Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum VI. (téma lezárva)

(#151) The DJ válasza JagdPanther (#150) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Állítsd át olyan gombra amit tudsz, hogy micsoda.
Redefine controls vagy ilyesmi (Options)

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#152) aXXon

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

az nforce 1 csipkeszlet ugye nem tud dual channelt??

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#153) aXXon válasza aXXon (#152) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

de tud :))

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#154) Lord Zero válasza marcee (#113) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

kicsit megkésve, de itt vagyok... hát, azt hittem neked kell..
amúgy mi az, h nem találtál letöltési linket :F - kb 50 darab van az oldalon (az egyes alaplap típusok/chipsetek utáni mezőben, kékkel, aláhúzva, az mind letöltési link - ennél jobban nem tudom elmagyarázni :D)

nem, mindegy

(#155) syab19

syab19
(tag)

number 116???
PLZ választ mert sürgi lenne...

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#156) róland válasza peterkeT (#148) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megerősítem, hogy miért kerül annyiba a márkás gép. Szerintem akinek szüksége van a hozzáadott értékre annak nem is drága az a többlet, amennyivel többet kérnek egy IBM vagy HP gépért.

Annak idején még PI idejében találkoztam olyan 166-os IBM-mel, amelyiknek minden paramétere gyengébb volt papíron, mint az íróasztalomon lévő noname PI 200-asé, mégis jobb teljeítményt nyújtott annál.

Azt azért meg kell fizetni, ha valaki összeválogatja az optimális alkatrészeket egy géphez. Ha pénzem lenne rá és szükségesnek érezném én is fizetnék ezért felárat.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#157) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Tudna valaki olyan programot mondani, amivel fel tudom venni egy avi file-ba, hogy mi történik a desktopomon? Eddig kettőt próbáltam: SnagIt és Fraps. Fraps-ot nem bírtam rávenni a működésre, SnagIt meg nem rögzít bizonyos objektumokat... :F

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#158) peterkeT válasza Gh0sT (#157) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Kiindulásnak: Bővebben: link.
Régebben én is szórakoztam ilyennel, de nem jut eszembe a progi neve. Pedig valami jó kis shareware cucc volt. Gondolkodom rajta, ígérem, addig nézelődj a linken...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#159) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

sziasztok

.rar kiterjesztesu fajlokbol hogy lesz dvd?

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#160) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

up

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#161) L3zl13 válasza BobChemistry (#159) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Kitömöríted és kiírod.
(Remélhetőleg tényleg DVD image van benne. :DDD)

Aki hülye, haljon meg!

(#162) brd válasza Gh0sT (#157) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Camtasia

One trend a day keeps the doctor away

(#163) Lord Zero válasza BobChemistry (#159) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

attól függ, mi van a .rar fileba csomagolva
ha image, akkor #161
ha más (pl avi, audio, stb) akkor a kívánt dvd (video, audio) formátummá kell varázsolnod, aztán égeted
ha csak adat lemezt akarsz, akkor gondolkodás nélkül: burn

szerk > tanulság: egy (vagy több) rar fileból bármi lehet... :)

[Szerkesztve]

nem, mindegy

(#164) tomcsi23

tomcsi23
(PH! addikt)

Hali!
Notebook kijelzője cseréjének (berepedezett) van valami altarnatív módja is? Szervíz mondá: 200+ÁFA (de ebbe már a munkadíj is benne lenne. hehe..:D)
Compaq evoN 1020V a kicsike.

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#165) pozsipeti

pozsipeti
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Lenne egy problémám. VAn egy HP Apollo P-2200 nyomtatóm és XP-s driver kellene hozzá!

HELP!! PLÍZ!!

