Előveszed a lapod manualjat, és megnézed, hogy milyen modulelrendezés esetén működnek dualban
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
(#4001) Sianis válasza Patermonster (#4000) üzenetére
Előveszed a lapod manualjat, és megnézed, hogy milyen modulelrendezés esetén működnek dualban
(#4002) ollie válasza Patermonster (#4000) üzenetére
Bootolásnál kiírja, de a CPU-Z-vel is megnézheted.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
(#4003) Patermonster válasza ollie (#4002) üzenetére

Sikerült, köszöntem
Hali!
A kérdésemet feltettem már máshol is, de semmi reakció...hátha majd itt.
Az lenne a gondom, hogy rögzíteni szeretnék egy beszélgetést, ami a neten fog zajlani köztem és egy másik emberke között méghozzá MSN-en.
Milyen programmal és hogyan tudnám ezt úgy rögzíteni, hogy mind a kettőnk hanja megfelelően hallatsszon?
A válasz biztos egyszerű, próbálgatni meg nincsen kedvem.
Ha valaki tudja a megoldást ne tartsa magában! 
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."
Nem tudom, hogy milyen progi tud felvenni, viszont van egy TeamSpeak nevezetű program, amiben van ilyen funkció. Letöltesz egy szerver progit, egy klient, ő is leszed egy klienst. Te megcsinálod a szervert, felléptek, és te rögzíthated a beszélgtést.
Köszönöm a válaszod, de egyenlőre még várok valami egyszerűbb megoldásra, ami képes az MSN-ben történő beszélgetés rögzítésére!
Akkor talán ez:
Bővebben: link ingyenes elvileg azt teszi ami neked kell.
THX 
Valószínű ez az amit keresek!

Na kezdek rájönni a fagyásom gondjára
És szerintem a dc m kevert be
Mert ma elmentem itthonrol kilöttem a dc m és mire megjöttem nem fagyott be

Szisztok a kérdésem hogy lehet lelőni végleg a win messenger mert msn van fenn és amaz is állandóan be akar jelentkezni va n rá valami megoldás ? köszi
//unrealnorth.com
(#4011) aXXon válasza VAN der BOSS (#4010) üzenetére
messenger/eszközök/beállítások/általános
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Igy van Nekem mindig frissiteni akarta magát és meguntam és letiltottam a tüzfalamon
(#4013) VAN der BOSS válasza aXXon (#4011) üzenetére

Köszi megvan
//unrealnorth.com

Kérdésem az lenne, hogy van egy laptop, rajta beépitett érintős egér. vettem hozzá egy hama egeret, bedugom az usb-be, a windows bippen egyet, mint amikor usb-drájv csatlakozik, de az egér se balra, se jobbra, se klikkre. Eszköztárba se látom! hmm?
Vezérlőpult/Nyomtatók és más hardverek/Egér: Tulajdonságai/Hardver fülön kellene megnézned, hogy milyen lehetőségeid vannak. Természetesen ezek az XP-re vonatkoznak.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

up! merrt sűrgős!
Egy megoldási lehetőséget már írtam.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

a devices-ben csak a touchpad van és ''other pointing devices'', amire megjelenik egy egér, de nem csinál rá semmit, ha leokézom akkor is visszaugrik touchpadra! elvileg müködnie kéne a touchpadnak és az egérnek együtt nem? vagy disable-jem ki a touchpadot?

Üdv.
SATA maxtor vinyókon milyen szofttal lehet beállítani a csendes módot (seek zaj csökkentése)? a sima PATA cuccon régen az AMSET-tel kellett, de a SATÁ-t az nem ismeri fel. A kérdéses vinyó, amin állítgatni akarok egy 6L200M0.
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

mert Satá-hoz nincs ilyen...
legalábbis egy éve tuti nem volt. ha nem húzott bele a maxtor, akkor most sincs.
(van rá egy huszasom
)
Pleased to meet you - Hope you guess my name

Ehh, akkor csak szivaccsal lehet csökkenteni a seek zajt?!
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

Simán menni kéne együtt. Próbaki TP diasbled, legfeljebb egyáltalán nem lessz egered, nyomkodhatod a TAB-ot 
szerk.: vagy alapértelmezetté kéne tenni az usb-s patkányt, bár nem értem, miért nem megy alapból is. Nem tudod kipróbálni másik gépen, hogy jó-e?
[Szerkesztve]
A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

vagy kalapáccsal... 
én vettem egy antec sonata házat, ahol gumibetéteken ülnek a vinyók. de még így is hangos volt, úgyhogy a maxtor momentán csak tárolóvinyó, nem rendszer-vinyó. így elviselhető. rendszervinyónak túl hangos volt.
[Szerkesztve]
Pleased to meet you - Hope you guess my name

Na azért a tárolókapacitást nem akarom drasztikusan csökkenteni 
Mennie kell, hát nekem is megy! Csak bedugom és megy. Ezek Plug and play módon mennek, szóval ilyen fennakadásnak nem szabadna lennie. Milyen egerészőről van amúgy szó?

