Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum V. (téma lezárva)

(#951) Sianis válasza AI (#950) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Más van bizony!

Viszont kapható hozzá átalakító itthon is szóval aggodalomra semmi ok! :D Bemész valami jóhírű elektronikai üzletbe ott azonnal megmondják a frankót!

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#952) AI válasza Sianis (#951) üzenetére

AI
(tag)

köcsögöm széken! remélem nem túl drága egy ilyen cucc. ma körülnézek oszt ha nem találtam akkor írok újra.

42

(#953) Sianis válasza AI (#952) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem nem kell millós összegre gondolni :D 500-600.000 ft-ból biztosan kijössz :D

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#954) Cyberslider

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Ha veszek egy nforce2-es lapot (max333mhz,de dual 400mhz RAM) + bele egy sempront, ugye ami 333-al megy,akkor mi a jobb,a 333-as,vagy a 400-as ram,dualban? Mivel a lap kezeli a 400-ast,de a cpu ugyis csak 333 lesz,nem baj,ha asszinkron? Teljesítménybe melyik jobb?

[Szerkesztve]

Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

(#955) kisqpi

kisqpi
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

Kérdésem lenne, hogy amit a 2200+ -os Sempronomhoz kaptam hűtőt elhűtene-e egy 1300MHz-es Duront biztonsággal?
Most egy Mittudomén milyen hűtő van rajt', de közel 7200-at pörög és az agyamra megy..

Sürgős lenne, mert akkor viszem le a hűtőt bnőmékhez vidékre!

[Szerkesztve]

Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!

(#956) Cocopropyl

Cocopropyl
(újonc)

PDF doksit az eredeti adobe software nyomtataskor osszes, paros, vagy paratlan oldalt engedd nyomtattni.

Hogyan nyomtathatok 2 oldalt egy lapra? Esetleg negyet?

A munkaido reklomalt, hogy ki van hasznalva!

(#957) puffneki

puffneki
(tag)

hali

EIZO szakszervízt tudnátok nekem mondani?
a garancialevélen szereplő RIKVEST kft. már megszűnt annak lenni, én meg itt vagyok a szarban egy haldokló eizo-val.
a forgalmazót pedig nemtom elérni.

(#958) kisqpi

kisqpi
(őstag)
LOGOUT blog

Upot neki!

[Szerkesztve]

(#959) !attis!

!attis!
(tag)

Hello mindenki!A gondom a következő:Adot egy QDIP4i865PE 2,4 Cerka ~2,85 256/333RAM VGA,alaplapi hang... stb.. és ha a gépet bekapcsolom akkor sokxor csinál olyat hogy egyszerűen elmegy a hang és ha egy következő számra katintok akkor visszajön.Van olyan, hogy a hag teljessen elmegy és csak a restart segít.Tápra gyanakodtam megnézztem a Hardver Doctor progival és ott 3 feszűltség is nagyon alacsony és sípol ''piros''. Ezért most egy másik táppal is kipróbáltam és a fejlemény úgyan az.De hozzá kell tenem azt is, hogy a gép egyáltalán nem fagy és stabil csak a hang szarakodik (de csak akkor ha hideg a gép).Próbáltam több lejátszóval is és úgyan az.Ezért kérném a segítségetek hogy szerintetek mit csináljak és mi lehet a gond? nem hagy nyugodni:(
-Előre is Kösszi!

[Szerkesztve]

Eladó Geforce 9500GT, Nokia C5-00 érdeklődni pü-ben.

(#960) !attis!

!attis!
(tag)

Upp lécci vaki segítsen !

(#961) !attis!

!attis!
(tag)

UP!

(#962) Certee

Certee
(senior tag)

Nem akar elindulni a Worms 3D játék! Azt írja ki, hogy: Wrong Disc Inserted
Mért csinálja ezt?

Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu

(#963) kisqpi válasza Certee (#962) üzenetére

kisqpi
(őstag)
LOGOUT blog

Eredeti?

(#964) G@ben

G@ben
(őstag)

Lenne egy kis problémám valószínűleg a Detonatorral. Fent volt az 56.xx, de lassúnak találtam,habár ment vele az MSI Ti4200 64 MB 300/600-on szépen. 300/610-en már pixelhibák voltak 3DMark 2001-ben, ezért hagytam 300/600-on, ahol jó volt. Aztán felraktam a 43.45-öst, mert kevésnek éreztem a pontokat, de azzal tuningolva kifagy a gép a Lobby tesztnél minden alkalommal. Alapon szépen megy, de 300/600 helyett már csak 300/594-ig tudom húzni, viszont ott sem jó a 3DMark. Akkor most hol a hiba?

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#965) kisqpi válasza G@ben (#964) üzenetére

kisqpi
(őstag)
LOGOUT blog

Sajna nem tudok neked választ, maximum annyit, hagyd fenn az 56.xx drivert és használd 300/600-on.

Esetleg Te vmit a #955-re?

