Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum VI. (téma lezárva)

(#351) szucsi válasza brd (#349) üzenetére

szucsi
(őstag)

ok. megpróbálom :)

(#352) marcee

marcee
(PH! addikt)

Erős, de nem túl nagy fogyasztású irodai gépekbe keresek halk és olcsó tápot.
(3500+, nf4, 2x1GB RAM, 6600GT, hitachi 160GB SATA, nec3540)
Két jelöltem van:
FSP Bluestorm 350W
Coolermaster Real Power 350W

Ezeket be tudnám szerezni kisker bruttó 10k körül. Melyikük a halkabb?
Nem találom a nagy tápos topicot :(

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#353) szucsi válasza brd (#349) üzenetére

szucsi
(őstag)

öööö...izé...

hol is kell ezt beállítani? :B

(#354) L3zl13 válasza marcee (#352) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Szerintem irodai környezetben általában észre sem venni a táp hangját... :F

Aki hülye, haljon meg!

(#355) szucsi válasza szucsi (#353) üzenetére

szucsi
(őstag)

Up.

Lenne kedves valaki leírni, hogy hol tudom a hálókártya ip címét kézzel beállítani?

thx :)

(#356) ISZOLE válasza szucsi (#353) üzenetére

ISZOLE
(senior tag)

Sajnos nem az otthoni gép előtt ülök de pl. háromszöges ikon jobb gomb properties, vagy eszközkezelő?

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#357) L3zl13 válasza szucsi (#355) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Oprendszer?

Vezérlőpult/hálózati kapcsolatok. (Vagy futtatás ncpa.cpl)
Kiválasztod a megfelelő kapcsolatot, majd jobb klikk Tulajdonságok. Ott kikeresed a TCP/IP-t és beállítod amit akarsz.

Aki hülye, haljon meg!

(#358) marcee válasza L3zl13 (#354) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

(Felújított lakásban van az iroda, hangszigetelt ablakok, belsőudvarra szellőztetnek. Kis iroda, 4 stabil gép lesz, 2 notebook és 1 szerver. A meglévő gépek teljesen csendben vannak, csak a led-ekről látszik, hogy mennek. Engem most vettek fel rendszergazdinak, 2 gépet és a szervert kell összeraknom és a hálózatot átalakítani. Nem szeretném ennnek a hatszázezres beruházásnak a sokkját még hangzavarral is tetézni!)
Viszont a rendelést le kellene adnom lassan, mert már csak a tápokok nincsenek megrendelve, sz'al inkább érdemi választ és azonnal, ha lehet! :D
Rendelnék, azt' húzok balcsira nyaralni 2,5 napot!!!
Illetve extra igény még egy A4Tech WOP-49-es egér, mert azt szokta meg CAD-ben az egyik user, de sehol nem találok, ha valaki véletlenül tud még lelőhelyet, ne tartsa magában.

(#359) szucsi válasza L3zl13 (#357) üzenetére

szucsi
(őstag)

thx. megtaláltam, megoldódott

köszi mindenki

:)

(#360) 0519

0519
(fanatikus tag)

Terveztek vmit közelgő 500. hozzászólásom tiszteletére/megünneplésére?

''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family

(#361) L3zl13 válasza 0519 (#360) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Esetleg egy ajándék Bankett? :DDD

Aki hülye, haljon meg!

(#362) X@b3e válasza L3zl13 (#361) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

;] Ez jó:D

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#363) 0519 válasza L3zl13 (#361) üzenetére

0519
(fanatikus tag)

Megtisztelő! :B

(#364) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

hogy lehet beállítani, hogy játékok alatt (CoD, Wolfenstein) a monitot 85Hz működjön?
WinXP van fent, és ha nem játszok, akkor 85Hz megy, de ha bekapcsolom a gamét, akkor visszavált 60Hz-re

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#365) BobChemistry válasza 0519 (#360) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

megünnepeljük közösen az Én 700-adik hsz-mal, jó?

(#366) 0519 válasza BobChemistry (#364) üzenetére

0519
(fanatikus tag)

Futtatás - dxdiag
a legutolsó oldalán megtalálod a lehetőséget.
További súgó - Felülbírálás

Hát ha ők is úgy gondolják, összevonhatjuk.

[Szerkesztve]

(#367) brd válasza marcee (#358) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Az FSP-ről tudok nyilatkozni: a géppel egy szobában alszom és ez könnyedén megy, pedig jó a hallásom. Szinte zajtalan.

One trend a day keeps the doctor away

(#368) oregcsóka válasza brd (#367) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Maximálisan egyetértek, még talán csak annyit, hogy az AOPEN tápok is FSP belsővel készülnek, 12cm-es ventivel, és ezek is rendkívül halkak és megbízhatóak. ;)
Egeret pedig itt kapsz: Bővebben: link :R

[Szerkesztve]

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#369) BobChemistry válasza 0519 (#366) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

thx

(#370) marcee válasza oregcsóka (#368) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

Köszi mindkettőtöknek.
Annyi pontosítást, hogy nem minden Aopen FSP belsős. Pl, amik most a mistral-ban vannak nem azok.
Egeret köszi, remélem lesz is nekik, nem csak a depolistán ragadt bent.

