Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum V. (téma lezárva)

(#51) Winner_hun válasza mr_knight (#43) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor szvsz age of empires 1, meg gta1, más így hirtelen nem jut az eszembe

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#52) mr_knight válasza Winner_hun (#51) üzenetére

mr_knight
(senior tag)

és ezek mind mennek hálóban ?? :| Fura..... mennek akkor ?

(#53) mr_knight válasza n_gy_k (#49) üzenetére

mr_knight
(senior tag)

Hy !
Szerintwm SATAhoz eszt:
Név: ATA150(SATA) VEZÉRLŐ VIPOWER VP9601A 1+1 PORT PCI
Gyártó: Vipower
Típus: VP-9601A
Nettó ár: 4.080,-
Bruttó ár: 5.100,-

Háló meg: Elég egy 1-2E forintos is nekem is az van és nagyon jo 8MB/s !!! wáá :D

(#54) Winner_hun válasza mr_knight (#52) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hogyne!!!

Tud valaki olyan ragasztót, ami vezeti az áramot száradás után is? Naggyon fontos lenne, és ha lehet, ne legyen drága és erős legyen. De az a legfontosabb, hogy az áramot vezesse!

(#55) Wolverine válasza ngabor2 (#47) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha jól emlékszem a specifikációra, akkor igen, lehet...

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#56) Wolverine válasza ponti_ak (#16) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Átnevezték, valami megasztáros címe van...

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#57) atus7377

atus7377
(fanatikus tag)

Sziasztok.Codec problema vagyon.Fent van divx5.1,xvid 1.0.3,ffdshow 20050216,ac3.Hibajelenség:egy bizonyos film fejjel lefelé.Gspot azt mondja,hogy fent van a codec hozzá.Megoldás:?

Nem olyat várok,hogy fordítsam meg a tv-t!!!

Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya

(#58) peltar válasza atus7377 (#57) üzenetére

peltar
(fanatikus tag)

Nálam annak idején az ffdshow csinálthasonló galibát.

Több mintkét éve nem is volt a gépemen. :D

(#59) ngabor2 válasza Wolverine (#55) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Eddig 1:1. A GURU szerint megy.:F
No most akkor mi van?:Y
Azért köszi a válaszokat.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#60) atus7377 válasza peltar (#58) üzenetére

atus7377
(fanatikus tag)

Köszönöm,de már megoldódott.

Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya

(#61) n_gy_k

n_gy_k
(senior tag)

Hy!

Életemben szerintem utoljára állítok össze kedves ismerősömnek számítógépet, mert az istenért nem akar új foglalatba beruházni, ezért inkább csinálom azt, amit mond és nem veszek vele össze! Ebben kéne nektek segíteni, mert ha lúd, hát legyen kövér:

Alaplap:

Abit NF8, Asus K8N-E Deluxe, DFI LanParty UT nF3 250Gb, Gigabyte K8NS Pro, MSI K8N Platinum, MSI K8T Neo FIS2R

Processzor:

AMD Athlon 64 Mobil 3000+ HTT 512Kb, AMD Athlon 64 3000+ CG Stepp. HTT 512Kb

Memória:

A-Data Vitesta PC4800 2x512Mb DDR 600MHz DC Kit, A-Data Vitesta PC4400 2x512Mb DDR 566MHz DC Kit

Videókártya:

Abit ATi Radeon X800Pro ViVo, HIS X800Pro IceQII ViVo, Sapphire X800Pro Toxic ViVo

Szempontok: tuning, stabilitás, felszereltség, minnél olcsóbban, de ki kell bírnija kb. 1,5 évet...

Thx!

szerk.: csak példák, amiket írtam a cél a minnél nagyobb értékek (MHz) elérése minnél olcsóbban => tehát ''régi'' foglalat: ami a csövön kifér, de a legolcsóbban! (csúcsra tuningolva)

[Szerkesztve]

(#62) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tud valaki olyan ragasztót, ami vezeti az áramot száradás után is? Naggyon fontos lenne, és ha lehet, ne legyen drága és erős legyen. De az a legfontosabb, hogy az áramot vezesse!

