Jelentkezhet instabilitás, fagyás, programhibák, újraindulás stb.
Ha meg nagy mákod van, akkor megszalad a tápod, és kiírtja az össze hardvereszközt a gépben.
Aki hülye, haljon meg!

Jelentkezhet instabilitás, fagyás, programhibák, újraindulás stb.
Ha meg nagy mákod van, akkor megszalad a tápod, és kiírtja az össze hardvereszközt a gépben.
Aki hülye, haljon meg!

Valaki nem tudja-e hogyan lehet hálóban Generalst nyomni?Nekem ithon nem igazán sikerűl beállítani! Szóval aki játszott már vele hálóban,és tudja miket kell állítani segítsen nekem.

Ezekszerint tehát azonos típuson belül csip lényegtelen, a 5.1 illetve az audigy között lévő különbség számít.
Kösz

Hát, mint mondtam driver problémákat okozhat még azonos tipusnál is.
De olyanról nem tudok, hogy pl. két különböző chippel szerelt Live! MP3 között funkcionális, vagy minőségbeli különbség lett volna.
Aki hülye, haljon meg!

Értem mire gondolsz (driver probléma az ok)
Köszi

NF7 gurukhoz lenne egy kérdésem:
Adott egy ABIT NF7-es lap, egyik nap nem akart bekapcsolni, a házban szokásos módon nem ég a piros led, hanem villog.
Ez mitől lehet?
Szét lett szedve, lehúzva minden, de semmi sem használ.
Már csak az alkatrészek egyenkénti tesztelése marad, de gondoltam előtte megkérdezem hátha tudja vlaki mitől villog a led.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Szerintetek ha alapjáratban 50 fokos egy 866 os Coppermine magos P3, akkor az sok?
''három a kettő tizen''

Kb 1 hete csináltam meg, hogy az IDE kábeleket felvagdaltam keskenyebb sávokra, és hengert csináltam belőle. Akkor nem volt semmi gond. Aztán 2-3 nappal később nem akart elindulni a gép. 3 rövid sípszó. Levettem a vinyót, és úgy is. Kivettem a videókártyát, visszatettem, és úgy is. Kivettem a ramokat, visszatettem az egyiket és úgy nem. Visszatettem a másikat is és úgy sem. Akkor elindult a gép, de invalid CPU speedet írt. Ekkor teljesen feldühödtem és 0-ztam a biost. Akkor elindult. De egy csomó hardvert újra felismert. És azóta csinálja azt, hogy pár billentyűlenyomás pillanatában beszaggat a zene úgy egy tizedmásodpercre. Sokszor előfordul az is, hogy megfagy, de úgy, hogy a kép is megáll és a hang is beszaggat, aztán olyan 15 mp múlva továbbmegy, mintha mi sem történt volna. Ezek után megint indításnál bejön ez az invalid CPU speed. Teljesen kivagyok már, mert nem tudom mivel lehet a baj. Egyik haverom azt mondja táp...
Ez a hardver:
ASUS A7N8X-X
AMD Sempron 2500+
2 X 512 MB Samsung RAM
ASUS R9550 GE (omega driverrel)
SB Live! 5.1 digital
Seagate Barracuda 7200.7 80 GB
ACORP 300-as táp
+ 2 optikai meghajtó
Talán a Linux topikban lenne a helye, de hátha itt gyorsbban kapok választ. Van egy program, ami több fileletöltő cuccot egyesít (pl. DC, Bittorrent). Sajnos a nevét nem tudom, így meg elég nehéz keresni. Ja, és mindez linux alatt.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Novell (leánykori nevén SUSE) Linux. Bár mióta Novellé lett fizetőssé tették. Próbálj meg egy 9.1 vagy 9.2-es SUSE disztribet szerezni valakitől. Az még ingyenes volt.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Esetleg UHU Linux. Bár az magyar és nem angol.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Nálam amúgy minden max-on volt. Akkor nem bírta az 1024*768-at.
Valszeg csere lesz (sőt biztos), de engem a hiba/jelenség mögöttes része érdekelne, hogy miért csak hideg időben jelentkezik ez a hiba. Melegben nem jelez a POST teszt semmit.
Wordpad.
De minden szövegszerkesztő megnyitja az RTF-et, viszont a DOC-ot nem biztos.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Valahol valami nem éri el az üzemi hőmérsékletét. Nekem pl. van egy videokártyám, ami ~20C alatt elkezd szemetelni
.
One trend a day keeps the doctor away
Úgy gondolom, hogy a memória az, ami nem éri el hirtelen az üzemi hőmérsékletét, ezért jelez hibát.

