jó reggelt!
A memtest86-al a következőre jutottam:
Külön külön mennek mint a kisangyal
együtt az 5. teszt hoz ki 10 hibát! és akármilyen időzítésnél
a biosban nincs SPD, csak talán manual (vagy vmi hasonló) meg auto menüpont! nem tudok SPD-t beállítani...
Extra: a 9es teszt is ment az egyiken kb 6órát és no problem
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
(#651) Rommel6600 válasza róland (#649) üzenetére
- Privát
- 2005-07-30 09:39:36
- Privát
- 2005-07-30 09:43:50
Ja! és segítene vki bekonfigurálni a routeremet pppoe-re (vagy mi a szöszre)
már én is ''beállítottam'' de vmit csak elsz@rtam meert nincs net!
vki segítene???

CANYON CN-BR1

PGee
(tag)
Hi all!
Hogy tudok két gép között adatokat mozgatni, ha azok egy wlan routerre csatlakoznak...
Nincs semmi spéci beállítás, még csak mind a kettön a net megy... Mit kéne tennem?
Spica | I570XXJH1 + LK2.09.4 + SamdroidMod 1.3.1 d + DVM ARM11 + GreenDevDroidv8.1
(#654) róland válasza Rommel6600 (#651) üzenetére
- Privát
- 2005-07-30 13:09:23
Bár nem ismerem azt a lapot, de szerintem kell valami olyannnak lennie a Memory Timings alatt, hogy ''by SPD''.
Most nézem a leírását a lapnak. Ebben tényleg nincs ''by SPD''.
Ezek alapján valami alaplapi problémára gondolok, vagy esetleg nem egyforma típusú a két modulod. Párban válogatott modulokat vettél, vagy csak 2 db sima modult. Ha az utóbbi, akkor ott lehetnek problémák. Utóbbi esetben nézd meg Memtest-tel, hogy milyen alap időzítéseket használ gey-egy modul, ha bármelyik is eltér a kérdéses frekvencián akkor szerintem ott a probléma.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Vagy esetleg egy Everest-tel (link itt: Bővebben: link ), az kiírja, hogy milyen gyári időzítések vannak kódolva az SPD chip-ben.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Még egy kis segítség, a Számítógép/Túlhajtás részben az SPD memória modulok alatt keresd az egyes modulok SPD értékeit a megfelelő frekvenciákhoz.

Korcsii
(őstag)
A .rar kiterjesztésű fájlokat mivel lehet megnyitni?
winrar, winzip, stb...
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Incognito
(őstag)
Pl.: Winrar, Winace, stb... A rar egy tömörített fájl.
[Szerkesztve]

Korcsii
(őstag)
Ja tényleg, közben rájöttem. De azért thx mindenkinek.
Vagy 7Zip. Elég sok formátumot kezel.
És persze ingyenes.
kellene nekem valami alternativ MSN kliens, amit tudnek pendriveon hozni - vinni, tehat az is szempont lenne, hogy ne kelljen telepiteni, csak mondjuk max egyszer es utana csak bedugnam az usb-be a pendriveot aztan onnan futtatnam a klienst! van esetleg valakinek valami 5lete?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
(#664) Rommel6600 válasza róland (#654) üzenetére
- Privát
- 2005-07-30 13:45:55
nem párba válogatott, csak két sima modul! az everestel meg megnézem amiket írtál! majd beszámolok
Ha a boltban engedik 700Ft ráfizetésével kicserélem egy 1Gb-os infineonra! Nem járok rosszabbul, nem? tuningolni egyiket se akarom/akartam! vagy jobb a kingmax? Jó az infi is? (időzítésre ugyan az, de más vmi számít még???)
(#665) róland válasza Rommel6600 (#664) üzenetére
- Privát
- 2005-07-30 14:33:08
Az sem rossz megoldás, ha azonos típusú a két modul márkán belül. Minden gyártó többféle modult kínál azonos órajelre (frekvenciára) tervezve, ezeknek különböző a felépítésük, ebből adódóan az időzítéseik között is lehet eltérés. Ha nem egyforma típusú modulokat használsz, előfordulhat, hogy az alaplap nem talál a két modulhoz olyan időzítési beállításokat, amelyiken mindkettő stabilan fut. Bár véleményem szerint ha 3-6-6-8-as időzítésekkel kísérletezel azt mind tudni fogja, csak baromi lassú lesz a rendszer.

