Nem is tudtam, hogy van olyan előfizetés, ahol engedélyezik a több gépet
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
(#551) Forest_roby válasza TéKrys (#550) üzenetére

Nem is tudtam, hogy van olyan előfizetés, ahol engedélyezik a több gépet
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
(#552) L3zl13 válasza Forest_roby (#551) üzenetére

Pontosabban nem több gépet, hanem több egyidejű csatlakozást engedélyeznek. Azaz egyszerre többször is be tudsz ''tárcsázni''. általában 3-at szoktak engedélyezni. Mivel ADSL nem figyeli a MAC-et, ezért több gépről is fel tudsz lépni, egy sima switch-csel.
A több gép(lakáson belüli internetmegosztás) szinte mindenhol engedélyezett. Az más kérdés, hogy többnyire csak routerrel, vagy netmegosztó géppel megoldható.
Aki hülye, haljon meg!
(#553) Forest_roby válasza L3zl13 (#552) üzenetére

kösz hogy felfrissitted a tudásomat a jogainkkal kapcsolatban!!![;]](/dl/s/v1.gif)
(#554) szesa válasza Forest_roby (#553) üzenetére

namarmost
ezek jogok
vagy lehetosegek?
mert en is voltam mar 3 kapcsolattam egyidoban 3 ipvel 3 geppel egy elofizetessel
egy haztartason belul...
de szerzodes vagy mellekletben ilyenrol nem olvastam
ˇ7ˇ - out of office -
(#555) Forest_roby válasza szesa (#554) üzenetére

Hát....
Ha nem volt benne a szerződésedben, akkor nyilván lehetőség, de nem vagyok ügyvéd!!

Igen-igen persze, de átlag felhasználónak sztem ennyi elég róla
Anyámnak is hiába kezdtem volna el így magyarázni, hogy miért vegyünk ijet, egyszerűbben kellett hozzáállni, más kérdés, hogy azóta beszart router és azóta a régi jó switch van megint
Back to the field!? www.utv.hu

Tényleg nemtudja valaki, hogy most T-online-nál lekorlátozták volna a 3 felhasználó kapcsolódását 1 vonalról ADSL-nél 2re? Csak mert eddig ment, msot viszont csak keten tudunk otthon lógni rajta....kéne már megint 1 router.
mindenkinek nagyon köszi az értékes válaszokat! 
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
55 liter, de ez nem 100%, csak emlékképek 
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

Igen korlátozták, a környezetemben másnak is volt ilyen gondja.
(Mondjuk neki még routere is volt, csak balf@sz módon nem volt bekonfigurálva, pedig mutattam neki a saját routerén, mit és hova kell írnia, hogy jó legyen.) 
[Szerkesztve]
< ..kevés az ember, sok az emberszerű lény... >

Akkor rohadjanak meg, most vehetek majd routert, pedig nincs szívem nyúgdíjazni a jókis switchet, hű barát, már vagy 4éve, napi 24órás bekapcs mellett

A gépem bekattant az utóbbi időben.
Azt csinálja, hogy dolgozom, és egyszercsak inkaktívvá válik az az ablak, amiben csinálom a dolgot.
Baromi idegesítő, mert ilyenkor mindig egérhez kell nyúlni.
Teljesen véletlenszerűen csinálja. És nem programfüggő, photoshop, word, excel, explorer egyaránt csinálja.
Van valakinek ötlete mitől lehet?
Megőrülök ettől !!!
Már jó ideje csinálja, de még nem találtam rá megoldást.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Mi az utolso telepitett program? Spyware irtast probaltal (a spybot-ot ajanlom a celra)? Virusirtas?
One trend a day keeps the doctor away

avg és ms antispyware.
utso telepített progi?
jó kérdés, már vagy egy hónapja csinálja.
(a hajam pedig csak fogy...
)
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

ja, és egy spyware blaster is van

Edimax-tól már megtudtam, hogy a Kellytech a hivatalos magyar disztributor.
Most már csak az a kérdés van-e nekik és mennyiért Edimax PermaLink PRI-684 (Quad-WAN Inbound & Outbound Load-Balance Router)?
És ha nincs akkor hoznak-e? És mennyiért?
Valaki pls segítsen, ha van valamilyen szintű kapcsolata a céggel! 
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Egy spybot futtatást azért javasolnék, friss adatbázissal.
One trend a day keeps the doctor away

Ez van Kellytech árlistájában Edimax routerek között:
Edimax vezeték nélküli 4 portos router, WDS bridge támogatás, 54Mbps
Edimax broadband router USB print szerverrel, 1 WAN + 4 LAN + 2 USB print szerver
KP Edimax Kábel router+4x switch+1x print szerver
Edimax kábel router+ 4 portos switch, nyomtató szerver port nélkül,
Edimax vezeték nélküli access point (802.11g, 54Mbps), beépített 5 portos 10/100Mbps switch, IEEE 802.11b és IEEE 802.11g szabványok támogatása (2.4GHz),
Edimax vezeték nélküli mini USB adapter, 54Mbps, 64/128/256 bites WEP, WPA (TKIP, IEEE 802.1x) és AES funkciók,Windows 98SE/Me/2000/XP támogatás, IEEE 802.11b és IEEE 802.11g szabványok támogatása (2.4GHz)
Edimax vezeték nélküli mini USB adapter, 54Mbps, 64/128/256 bites WEP, WPA (TKIP, IEEE 802.1x) és AES funkciók,Windows 98SE/Me/2000/XP támogatás, IEEE 802.11b és IEEE 802.11g szabványok támogatása (2.4GHz)

Hol találok drivert ehhez? 
Netmos Nm9835cv chippel szerelt , pci-os , 2xserial portos kártya. Win2000 hez.
Köce.
''Safranek, jöjjön csak közelebb..''

aztán ez miféle kártya?
Bővebben: link
[Szerkesztve]

megvolt.
majd kiderül csinálja-e.

