A 256 bites fájltitkosítás szerintetek mennyire jó, megbízható? Mennyi idő alatt lehet feltörni?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
szesa
(senior tag)
Senki ? 

ˇ7ˇ - out of office -

bobsurf
(senior tag)
Szegasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan lehet dos boot után egeret inicializálni?
(autoexec batba, vagy config sysben kell valamit matatni, de ez qrva régen volt nekem)
Előre is köcce!
bobsurf@tvnetwork.hu

pweisz
(senior tag)
Nem a mouse.com-ot kell elíndítani? Nincs ilyen a dosnak a könyvtárában?

Vangelis
(PH! kedvence)
Zür támadt a zavarban.....
tehát: Sata vinyóra feltelepitettem a win xp-t
utánna rádugtam a két ide vinyómat és nem hajnlandó elindulni ez a xar
mert nyomjon ctr alt delt
Itthon Linux alatt Firefoxot használok, ezen PH-zok is. Tehát itt megvan a legutóbb írott x topik. A melóhelyen (technikai okokból) IE-t kell használnom. Hogyan tudnám az itthoni cookie-t ott használatba venni? Elég simán a legutolsó, PH!-hoz tartozó cookie-t átírni a megfelelő Cookies alkönyvtárban, vagy egyéb varázslás is kell? Ugyanis ma is volt egy érdekes dolog, nem először: egyszercsak úgy döntött az IE, hogy a PH-t ''tiszta lappal'' kezdi, a legutóbbi, legtöbb cuccot tartalmazó file-t eldobta, így mindent kézzel kellett visszaállítanom. 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

x_o_n
(PH! addikt)
üdv
bios: át van állitva bootolás?
ide hdd: jumpereket lezedted az ide hhdk ről?
:igényes festés vállalok referenciákkal:

x_o_n
(PH! addikt)
változó,olyan nyilása van mint az elemeknek,könnyü a csere,az aksit lekapod és alatta van
:igényes festés vállalok referenciákkal:

Vangelis
(PH! kedvence)
Köszi megoldódott,,szokni kell még az uj bioszt

[-HERO-]
(tag)
Sziasztok!
Valaki megmondaná nekem pliz, hogy hogyan tudom Photoshopban egy kép hátterét átlátszóvá tenni?
Egy címerről lenne szó és a fehér háttere nem kellene csak a címer maga viszont a kép méretének ugyan akkorának kell maradnia, mert különben szétcsúszik a flash...
Szal körbevágni nem oké 
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
Ha körbevágod azzal a kép mérete még nem változik. Vagy félreértelek.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

[-HERO-]
(tag)
Most éppen a körbevágáson mesterkedem, de nem igazán akar sikerülni...
Azért nem adom fel próbálkozok 
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###

DragonR+
(senior tag)
Üdv!
Így éjszaka nem nagyon tudtam, hogy hova írkáljak e témában, de talán itt választ kapok a problémámra. Valamikor. 
Kezdeném is:
Elhatároztam, hogy teremtek magam körül egy kis csendet s beruháztam egy Glacialtech Igloo 4360 Lightra. (Biztos van jobb, profibb, drágább, de nékem ez tűnt szimpinek
Összeszerelvén a gépemet másfél órácska után egy hatalmas kongás.
Hővédelem bekapcs, gép leáll.
Fejvakarás.
A venti rögzítő ''karmai'' egyszerűen széttépték(!) a műanyag keretet.
.
Az egész délutánom azzal ment el, hogy egy ilyen ''katrócot'' szerezzek.
Nos, ezen bóléra
eresztett bevezetés után csak azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy van-e valami állítási lehetőség eme cuccon, mert egy pöppet furcsának találom, hogy rögzítésnél deformálódik a hűtőbordaprofil.
Jól van ez így? 
Üdv, DragonR+
[Szerkesztve]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
Ha nem sürge (elég holnapra) akkor dobd át mailben (adatoknál) és megcsinálom neked. 
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

piqla
(őstag)
hello
igen, voltak ilyen topikok, de nem tul aktivak manapsag.szoval:amd 2500+, 1024 ddr, 6600gt, egy hdd ->ilyen gepem van.
lesz bovitve valamikor: a64 3000+, 939 alaplap, kartya marad, talan egy uj hdd, lesz dvd iro.
a kerdesem:mekkora teljesitmenyu tapot vegyek?mert azert van ardifferencia 
ugye a lenyeg, hogy kesobb is jo legyen.vicceket mellozzuk, hogy vegyek 600wattosat az eleg lesz mindenre

Szereted az állatokat?
Szia!
Adatlapomon le van írva, hogy mi van a gépemben, nekem egy Chieftech 420 W-s tápom van és úgy gondolom, hogy bőven elég! Nem is volt olyan túl drága, de semmi problémám nincs vele, teljesen stabil a gép is, és programok szerint a feszültségek sem ingadoznak extrémen.
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

piqla
(őstag)
aham.. mert lehet, hogy beujitok egy enermax 375be, aztan nem akarok kidobni ablakon ennyi penzt 
ugye fontos a csend 
Szereted az állatokat?