(#966) G@ben válasza kisqpi (#965) üzenetére

G@ben
(őstag)

Konkrét választ nem tudok, mert sose volt Duronom, de szerintem nem szabadna gondnak lennie.
Az 56.xx-es detonatorral az a baj, hogy többek tapasztalata szerint lassabb játékokban, mint a 43.45-ös. Azaz azért húznám a kártyát, hogy az eredeti teljesítményt, vagy egy picit többet sajtoljak ki belőle, nekem meg az kéne, hogy a max teljesítményt hozza. :)

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#967) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Hol lehet azt beállítani hogy megadok egy kamu IPcimet,és akkor mikor indul a windowsd nem vár egy csomót hanem érzekeli hogy van IP és gyorsab betölt!?
Hová és mit kell beírni??

(#968) Certee válasza kisqpi (#963) üzenetére

Certee
(senior tag)

Na most erre mit is mondjak. Mondjuk úgy, hogy ki szeretném próbálni, hogy megvegyem e az eredetit.

Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu

(#969) L3zl13 válasza ToBeY (#967) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Hálózati kapcsolatok/Tulajdonságok/TCP-IP/Ip cím automatikus kérése kikapcs. És manuálisan beírod amit akrsz.
De ha úgyis kamu, akkor inkább tiltsd le azt a kapcsolatot.

Aki hülye, haljon meg!

(#970) Tigerclaw válasza kisqpi (#955) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Ventivel biztosan. Csak a borda biztos nem.

(#971) L3zl13 válasza Certee (#968) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ilyesmire használd a demót. :U

Aki hülye, haljon meg!

(#972) Certee válasza L3zl13 (#971) üzenetére

Certee
(senior tag)

Köszi a segítséget.

(#973) Tigerclaw válasza Certee (#968) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Demo nincs róla?

Crack ügyben a PH-n ne várj tanácsokat, ez nem az az oldal.

(#974) Certee válasza Tigerclaw (#973) üzenetére

Certee
(senior tag)

Nem is szerettem volna Crack ügyben kérdezni. Tudom mit szabad és mit nem. Csak arra voltam kíváncsi, hogy mért van ez. Nem e beállítási hiba. No mind1.

(#975) kisqpi válasza Tigerclaw (#970) üzenetére

kisqpi
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt nem értem...
Halott ügy?

A hűtőt borda + venti alatt értettem...

(#976) ToBeY válasza L3zl13 (#969) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ha letiltom a kapcsolatot hogyan netezek majd?:D

(#977) mayerlaci

mayerlaci
(őstag)

Windows xp-nél lehet olyan hogy ha beirunk valamit szövegnek akkor vulkánnaveket ad ki képernyőkimélőnek vagy csak 98-nál lehetett?

"Life is going on, when you would have another plans"

(#978) !attis!

!attis!
(tag)

Hello mindenki!A gondom a következő:Adot egy QDIP4i865PE 2,4 Cerka ~2,85 256/333RAM VGA,alaplapi hang... stb.. és ha a gépet bekapcsolom akkor sokxor csinál olyat hogy egyszerűen elmegy a hang és ha egy következő számra katintok akkor visszajön.Van olyan, hogy a hag teljessen elmegy és csak a restart segít.Tápra gyanakodtam megnézztem a Hardver Doctor progival és ott 3 feszűltség is nagyon alacsony és sípol ''piros''. Ezért most egy másik táppal is kipróbáltam és a fejlemény úgyan az.De hozzá kell tenem azt is, hogy a gép egyáltalán nem fagy és stabil csak a hang szarakodik (de csak akkor ha hideg a gép).Próbáltam több lejátszóval is és úgyan az.Ezért kérném a segítségetek hogy szerintetek mit csináljak és mi lehet a gond? nem hagy nyugodni
-Előre is Kösszi!

(#979) bebean válasza !attis! (#978) üzenetére

bebean
(fanatikus tag)

Hi! talan ezzel van gond. 36. hsz-től olvasd el...
Bővebben: link
vagy audio driver reinstallt probaltad mar?

[Szerkesztve]

...

(#980) Tigerclaw válasza kisqpi (#975) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy biztosan elég a duron hűtéséhez. Nekem egy régimagos 900-as duronom van a másik gépemben és egy közepes hűtő van rajta. Régebben kisebb volt rajta és azzal is ment rendesen.

(#981) sirály12

sirály12
(őstag)

Tudnátok segíteni nekem? Használni szeretném az altdvb nevű progit, de mindíg a következő hibaüzit dobja fel nekem:
_Createdsvideo(0) error: garph 0error [80040154] graph file not loaded
D:\documents or settings\....\ alt-dvb\devices\SS2_CL_IV_VMR7.GRF

A fájl a helyén van. Már két változatot is felraktam, de a hiba mindíg ugyanez. Mi lehet ez?
Először a kodekekre gyanakodtam.
Már leszedtem minden kodec pakkot, és felraktam a legfontosabb kodekeket, de úgy sem volt jó. Most gordian,knott kodek pakk van fenn + mpeg2 codek.
Egyébként a progdvb és a dvbviwer is azt csinálja, hogy ha nem teljesképernyős módban nézem, akkor nem lehet látni a képet. Olyan csíkos mintha kódolt lenne. De ezt csinálja az összes adóval. Ahogy átteszem teljesképernyőre megjavul, de ha csatornát akarok váltani, vagy visszaváltok előző méretre, akkor néha lefagy, belassul a gép. Mi lehet a gond?