Gözöm sincs hová írjam a problémámat...
A lényeg hogy Tegnap filmnézés közben, érdekes hangokat hallottam a hangfalakból, Film kikapcs, hangok folytatodtak (nem ismertem fel a szöveget mert rossz volt a minősége), mintha valamilyen beszélgetést jött volna a hangfalakból, mivel kis szünetek voltak a szövegek között ezért úgy gondoltam valamilyen CB rádió vagy valami más tipusú rádióbeszélgetést fogok...
Ezért a TV tunerből minden kábelt kikaptam: hang megmaradt
A TV tunert kikaptam a gépből: hang megmaradt 
Kikapcsotam a gépet, csak a hangfal üzemelt: hang megmaradt

Ez kb. 3 órán keresztűl tartott, iszonyú zavaró!!! Mi lesz ha újrakezdődik??? Behülyülök... 
Egyik haver azt mondta hogy a felső szomszédom Rádióamatőr hobby-a van...de akkor is hogy a picsába szól a hangfalamból az adás...
[Szerkesztve]
Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.
(#4027) torz on borz válasza Monya78 (#4026) üzenetére

hmm a helyedben nagyon paráznék. szerintem kipécéztek maguknak az UFO-k. vigyázz mer' elrabolnak s ki tudja mit művelnek Veled. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A SÖRöm a legszebb öröm !
Nálunk otthon olyan telefon van, hogyha felveszem, hallom, hogy a szomszédban mit beszélgetnek az emberek! Különösen akkor, mikor már nem búg a telefon, akkor bizony folyamatosan hallani, hogy kik mit beszélnek meg. Vacsorameghívás, ki hova megy nyaralni, minden átjön. Lehet, hogy valami rádiót fogott meg a géped, hiába kapcsolod ki a rendeltetésszerűt, az attól még megfogja. Szóval nem kell aggódni, olyan nincs hogy magától kreál beszélgetést! 
(#4029) Monya78 válasza torz on borz (#4027) üzenetére

Egy kicsit komolyabban kezeljük a dolgokat, nagyon zavaró...ez a vacok!
A TV tunert kb. két hete vettem, ekkor vettem egy sima antennát, ami fogja a mtv1 TV2 és az RTL-t ez simán ki van rakva az erkélyre
eddig semmi probléma nem volt...gözöm sincs ehhez a rádió technikához, de ha véletlen befogok valamit viszont kihúzom az antennát akkor mi köze van a géphez, és egyáltalán a hangfalhoz mi köze van!!!
Mélynyomóban tekercs van, meg a hangfalakban is, és a rádió ezen alapszik...ha jól tudom...

ha tényleg a hangfal fogott be valamit, akkor lehet segít, ha árnyékolod.
tekerd körbe alufóliával és földeld le. 
egy próbát megér.
ha kitéped a kábeleket belőle, akkor is hallani? mert ha nem, akkor a kábelt kellene árnyékoltra cserélni.
Nem a fizetésem kevés, csak ritkán adják...

Kipróbáltam úgy hogy csak egy fülhallgató volt bedugva...akkor is jöttek a jelek...
Ahogy néztem a anntennákat a tömb tetején vagy egy pár bazi nagy, Én pedig a földszinten vagyok, és az Én antennám a szemközti emeletes háztömbre irányul.
Hangfalkábel köré fémharisnya elég gázos lenne, mivel 5.1-es rendszerem van, összesen vagy 20m-nyi vezeték cikázik minden felé...
Úgy még nem próbáltam hogy kihúzni a gépből a hangfal kábeleit... majd kipróbálom
Amit kell azt kell! Amúy alufólia igen jó nagy felületű, szóval lehet vele haladni. A legjobb meg, ha fogod, ami nem kell mennyiség, hogy lógjon összekötegeled, aztán már csak egy köteget kell betekerni, és az mindenképpen kissebb meló.