Annyiból viszont elkéstetek sajnos, hogy miután ellátogattam a coolermaster honlapjára, és megnéztem a 350-es real power tápjaik adatait, ami úgy kezdődik, hogy ''Super Silent...'', akkor fogtam magam és megrendeltem. Bár annyi remény még van, hogy azt mondta a kiskeres, hogy FSP nagyobb valószínűséggel tud szerezni. :)

(#371) kisqpi

kisqpi
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet még szerezni vhonnan 8Mb-os SmartMedia kártyát??

Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!

(#372) piqla

piqla
(őstag)

sziasztok!
a kerdesem a kovetkezo lenne: kihuztam mar minden kabelt a floppymeghajtobol, azonban leallitasnal mindig kozli, hogy nincs becsukva A: meghajto ajtaja. valaki nem tudja, mi lehet fos?
masik:mindig keresi a raid deviceokat, pedig nekem olyan nincsen.ahogy nincs olyan beallitas sem biosban, hogy disable raid, csak az, hogy scsi-raid vagy raid-scsi sorrendben keresse.. valaki tudna segiteni?

Szereted az állatokat?

(#373) Arnold2

Arnold2
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudjátok,hol tudom kikapcsolni,azt az opciót,hogy ha sokáig nem nyúlok a géphez akkor ne lépjen ki felhasználó választóhoz?

WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

(#374) 0519 válasza Arnold2 (#373) üzenetére

0519
(fanatikus tag)

A képernyőkimélő beállításainál.

(#375) Jarod1

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

SE k700i
Szasztok nem tudja valaki hogy kell kikapcsolni a kod kerest amikor csatlakozik a BT-os eszkozhoz?

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#376) RAM

RAM
(PH! addikt)

*.rm, *.ram -ot szeretnék lejátszani, később szerkesztgetni.

WMP classic, Real Alternativ nem működött.
Mplayer, VLC.:F
Más? :F

Csak tisztán

(#377) Arnold2 válasza RAM (#376) üzenetére

Arnold2
(őstag)
LOGOUT blog

Real Playerrel tudod lejátszani őket Bővebben: link,de hogy mivel szerkeszted azt sajna nem tudom neked megmondani.
Ha felteszed a Real Playert,vigyáz mert sok szart is feltehet,ha csak úgy kattingatsz (legalább is régen úgy volt).

WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

(#378) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Egy 512/256-os mikrós netnek hány kb/s a maximum letöltési sebessége általában?

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#379) RAM válasza Arnold2 (#377) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

Kénytelen leszek, mert más amiket írtam nem akar menni. :(

Csak tisztán

(#380) piqla

piqla
(őstag)

hello
ha veszek most egy ramot, de kesobb vennek melle meg egyet (2*512) mi kell ahhoz hogy mennjen dualban?nagy lutri, vagy mas is?

Szereted az állatokat?

(#381) The DJ válasza piqla (#380) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

#92. hsz-től olvasd el a topikot és meg is találod a választ ;)

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#382) piqla válasza The DJ (#381) üzenetére

piqla
(őstag)

koszi :)
de van aki azt mondja, hogy van, hogy a 2 honappal kesobb vasarolt ram sem biztos hogy megy vele dualban, mert hogy hiaba ugyan az a fajtaja, mashogy gyartjak.. de egyszeruen nincs penzem 1gbra, de mindenkeppen annyit szeretnek, es megvennek egy 512est.
szoval akkor no problem, menni fog?:)
Bővebben: link ilyen lenne.

Szereted az állatokat?

(#383) birno

birno
(őstag)

Milyen felbontások léteznek ma egy sima(nem hdtv) folyadékkristályos tv esetében?

"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

(#384) szesa

szesa
(senior tag)

Vásárolt már valaki az ittveddmeg.hu-rol?

Mik a tapasztalatok? Garancia / kiszállítás / minőseg ?

Mert árban elég jokat irnak.

HELP SOS !

:U

ˇ7ˇ - out of office -

(#385) Dufresne

Dufresne
(PH! addikt)

3000+ os barton magos sempron lockos?

Back to the field!? www.utv.hu

(#386) net84 válasza piqla (#382) üzenetére

net84
(őstag)

ahhoz, hogy dualba menjen, mindenben meg kell egyeznie! nem csak fizikailag, hanem a rammodulok típusa szerint is (ide értve az egyéb kissebb-nagyobb alkatrészeket)...

A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...

(#387) brd válasza Dufresne (#385) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Az összes Sempron lock-os.

