Más van bizony!
Viszont kapható hozzá átalakító itthon is szóval aggodalomra semmi ok!
Bemész valami jóhírű elektronikai üzletbe ott azonnal megmondják a frankót!
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
Más van bizony!
Viszont kapható hozzá átalakító itthon is szóval aggodalomra semmi ok!
Bemész valami jóhírű elektronikai üzletbe ott azonnal megmondják a frankót!

köcsögöm széken! remélem nem túl drága egy ilyen cucc. ma körülnézek oszt ha nem találtam akkor írok újra.
42
Szerintem nem kell millós összegre gondolni
500-600.000 ft-ból biztosan kijössz 
Ha veszek egy nforce2-es lapot (max333mhz,de dual 400mhz RAM) + bele egy sempront, ugye ami 333-al megy,akkor mi a jobb,a 333-as,vagy a 400-as ram,dualban? Mivel a lap kezeli a 400-ast,de a cpu ugyis csak 333 lesz,nem baj,ha asszinkron? Teljesítménybe melyik jobb?
[Szerkesztve]
Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html
Hali!
Kérdésem lenne, hogy amit a 2200+ -os Sempronomhoz kaptam hűtőt elhűtene-e egy 1300MHz-es Duront biztonsággal?
Most egy Mittudomén milyen hűtő van rajt', de közel 7200-at pörög és az agyamra megy..
Sürgős lenne, mert akkor viszem le a hűtőt bnőmékhez vidékre!
[Szerkesztve]
Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!

PDF doksit az eredeti adobe software nyomtataskor osszes, paros, vagy paratlan oldalt engedd nyomtattni.
Hogyan nyomtathatok 2 oldalt egy lapra? Esetleg negyet?
A munkaido reklomalt, hogy ki van hasznalva!

hali
EIZO szakszervízt tudnátok nekem mondani?
a garancialevélen szereplő RIKVEST kft. már megszűnt annak lenni, én meg itt vagyok a szarban egy haldokló eizo-val.
a forgalmazót pedig nemtom elérni.
Upot neki!
[Szerkesztve]

Hello mindenki!A gondom a következő:Adot egy QDIP4i865PE 2,4 Cerka ~2,85 256/333RAM VGA,alaplapi hang... stb.. és ha a gépet bekapcsolom akkor sokxor csinál olyat hogy egyszerűen elmegy a hang és ha egy következő számra katintok akkor visszajön.Van olyan, hogy a hag teljessen elmegy és csak a restart segít.Tápra gyanakodtam megnézztem a Hardver Doctor progival és ott 3 feszűltség is nagyon alacsony és sípol ''piros''. Ezért most egy másik táppal is kipróbáltam és a fejlemény úgyan az.De hozzá kell tenem azt is, hogy a gép egyáltalán nem fagy és stabil csak a hang szarakodik (de csak akkor ha hideg a gép).Próbáltam több lejátszóval is és úgyan az.Ezért kérném a segítségetek hogy szerintetek mit csináljak és mi lehet a gond? nem hagy nyugodni
-Előre is Kösszi!
[Szerkesztve]
Eladó Geforce 9500GT, Nokia C5-00 érdeklődni pü-ben.

Upp lécci vaki segítsen !

UP!

Nem akar elindulni a Worms 3D játék! Azt írja ki, hogy: Wrong Disc Inserted
Mért csinálja ezt?
Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu
Eredeti?

Lenne egy kis problémám valószínűleg a Detonatorral. Fent volt az 56.xx, de lassúnak találtam,habár ment vele az MSI Ti4200 64 MB 300/600-on szépen. 300/610-en már pixelhibák voltak 3DMark 2001-ben, ezért hagytam 300/600-on, ahol jó volt. Aztán felraktam a 43.45-öst, mert kevésnek éreztem a pontokat, de azzal tuningolva kifagy a gép a Lobby tesztnél minden alkalommal. Alapon szépen megy, de 300/600 helyett már csak 300/594-ig tudom húzni, viszont ott sem jó a 3DMark. Akkor most hol a hiba?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
Sajna nem tudok neked választ, maximum annyit, hagyd fenn az 56.xx drivert és használd 300/600-on.
Esetleg Te vmit a #955-re?