Előre is köszi.

Én? Én szárnyalnék, de nem hagyják. Opel Calibra forever!

(#982) Tigerclaw válasza ToBeY (#976) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Valamit elírtál szerintem. Milyen neted van? (Modemes, ADSL, Kábelmodem, LAN)
Routeren keresztűl, vagy direktbe. Nem tudok rájönni, hogy mi a gondod. Nekem állandó kábeles netkapcsolatom van routeren keresztűl, de emiatt semennyire nem lassúlt le a gépem indulása. Legalábbis érezhetően nem. Nálam minden hálózati beállítás automatikus, de ez semmi időt nem vesz el induláskor. Kicsit írd le részletesebben az esetet.

(#983) .-Cs0SzA-.

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Hali!
valaki nem tudja , hogy mi a pontos neve annak a papírnak , amire nyomtatva azt rá lehet vasalni ruhára?
és mibe fáj ez?
előre is köszi

(#984) bebean válasza .-Cs0SzA-. (#983) üzenetére

bebean
(fanatikus tag)

plotterfólia az ilyen, bar nem biztos h. ilyenre gondolsz. nem tom mennyibe kerül. 1 db kell csak? vannak boltok, ahova csak beviszel egy fotot, a többit megcsinaljak. bögre, sapka, polo minden....

[Szerkesztve]

...

(#985) Tigerclaw válasza .-Cs0SzA-. (#983) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

HP Shop ár: Pólóra vasalható matrica, A4, 10 lap (C6050A) bruttó ár: 4 360 Ft
Ezt HP tintasugaras nyomtatóhoz lehet használni.

[Szerkesztve]

(#986) .-Cs0SzA-.

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

hát vagy 10 jó lenne....
valaki esetleg pontos info?
amugy nem nyomdában akarom , hanem ithon szépen megcsinálni a pólókra , és ráhegeszteni

(#987) Tigerclaw válasza .-Cs0SzA-. (#986) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyire pontos infó kellene?

Amit írtam a HP webshop ára, 10 db A4-es lap, pólóra rávasalható nyomtatás után.

Ha nem HP-hoz kell írd meg mihez, bár a médiák többsége csereszabatos a különböző tipusok között.

(#988) .-Cs0SzA-.

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

ja, a hozzászólásodat nem láttam csak most vettem észre.

amugy gondolom a hp termék drágább ,
mi is ennek a webshopnak a címe?

(#989) Rapid

Rapid
(fanatikus tag)

Hali. Tud itt valaki egy jó Epson szervízt?

(#990) Tigerclaw válasza .-Cs0SzA-. (#988) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Bocs, közben már én is rájöttem.
A címe egyszerű: www.hp.hu Innen már könnyen odatalálsz, de nem azért írtam, hogy onnan vásárolj. Máshol talán olcsóbban találsz.

(#991) forceberg válasza .-Cs0SzA-. (#986) üzenetére

forceberg
(PH! addikt)

Klán-póló van készülőben?:D

http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/

(#992) forceberg válasza .-Cs0SzA-. (#988) üzenetére

forceberg
(PH! addikt)

MM-ben talán ?Forte? volt 6db 2k-ért.

(#993) forceberg válasza Tigerclaw (#987) üzenetére

forceberg
(PH! addikt)

Há nem tudom, egy HP driverében van definiálva mondjuk Canon papper?

(#994) User1

User1
(tag)

Hali! van nálam egy P3 -as 667Mhz-es gép. Oprendszer nélkül.
Most jön a kérdés: hogy kell a biosba belépni :DDD

(#995) bebean válasza User1 (#994) üzenetére

bebean
(fanatikus tag)

del nem megy probald az f2-t. milyen gep?

...

(#996) User1 válasza bebean (#995) üzenetére

User1
(tag)

del nem megy, floppyról akar bootolni... azt akarom cd-re állítani.
Dell konfig, az alaplap asszem IBM, 667Mhz-es és meg venti sincs rajta!!!

(#997) User1 válasza bebean (#995) üzenetére

User1
(tag)

f2 se megy.

(#998) bebean válasza User1 (#996) üzenetére

bebean
(fanatikus tag)

gondolom kijön egy ilyen splash screen indulaskor & nem latni, hogy a memet leszamolja stb. inditas utan nyomkodd a pausebreak gombot, h. megalljon & akkor ki szokta irni vhova, hogy mivel tudsz belepni a biosba.

...

(#999) User1 válasza bebean (#998) üzenetére

User1
(tag)

na szóval bejött nagy IBM logo, alatta ''press F1 for configuration/setup''
természetesen megint csak egy kis ábra mutatja hogy szúrjak be egy floppyt........
más megoldás?

(#1000) forceberg válasza User1 (#999) üzenetére

forceberg
(PH! addikt)

Tehát F1?

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.