Köszi!
http://just-tea.hu

Köszi!

Tehát ha jól értem, akkor a BIOS-ban találok olyan beállítást, hogy DUAL RAM, ha az alaplap tudja?
Illetve: mit jelent a helyes elrendezés a slot-okban?

Jólenne tudni milyen alaplapod van és akkor könnyű a válasz. Amúgy via kt333-as chipset nemtudja a dual ddr-t úgytudom, sőt úgy a via-k socket a vonalon nem támogatják ezt a dolgot asszem, legalábbis kt600-ig elég biztos vagyok benne.
Amúgy elrendezés pedig az, hogy egyik modult a különálló helyre dugod, a másikat valamelyikbe a 2 szorosan egymás mellett álló slotból.
Back to the field!? www.utv.hu

Aha, köszi.

Nincs mit.

Köszi,de már megoldódott a probléma.
Viszont lenne egy láma kérdésem
.Bekapcsolt gépről ha leveszek egy dvd irot ,annak lesz-e valami baja?

lehet szikrázik egyet 
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

Ok akkor inkább ,majd kikapcsolt állapotban próbálkozom

Helló!
Kérem segítsen aki tud!!
FTP kapcsolat oké majd letöltésnél azt írja , hogy kritikus átviteli hiba .
Mi lehet baj ? FileZillát használom, tűzfal kilőve , passzív módban is ugyan ez

gondonlom kritikus átviteli hiba történt.
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

Milyen program képes kijelezni a PCI/AGP frekvenciát?
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

clockgen Bővebben: link
ntune (nforce lap esetén, ez nálad adott) Bővebben: link
nem, mindegy

Köszi, csakhogy nem az én gépemhez kellene és amellett, hogy nincs a clkgen támogatási listáján az adott shuttle (via p4x266a) lap, még letöltési linket sem találok 
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Kössz a segítséget !
Esetleg valaki , aki ért is hozzá ?
Hi
FlashGet egyszerre
5 szálon
jet1-5 tölt le. Ez lassítja a letöltést?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Hi to all!! Egy olyan problem, hogy sd kari úgy lett használva, mint egy flashdrive...
És most nem ismeri fel semmi...
Nem lehet megformázni sem!
Nem tudtok formázó progit amivel helyre lehetne állítani?
THX!!!!!

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

Ha eltávolítod az eszközkezelőben utána már nyugodtan lehúzhatod sztem.
Vinyóknál is működik. Persze ne írás közbe csináld

Hol találom azt a keresőt amivel tagokra is lehet keresni?

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Ja, elnéztem egy sort. 
One trend a day keeps the doctor away
(#122) brd válasza Winner_hun (#115) üzenetére

Nem, esetenként éppen hogy gyorsítja. Viszont szerintem inkább úgy érdemes használni, hogy alapból 2 szálon, és ha lassú, akkor esetleg a töltés közben lehet még hozzáadni néhány szálat.

Ezt nem javallanám senkinek, mert az IDE erre nincs felkészítve hardwaresen. Ill., ha te majd veszel neki új alaplapot, meg winyót (DVD-t), meg visszaadod az elveszett adatait, amikor emiatt tönkremegy az eszköze, akkor csinálhatja.
A processzrok is működnek hűtés nélkül.
Sőt, még egy trabant is tud 200-al menni.
Meddig?

Nem, a BIOS-ban nincs ilyen beállítás. Az erre képes alaplapokon ez úgy működik, hogy megfelelő slotokba kell helyezni a két (vagy több) modult. Az alaplap leírásában mindig szerepel, hogy hogyan kell elhelyezni. Azért röviden: 3 slot esetén általában az egyik csatornához egy slot tartozik, a másikhoz kettő (így pl. működhet dual channelben az 512+256+256 elosztás is) és a 2 csatorna más színű. Tehát mondjuk van egy zöld, meg két lila és a zöldbe, ill. valamelyik lilába kell tenned egy modult. 4 (vagy több) slot esetén is értelemszerűen a színek szerint kell elhelyezni a modulokat.

