#995) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Van outlook express-es topic, ott ezt már leírták, ha jól emlékszem.

(#1010) mm00 válasza T. Almeida (#990) üzenetére

mm00
(fanatikus tag)

Köszi működött!

Te is 24 fan vagy? (mint én :D )

(#1011) QuarK

QuarK
(senior tag)

Sry a nyomulásért, de fontos... MSN tölt le egy 40 megás fájlt; és lassan csordogál, még legalább 3 óra hossza, míg leér... Hacsak nem szakad meg. Hogyan tudnám (annak ellenére ugye, hogy a fájlt az MSN lezárja) a .tmp-t átmásolni bizonyos időközönként, h ami eddig legjött, legalább az meglegyen? TC, Intéző, DN nem engedi... (Classic Media Player bele tud játszani félig lejött videókba, ha bekövetkezne a baj; ezért lenne jó, ha a tmp-t el tudnám menteni néha)

(#1012) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

SOS! HELP!

Kész a gépem:
A64, Asrock 939 dual, 2x512Mb, X700 stb. :C

A Panda Titánium 2005 meg nem telepedik fel.
Mit csináljak? :F

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#1013) T. Almeida válasza mm00 (#1010) üzenetére

T. Almeida
(senior tag)

Nincs mit!

Még szép...24 rulez 4ever! :R :R :R :R

(#1014) mm00 válasza T. Almeida (#1013) üzenetére

mm00
(fanatikus tag)

JA! :C :C :C :C :C

(#1015) Dufresne válasza SzalaiG (#1012) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Ne húzd a gépet és telepíts NOD32-őt :DDD

(#1016) Relisys

Relisys
(senior tag)

Olyan progi kéne amivel a képfileokba jelen esetben ilyen alcoholos imagebe bele leeht nyulni. Tehát hozzáadni fileokat meg törölni. Azt hiszem a Winiso ilyesmi de nem vagyko benne biztos hogy támogat minden fajtát. Ötletek?

(#1017) L3zl13 válasza Relisys (#1016) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ultraiso talán...
Bár nem tudom, hogy közvetlenül tudja szerkeszteni a különböző image-eket, vagy először átkonvertálja ISO-ra...

Aki hülye, haljon meg!

(#1018) scang

scang
(senior tag)

kész, feladtam...

játszik valaki a startlap játékával? puzle, képkirakós marhaság
startlaplabirintus...

erre a kérdésre nem tudok válaszolni, ez az utolsó:

''Egy olyan furcsa kis helyre gondoltunk, ahol a turisták számítanak őslakosnak, a kiszolgáló személyzet pedig csak dolgozni jár oda.''

ha valki esetleg....

Tipp
A helyes válasz egy lap.hu neve, amely minden esetben egy szó, és amelyet ékezet nélkül kell beírni. Pl: mosonmagyarovar.lap.hu.
A játékban résztvevő lapok némelyikének neve azonban kötőjeles szó. Pl. bekesi-ceg.lap.hu
Ha elakadsz, akkor használd a Startlap keresőt és a tematikus oldalakat!

köszi

[Szerkesztve]

Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#1019) abrakadab válasza T. Almeida (#981) üzenetére

abrakadab
(újonc)

Hali,

Persze hogy cross link a kábel!

De ez a bajom hogy el se jutok odáig, mert az IPCONFIG parancsra azt irja ki hogy az adathordozo leválasztva. TÖK mindegy hogy be van e dugva a kábel vagy nem...

Beallitom neki maualisan az IP cimet ugye a kartya tulajdonságainal, és ezután is az IPCONFIG azt dobja hogy az ADATHORDOZO LEVÁLASZTVA.

Se ping se hálozat.

A kártya tuti jó, simán fel is ment a driverrel.

Pls help!

D.
:F :F

(#1020) scang válasza scang (#1018) üzenetére

scang
(senior tag)

na?
senki?

(#1021) scang válasza scang (#1018) üzenetére

scang
(senior tag)

légyszilégyszi

(#1022) L3zl13 válasza scang (#1021) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

hotel.lap.hu

Szerintem...

[Szerkesztve]

Aki hülye, haljon meg!

(#1023) scang válasza L3zl13 (#1022) üzenetére

scang
(senior tag)

nem jó :O

valami más?

(#1024) L3zl13 válasza scang (#1023) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Melyik hét, melyik kérdése ez?

