Te meg akkor szólogass be ha visszahoztad az anal jegyzetem.![;]](/dl/s/v1.gif)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
(#151) mummin válasza jakobkacsa (#150) üzenetére
- Privát
- 2005-03-22 00:36:46

mummin
(újonc)
(#152) jakobkacsa válasza mummin (#151) üzenetére
- Privát
- 2005-03-22 00:57:16

jakobkacsa
(senior tag)
huuu bazz... 
aztahonaljmankosrezfanfutyulojet, hogy elfelejtettem
ooooo holnap kereslek Skype-on, most alvas
Dyslexia for cure found!

forceberg
(PH! addikt)
Hol, miben, mikor?
De a gugli neked is bizti segít, ha nincs más
http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/

tibibi
(őstag)
hali nem talátam,de talán nem nyitnék uj topikot
meg tudná valaki mondani miért nem működik a num lock billentyüzetem hol kell beállitani xp -alatt ?
Xbox 360 HDD eredeti eladó részletek az apróban !

Grunya
(fanatikus tag)
Ajánljatok lécci megbízhatóan műkődő, nagy tárhellyel rendelkező, POP3 hozzáférést biztosító e-mail szolgáltatót!

luciferc
(őstag)
gmail
Minden igazságot könnyű megérteni, ha már felfedezték; a cél felfedezni őket. - Galileo Galilei

tibibi
(őstag)
senki? vagy olyan eccerű,hogy szóra se méltattok 

Grunya
(fanatikus tag)
Hogy lehet itt regisztráltatni magam?

L3zl13
(PH! nagyúr)
Egy tagnak meg kell hívnia. (Invite.)
De b14 oldalán vannak fenn invite linkek. Arra ráklikkelsz, kitöltöd az adatlapot és kész is vagy. 
Aki hülye, haljon meg!

L3zl13
(PH! nagyúr)
Nem működik a num lock?
Azaz defaultban mindig rossz állapotban van, vagy be sem tudod kapcsolni?
Az első problémára registryben való átállítás a megoldás. Másodiknál viszont szvsz valami rendszerhiba/sérülés lehet a magyarázat.
Bár talán le is lehet tiltani valahol, de nem hiszem, hogy most erről lenne szó...
Aki hülye, haljon meg!

Grunya
(fanatikus tag)
Hol vannak ezek a linkek pontosan?

L3zl13
(PH! nagyúr)
http://b14.uw.hu/
Aki hülye, haljon meg!

Grunya
(fanatikus tag)
Kösz, de mind el van használva...
Ilyenkor mit tegyek?

MUŁĐER
(PH! addikt)
helló
tesómnak van egy p2-es gépe, de egy rakás..., gondoltam kéne szerválni egy P3-ast minimum, csak most jutott eszembe..P2-es AT házba bemegy P3-as lap, meg asszem nem ATX-es táp van a gépben, azt le kell cserélni?
P3-ban nagyon nem vagyok otthon
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

luciferc
(őstag)
van egy gmailről mi a véleményed topik, abban vannak egyéb invite lelőhelyek is.
szerk: látom már megtaláltad
[Szerkesztve]
Minden igazságot könnyű megérteni, ha már felfedezték; a cél felfedezni őket. - Galileo Galilei

ToBeY
(PH! nagyúr)
Kérdésem az hogy mi az a DVD9 lemez és olyat hol lehet beszerezni és mennyiért?Van egy játékom amit arra lehetne csak kifirkantani mivel 5,5GB

tibibi
(őstag)
be se tudom kapcsolni
lehet ,hogy a bill. szar 

Grunya
(fanatikus tag)
Korábban működött? Szerintem a bill. lehet a rossz, mivel ezt linux alatt is lehet ki-be kapcsolni. Nem hinném, hogy op.rendszer függő.

oregcsóka
(őstag)
Nemtudjátok véletlenül, hogy lehet kikapcsolni azt a baromságot, hogy: ''nincs lemez a meghajtóban'' ?
Három másodpercenként előjön, és marhára idegesítő tud lenni. 
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

tibibi
(őstag)
igazából észre se vettem idáig,de egy két hete még jó volt

tibibi
(őstag)
xp?

