12,5 szerintem...
Aki hülye, haljon meg!

12,5 szerintem...
Aki hülye, haljon meg!

Athlon XP 2000+ FSB: 133 MHz Multiplier: 12.5x Clock: 1.667 GHz
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox

Köszi szépen L3zl13 és Khalox!!! 
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###

Ok. Bár a procisebesség érdekelne igazán, azért írtam hogy a VGA az tuti.
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

Sziasztok !
Hogyan lehet lementeni macrodemia flash player file-okat ? Mondjuk szeretném lementeni ezt itt :
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/1/y/128/z/10.html
Csak éppen a képek lemaradnak. 
(#256) Szalma válasza Freddy TNT (#255) üzenetére

(Wgettel vagy valamilyen egyéb webletöltővel leszeded az oldalt. Ha csak 1 konkrét flash kell, akkor pedig kimazsolázod a html-ből a forrását, majd azt töltöd le. IE esetén sanszos, hogy könnyen megtalálod a Temp. Inet. Files-ban a neve alapján... Munkás, nem egyszerű. Javaslom a wget használatának megtanulását, a legjobb tool erre a témára.)
Szeretettel:
Szalma
Sziasztok!
Kellene nekem a tanszfesztita szó jelentésa németül, nagyon fontos lenne, sehol se találom:'(

hali!
asszem kissé láma kérdés,de ....:athlon 64-es procihoz ugye nem csak az új 64 bites vinfos passzol? 

(Megy azon a 16bites is...
)
Szeretettel:
Szalma

tudtam,hogy hülye kérdés,de nem volt időm nagyon keresgélni,ezért inkább égetem magam.... 
thx

Mondjuk ha belegondoltál volna, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, akkor nem kellett volna égetned magad. (Nevezetesen a 64 bites XP csak most jött ki nemrég, A64 meg már jó ideje kint van, és népszerű.)
Aki hülye, haljon meg!
(#262) Freddy TNT válasza Szalma (#256) üzenetére

Kössz a segítséget. Bár nem ismerem a progit,de rákeresek. 

Ha a transzvesztita szóra gondolsz, akkor az egy szép nemzetközi szó. Németül is hasonló:
der transvestit; -en
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox

Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Kellene nekem egy 4/8 portos Gigabites, broadband router, wlan acess point-tal, ami kapható kiskerben itthon.
2. És szintúgy kapható - kisker számlás - PCI-E-es passzív 6600GT.
Köszi.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

hali!
nem xp, de windóz:
2k, sp1, magyar nyelvű
hibajelenség: nincs net. ez azért érdekes, mert ping meg van.
leírás: netről bemászott vmi féreg, ad-aware-rel leírtottam. restart és megszűnt a www. ftp-t nem tudtam nézni (cégnél vagyok). moonman, vagy x-com, lécci írjatok vmit.
thx
újabb gáz: az autocad (2000) interaktív netes része sem hajlandó működni. feldob egy hibaüzenet ablakot, ilyen scripthiba-szerűt, hogy vmi nem biztonságos, aszt igen vagy nemigen...
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Nézd meg a host-ot, meg az IE beállításokat, hogy nem rakott-e be valami proxy félét.
A férget biztosan sikerült leírtani?
Aki hülye, haljon meg!

noh, net már van, vmiért kikapcsolta a proxibeállításokat. erre sikerült egyedül is rájönni. 
a cad hibaüzenete pedig:
parancsfilehiba
1. sor 1. karakter
az ojjektum nem támogatja ezt a tulajdonságot/metódust.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Itt is megkérdezem, hátha...
Tud valaki egy olyan M.o.-n kapható pc hordtáskát javasolni, amiben elférne a casetek 1018-am? 558*219*540
Köszi!

Én is megkérdezem itt is mert a topic-jában nem kaptam választ.
Van egy Speedfan nevű progim.
A kérdés a következő:
Mit jelent a Log illetve a Logged?
Ja és hogy mire lehet használni.
[Szerkesztve]

Már kaptam választ a topic-jában.