Hi mindenki! Lenne egy gyors és hülye kérdésem. Mit lehet csinálni, ha a PCI-os, teljesen mezei hálókártyámat, egyszerűen NEM TUDOM belenyomni az alaplapomba. Nyomom ahogy kell, és amennyire még lehet, de nem megy be a helyére! Látszólag semmi nem gátolja az útját. Végső kétségbeesésemben írok nektek, mert én már azon gondolkodom, hogy vagy széttöröm (de az élvezet megér-e 1800Ft-t???), vagy visszaviszem, ott meg úgyis azt mondják hogy én vagyok a béna.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Van egy használat alatti vinyó, amire (sajnos) fel kell tennem egy win xp-t. A jelenlegi partícionálás:
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/hda1 1 973 7815591 83 Linux (használat alatt levő Linux)
/dev/hda2 * 974 1946 7815622+ 83 Linux (törölhető cucc, ide menne a win)
/dev/hda3 1947 19457 140657107+ f W95 Ext'd (LBA)
/dev/hda5 1947 2068 979933+ 82 Linux swap
/dev/hda6 2069 19457 139677111 c W95 FAT32 (LBA) (tele adattal, meg kell maradnia)
Emellett még van SATA vinyó is, de mivel nincs floppym, ezért erre nem lehet telepíteni (meg tele is van).
A kérdés: ha a hda2-t legyalulom, majd egy ''c'' típusú (w95 fat32, LBA) partíciót csinálok rá, fel tudom erre telepíteni az xp-t a Linux és az adatok veszélyeztetése nélkül? Nem fog okoskodni a win, hogy ''az első partíciót nem ismerem, biztos nincs rá szükség, ezért törlöm, hogy jó legyen''? Win98 alatt jártam már így. Valakinek van ilyen téren tapasztalata? Tudom, archiválás, de ha nincs hely...
A win csak átmenetileg lesnne fenn, a ''hozzáértő'' netbekötők csak erre tudják feltenni és beállítani a mikrós netet
Mivel egyelőre én se értek (tapasztalat hiányában) a Linux alatti PPTP-kapcsolat belövéséhez, ezért inkább ezt a lehetőséget választom. Ha Linux alatt is összejön, azonnal repül a win, mert utálom.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
(#128) ngabor2 válasza Szilardian (#126) üzenetére
A vége (a hátlap lemeze) nem akad be a házba? Engem eddig több kártya ezzel szívatott.
(#129) horny válasza Szilardian (#126) üzenetére

Csavarozd le a hátuljáról a fémlapot, nekem a modemem van így berakva. Ezzel a megoldással csak az a gond, hogy a kártyát nem tudod a házhoz rögzíteni, és ezért könnyen kimozdulhat a helyéről, de ha nem mozgatod a gépet nem lesz gond.
Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson.

sziasztok
igen tudom, hogy van 6600gt topik, koszi, nem kell irni.
kerdesem a kovetkezo:vettem 6600gt-t, jatekra (cs), azonban mozgasnal megjelenik sokszor egy affele hullam, olyan, mintha egy pillanatra kinagyitana a monitor ket szele kozott egy csikot..nem tudom jobban korulirni!gef3al is volt ilyen, de valahogy talan kevesebbszer..nem tomegekben erkezik ez a hullam (
) de a kerdesem, hogy ez szoftverbol fakad, vagy en rontottam el valamit?
Szereted az állatokat?

Már a fémlapot lecsavarozva is próbáltam, és nem megy bele. Asszem visszaviszem, de előtte megpróbálom, hátha más gépbe bemegy. Azért kösz a segítséget!
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Help nekem Bővebben: link

Érdekelne, hogy ti melyik videókártyát tartjátok a legmegbízhatóbb és a legtuningbarátabbnak a 6600gt szériából?!(Asus-Leadtek)
(#134) Winner_hun válasza koksz (#133) üzenetére

HI!
KEdvenc esmrosomnek ossze kell utni vmit /nyar kozelpen minek gurizni????:- )))/ es azzal nyuz hogy mongyam meg az sd/cf kartyak 1x sebesseget...
aszt tom hogy a 66x sd az 10/8-at jelent,de neki ez ne oleg ken vmi hivatalosabbb is
koszonom
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

az mit jelent h pl: 3200+ Winchester magos TÁLCÁS? mi az h tálcás egy proci?
6910p
(#137) Vangelis válasza JagdPanther (#136) üzenetére

Az hogy a boltos kiveszi egy cpu tartó talcából vagy csak simán a polcró...tehát se doboz se cooler....csak maga a proci......
(#138) JagdPanther válasza Vangelis (#137) üzenetére

tehát uanaz mint az OEM? mert oem=zacsis nem?
[Szerkesztve]
6910p
(#139) Vangelis válasza JagdPanther (#138) üzenetére

Csak nincs zacsi...elméletileg igen, ugy tudom.
esetleg meg annyi lehet, hogy elmeletileg oem-et csak uj geppel vehetne elmeletileg, talcast meg barhogy....?
vagy ez csak felesleges belemagyarazas, a lenyeg ugyanaz?