Aki hülye, haljon meg!

(#1025) scang válasza L3zl13 (#1024) üzenetére

scang
(senior tag)

4.hét 16.kérdés

de már bekattanok, ez az utolsó kép, hogy meglegyen a bónusz, és hogy nevezni tudjak a nyereményre....

és nem jövök rá :O

(#1026) scang válasza L3zl13 (#1024) üzenetére

scang
(senior tag)

ugye, hogy szivatós...

(#1027) KngAlex

KngAlex
(tag)

A kérdésem az lenne hogyan tudom 9volton járatni a ventit?
Van egy toldó a táp kábeléhez:

- a fekete + sárga?

v

- a piros és sárga?

(#1028) ngabor2 válasza KngAlex (#1027) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

9V-on nehezen...
A piros vezeték +5V, a sárga +12V, a fekete GND, ehez viszonyul, úgy is mondhatnám, hogy 0V.
Tehát ha a + a sárga, a - a piros, akkor 7V-ról megy a venti. Egy darabig ment így nálam, de egyesek mondták, hogy nem feltétlen a legjobb megoldás, vagy külön elektronikával szabályozd le a 12V-ot kisebbre, vagy 5V-ról működtesd, egészségesebb. Persze csak akkor, ha megy.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#1029) Helvir

Helvir
(tag)

Nagyon kellene segítség! Tuninghoz kellene két Kingmax 667MHz-s ramra passzív hűtőborda (nem ragasztós) ami nagyon-nagyon tuti és nem is néz ki túl gányúl max 5k-ért (a kettő)
Tudtok ajánlani valamit, kérlek!!!!

(#1030) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szeretnék kinyomtatni kb 100 képet, egy oldalra kifér kb 8-10. Mivel tudom megcsinálni, hogy minnél kevesebb lapot használjak? Volt régen vmi kép nézegetőm (még dos-os), ami képes volt egy oldalon több képet megjeleníteni. Valami hasonló kéne, hogy automatikusan rendezze őket egy oldalra. Nem akarok word-del baszakodni egyesével.

(#1031) ALI_G válasza Helvir (#1029) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neked az a csiptetős kell. A zalmannak van ilyen asszem, meg még jó pár neves vállalatnak is. De amúgy egy olyan borda 1-2 foknál többet nem hűt. Még ha igazi ragasztós bordát is raknál rá, az se lenne olyan sok mínusz fok! Ha tuning miatt akarod hűteni, hogy minnl gyorsabban tudjanak menni, ahhoz aktív memó hűtés kell. De az is kérdéses mennyi segít, nem sok cikket olvastam ezzel kapcsolatban.

(#1032) Helvir válasza ALI_G (#1031) üzenetére

Helvir
(tag)

És tudsz olyat, aki ebben penge?

(#1033) ALI_G válasza Helvir (#1032) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

keress vmi ramos topicot, vagy vmi hűtőset, ott szerintem lesznek.

#1028 vki?

(#1034) Helvir válasza ALI_G (#1033) üzenetére

Helvir
(tag)

Már írtam oda vagy 2 napja, de semmi :(

(#1035) doc válasza rii (#1007) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de miért nem nézitek meg hogy mi fogja?

fuser /ize/bigyo/akarmi.eps

[Szerkesztve]

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#1036) Dufresne

Dufresne
(PH! addikt)

Szeretném kérni a segítségeteket az Asus wl-520g router bekonfigolásával kapcsolatban.
Axelero ADSL-em van. Internet exploreres felületen megcsinálom a quick setupot.
PPPoE , aztán megadom felhasználót nevet, meg jelszót. Csatlakozni is tud a router a netre, meg látom is a modemen, hogy villog az ADSL act led, még az ip-ket is kiosztja rendesen a gépeknek a net mégsem akar menni a gépeken és fogalmam nincs mi a rákot kéne még állítanom hozzá.
Persze a leíłrásban 0 segítség van hozzá kb.

A router saját topicjába is beírtam már, de ide is belököm hátha, mert sürgős lenne.
Nemigaz, hogy velem folyton kib@sznak a routerek. Eddig két gyárihibás és most ez jónak tűnik, de nem boldogulok vele...