Surda
(tag)
Helló!
Gyors kérdés: melyik a jobb játékra: Celeron 1.7, vagy Intel PIII 900? Gondolom, az előbbi azért valamivel jobb lehet, de hallottam már sok rémtörténetet Cerkáékról...Nem akarok flamet indítani, egyszerűen a teljesítményükre vagyok kíváncsi.
Attól is kíméljetek most, hogy ma már egyik sem jó játékra
A garancia meg... ha a címke meg...
Szerintem Celeron mindenképpen jobb, még akkor is, ha a Pentium tudásra többet tud, a Cerka majdnem kétszerannyi műveletet végez másodpercenként, legalábbis ebben az összehasonlításban.
Meg ha jól gondolom akkor a Celeron egy P4 butítás, míg P3 az eggyel előző generáció, bár ez utóbbiben nem vagyok biztos
[Szerkesztve]

sbazsi
(PH! kedvence)
Thank you! 
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???
up... erre senki nem tud tapasztalatból válaszolni? 

Tsunami
(senior tag)
Szerintem elég, ha átmásolod a kukikat. A Firefox is csak átmásolja magának, ha importálsz IE-ből.
''három a kettő tizen''
Hát próbáld ki! 5 perc veszteni meg semmit!

net84
(őstag)
igaz ez is! de olyannan eddig még nem találkoztam, hogy két teljesen egyforma ram nem ment volna dual-ba...
sorry a félreértésért, korrekció: javaslat volt csak a két teljesen egyforma ram...
két teljesen külömböző ram dualba - erre kiváncsi volnék, tudsz esetleg példát (ram típusok, alaplap, stb)...
[Szerkesztve]
A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...

X@b3e
(PH! addikt)
Win XP-ben hogy lehet belépni jelszó nélkül? Elfelejtettem a jelszót
Addig vágom, hogy indításkor F8, de utána mit kell mókuskodni? Heeellpp !
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

L3zl13
(PH! nagyúr)
Érdekes, én azt hittem az a jelszó szerepe, hogy ne lehessen jelszó nélkül belépni... 
Aki hülye, haljon meg!

X@b3e
(PH! addikt)
Be lehet jutni, bootoláskor F8-ra bejön az indítómenü, de utána kell még vmit nyomi, úgy emlékeztem, megint F8, de nem. Hagytak egy kiskaput ilyen esetekre Billyék 

Szalma
(őstag)
(Ha megtaláltad a ''kiskaput'', azonnal publikáld! Sokan örülnének neki...)
Szeretettel:
Szalma

L3zl13
(PH! nagyúr)
Win2k bootlemezzel, és javítókonzolba kell eljutni, de asszem már kiiktatták időközben ez a kiskaput... 
Aki hülye, haljon meg!

Dufresne
(PH! addikt)
Miért nem írtad fel a monitor sarkába, ahogy anyámék szokták a munkhelyén?
Meg még láttam máshol is ilyen okos húzást...
Back to the field!? www.utv.hu

X@b3e
(PH! addikt)
Sztem nem kellett bootlemez. Erre járhatna Moonman, hátha megsúgná

X@b3e
(PH! addikt)
Hát sajna arról már lekéstem...

Szajborg
(kvázi-tag)
Ti milyen CPU hűtőt tennétek egy 3.2 -es P4-es procira?
De azért csendes is legyen, és olyan 10ezer körülig.
Most ezen filozom.
Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illoen, meghalt.

X@b3e
(PH! addikt)
Most ez komoly? Valahol láttam, hogy kell csinálni. Aszittem rajtam kívül mindnki tudja. De mostmár felkutatom azért is
(#435) Forest_roby válasza Szajborg (#433) üzenetére
- Privát
- 2005-07-26 13:03:18

Forest_roby
(őstag)
Hát...
Én a gyári hűtését tenném rá :- ))
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D

net84
(őstag)
csökkentett módban a rendszergizda is le van tiltva?
Drasztikus megoldás: ráeresztesz egy frissítést, új felhasználóvel kilövöd a kódokat, átlépsz a régi felhasználóra, és törlöd az újat... (ez egy alternatíva, működhet?) 
Egyébként engem is érdekelne valami egyszerű, gyors és jó megoldás...
A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...
(#437) Szajborg válasza Forest_roby (#435) üzenetére
- Privát
- 2005-07-26 13:12:39

Szajborg
(kvázi-tag)
Jó! 
Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illoen, meghalt.
Csak az az index.dat ne lenne...