(#388) brd válasza net84 (#386) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Ne terjesszünk már valótlan dolgokat, kérem! Én több gépen is használtam már különböző (márka, sebesség! méret!!) memóriamodulokat és működött. Sajnos garancia nincs még arra sem, hogy 2 db egyforma modul menni fog dualban. Ki kell próbálni. A modulok egyformasága ajánlás inkább, nem követelmény.

(#389) L3zl13 válasza net84 (#386) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

No ez azért nem egészen így van. De az esélyeket jelentősen növeli.

Aki hülye, haljon meg!

(#390) brd válasza piqla (#372) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Egy alaplap-típus megadás jó lenne, meg hogy mi írja, hogy nincs becsukva az A: meghajtó, mert igy kb. egy tökömtudja a válasz. :)

(#391) piqla válasza brd (#390) üzenetére

piqla
(őstag)

hello
mar nem irja ki, de erdekes, mert volt, hogy akkor is kiirta, amikor mar minden ki volt huzva a meghajtobol :D
amugy epox 8rda3+. szoval akkro igen vagy nem valaszt kerek: ha ma veszek egy ddr ramot, es mondjuk 2 honap mulva egy ugyanolyat, akkor menni fog dualban? (valtoztatnak a keszitesi rendszeren ugyanannal a ramnal?)mert ha brdnek igaza van,amiben nem ketelkedem, akkor fak lyu ramgyartas :(
de nem tudom elvinni a 15kilos gepemet a boltba, hogy coskolom, jottem tesztelni :D

aki ittveddmeg.hu irant erdeklodik:szerintem dragak.de ez, hogy milyen minoseg, nem igazan ertheto, ok csak eladjak, a minoseg a termek tulajdonsaga.. amugy jofejek, csak nekem kicsit sokat kellett utaznom (blaha).

[Szerkesztve]

Szereted az állatokat?

(#392) L3zl13 válasza piqla (#391) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

8rda3+ az NF2 chipset. Sajnos az elég érzékeny ilyesmire.
Garantálni senki sem tudja, hogy menni fog. Még akkor sem tudnák, ha egyszerre vennéd meg a két memóriát. Garancia csak arra van, ha az alaplap által támogatott Dual kittet vásárolsz.
Próba cseresznye. :F

Aki hülye, haljon meg!

(#393) Dufresne válasza piqla (#391) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

A ramok készítési technológiáján nemhinném, hogy változtatnak, lévén, hogy kötve hiszem, új technológiát dolgoznának ki a ddr modulok előállítására, mivel az rengeteg pénz és felesleges. Ami változhat, az a felhasznált alapanyag és a felhasznált chipek.
Ha ugyanabból a márból veszel 2 hónappal később és ugyanoylan chipes modult, akkor azért nagy valószínűséggel menni fog. Viszont ha ennyire tartasz ettől, akkor be kell vinni a gépet tesztelni oda, ahonnan veszed a ramot és megnézni, hogy valóban megy-e benne. Más megoldás nincs, mert garantálni senki sem fogja, mert olvastunk már itt is olyat, hogy tök egyforma ramok nem akarnak dualba menni, pedig 2 különböző modul meg megy stb..

Back to the field!? www.utv.hu

(#394) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

Az outlook zárolta az alábbi, esetlegesen ártalmas melléklethez való hozzáférést: page.url.

Na ezt hogy tudom megnézni?

Outlook 2003, XP

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#395) Vangelis

Vangelis
(PH! kedvence)

Abit Av8 hez hol tudom leszedni a sata drivert, floppyra, win telepitéshez...mert vagy láma vagyok vagy nem látok.....

(#396) brd válasza sbazsi (#394) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Ha értesz egy kicsit angolul, akkor itt: Bővebben: link , ha nem, akkor később elmagyarázom, most nincs időm. :) Ugye nincs domainben (mondjuk nem céges) a gép?

(#397) mahatma

mahatma
(fanatikus tag)

Szeretnék notebookban ramot cserélni.....ki tudom én otthon cserélni vagy vigyem be szervízbe és ott kicserélik? szét lehet szedni házilag vagy csak szétgányolom? kicsit láma kérdés....

Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.

(#398) Vangelis válasza mahatma (#397) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Én meg tudtam oclsni mert nekm pont ott van a foglalt ahol az akksi és cseréek nemsokára megint:D

(#399) mahatma válasza Vangelis (#398) üzenetére

mahatma
(fanatikus tag)

hát ennek nem ott van....esetleg valaki tudja h egy Asus notebookban hol rejtegetik a ramot? még mielőtt nagyon nekiesnék

Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.

(#400) Lamair

Lamair
(senior tag)

hella kérdés

mi van akkor amikor a biosban túrkálva a mentést kérve a bios megáll és a save the frankó bios y/n felirat ottmarad a monitoron, nem indítja újra agépet, miután resetelek és aabiosba bemegyek akkor persze az általam beállított értékek vannak na ilyenkor MI VAN?

''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.