hi!
Csak annyi lenne a kérdésem hogy honnan lehet tudni hogy milyen USBportom van? USB1.1 vagy USB2.0?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
kendy
(újonc)

oregcsóka
(őstag)
Ezt az alaplap leírásában tudod megnézni, vagy pedig a gyártó oldalán.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

BosX
(fanatikus tag)
Hivatalos SanDisk forgalmazót tud esetleg vlaki,aki forgalmaz MobileMate cuccokat?
mentality, tradition, history. these things never change.

yco
(újonc)
Lenne egy kérdésem olyan problémával állok szemben hogy van egy jelzőlámpa tervező program ami két különböző gépen két különböző értéket számít. Majdnem egy egész másodperccel. A programozó szerint ez nem szoftveres hiba hanem hardveres ?!! Mind a két gép azonos Pentium procival szerelt. Ugyan azon program van feltelepítve mind a két gépre. Ha tudtok valami okosságot írjátok már meg.
yco
- Privát
- 2005-03-21 12:46:01

BobChemistry
(őstag)
nem tudja vki hol lehet 3dmark05-höz reg. keyt letölteni?
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
(#107) L3zl13 válasza BobChemistry (#106) üzenetére
- Privát
- 2005-03-21 12:47:59

L3zl13
(PH! nagyúr)
www.futuremark.com 
Aki hülye, haljon meg!
(#108) t_ferenc válasza BobChemistry (#106) üzenetére
- Privát
- 2005-03-21 12:48:06

t_ferenc
(őstag)
dobok egyet mailben oks?
if you fall seven times, stand up eight
(#109) BobChemistry válasza t_ferenc (#108) üzenetére
- Privát
- 2005-03-21 12:50:41

BobChemistry
(őstag)
uh, azt megköszönném
dreamstar@index.hu
(#110) t_ferenc válasza BobChemistry (#109) üzenetére
- Privát
- 2005-03-21 13:19:12

t_ferenc
(őstag)
ment. remélem erre gondoltál...
(#111) BobChemistry válasza t_ferenc (#110) üzenetére
- Privát
- 2005-03-21 13:20:49

BobChemistry
(őstag)
letöltötem, otthon kipróbálom
9700pro kártya esetén mi okozhatja azt hogy a kép eltűnik, fehér háttér + színes függőleges vonalak? Egyszer csinálta csak...
(#112) t_ferenc válasza BobChemistry (#111) üzenetére
- Privát
- 2005-03-21 13:24:49

t_ferenc
(őstag)
oksa.
a 9700 problémádat nem tudom orvosolni sajna

Memphis
(tag)
Huntkey
Ha ma nulla CELSIUS fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány CELSIUS fok lesz holnap? :D (bezártam a kiskaput)

V.ki
(senior tag)
Nem is tudom hová írjam a kérdésem
Szal,azt akarom megkérdezni,hogy a Windows 2000 megy-e Pentium 2-es gépen,256MB RAM-al?
Meg még azt is,hogy az NFS Porsche Unleashed jól megy-e Win 2k-n?
az elso kerdesre a valaszod IGEN, a masodikra.... szvsz. a win2k minden jatekot eleg szarul futtat (kiveve talan a passzianszt
) de elmeletileg el kellene mennie rajta 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Grunya
(fanatikus tag)
Milyen program vagy codec kell ahhoz, hogy bele tudjak nézni a félig letöltött xy.avi file-okba??? Nem akarok nagy codec csomagokat letölteni ezért, csak erre az egyetlen funkcióra lenne szükségem.

Tsunami
(senior tag)
avi preview-el nekem ment
''három a kettő tizen''

BosX
(fanatikus tag)
AVI Preview,bár szeret fagyni, vagy Media Player Classic, de csak akkor, ha nincsen éppen letöltés alatt a file.
DC-vel töltött fájl? Mert akkor én csak csináltam egy másolatot, és a fájlnevéből kitöröltem a *.avi utáni karaktereket, lehet, hogy neked másmilyen a dolog.

Grunya
(fanatikus tag)
Letöltöttwm az Avi preview-t, de rögtön lefagy a file open parancsra...
Meg egyébként sem külön progi kellene, hanem valami dll, mert úgy kényelmesebb lenne. Igen, DC-hez kell. Az átnevezés nálam nem működik. Csak az ffdshow codec van telepítre a gépre.
''A class factory nem tudja szolgáltatni a kívánt osztályt'' hibaüzenetet kapom.
[Szerkesztve]

TéKrys
(senior tag)
Nekem XP telepítési (telepítéskor fellépő) problémám lenne, ha tud valaki segíteni:
Telepítéskor, az első újraindításnál (formázás, file-ok másolása után) azt írja ki hogy: 'Hiba a rendszer betöltésekor'. Próbáltam már másik vinyóval és azzal ment minden rendesen. Akkor ez vincsi probléma lenne?!
Mit lehet ellene tenni? Formázva és particionálva is volt a vincsi.
[Szerkesztve]
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

V.ki
(senior tag)
szvsz vinyó
A telepítéskor minden rendesen megy?Semmi szokatlan nincs?