0519
(fanatikus tag)
Duplarétegű lemez.
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family

oregcsóka
(őstag)
XP Prof igen. ![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/k%F6zepes_nagys%E1g%FAak_1/ac006.gif)
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

L3zl13
(PH! nagyúr)
Egyszerű tesztelni. BIOS-ban tudod váltani? Ha igen, akkor szoftveres. Ha nem akkor a billa szar.
Aki hülye, haljon meg!

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ára mennyi lehet hol lehet kapni?

tibibi
(őstag)
ki próba thnkx
Két láma kérdés: a telefonvonalon egyen, vagy váltóáram szaladgál? Mekkora fesznek illene lennie felvett és letett állapotban?
Köszi.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
- Privát
- 2005-03-22 13:07:06

agrarfiatal
(senior tag)
segítsen valaki Bővebben: link 30as hozzászolás.
tévedni emberi dolog, na de ennnyit......

Sátán44
(őstag)
Valakinek megvan esetleg a teljes verziójú INSTALL SHIELD?

Boolash
(fanatikus tag)
Valaki elmagyarázná nekem hogyan működik ez az ebay?? Észrevettem, hogy valami licitálásról van szó... vagy mi..Érdemes onnan rendelni? Minden ezzel kapcsolatos infó érdekelne.
Szia!
Van erről a topic a PH!-n!
Itt mazsolázgass Bővebben: link
A bajom nekem az ebay-el az, hogy ált. amcsiban vannak/voltak a jó cuccok, arra meg még rájön a vám.
Plusz sajna itthon nincs PayPal, emiatt meg körülményes.
Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!

Boolash
(fanatikus tag)
és mennyi a vám? Vagy azt mindíg kiírja nekem hogy aktuálisan mennyi, vagy nekem kell számolgatni? Bankártya nélkül nem megy (tértivevényes)?

ToBeY
(PH! nagyúr)
Új VGA betesz gépbe,egy hosszút és 2 rövidet sípolt no signal input.Nálam betettük monitor kikapcsolt és annyi mi a baj?
- Privát
- 2005-03-22 18:19:22

Zordkaszás
(senior tag)
Elbasztam a nyomtatóm? 
Lézer. A fényhengert lazán áttöröltem antisztatikus törlőkendővel. Most nem ragad rá a festék 
Gyak. max. szürkén nyomtatja a fekete betűket 
Most szedjem szét megint és takarítsam le valami normális anyaggal?? 
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █

oregcsóka
(őstag)
169-re valaki, esetleg? ![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/k%F6zepes_nagys%E1g%FAak_2/medium-smiley-076.gif)
Azt nem lehet kikapcsolni, hasonlóan az összes többi hibaüzenethez.
Meg kell keresned, hogy melyik futó programnak van szüksége rá, vagyis melyik hiányolja a lemezt. Talán a vírusírtó, vagy esetleg valamelyik progi alól kihúztad a széket. Írj kicsit többet az esetről. Volt benne lemez, mielőtt jelezni kezdte a hiányt?
[Szerkesztve]
(#187) ollie válasza Zordkaszás (#184) üzenetére
- Privát
- 2005-03-22 19:50:09
Jujj, lehet, hogy új hengert kell venni...
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Emb3rke
(lelkes újonc)
Hi!
Elég hosszú leszek, bocsi, de nem találtam jobb topicot, ahova ezt a hozzászólást beírhattam volna.
Tehát lenne néhány kérdésem. Egy új szgépet fogok venni remélhetőleg kb. 2-3 hét múlva. Olvasgattam a Prohardveres cikkeket, hozzászólásokat.
Szóval, először is, az az első probléma, hogy melyiket érdemesebb venni? Egy 9600XT-t (mondjuk a Sapphire-tól) vagy mondjuk egy Chaintech GeForce 6600 128 MB AGP-t? Mert a ''Játékgépek ésszerűen'' cikkben ezt ajánlják, de viszont a 9600XT-hez jár tudtommal egy HL2 kupon. Árban kb. ugyanott vannak..
Utána alaplap/proci párosításnak egy ilyen kártya mellé mi a véleményetek a cikkben szereplő Abit NF7 ill. Sempron 2800+ -os párosról? Mert ezek tényleg olcsók és érdemes-e egy kicsit komolyabbat venni, ami viszont drágább vagy jó ez is? Meg még annyit, hogy én nem tuningolok, és nem kell mondjuk egy ''full extrás'' alaplap, mert úgysem használnám ki. Ezen az alaplapon elvileg van egy 5.1-es hangkártya integrálva, ez az egy, ami fontos lehet.
Memóriából szükségtelen 433Mhz-es? Bőven elég a 400-as?
Házat, tápot meg hűtőt majd veszek vmit.
Nagyjából ennyi.
Ja, és ha tudnátok jobb összeállítást mondjuk úgy 100-120.000Ft-ból (minél olcsóbb ill. nagyon jó ár/értékű legyen), akkor légyszi írjátok meg. Tehát ennyi összegből kéne: alaplap, processzor, videókártya, memória, (+ház, táp, hűtő), mert a többi alkatrészt átteleportálom majd az újba.
Nagyon szépen köszi előre is!
És még azt is kérdezném, hogy egy 15''-os TFT monitornál mennyire gáz, ha nincs DVI, ha csak analóg módon tud kommunikálni?
Ennyi infóból szerintem arra lehet következtetni, hogy a marslakók megtámadták a Földet.
Most már nem kapsz HL2 kupont, és a 6600 is jóval jobb. Szóval az utóbbit ajánlom. A proci és alaplap elég jó, a memóriából elég 400-as (a semprom így is csak 133 vagy 166 fsb-s, szóval még tuning is jöhet). De ajánlom hogy vegyél egy PCI-s hangkarit is, mert az alaplapi karik eléggé össze vannak gányolva.
Nem árt ha van hozzá egy Visa vagy Mastercard-od, különben nem nagyon fogsz tudni fizetni.