Szerintetek az miért van hogy elsö bekeapcsoláskor becsikozid, vagyis nem csikozódik hanem ...nem tom a xara kép, de egyébként tökéletes...... (álltalában elsöre is jó)
Utánna tökéletes, állandóan, csak ennyi

OKát, hibát nem tom....tökéletesnek kéne lennie mindennek.
(lehet hogy hidegen nehezen indul

Ha a kábelvagdosás előtt nem csinált ilyet, akkor ott lehet valami. Nem lehet, hogy megsértettél párat és miután összetekerted őket most összeérnek?
Próbáld ki ép kábellel is.
A táp gyengesége nem szokott bekavarni a biosba...
Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!
Válaszolok is, mert közben egy listán meglett: mldonkey
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

SuSE sose volt ingyér szerintem...
ISO-t legalábbis nem lehetett belőle letölteni, csak csomagonként. Illetve Live verziót.
Sokan bírálták is érte ezt a disztrit.
Aki hülye, haljon meg!

Hogyan lehetne 2 játékot 1 DVD-re rakni,úgy hogy mindegyiknek működjön a saját autórun-ja?Vagy úgy hogy én szabályoznám melyik induljon el először,vagy a megadott sorrendben indulna el.Vagy a 2 játéknak közös atorun-t csinálni valami progival.

Office-ban hol van ''névjegy'' funkció?
akárkivót'tevótá

SuSe mindig ingyér volt. Csak a legfrissebb verzióért kérnek pénzt.
Suse 9.2 DVD, magyar ftp-n:
ftp://ftp.novell.hu/pub/mirrors/ftp.suse.com/suse/i386/9.2/iso/
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family

Nem tom én még 7.x meg 8.x időből emlékszem, hogy ISO-t nem lehtett letölteni sehonnan... (Legalábbis a SuSE-tól nem.)
Aki hülye, haljon meg!

Autorunnak exe-t kell megadni célként. Tehát kell írnod egy progit, amiben van valami vezérlés (menü, gombok vagy akármi) ami elindítja az egyes játékok saját exe-jét.
Hogy ezt milyen programnyelvben írod meg az mindegy.
Csak annyi kell, hogy kiegészítők nélkül futtatható legyen, és tudjon exe fájlokat indítani.
Aki ismer valamilyen programnyelvet, fejlesztő környezetet, annak ez nagyon egyszerű.
Aki hülye, haljon meg!

1. Office-ban hol van ''névjegy'' funkció?
2. Hogy lehet Outlook-ban törölt elemek mappát létrehozni?
Egy TRASH megjelent (magyar OutLook), de a törölt levél nem kerül bele .....
akárkivót'tevótá