Érdekes hogy 1 hónapja üzemeltem be a hangfalamat (számítógépemet) a lakásomban és eddig még semmi ilyesmi nem volt, ha a felső szomszédom hobby-ja miatt van az egész, akkor ennek nem kellett volna gyakrabban bekövetkeznie?
Remélem valami kóbor adást fogtam be, és nem lesz túl gyakori...
Kösz a segítséget Srácok!!! 

Sziasztok!
Van egy pio108-asom, hozzá egy dtk-s usb2.0-s keret.
neha frankón megírja a lemezt, máskor meg a lead-in-nél elakad, és nem megy tovább. Mi lehet a probléma?
TEL: 06-30-2850422; mail: attila.takats@gmail.com
Hello! Nem tudom hova illik a problémám ezért ide írom.
Szal halódik a gép. Néha nem kapcsol be, ilyenkor kattan néha egyet, kis idő múlva még egyet és így tovább, mintha a vinyó (maxtor 160Gb) nem tudna felpörögni.
kb 3-4 napja egyszer leállt magától aztán nem tudott újraindulni nem látott merevlemezt.
Két napja pegig maghalt a 10/100/1000-es alaplapi csati, most a szintén alaplapi 10/100-ast használom.
Melegszeni nem melegszik, nincs oldala a háznak és 3 venti van benne.
Lövésem sincs mi lehet a baja (az-az a vinyóra gyanakszom de nem örülnék neki, mindössze 6 hónapos az egész cucc)!
Ha megfelelő helyre irányitotok azt is megköszönöm!
szerk:
Ja, és egy fontos dolog, nem húzom már 4 hónapja egyáltalán a rendszert!!!
és a víz sem csöpög!!!
[Szerkesztve]
-{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán) || Fysiikka || Eladó cuccok: http://href.hu/x/a6uw ||

nem igazán vagyok otthon a rádióamatörködésben, de mintha nem csak egy frekvenciájuk lenne, amit használhatnak.
lehet, hogy csak éppen mostanság állt át egy olyan frekire, ami össze tud akadni a rendszereddel. 

Meglátjuk hogy folytatodik e a jelenség...ha igen akkor csak fel lesek a szomszédhoz, és megbeszéljük hogy miatta van e, ha igen akkor meggyőzőm a frekiváltásra... 

Hahó!
Olyan free cd író progi kellene, ami tud cd copy-t. Tehát nem kell vacakolni iso-írásssal meg ilyenek, hanem egyszerűen lemásol egy cd-t...
Aki él és nem boldog, az téved!

közben eszembe jutott, hogy valószínűleg valamelyik kábeled pont olyan hosszú, hogy jó antennának...
lehet az is elég lenne, ha rövidebbek lennének... megkéne nézni, hogy melyik kábel miatt van a dolog és azt kicserélni...

igazából, ha egy cdíróval akarsz másolni, akkor mindenképpen csinál egy iso-t, csak legfejebb nem látod...
szerintem keresőt használj, írd bele, hogy
cd burn freeware download
biztos talál valamit, ha van egy kis szerencséd, az is ott lesz, amit te keresel
[Szerkesztve]

sziasztok.
ez melyik sb kártya?
creative ct5803
és mi a használt ára?
köszi
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

senki sem tudja?
help mii

Front: 3m : jött a hang
Center: 2m : jött a hang
Hátsó: 8m : nem jött a hang..

akkor azt hiszem megvan... vagy azt árnyékolni, vagy kicserélni rövidebbre, vagy fogni egy széklábat és beszélgetni a szomszéddal 

oks, thenkjúú

Na nekem pont olyan kell, hogy ne lássam 
A keresésen túl vagyok...
Aki él és nem boldog, az téved!

Windows telepítésekor kapom ezt a hibaüzenetet:
Couldn't open drive multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)
Jól sejtem hogy a vincsivel van valami probléma. 80-as vincsi van a gépben, több felé particionálva. Nem akarom az egészet újraparticionálni. Van valamilyen más megoldás is esetleg, vagy más lenne a bibi?
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

Szerintem az egyedüli megoldás: venni kell hangfrekvenciás árnyékolt kábelt, és kicserélni az összeset arra.Nem olcsó mulatság, de ha kell akkor kell. És csak egyszer kell megcsinálni rendesen...
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/