Szerintetek mennyit ér egy régifajta LITEON crt monitort?
Athens 2004
Sziasztok!
Kérdés: Linux-on futnak az Alcohol, illetve Alcoholler programok?
próbáljam ki sztetek?.... Arra gondoltam, hátha valakinek van tapasztalata.
Szia. Egy próbát megér, de szerintem nem fog.
Linux.... The choice of a GNU generation.

Csak kb-ra: 7-8k-t érhet még egyáltalán?
+kb egy óra alatt mennyi áramot fogyaszthat a gépem, ha a monitor ki van kapcsolva? (van pát led) Ft-ba átszámolva mennyi lehet kb.? Ez nagyon érdekelne, itthon folyik a vita
Athens 2004

Hát itt azt írják, hogy csak Windowson megy. Bővebben: link 
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Hát, fogyasztásnak monitor nélkül számolhatsz konfigurációtól függően 150-300W-ot.Ha teszem azt 200W-ot fogyaszt a géped, akkor 5 óra alatt fog 1KWh elektromos energiát elhasználni. Ez most nem tudom mennyi, de ha például 36FT/1KWh, akkor nyilvánvaló, hogy 5 óra alatt 36Ft-ot fogsz fizetni a fogyasztásért.
A monitorral kapcsolatban: a Liteon bizony a legolcsóbb kategória.Egy ilyen ujjonan, 17''-os, olyan 20K körül van. Nem irtad hogy mennyi idős, és azt sem hogy hány collos. Így nem lehet kikalkulálni.
[Szerkesztve]
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Köszi,
Igaz lemaradt
: kb.: 4éves lehet 17''. Ér ez egyáltalán még vmit?
Athens 2004
No mindegy, köszönöm.

Hát ha jól működik, 7-8 at elkérhetsz érte nyugodtan. Legfeljebb nem adják meg, de akkor jöhet a második menet...

Üdv, mindenkinek ! Lenne egy kérdésem. Milyen processzor ajánlotok, ezekre a körülményekre.: letöltés, video/audio/en/de kódolása, és játék. Persze a letöltés egyhuzamba menne a játékkal is én egy HT-s P4-re gondoltam, de ha az AMD 64-es felel meg erre a célra akkor az is jó nekem, csak adjatok magyarázatot hogy miért, ez meg az ?! thx !
ja, és még egy kérdés ha HT-s a proci akkor az XP-be az eszközkezelő 2 LOGIKAI-nak látja a procit, de 1 FIZIKAI van benne ugye, szval 2 teljesítmény táblázat bukkan elő !? 

Bővebben: link
nem ajánlok semmit, csak olvasd át ezt.
Sztem a letöltés+gamét nem a proci, hanem a sávszél fogja visszafogni, ha visszafogja.

Ha tényleg számít, hogy párhuzamosan futtass két progit, akkor egyenlőre a P4 HT a jobb választás.
Bár szvsz egy letöltés olyan kis gépigényű, hogy bármi elfut mellette egy AMD-n is.
Minden egyéb szempontból az A64 a jobb választás szerintem.
Aki hülye, haljon meg!

köszi, de ha rmDC++ megy ami alapból 60MB-ot levesz és mikor hash-el meg index-el akkor 99%-os proci terhelés !
meg mikor töltis akkor is 10% alapból

ok, thx

lényeges sebesség növekedésre lehet számítani egy 2000+ után ?
mert nálam egy XVID-es film újrakódolása a 2000+-al Virtualdub-ban teljesen jó minőségi beállításokkal 950 bitrate-al kb 1 óra 20percet vesz igénybe és az idő alatt nem is nyulhatok a géphez, mert nagyon elvan foglalva vele !
egy 64-es 3000+-al ez mennyi idő lenne ?? 
thx, a válaszokat előre is.... még 1
939 vagy 754 ?? mert már 23-eFT-ért a fejedhez nyomják a 2800+ 754-et megéri ??
[Szerkesztve]

Nekem 3200+-os A64em van, de még nem próbáltam , mindenesetre azt mondják, hogy 64-bites win alatt, ahol már kihasználja a procit, ott megfelelő tömörítővel igen gyors.