mármint office alatt az excelt gondoltam, bocs
akárkivót'tevótá

hallo
frontpaneli microfont szeretnék bekotni
az alaplapon van
AGND.......AVDD5
MIC...............X
bemenet egymas alatt ahogy irtam
a fronkábelen van
MIC IN, MIC Bias, GND
mit hova kossek?
koszi
[Szerkesztve]
-Gigabyte P35-DS3, Intel E6750, 4Gb Kingmax Mars 1066, Leadtek 6600Gt Extrem Edi.
Sziasztok,
saját totyikjában nem nagyon van válasz,(pang a topik) ezért bátorkodnék itt is felteni a kérdésemet.
Nos,aláírásomban lévő gép+ 1db 40-es vinyóra szeretnék xp 64bit-et feltenni.
Jelenleg a HDD egy ~35GB-os (C drive) és egy ~5GB-os (D drive)-ra van felosztva.
C:-n van a xp32bit prof hun, D:-n egykét szirszar csak.
Namost rémlik valahonnét,hogy elfér egymás mellett a 32bites és a 64bites oprendszer is. Jól gondolom,hogy a meglévő 32-bites mellé,ugyanarra a meghajtóra,de más folderbe pakoltathatom az 64bites telepítőjét és lesz majd egy bootmenü,hogy épp melyik win-t akarnám használni? Ha nem így van,kérlek javítsatok ki ill. szívesen várom az építő jellegű hsz-eket,javaslatokat.
Köszi és üdv
Balinov
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

minek a 32 bitest megtartani? megy alatta szinte minden csak virusirtoval kell egy kicsit okoskodni. amugy csinal egy 32 bites konyvtarat es ami az alatt megy azt oda pakolja
-Gigabyte P35-DS3, Intel E6750, 4Gb Kingmax Mars 1066, Leadtek 6600Gt Extrem Edi.

hali minek a 32 bitest megtartani minden fut a 64 bites alatt...
mondjuk virusirtoval kell egy kicsit okoskodni meg a daemon tools helyett mast plAlcohol120% hasznalni de egyébbként tökéletes
hát,többek között egykét inkompatibilitási probléma (bővebben az xp 64bit totyikban).
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Nem biztos, hogy pontosan értem milyen (és hány) csatlakozó van az alaplapodon, de ha két pontod van akkor a MIC IN-t és a GND-t kösd be. A bias olyan mikrofonoknak kell amik külön tápfeszültséget igényelnek a működéshez.
Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

az alaplapon 4 tuske van szabadon
1, (bal alul): MIC
2, bal felul: AGND
3, jobb alul: X
4, jobb fenn: AVDD5
hogy ezek mit jelentenek nem vagom a MIC es a AGND meg talan de a többi...
amugy ezek a jelolések a manualbol vannak (jo fejek nem csak ugy snasz: ''X'' )
akkor a MIC Bias-ost ra se kossem?

Szerintem az 1-est és a 2-est kösd be.

sajna igy sem megy bar a microfon tuti jo mert az alaplapi kimenettel megy 

Nem kell valamit átállítani (jumper, bios stb), hogy a tüskék működjenek ne a hátsó csatlakozó?

itt az ossz cucc amit a kony ir : Bővebben: link
az 5-6 os pin a front R es a vele szembe lévő R
a 9-10 es pedig a front L és a vele szemben lévő L
ami még nem volt tiszta hogy mi az a NC de oda kötöttem a földet (GND) es megy
a frontpanel ket vezetékre van osztva:
1, fejhalgato ( (front L)x2 ill (front R)x2 bol
+ egy GND )
2, mar a fentebb leirtak szerinti microfonéi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Hát ha csak ennyi van akkor próbálgatni kell egy kicsit.
Az NC az a Not Connected rövidítve, vagyis az a láb nincs bekötve sehova. A földet szerintem mindenképpen az AGND-re kösd. Az AVDD5 a neve alapján egy 5 voltos tápfesz, ode ne köss semmit. Hogy mi lehet az X arról halovány miniszteri segédpepita fogalmam nincs.
A jumpereket próbáld meg leszedve is hátha a komplett audio csatlakozást átállítja.
[Szerkesztve]

Melyik topic-ban lehet a PH! Fórum működésével kapcsolatos kérdéseket feltenni?
(olyanokat hogy ez+az mit jelent, mire jó, ...)
Asus P5GD1 Pro, P4 3GHz + gyári hűtő, 2x512MB TwinMos Dual Channel kit, HIS Excalibur X700PRO (IceQ) 256MB VIVO, Seagate 160GB SATA, Asus DRW-1608P dvd-író, Chieftec BG02-B-B-B ház, FSP Bluestorm 400W-os táp, 9 cm-es Chieftec házhűtő