(#1037) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kb mennyit ér szerintetek ez a P4-es proci: 2.0 GHz/400MHz/512kb (tehát Northwood), 2500-on még stabil alapfeszen.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#1038) KngAlex

KngAlex
(tag)

Volna egy kérdésem a vettem egy Jojstic-ot de az alaplapomon nincs olyan port;
van ehez átalakító mondjuk soros egérportra? vagy usbre? vagy nyomtatóportra?

(#1039) Bigya válasza Dufresne (#1036) üzenetére

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Velem is kibsznak... ez most a negyedik, ez US robotics, talán ez jó de a wlan része nem tetszik, szal elborult az agyam és fúrtam a falakat. Most jó kábelen, csak hugomnak van wlan... :DDD

btw, ilyen gondom nem volt velük.

[Szerkesztve]

(#1040) Dufresne válasza Bigya (#1039) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Énmeg nemtudok rájönni, hogy miket kell beállítani, hogy jó legyen.
Mert ugye a router jól felcsatlakozik, csak valahogy nem osztja le a netet a gépeknek...gondolom én hibámból, csak nemtudom mit is kéne állítani...

(#1041) Bigya válasza Dufresne (#1040) üzenetére

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Ügye már aktiválták a netet?

Auto redial van állítva, vagy connection on demand?

router és moden között helyes kábel? (egyenes, crosslink)

[Szerkesztve]

(#1042) Dufresne válasza Bigya (#1041) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Netem mostanába nem aktiválták, de 2évvel ezelőtt már igen:DD

Még nem találtam ezeket a beállításokat meg a routeren, azonban setupjában lehet manuálisan is csatlakozni és úgy tudtam is csatlakozni, jöttek is a csomagok a netről, de nem jöttek át rendesen a routeren a gépek felé.

Kábelek meg persze hogy jók:D Amúgy meg tudja a router kezelni mindkét féle kábelt alapból:)

(#1043) Bigya válasza Dufresne (#1042) üzenetére

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

OK, bocs, én nem gondoltam arra hogy láma vagy, csak nem jutott más az eszembe.
Sok sikert.

(#1044) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Böngészőjének jelenlegi beállításai nem teszik lehetővé a cookie-k használatát. A Passport Network használatához a böngészőnek engedélyeznie kell a cookie-kat.

ezt írja ki, amikor új felhasználót akarok csinálni. Namármost az a helyzet, hgoy csináltam egyet, de rossz e-mail címmel, így újat akartam csinálni, de nem tudtam, mert ez a hibaüzenet jött:F Pedig a rosszat tudtam csinálni. mit csináljak? cookikat törötem, de nem segített:O

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1045) ngabor2 válasza KngAlex (#1038) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ilyen átalakítót nem fogsz kapni. Nem tudom, milyen géped/alaplapod van, ha van rajta game/midi port alaplapi tűsor, akkor ''csak'' ki kell vezetni. Ha nincs, akkor nézz egy hangkártyát pluszba a gépbe, amin van ilyen port.

(#1046) Blackmate

Blackmate
(senior tag)

A nagy problémám:

Felraktam a Suse 9.2-őt. Már teljesen a végén jártam (Hardverek beállítása), amikor elfelejtettem beállítani a videókártya felbontását, és frekijét, ami default ugye a max (1600 x 1200 @ 85 Hz). Ezt a felbontást nem bírta a monitorom, így semmi se jött be (tök fejet kép). Hogyan tudom megváltoztatni a felbontást?

(#1047) ngabor2 válasza Blackmate (#1046) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ctrl-Alt-Num+/Num- segítségével tudsz mászkálni a beállítások között.
De SuSE esetén ott a Sox (vagy már sox2? régen láttam), azt konzolból indítva (Ctrl-Alt-F1-gyel kilépsz a konzolra, bejelentkezel rootként) talán.

(#1048) Winner_hun válasza Winner_hun (#1044) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:F

(#1049) Korcsii válasza Winner_hun (#1048) üzenetére

Korcsii
(őstag)

nem állítottál valamit tűzfalon vagy windowsban? esetleg valahol nem állítottad be hogy arról az oldalról blokkoljon dolgokat?

[Szerkesztve]

(#1050) Winner_hun válasza Korcsii (#1049) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

semmit, egyszer ment, aztán amikor kiderült, hogy nemjó e-mail címet regeltem, akkor a jóval is létre akartam hozni, de ez a hibaüzenet jött:O

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum VII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.