ToBeY
(PH! nagyúr)
Nem egészen,mert vannak ilyen sipkódok vagy nem tudom hogy hívjam.Abban le van írva mi mit jelent.Valaki esetleg tudja?
(#193) Zordkaszás válasza ollie (#187) üzenetére
- Privát
- 2005-03-22 20:06:30

Zordkaszás
(senior tag)
Csaknem 
Eddig Sunlicht-tal takarítottam, mint nagybátyáméknál a fénymásolós ember a fénymásoló darabjait. Csak most nem volt itthon sunlicht 
Új hengert nem veszek, max nyomtatót a kettő kb. egy árban lenne ennél a típusnál.
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █

oregcsóka
(őstag)
Volt benne, illetve dehogy volt... a Daemon toolsban levő egyik meghajtóról futtattam egy progit, aztán kiléptem belőle, mert csak arra voltam kiváncsi hogy müködik-e.
Aztán a feladatkezelőben megpróbáltam leállítani azt a folyamatot, ami ezt csinálja, valami csrss.exe, de ezt nem engedi leállítani.
Utána meg rákerestem a Googlival, és sok helyen valami vírusról muzsikálnak, hogy ilyen néven álcázza magát.
Na, ekkor alapos vírusellenörzést tartottam az Avast nevü gyönyörüséggel, és nem talált semmit.
Újrainditottam a gépet, és utána már nem jött elő...
Ja még a Mister XP-ben is átolvastam az összes trükköt, hátha ír róla valamit, de semmit...
Azért kérdeztem tőletek, hátha valaki tudja, mi van ilyenkor, hogyha legközelebb szórakozni akar velem, ki tudjam lökni a kissámlit alóla.
/egyébként mint láthatjátok nem egyből titeket zargatlak, csak amikor már elfogy minden ötletem..../![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/k%F6zepes_nagys%E1g%FAak_2/medium-smiley-099.gif)
(#195) ollie válasza Zordkaszás (#193) üzenetére
- Privát
- 2005-03-22 20:26:01
Akkor próba Sunlicht vagy hogy hívják most...
Senki nem fogja tudni megmondani neked a sípolásokból, ugyanis az minden gyártónál/alaplapnál mást jelent. 

oregcsóka
(őstag)
Na, itt van elöttem egy BIOS-os füzet, azt írja:
Egy hossu két rövid fütty:
AMI BIOS-nál - ''Hibás a memóriakártya megszólítása''
AWARD BIOS-nál: - ''Videokártya-hiba''
A Phoenix BIOS-nál nincs ilyen kód, ott három csoportból álló füttyjelek vannak.
Ennyi. 

T. Peet
(tag)
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy fat32-őt hány gb-os hdd-re lehet max rakni?
Úgy tudom max 132, de nem vagyok benne biztos.

oregcsóka
(őstag)
Lehetni lehet nagyobbra is, csak az XP nem hajlandó a 32GB-nál nagyobb particiót csak NTSF-re formázni.