érterm és ha veszek egy 64-eset akkor azért felrakjam a 64 bites XP-t ?? támogatni fogja a 32 bites programokat ?? illetve amit gyárilag adnak hűtőt a 64-hez az jó hozzá teljesítménybe ? vagy vegyek mellé egy másikat ? 

Nekem van mind2 xp. a 64-es támogatja a 32 bitet, csak a driverekből kell 64 bites, meg pl daemon, szóval az ilyen naonrencermélyére-nyúló progikból.
Dobozoshoz gyári hűtő van, nekem ez 40 fokon tartja a procit,de nem húztam. Ha p4-et vennél, ha húzod ahhoz is kellene új hűtő.

akkor jó !
köszönöm a válaszokat márcsak 64-es XP-t kel megszereznem..... 

ez kell nekem elméletileg ?''Xp 64 Bit Sp1 Intergrated For 64 Bit Extended System'' vagy Xp 64 Bit Sp1 Intergrated RC1''
[Szerkesztve]

őőő... nemtom.
Bővebben: link
sztem ez. 
nekem eredeti van...

Na igen, nem véletlenül van a Virtualdubban prioritás állítási lehetőség...
One trend a day keeps the doctor away

Ja de akkor meg 2 nap alatt végez vele. Volt lement 0-ra a VDub, pedig mellette nem is terheltem a gépet. Egy egész éjszaka nem futott le a kódolás. Normálra visszatéve 1 óra alatt befejezte.
Aki hülye, haljon meg!

Az elég furcsa lenne, ha csak emiatt történt volna, ugyanis a prioritás lejjebb vétele pusztán annyit csinál, hogy más futó programok előbb kapnak CPU időt. Ha nincs más ilyen program, akkor ugyanúgy fut. Tehát ha lejjebb veszed, az nem azt jelenti, hogy mondjuk csak a CPU idő 20%-át kaphatja meg. Esetleg mondjuk a csilivili 3D-s képernyővédő tehetett be neked.
One trend a day keeps the doctor away

Melyik drivert használjátok az atihoz?
5.4 catalist ok-s?

Képernyővédőt elvből nem használok (ha már lemegy inaktívba akkor kapcsolja le a monitort inkább).
Reggel néztem. Prociterhelés ~0% volt, a VDub meg 0 fps-sel dolgozott keményen majdnem ugyanott, ahol előző este hagytam. Zenelejátszó progi ment mellette minimális prociterheléssel.
Tudom, hogy nem így kéne lennie, de így volt. Lehet, hogy csak nálam volt bugos, bár más jele nincs, hogy gond lenne a géppel.
Nem is foglalkoztam vele sokat, egyszerűen nem használtam a funkciót.
Aki hülye, haljon meg!

Sikerült magam orbitális mértékben megszivatni ezért segítségeteket kérem. Windows reinstall előtt elfelejtettem menteni az Outlook Express-ben lévő e-maileket, és címjegyzéket. Teljes formázáson esett túl a vinyó amit a Windows XP telepítőjével csináltam. Van rá valami esély, hogy még vissza tudom nyerni valahogy az adatokat? Rendkívül fontos lenne egy gyors megoldás. Köszönöm.
מת(נ)יהו
Az RC-k csak tesztváltozatok, de ilyet nem is tudsz venni a boltban.
És készűlj fel arra, hogy sok szoftver nem fog működni vele, valamint semmi olyan hardver sem, amihez nincs 64 bites driver.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

szerintem nincs főleg ha már az új win fenn is van( az letakarít mindent ha formáztad )...ha még nincs fenn az új win akkor vissza lehet szedni...
én kb. így jártam 1* de nem tettem rá az új wint akkor vissza lehetett szedni az infókat...NC-vel....