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Végülis jogos csak a macskát nem érdekli
..megveszi betolja és prijja.
Tálácást is csak új géppel vehetsz. Semmit nem árulhatnak külön magyar nyelvű leírás, vevőtájékoztató, garanciapapír és a megfelelő csomagolás nélkül. Ez a magyar piac jellegzetessége. Egyszer már hivatkoztam a dobozos HDD-k esetére, csak nem találtam meg utána a linket, hogy hol teszteltek a ph!-n ilyet. Mindenki le volt döbbenve, hogy HDD-t dobozban?
Na, ki találja meg ezt a cikket és a hozzá tartozó topikot?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
nekem a dobozos prochoz sem adtak magyarnyelvut
viszont az abit dolgokhoz mostanaban minidg kapok!! ha nem is eppen a legjobb forditas (gebasz nagy hulyesegek vannak benne) de van hozza 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Ha az összes idevonatkozó szabályt betartanák a kereskedők, pillanatok alatt befagyna a magyar piac, és utána 20-30%-kal magasabb árakkal indulna újra. Úgyhogy jobb, ha befogjuk a szánkat és vesszük a tálcás procikat egy szál számlával. 
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Ezekután ahányszor veszek valami hardvert, mindeig kövtleni fogom a maygar nyelvű leirást.
Vagy feljelentgetem öket a fogy védőknél 
Egy procin vagy memórián mit nem lehet tudni? Aki nem ért hozzá, az ne vegye! Mit kellene a proci mellé írni? ''Ez a processzor csak socket 754-es foglalatú Athlon64 alaplapokban használható, másban ne is próbálkozzon! Mikrohullámú sütőben melegíteni tilos, lenyelése károsíthatja szervezetét.'' Szörnyűség. hogy néhány perelni vágyó, gondolkodni lusta ember miatt minden baromságot bele kell venni a haszn. utasításokba 

Hát igen, de egy alaplapnál vagy videokártyánál bizony jól jönne a magyar nyelvü leírás.Emlékszem, pár évvel ezelött, egy hétig fordítottam szótárból az Abit SA7-es lapom leírását.Pedig a törvények már akkor is előírták a magyar nyelvü kötelező adását....
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
''Aki nem ért hozzá, az ne vegye!''
Máshol ez így is van, de ebben az országban mindenki ott spórol, ahol tud. Lehet, hogy 5k-ért összerak neked a bolt bármilyen konfigot, de az egyszeri magyar user egyrészt nem bízik meg bennük, másrészt ezt az 5k-t is sajnálja, harmadrészt meg minden alkatrészt másik boltban vesz meg, mert ott éppen olcsóbb. Aztán jönnek a kompatibilitási szívások. Nem vagyok híve a kétannyiba kerülő márkás számítógépeknek, de néha bizony ráérzek a létjogosultságukra. Azokhoz valószínűleg jár nemcsak hogy magyar nyelvű használati útmutató, de ingyenes magyar nyelvű telefonos support is - lásd, miért dicsérik annyira az IBM és a HP supprtját, és miért kerülnek ezek a gépek annyiba, amennyibe.
Ezért jó, hogy kezdenek elterjedni a notebookok, bár itt is vannak hajmeresztő vevőátverések (CeleronD proci, 256MB RAM-ból levett videóram, mittudomén).
Én úgy egészíteném ki a megjegyzésedet, hogy ''Aki nem ért hozzá, az vegyen megbízható és hozzáértő szakembertől / szaküzletből / gyártótól.'' Ja, hogy az drága? Valamit valamiért...
p

Létezik olyan progi, ami kiirja, mely billentyü van lenyomva, esetleg beragadva?
...mint az közismert...

Brothers in Arms-ban hogyan kell megmondani az embereimnek h merre menjenek? irja a játék csak nem tom melyik gomb ez : ''
[Szerkesztve]
6910p