TALAJ

(#166) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a problémám az, hogy a scennert nem tudom feltelepíteni a hozzá adott scanwise 1.5 a következő hibával elszál:

A communication problem occured. Open the log file to find out more.

egy log fajlt találtam, de semmivel sem lettem okosabb

valaki legyenszives segíteni

(#167) Rolly válasza Rolly (#166) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a szenner tipusa lemaradt AGFA snapscan e20

(#168) j.bravo válasza tomcsi23 (#164) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

(szvsz)
csak ha találsz döglött alaplapos (vagy más okból hasonlóan olcsó) laptopot, aminek ezzel csereszabatos kijelzője van...illetve a mogyoro-ban néha-néha szokott lenni csupasz laptop kijelző - nem sok esélyt adnék neki, de egy próbát megér...

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#169) tomcsi23 válasza j.bravo (#168) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Oké, köszi. Körbenézek pár ilyesmi helyen.

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#170) x_o_n válasza pozsipeti (#165) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

akkor fordulj bizalommal a hp-weboldalához ott megtalálod amit keresel

:igényes festés vállalok referenciákkal:

(#171) L3zl13 válasza pozsipeti (#165) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Te csak kérdezel, vagy a válaszokat is elolvasod?

Már a múltkor is írtam, hogy HP 612C driverre van szükséged elvileg.

Aki hülye, haljon meg!

(#172) pozsipeti

pozsipeti
(kvázi-tag)

de az nem volt jó hozzá!

TALAJ

(#173) Möhe

Möhe
(őstag)

Üdv.
Sürgősen kellene segíteni ,hogy Saphirre 9600pro v. ,Msi Gf6200 a jobb választás??
( a topikban nem kaptam választ 3 napja) Köszi

"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

(#174) Korcsii

Korcsii
(őstag)

A feladatkezelőben mi az a pironitás és mit lehet vele állítani?

(#175) x_o_n válasza Möhe (#173) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

ez attól függ mit szeretnél?mire kell a vga?korlátozva gaméra a 9600pro jobb választás,bár a mai játékokhoz már gyenge, és eléggé elavult kostrukció,a 6200 meg kizárolag un. irodai munkára jó de nem is másra tervezték.
szóval tudni kéne mire kell és mennyit szánsz rá mert lejet nem ez a 2 kari a legjobb választás

(#176) horny válasza Korcsii (#174) üzenetére

horny
(senior tag)

Azt hiszem fontossági sorrend.

Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson.

(#177) Korcsii válasza horny (#176) üzenetére

Korcsii
(őstag)

Én is ilyesmire gondoltam, de hátha valaki jobban ért hozzá.

(#178) Möhe válasza x_o_n (#175) üzenetére

Möhe
(őstag)

Azért kell mert sulinetben apuéknak 1 gépet kéne összeraknom és ez a kettő jön szóba.Ugyhogy be vagyok korlátozva de azért ha lehet a legjobbat akarom nekik adni a korlátokon belül. Valszeg játékra jobban használják majd mint szerkesztésre ( kisgyerekek vannak náluk ugyhogy vgagyilkos játékok kilőve)! Köszi

"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

(#179) THomas007

THomas007
(senior tag)

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni hex editor használatban?:F

(#180) Lord Zero válasza Korcsii (#177) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

elméletileg gyorsíthatja/lassíthatja az adott processt (akár a többi futó process róvására/előnyére)

nem, mindegy

(#181) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Tisztetl tagtarsak!!! az rpc1.org az nekm most nagyon nem akar bebalalgni??? ez idolges vagy bezarattak oket????
koszi

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#182) brd válasza Korcsii (#174) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

A CPU idő kiosztásánál meghatározza, hogy egyes processzek milyen sorrendben kaphatják meg az adott időszeletet. Sajnos ez úgy működik, hogyha van pl. egy Above Normal (Normál feletti), akkor az mindenképpen kap időt, pl. egy Normallal szemben. Akkor lehet értelme állítani, ha van egy olyan programod, ami biztosan nem (vagy csak rövid távon), használja 100%-ra a CPU-t (pl. egy videolejátszó alkalmazás), akkor meg tudod oldani, hogy ne akadjon meg akkor a lejtászás, amikor egy másik program is erősen használja a CPU-t. A videolejátszó mondjuk kapjon Above Normal-t, és akkor majdnem az összes processzel szemben (mert Normal az alap), előnye van.