Konkrét választ nem tudok, mert sose volt Duronom, de szerintem nem szabadna gondnak lennie.
Az 56.xx-es detonatorral az a baj, hogy többek tapasztalata szerint lassabb játékokban, mint a 43.45-ös. Azaz azért húznám a kártyát, hogy az eredeti teljesítményt, vagy egy picit többet sajtoljak ki belőle, nekem meg az kéne, hogy a max teljesítményt hozza. 
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Hol lehet azt beállítani hogy megadok egy kamu IPcimet,és akkor mikor indul a windowsd nem vár egy csomót hanem érzekeli hogy van IP és gyorsab betölt!?
Hová és mit kell beírni??

Na most erre mit is mondjak. Mondjuk úgy, hogy ki szeretném próbálni, hogy megvegyem e az eredetit.
Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu

Hálózati kapcsolatok/Tulajdonságok/TCP-IP/Ip cím automatikus kérése kikapcs. És manuálisan beírod amit akrsz.
De ha úgyis kamu, akkor inkább tiltsd le azt a kapcsolatot.
Aki hülye, haljon meg!
Ventivel biztosan. Csak a borda biztos nem.

Ilyesmire használd a demót. 
Aki hülye, haljon meg!

Köszi a segítséget.
Demo nincs róla?
Crack ügyben a PH-n ne várj tanácsokat, ez nem az az oldal.

Nem is szerettem volna Crack ügyben kérdezni. Tudom mit szabad és mit nem. Csak arra voltam kíváncsi, hogy mért van ez. Nem e beállítási hiba. No mind1.
Ezt nem értem...
Halott ügy?
A hűtőt borda + venti alatt értettem...

Ha letiltom a kapcsolatot hogyan netezek majd?

Windows xp-nél lehet olyan hogy ha beirunk valamit szövegnek akkor vulkánnaveket ad ki képernyőkimélőnek vagy csak 98-nál lehetett?
"Life is going on, when you would have another plans"

Hello mindenki!A gondom a következő:Adot egy QDIP4i865PE 2,4 Cerka ~2,85 256/333RAM VGA,alaplapi hang... stb.. és ha a gépet bekapcsolom akkor sokxor csinál olyat hogy egyszerűen elmegy a hang és ha egy következő számra katintok akkor visszajön.Van olyan, hogy a hag teljessen elmegy és csak a restart segít.Tápra gyanakodtam megnézztem a Hardver Doctor progival és ott 3 feszűltség is nagyon alacsony és sípol ''piros''. Ezért most egy másik táppal is kipróbáltam és a fejlemény úgyan az.De hozzá kell tenem azt is, hogy a gép egyáltalán nem fagy és stabil csak a hang szarakodik (de csak akkor ha hideg a gép).Próbáltam több lejátszóval is és úgyan az.Ezért kérném a segítségetek hogy szerintetek mit csináljak és mi lehet a gond? nem hagy nyugodni
-Előre is Kösszi!

Hi! talan ezzel van gond. 36. hsz-től olvasd el...
Bővebben: link
vagy audio driver reinstallt probaltad mar?
[Szerkesztve]
...
Úgy biztosan elég a duron hűtéséhez. Nekem egy régimagos 900-as duronom van a másik gépemben és egy közepes hűtő van rajta. Régebben kisebb volt rajta és azzal is ment rendesen.