Windows Xp kék halál és a következő hibaüzenet jön...!!!
A rendszer problémát talált, és a windows a számitógép károsodása megörzése érdekében leállt.
KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR.
Majd rizsa hogy mit tegyek...távolitsak el minden olyan szoftvert vagy hardvert ami most került fel a gépre.
Álitsak a memorián..stb..stb..
nos végig gondolva semmit nem telepítettem és semmit nem raktam fel tehát sem hardver sem softvert..a memoriát sem piszkáltam.
Technikai információk.
***STOR 0x00000077 (0x000000E,0x000000E,0x0000002,0x0000001)
Szeretném tudni mi lehet a gond vagy mi okozza a problémát...!!!
noren

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
Nekem csak a VGA installálásnál, vagy meghajtó frissítéskor szokott ilyet csinálni, amikor teszteli a kártyát az új meghajtóval.
Valószínű, hogy valami baj van a VGA meghajtójával, vagy a kártyával.

A page of kernel data requested from the pagefile could not be found or read into memory. This message also can indicate disk hardware failure, disk data corruption, or possible virus infection.
A rendszer a pagefileból akart adatot beolvasni, de ott nem találta. Jelezhet még hdd hibát, adat hibát vagy vírus fertőzést.
Linkek:
http://www.microsoft.com/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/Default.asp?url=/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/prmd_stp_ogli.asp
http://support.microsoft.com/?kbid=315266&sd=RMVP
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
Microsoft Office programcsomag WORD, EXCEL programjai.
OpenOffice.org programcsomag Write, Calc programjai.
Utóbbi ingyenes, az 1.1.4-es verziója teljesen magyar, a 2.0 beta verzióból még hiányzik a magyar helyesírás ellenőrző rész, amúgy az is magyar.

Sziasztok!
Van egy kis problémám, szeretném, ha tudna valaki segíteni. Van egy ATI 9550XT-m, amihez, ha telepítem az ATI control Panelt, és bekapcsolom a SmartGartot, ami valami AGP gyorsító, akkor rondán fagyok. Viszont +10-15% a teljesítményjavulás, ami nem elhanyagolható. Nem tudom, hogy a SG az bekapcsolja-e az AGp gyorsítást, vagy pluszban tuningol rajta, de úgy fest, nélküle sokkal lassabb a kártya. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valamilyen megoldás az AGP gyorsítás bekapcsolására anélkül, hogy a SmartGartot bekapcsolnám. Vagy valami ilyesmi.
thx
Bővebben: link
Kapcsold ki a fast writes-t (gyorsírás) és akkor nem fog fagyni.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Mivel lehetne autorun-t szerkeszteni vagy csinálni?Megvan nekem a Generals és a kiegészítője a zero hour ezt akarom egy DVD-re rakni hogy ne kelljen CD-zgetni!
De valahogy úgy hogy vagy osztott autorunnal, pl bal oldalt Generals jobb oldalt Zero Hour,vagy alul felül.Vagy pedig először autorunban feljönne a Generals majd ha ezt felinstaláltam,akkor egyből elindulna a Zero Hour autrunja.

köszi, kipróbálom. mondjuk azóta leszedtem az egész ati control panel és felraktam pucéran a drivert, és úgy is szétfagyta magát. 
baszta

Apám hépe pár napja csinálja, hogy Outlook-ból ha megnyit egy linket, akkor némelyik megjelenik egy pillanatra, de rögtön el is tűnik, fehér képernyőt hagyva maga után, a többi viszont jó. Ha frissítem, akkor megint előjön, de ugyanúgy eltűnik. A változtatás annyi volt, hogy felraktam a Netlimitert, de ha kilövöm, akkor se jó. Mit lehetne tenni, hogy olyan legyen, mint előtte?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!