Dufresne
(PH! addikt)
Zalaman AlCu, vagy full Cu 7700-as sorozat mondjuk, vagy coolink BAT, márha az jó P4-re is
Olvasgass és megtalálod szvsz: Bővebben: link
Bővebben: link

ISZOLE
(senior tag)
Első pillantásra egyszerűnek látszó probléma. Hogy kell leszedni egy USB-s joystick drájvereit?
Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

Surda
(tag)
Kösz! Igen, én is ezen gondolkozom, mégiscsak P4-es. Egy próba eldöntené, de arra meg nincs lehetőségem:/
A garancia meg... ha a címke meg...

Tsunami
(senior tag)
Talán a gyártó oldaláról?
''három a kettő tizen''
(#443) Forest_roby válasza ISZOLE (#440) üzenetére
- Privát
- 2005-07-26 13:29:12

Forest_roby
(őstag)
A joystick gyártó cég weblapjára felmész és letöltöd!!!!
( persz értem én, elvileg driver nélkül is fel kéne ismernie, de ez nem jön mindig össze )
(lemaradtam)
[Szerkesztve]
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
(#444) Dufresne válasza Forest_roby (#443) üzenetére
- Privát
- 2005-07-26 13:32:22

Dufresne
(PH! addikt)
És mivan ha el akarja távolítani a gépról? Nem volt teljesen egyértelmű.
De sztem is gyártó oldala a legvalószínűbb

butch3r
(tag)
egy kicsit off:
nem épp kérdés de hát ha egyszer valakinek jól jön/vagy volt neki is problémája és nem jött rá a megoldásra!
szóval 1 ismerősnek kellett össze raknom minnél olcsóbban 1 játék gépet. ezért egy 2600D cerkát választottam cpu-nak + hozzá egy abit ag-8 as lapot (régóta van abitom nem csalódtam még benne). miután össze raktam bekapcsolom minden pörög de nincs kép! mi a probléma vga? irány szervíz -> test. vga ok! hát kiderül hogy az abit ag-8 as lap csak dual chanelben hajlandó elindulni!!!!!!!! sehogy másképp nem lehet rávenni. szóval ha van 1 ilyen alaplapod és minden ok, minden venti forog mégse mükszik akkor valószínüleg ez a probléma!
remélem segítettem valakinek(vagy fogok)!
amugy találkozott már ilyennel valaki?(akár más alaplapnál?)
(#446) Forest_roby válasza Dufresne (#444) üzenetére
- Privát
- 2005-07-26 13:35:22

Forest_roby
(őstag)
sztem, akkor fogja a drótot és kihúzza az usb-ből! ^_^
(#447) Forest_roby válasza butch3r (#445) üzenetére
- Privát
- 2005-07-26 13:37:52

Forest_roby
(őstag)
jumper?
/még nem találkoztam ilyennel, de elég nehéz elhinni/
(#448) butch3r válasza Forest_roby (#447) üzenetére
- Privát
- 2005-07-26 13:47:04

butch3r
(tag)
reseteltem én a biost ha arra gondolsz. semmi. probálkoztam mind a 4 memória foglalatba de semmi. én se akartam elhinni ful hülyének néztek a szervízbe, hogy mér nem kérdeztem az eladót meg hogy bele van írva az alaplap könyvébe... én nem találtam ott se meg az abit honlapján se erre utalást....
[Szerkesztve]
(#449) Forest_roby válasza butch3r (#448) üzenetére
- Privát
- 2005-07-26 13:50:16

Forest_roby
(őstag)
Nem, nem erre gondoltam.
Lehet, hogy van az alaplapon egy jumper, ami azt szabájozza, hogy dual chanel-ben van a gép memóriája, vagy simgle chanelben!
/nem néztem utánna ennek az alaplapnak, ugyhogy nemtom/
(#450) ISZOLE válasza Forest_roby (#443) üzenetére
- Privát
- 2005-07-26 13:54:52

ISZOLE
(senior tag)
Kicsike beszelni madzsar.... 
leszedni=az installált meghajtóprogramot eltávolítani.
Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!