(#63) aXXon válasza Winner_hun (#62) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

a 3M es a Scotch haza tajan nezelodj, nekik biztos van valami, igy konkret tippem nincs

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#64) aXXon válasza n_gy_k (#61) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

gyakorlatilag a felsorolt dolgok barmilyen kombinaciojat is valasztod, tunning nelkul is siman jo lesz masfel evig - nem tudom milyen kulonbseg lehet arban a mobil es a sima a64 kozott, de ha van (csak gondolom, hogy lehet) akkor inkabb valami nagyobb orajelu, de sima a64 lenne sztem a jo valasztas

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#65) forceberg válasza n_gy_k (#61) üzenetére

forceberg
(PH! addikt)

A mobil A64-et valszeg jobban lehet húzni, viszont 100%, hogy drágább is! Én talán annyit javasolnék, hogy az ali socket939-es + PCI-E-s legyen. SZVSZ:D

http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/

(#66) t_ferenc válasza n_gy_k (#61) üzenetére

t_ferenc
(őstag)

hi!

ajánlom figyelmedbe rudi cikkét itt a ph!-n. azt böngészd át.

egyébként ha mobil a64-et akarsz, hát legyen. állati sokba fog kerülni.

alaplapnál én az abit nf8-ra szavaznék, mert annyi pénzért nagyon jó alaplapot kapsz (~21e), firewire-vel meg sok egyéb mással. tuningra kiváló. nekem 3000+-os a64 procim 8-as szorzón elindult fsb:285-ön. ha olcsóbban szeretnél valamit akkor mehet az asus k8n-je (vagy kn8 nemtom a pontos tipusjelet) firewire nélkül. tuningot nem nagyon tudok mondani róla, da hasonló lehet az abithoz. én csak a firewire miatt és a kinézetre tunigbarátabb megjelenés (több tápkondi a lapon) miatt vettem az abitot. a többi tipust nem ismerem. én ezek között gondolkoznék.

memóriában a 600-asat venném. sz_j-nek vannak nagyon jó tapasztalatai vele az abit ai7 fórumban. kérezd őt.

vga: ha már x800 pro vivo, akkor legyen moddolható xt-re, de én úgy hallottam létezik az abitnál x800 xl agp-s változatban.

tömören ennyi.

if you fall seven times, stand up eight

(#67) t_ferenc válasza t_ferenc (#66) üzenetére

t_ferenc
(őstag)

bocsesz rosszul tudtam, az abitnak nincs agp-s x800 xl

if you fall seven times, stand up eight

(#68) Zsu_

Zsu_
(őstag)

Sziasztok!
Van egy Ati 9200SE vga-m, és egy Samsung TFT monitorom. A monitor DVI kábelen van.

Az a gondom, hogy a bekapcsoláskor néha ''futkározik'' a kép, addig, amíg nem jön be a win/linux. Onnantól már mindig jó lesz.

Mi lehet az oka? Talán hibás a kábel? Vagy valami rosszul érintkezik? :F

(#69) AMD Power válasza Zsu_ (#68) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Érdekes a szitú , sajnos nem igazán tudok rá addni értelmes választ!:F

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#70) Zsu_ válasza AMD Power (#69) üzenetére

Zsu_
(őstag)

melyik topicban kérdezzem meg szerinted?
eddig nem kaptam rá sehol értelmes választ (sőt semmilyet se) :(

(#71) e.vid válasza Zsu_ (#70) üzenetére

e.vid
(senior tag)

Meg kellene próbálni másik kártyával, hátha a kártya miatt van.

'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

(#72) Zsu_ válasza e.vid (#71) üzenetére

Zsu_
(őstag)

csak sajna nincs másik kártyám :(
De hátha nyerek egyet a ph játékban :))

(#73) forceberg válasza Zsu_ (#68) üzenetére

forceberg
(PH! addikt)

Utána végig jó? Talán minden induláskor nyomat magának egy ''auto adjust''-ot a monitor.

http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/

(#74) Torry

Torry
(PH! addikt)

HD Tach-ot ráeresztettem a gépre és ezt kaptam:

Bővebben: link

Normális hogy ilyen nagy szakadékok vannak?Amivel összehasonlítottam ott nincsenek ilyenek.