Netmos oldaláról meg mindenhova továbblinkelt, meguntam . drivert meg nem találtam

Na ezzel felment:

lehet vmi baja a gépnek ha müködés közben lehuzom a venti(ke)t a venticsatikról és/vagy molexekröl? ugyanez vissza mi az eredmény?
6910p
(#576) oregcsóka válasza JagdPanther (#575) üzenetére

Hát bizony lehet. Áram alatt levő kört szakítasz meg, és ennek nem fog örülni a táp sem, bár ez még elviseli, hanem az alaplapodat vághatod vele agyon, ugyanis az már sokkal érzékenyebb az ilyesmire.
/Maga az áramerősség nem nagy, pár miliamper csupán, de lehúzáskor ellenindukációs feszültség keletkezik, ami pici ívhúzással is járhat, és ez bizony már nem üzemi állapot./
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

jobbra fel, hogy hamarabb megtaláljam.
De hogy ne csak egy felesleges sor legyen, itt egy NETes szösszenet:
Mi a nekrofiliás zoofil kedvenc kérdése? Hol van a kutya elásva.
Te is fiam, Bluetooth ?!

Sziasztok!
Nem tudom, hol máshol kérdezhetném... 
Adott 1-2 féltasak (már kinyitott) CPU-ra való hővezető kenőcs, pár hónaposak. Szerintetek ez elromlik az állástól és a levegőtől, vagy még használható?
Előre is köszi a segítséget!

Thx! 

Nincsmit, árakat is linkeltem volna, de mégis csak jelszavas az árlistájuk
(#582) eddie303 válasza raszputyin (#581) üzenetére
Tedd be egy nylonzacskóba, s nem lesz semmi baja az ég világán. Esetleg egy kis, jól záró dobozba.
Linux.... The choice of a GNU generation.
(#583) TéKrys válasza raszputyin (#578) üzenetére

Nem romlik meg. Nyugodtan felhasználhatod.
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
(#584) raszputyin válasza TéKrys (#583) üzenetére

köszi 

Hali!Holnap megyek Kisújszállásról Debrecenbe és ez az út 100km alatt van!Szal az lenne a kérdésem hogy vehetek-e retur jegyet?Mert azt hallotam hogy akkor azon a napon vissza is kell jönni azzal a jegyel és pl. nem jöhetek vissza 3 nap mulva!Igaz ez???Tudom h ez nem ehez a témához tartozik de aki tudja kérem válaszoljon!please gyors válasz jó lenne
-Abit IS7-E ;2.6Ghz Intel Pentium;MSI 6600GT;120GB Hitachi HDD+40GB Maxtor HDD;2X512MB Samsung 400Mhz;Sima Normál ATX házikó+400W Ms Industrial táp,LG DVD-ROM, Pioneer 110D DVD-Író

Az volna a kérdésem hogy milyen prg.-vel tudok egy videóból kilopni képet?
thx

Tegnap este árult valaki rossz 9600pro-t asszem. Otthon írtam is neki, de itt nemtalálom a topicot, tudja valaki mi történt vele, vagy hová tűnt?
tudomásom szerint 30 nap alatt kell felhasználni a retúr jegyet.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Teljesen mindegy, amit én kerestem az nincs a listában, meg egyáltalán magyarországon. 

Akkor bécs

http://bsplayer.org/
Az ingyenes verzió is alkalmas erre.
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family

Szasztok!
Csak az a rövid kérdésem lenne, hogy hol érdemes utántöltetni a kiürült tintapatront? HP, fekete

Szerintem a fürdőszobában, a mosdónál. Azt könnyű kimosni. 
Legalább raknád off-ba! 
Aki hülye, haljon meg!

kösz!
Egyébként meg pont az volt a kérdés lényege, hogy nem én szném utántölteni....
Amúgy ez nem illik az azonnali kérdések órájába?
Meghát a tintapatron is EGYÉB HARDWARE ...
Külön totyikot meg fölöslegesnek éreztem nyitni.
DE HA AKAROD AKKO.: OFFFFFFFFFFFF

Kedves moderátor, ha már megszerkeszted a hozzászólásom. (Jogosan.) akkor írd már oda, hogy te voltál, a félreértések elkerülése végett.
Aki hülye, haljon meg!

Bocs a poénért. A dölt betűs, OFF-os részt pedig nem én írtam neked, hanem egy moderátor írta nekem. A hozzászólásod szerintem jó ebbe a topicba.
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!

NA AKKOR BOCSI!!!!!!!!!!!!!!

Értem Én a viccet, csak nem szeretem....

Ezennel vissza az eredeti kérdésemhez.

NA AKKOR BOCSI!!!!!!!!!!!!!!

Értem Én a viccet, csak nem szeretem....

Tényleg félreérthető vót.
Ezennel vissza az eredeti kérdésemhez.
bocs a duplázásért, szarakszik a net
[Szerkesztve]

Esetleg http://www.inkstar.hu/helyszini.php 
Aki hülye, haljon meg!