(#183) Korcsii válasza brd (#182) üzenetére

Korcsii
(őstag)

thx Így már értem.

(#184) aXXon

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

win98 alatt hol kell átállítani a képernyő frissítési frevenciát? megkeresném magam, de nem nagyon lehet buzerálni, mert állandóan látni kell rajta egy ablakot (felügyeleti számítógép)

(#185) Dufresne válasza aXXon (#184) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Asszem képernyő tulajdonságai, megjelenítés, beállítások és monitor fül, mint xp alatt, vagy ha ott nem, akkor a vga-hoz feltett driver szoftverében biztos lehet.

Back to the field!? www.utv.hu

(#186) aXXon válasza Dufresne (#185) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

sajat swje nincsen, ott ahol az xp-ben van ott nincs

(#187) Dufresne válasza aXXon (#186) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Már jóideje nemhasználok 98-at, meg tudom, hogy SE és sima között is voltak különbségek, lehet ebből is adódik.
De valami vezérlőpult csak volt abban is és ott képernyő tulajdonságai vagy valami:F
Tényleg nememlékszem.:Y

Back to the field!? www.utv.hu

(#188) aXXon válasza Dufresne (#187) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

hat a vezerlopultot megneztem, mert en is ott kerestem eloszor ahol az xpn van, de nem talaltam... mindegy azert koszi!

(#189) Lord Zero válasza aXXon (#188) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

pedig ott kell lennie, ha nem a monitornál, akkor az adapternél (magyarul talán csatoló)

nem, mindegy

(#190) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Tagan tápokra mennyi garancia van?

Mod. közben látom pixel 3 évet ad.

Soirée...

(#191) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kiadták már a 64 bites magyar winfost?????

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#192) x_o_n válasza Winner_hun (#191) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

nem

(#193) Winner_hun válasza x_o_n (#192) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:O:O:O

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#194) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Hogyan tudok egy png kiterjesztésű fileból egyszerűen ikon filet csinálni?
Eddig a következőkkel próbálkoztam:
1. átnevezés ico kiterjesztésűre
2. konvert bmp-re aztán átnevezés
3. konvert jpg-re, átnevezés
4. konvert gif-re, átnevezés

Persze az eredmény ugyanaz: kis fehér négyzet az ikon helyén.
Nemár, hogy egy Photoshop nem képes ilyesmire... :F

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#195) Lamair

Lamair
(senior tag)

cső articcooling nvsilencer ram moduljain rajtahagytátok a hővezető habosított genyát vagy le kell szedni?

''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

(#196) Szalma válasza Gh0sT (#194) üzenetére

Szalma
(őstag)

(A fotosop magától nem sok mindere képes. Nem véletlenül nem használják ilyesmire (mi már kiszerettünk belőle a hülyeségei miatt)... Ellenben a kis kedvencem -- az IrfaView -- ezt is tudja... :B )

Szeretettel:
Szalma

(#197) Lord Zero válasza Gh0sT (#194) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

próbáld ez(eke)t:
Bővebben: link
talán megcsinálják, amit akarsz

nem, mindegy

(#198) brd válasza Gh0sT (#194) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Nemazé', de a google-t megtanulhatná már mindenki kezelni: Bővebben: link
Ráadásul az első találat. Nektek is gyorsabban meglesz a válasz.

(#199) -conrad- válasza Lamair (#195) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Hali, csak a védőfóliát kell eltávolítani, a habosított genya a paszta-lapka. :)
Azaz én rajthagytam.

(#200) -conrad-

-conrad-
(őstag)

Helppp.
Van egy házam, ami ajtós, viszont nem akarom mindig nyitogatni indításkor, és eszembe jutott, hogy anno volt olyan lapom, ahol akár szpészre is elindult a gép. Most viszont nem találom a Biosban sehol, vagyis amit találok azt nem vágom (power menedzsment menü alatt s1-s3 témák, stb). Szóval hogyan kell ezt belőni? Alaplapom Msi k8n neo4 platinum. Ez nem tud6ja ezt az opciót?
Köcce!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.