(#75) Torry válasza Torry (#74) üzenetére

Torry
(PH! addikt)

UP!

(#76) Zsu_ válasza forceberg (#73) üzenetére

Zsu_
(őstag)

Utána végig jó. De nem minden induláskor csinálja. Hanem csak néha.

(#77) Spyx

Spyx
(tag)

Olyan problémám van hogy ha áram alatt van a gépem folymatosan magas frekvencián sípol. Nem túl hangos ,de szinte azonnal fejfájást generál. Ki- és bekapcsolt állapotban egyformán csinálja. Csak akkor szűnik meg ha kihúzom a tápot a hálózatból de akkor is csak 5 másodperc után. Kiszedtem a tápot és külön bedugtam de akkor nem csinálta.

A konfig : Abit kt7e , athlon 1,1GHz (Thunderbird) , 256/133 SD , Gef2 MX 400 ,
1db PCI hálókártya 10MBit koax is van rajta és egy ISA-s SB16, 20GB Maxtor és végül egy Sony CD-RW.

Mi lehet ez a titokzatos hang? Valami vészjelés? A procihűtő ventije nem az alaplapról megy hanem négytűs csatija van

Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...

(#78) JOTI

JOTI
(kvázi-tag)

Hy!
Az lenne a nagy gondom h kaptam 1 filmet rar-ok ban kicsomagoltam és km.I01 , km.I00 és km.mds fájlt,arra gondoltam h I01 és I00-át egyesíteni kell,meg is tettem,hibát nem is irt ki-->lett egy km.out fájlom is de ezzel már nem tudtam semmit se csinálni pedig nagy szükségem lenne a benne levő filmre Kérlek segitsetek!

(#79) Spyx válasza JOTI (#78) üzenetére

Spyx
(tag)

Nem kell egyesíteni a fileokat. Ha jól látom az utolsó fileod kiterjesztése mds ami egy media descriptor file. Ilyeneket az Alcohol120 csinál (lehet hogy más is ) ha túl nagy a file szétkülöníti az iso-t. Símán fogj egy daemon toolst vagy egy alcohol120%- ot és virtuális CD-be rakd be az MDS-filet .azután menni fog a film amit az új VirtualCD meghajtón keress

(#80) JOTI

JOTI
(kvázi-tag)

unabled to mount image!! :(

(#81) Spyx válasza JOTI (#80) üzenetére

Spyx
(tag)

Mivel próbáltad? Mert ha alkohol120 is ezt irja ki akkor én passzolom a dolgot.

(#82) JOTI

JOTI
(kvázi-tag)

alcohollal mit csináljak,mert azt a daemon irta ki

(#83) ollie válasza Spyx (#77) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Húzz le mindent, és egyesével dugd az alaplapra (persze kikapcsolt állapotban). Mindennél kapcsold be, és hallgasd zúg-e. Ahol elkezd, az a cucc a ludas.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#84) Spyx válasza JOTI (#82) üzenetére

Spyx
(tag)

Bővebben: link
ezen az oldalon találsz alcohol120%-ot (free trial version van csak) Ha még nincs neked.
Ha van akkor meg beviszed az alkoholba a listába a file/open menüvel majd jobb katt és eszköz csatlakoztatásánál kiválasztod a megfelelő virtual CD-t

[Szerkesztve]

(#85) JOTI

JOTI
(kvázi-tag)

Köszi szépen,remélem menni fog mert most probálom!

(#86) JOTI válasza Spyx (#84) üzenetére

JOTI
(kvázi-tag)

még se lett jó pedig ki is irtam mds-böl de nem tudja beolvasni a lemezt

(#87) Blue Eagle

Blue Eagle
(tag)

Sziasztok!

Mivel, hogyan lehet MBR-t törölni, formázni?

Előre is kössz!