0519
(fanatikus tag)
Mit szoktatok a 666-os postba írni?
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family

Moyder
(fanatikus tag)
milyen kiterjesztés az hogy ''.sxc'' ? Meg az is érdekelne hogy milyen progival lehetne megnyitni?
A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik...

Mosqu!to
(őstag)
Haverom áthozta a Samsung 120Gb-os vinyóját, de valamért a win nem látja rendesen. Bios felismeri, sőt, win eszközkezelő is látja, de sajátgépben már csak egy helyi lemezt lát, ráadásul üresnek, és ha rányomok, hogy nyissa meg, akkor rákérdez, hogy formázza e. 48bites LBA engedélyezve van, mást nemtom h kell e csinálni.
Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music
- Privát
- 2005-07-30 18:21:43

Franticfox
(tag)
Hello, lenne egy kis problémám, a gamejack oldaláról letöltött progi nem hajlandó feltelepülni kedvenc XP SP2-e rendszeremre, ami egy DOS alkalmazásnak nézi az exe-t, ki tudja hogyan tovább? Hibaüzenet: ''C/WINDOWS/SYSTEM31/AUTOEXEC.NT A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz. Az alkalmazásból való kilépéshez rúgja oldalba a gépét kétszer.''
''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''

pweisz
(senior tag)
Alternatíva az van csak nem biztos menni fog így pendriveról, én Mirandát használok, kicsi gyors, van hozzá csomó plugin.
koszi, kiprobalom!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

piqla
(őstag)
sziasztok
nem talaltam igy gyorsban a valaszt, pedig sietosen kellene a valasz. szoval: egy 375os enermax tap elbir egy a64es 6600gt-s, dvd+1 vinyos rendzsert?
Szereted az állatokat?

0519
(fanatikus tag)
http://www.jscustompcs.com/power_supply/
(#674) 0519 válasza Franticfox (#669) üzenetére
- Privát
- 2005-07-30 19:35:26

0519
(fanatikus tag)
Nézd meg van e eltérés és próbáld meg felülírni a
windows\repair\ -ben található másolattal.

oregcsóka
(őstag)
Simán elviszi, és még bővítheted is, az enermax a legbikább táp, annál többet tud, mint amennyi rá van írva.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
- Privát
- 2005-07-30 21:46:06
Help! Bővebben: link
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
- Privát
- 2005-07-30 21:46:36

Motion_Blur
(PH! félisten)
üdv!
miért piros néhény topik színe? a topiknyitó kértheti, hogy az adott topik (pl. Ati Radeon 9550 topic) is piros legyen?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Fülhallgatóra keresek olyan kis szivacs bevonatot! Hol lehet kapni Budapesten? HELP ME
Szerintem bármelyik nagyobb áruházban lehet kapni pl: Tesco, Media Mark (én itt láttam ilyeneket).
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Köszönöm, holnap nekifutok a témának és veszek vagy tizet... ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#682) oregcsóka válasza Winner_hun (#677) üzenetére
- Privát
- 2005-07-30 23:39:05

oregcsóka
(őstag)
Mire akarod használni? Én a benzintankba szoktam önteni télen, hogy a víz ne fagyjon bele. 
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
(#683) Franticfox válasza Winner_hun (#677) üzenetére
- Privát
- 2005-07-31 01:57:43

Franticfox
(tag)
általában 96%-os alkohol, olvadáspont -112C, forráspont 78C, sűrűség 789kg/m3, hővezetési együttható 0.198J/mKs, hőtágulási együttható 1,10 1/C, fajhő 2,39 kJ/kgK, olvadáshő 107 kJ/kg, forráshő 906 kJ/kg, elég? ez 100%os alkoholra vonatkozik kb.20 C-on, kivéve a fajhőt, az 0 C-on, légköri nyomáson. Gyorsan párolog, levegővel robbanó elegyet alkot, ja a gyulladáspontja kb. 400 C, az égéshője 30 MJ/kg., lángjának hőmérséklete 1700C. pH-ját most nem mondom mg, de nagyobb, mint 7, színtelen, jellegzetes szagú, izé... kb. ennyi
''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''
(#684) Motion_Blur válasza Motion_Blur (#678) üzenetére
- Privát
- 2005-07-31 01:58:59

Motion_Blur
(PH! félisten)
valaki

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#685) FPéter válasza Motion_Blur (#684) üzenetére
- Privát
- 2005-07-31 02:00:25
Nem, azok kiemelt topikok.
(#686) Motion_Blur válasza FPéter (#685) üzenetére
- Privát
- 2005-07-31 02:02:26

Motion_Blur
(PH! félisten)
De mi alapján, miért vannak kiemelve?