Tudnátok segíteni nekem? Használni szeretném az altdvb nevű progit, de mindíg a következő hibaüzit dobja fel nekem:
_Createdsvideo(0) error: garph 0error [80040154] graph file not loaded
D:\documents or settings\....\ alt-dvb\devices\SS2_CL_IV_VMR7.GRF
A fájl a helyén van. Már két változatot is felraktam, de a hiba mindíg ugyanez. Mi lehet ez?
Először a kodekekre gyanakodtam.
Már leszedtem minden kodec pakkot, és felraktam a legfontosabb kodekeket, de úgy sem volt jó. Most gordian,knott kodek pakk van fenn + mpeg2 codek.
Egyébként a progdvb és a dvbviwer is azt csinálja, hogy ha nem teljesképernyős módban nézem, akkor nem lehet látni a képet. Olyan csíkos mintha kódolt lenne. De ezt csinálja az összes adóval. Ahogy átteszem teljesképernyőre megjavul, de ha csatornát akarok váltani, vagy visszaváltok előző méretre, akkor néha lefagy, belassul a gép. Mi lehet a gond?
Előre is köszi.
Én? Én szárnyalnék, de nem hagyják. Opel Calibra forever!
Valamit elírtál szerintem. Milyen neted van? (Modemes, ADSL, Kábelmodem, LAN)
Routeren keresztűl, vagy direktbe. Nem tudok rájönni, hogy mi a gondod. Nekem állandó kábeles netkapcsolatom van routeren keresztűl, de emiatt semennyire nem lassúlt le a gépem indulása. Legalábbis érezhetően nem. Nálam minden hálózati beállítás automatikus, de ez semmi időt nem vesz el induláskor. Kicsit írd le részletesebben az esetet.

Hali!
valaki nem tudja , hogy mi a pontos neve annak a papírnak , amire nyomtatva azt rá lehet vasalni ruhára?
és mibe fáj ez?
előre is köszi
(#984) bebean válasza .-Cs0SzA-. (#983) üzenetére

plotterfólia az ilyen, bar nem biztos h. ilyenre gondolsz. nem tom mennyibe kerül. 1 db kell csak? vannak boltok, ahova csak beviszel egy fotot, a többit megcsinaljak. bögre, sapka, polo minden....
[Szerkesztve]
...
(#985) Tigerclaw válasza .-Cs0SzA-. (#983) üzenetére
HP Shop ár: Pólóra vasalható matrica, A4, 10 lap (C6050A) bruttó ár: 4 360 Ft
Ezt HP tintasugaras nyomtatóhoz lehet használni.
[Szerkesztve]

hát vagy 10 jó lenne....
valaki esetleg pontos info?
amugy nem nyomdában akarom , hanem ithon szépen megcsinálni a pólókra , és ráhegeszteni
(#987) Tigerclaw válasza .-Cs0SzA-. (#986) üzenetére
Mennyire pontos infó kellene?
Amit írtam a HP webshop ára, 10 db A4-es lap, pólóra rávasalható nyomtatás után.
Ha nem HP-hoz kell írd meg mihez, bár a médiák többsége csereszabatos a különböző tipusok között.

ja, a hozzászólásodat nem láttam csak most vettem észre.
amugy gondolom a hp termék drágább ,
mi is ennek a webshopnak a címe?

Hali. Tud itt valaki egy jó Epson szervízt?
(#990) Tigerclaw válasza .-Cs0SzA-. (#988) üzenetére
Bocs, közben már én is rájöttem.
A címe egyszerű: www.hp.hu Innen már könnyen odatalálsz, de nem azért írtam, hogy onnan vásárolj. Máshol talán olcsóbban találsz.
(#991) forceberg válasza .-Cs0SzA-. (#986) üzenetére

Klán-póló van készülőben?
http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/
(#992) forceberg válasza .-Cs0SzA-. (#988) üzenetére

MM-ben talán ?Forte? volt 6db 2k-ért.

Há nem tudom, egy HP driverében van definiálva mondjuk Canon papper?

Hali! van nálam egy P3 -as 667Mhz-es gép. Oprendszer nélkül.
Most jön a kérdés: hogy kell a biosba belépni 

del nem megy probald az f2-t. milyen gep?
...

del nem megy, floppyról akar bootolni... azt akarom cd-re állítani.
Dell konfig, az alaplap asszem IBM, 667Mhz-es és meg venti sincs rajta!!!

gondolom kijön egy ilyen splash screen indulaskor & nem latni, hogy a memet leszamolja stb. inditas utan nyomkodd a pausebreak gombot, h. megalljon & akkor ki szokta irni vhova, hogy mivel tudsz belepni a biosba.
...

na szóval bejött nagy IBM logo, alatta ''press F1 for configuration/setup''
természetesen megint csak egy kis ábra mutatja hogy szúrjak be egy floppyt........
más megoldás?