Ganger
(fanatikus tag)
Hali!
Egy kis segítség kellene. Olyasfajta komoly diagnosztizáló, ellenőrző tesztprogit keresek amibe minden hardvert meg lehet nézni. /Nem everest, vagy aida/
Ja igen bootolható kellene, úgy rémlik vannak ilyenek csak egyet sem ismerek

koszi elore is
Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
(#688) Incognito válasza Motion_Blur (#686) üzenetére
- Privát
- 2005-07-31 09:05:03

Incognito
(őstag)
Leginkább olyan topikok vannak kiemelve amikből 5000 szokott lenni. Pl.: 2500+ Barton tuning, hogyan tuningoljunk 2500+-os barton-t, Lécci segítsetek 2500+ Bartonomat szeretném tuningolni, Lehet-e 2500+ os bartont tuninholni? stb...... és még sorolhatnám.

Korcsii
(őstag)
A kérdésem rövid:
Mik ezek:
ICQ azonosító
IRC nick/cím ?
(#690) s0ulreaver válasza Korcsii (#689) üzenetére
- Privát
- 2005-07-31 10:39:00

s0ulreaver
(tag)
ICQ egy MSN-hez hasonló azonnali üzenetküldő rendszer. Amolyan privát chat féle, csak tele kényelmes és hasznos dolgokkal. Bővebben: link
Az IRC meg hát..
Bővebben: link
Fogadjunk, hogy a monitort nézed?
(#691) Korcsii válasza s0ulreaver (#690) üzenetére
- Privát
- 2005-07-31 10:41:25

Korcsii
(őstag)
thx... majd átolvasom ha jobban ráérek
szvsz sokkal biztosabb ha mindent letesztelsz, mert nincsenek ilyen univerzális programok, mert azért annyira nem egyformák a gépek,h sablonteszttel kiköpje a progi,h mi a baja. Inkább mondd,h mi a gond, majd megoldjuk
(#693) s0ulreaver válasza Moyder (#667) üzenetére
- Privát
- 2005-07-31 10:56:47

s0ulreaver
(tag)
SXC az az openoffice.org programcsomag Spreadsheet progijának a kiterjesztése.
Fogadjunk, hogy a monitort nézed?

Ganger
(fanatikus tag)
Koszi az infot.
Amugy egy proci, alaplap, es mas hardverek sebessegeit mernem. De nem 3dmark, meg Aida meg everest. hanem vmilyen mas progival.
De akkor asszem maradnak ezek a progik 
Kisebb nagyobb ellenorzeseket szoktam csinalni, pl memtest
De most igazából egy teljes rendszerellenorzest szeretnek csinalni. Datalhato eredmenyekkel a kesobbi felhasznalasra.
Szeretnem folyamatosan kovetni a gep allapotvaltozasait 
Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
Volt már róla máshol szó, csak nem találom... milyen címen érhetem el azt az oldalt, ami kiírja, hogy milyen IP-n lát engem?
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

stanci
(fanatikus tag)
én ezt tudom:
wigwam.sztaki.hu
''Az élet egy hatalmas film... ...csak nem te választod a műfajt''
Köszi, le is teszteltem a gépemet... alapból elég aggasztó, majd kezdek vele valamit 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Fade_Away
(őstag)
MSNt szeretnék használni de istennek nem megy......
6901es porton kívűl milt kell még engedélyezni?
(#699) Winner_hun válasza oregcsóka (#682) üzenetére
- Privát
- 2005-07-31 19:43:26
Fater akar vmit, foggalmam sincs, hogy mit
Vízzel megy a kocsid?
?
(#700) Winner_hun válasza Franticfox (#683) üzenetére
- Privát
- 2005-07-31 19:44:57
köszi, de lehet hogy pot nem ezek kellenek majd megkérdem fatert