BosX
(fanatikus tag)
Nem a Windows Media Player-re,hanem a Media Player Classic-ra gondoltam, letoltes.com-n pl. tuti fenn van,nem nagy kb 1mb és nem kell telepíteni sem.

TéKrys
(senior tag)
Minden ok telepítéskor.
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

Grunya
(fanatikus tag)
Ismerem a progit, mert egy időben használtam. A K-lite codec pack részeként. DE szerintem ez csak a lejátszó program, önmagában nem képes lejátszani a félig letöltött avikat, hanem csak a codec csomag segítségével, amelyik a gépedre telepítve van.

oregcsóka
(őstag)
Csináld azt, /nekem is volt ilyen gondom vinyóval.../ hogy a powermax-al adj neki egy quick low level formatot, és utána kezd el elölröl, nekem így sikerült.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

TéKrys
(senior tag)
Na most ezt a powermax-ot merre találom?

L3zl13
(PH! nagyúr)
Maxtor oldalán fenn van, vagy leszeded az ultimatebootcd-t, és azon is rajta van sok más finomsággal együtt.
Aki hülye, haljon meg!
ide is berakom, hátha itt gyorsabban megy:
sztok,
a problémám a következő. több mint 7000 családi képem van a gépemen szétszórva, de igazából 1 könyvtáron belül. szeretnék belőlük előhívtani, de nincs kedvem könyvtárról-könyvtárra végignézni őket és copy paste-elni egy 3. könyvtárba!!!
szóval valami olyan progira lenne szükségem ami pl. dupla-kattra (vagy bámilyen gombkombinációra) egy adott könyvtárba másolja a kiválasztott képet. tehát ami meggyorsítja a válogatást. van ilyen? (szerintem nincs, de a feleségem nem hiszi el, hogy a 21. században a közel 4 GHz-es proci és 550 MHz RAMok létezése mellett nincs ilyen)
szóval ha esetleg mégis akadna ilyen és ti tudtok a lelőhelyéről, ne tököljetek és írjátok ide. (bár nem sok reményt fűzök hozzá)
köszi
tr00p3r
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

TéKrys
(senior tag)
ACD See-vel esetleg. Alt+C. Nézegeted a képeket és közben nyomod a gombot. Najó kell még egy enter is a végén. De szerintem gyorsabb mint az általad említett.

tomcsi23
(PH! addikt)
Jaja, esetleg behozod preview-ba, úgy talán gyorsabb kiválasztani.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

BosX
(fanatikus tag)
Hát nemtudom, nekem csak xvid/divx kodek van a gépemen videóhoz, és megy

Grunya
(fanatikus tag)
Bocsi! Most látom, hogy valóban működik a dolog mplayer classiccal! Csak át kell neveznem előtte a file-t avi-ra. Hogyan lehetne ezt a dhcmtp kiterjesztést hozzárendelni?

LionTm
(fanatikus tag)
Total commander, fájl menü, hozzárendelés.
hm..hm..hm..

Grunya
(fanatikus tag)
Woow! Ez tök jó! Nem is tudtam, hogy a TC ilyet is tud!

Spyx
(tag)
Szerintem a Bővebben: link -n néz utánna hogyan lehet a jobb katt /küldés listába új könyvtárat felvenni vagy kérdezd meg moonman-t. Ő biztos tudja.
Vagy esetleg a total commander 6.50 -es verziója már tudja kezelni a miniatűröket.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...

rii
(PH! nagyúr)
Tudna valaki segíteni egy gyors gépösszeállításban?
Fontosabb jellemzők:
stabilitás, munkához kell
(BRAND memory)
CPU:
----2 GHz
Motherboard:
----Nem kell sata,
----IDE elég,
----tudjon 2 G Memóriá kezelni
Vid.card.:
----semmi jaték, photoshop, és filmézés.
----64 MB ram elég rajta
HDD:
ebből sztem 4db-ot bele szeretnék pakolni a 120G-ból.
Memory
----valami BRAND, cl 2.5 vagy cl 3.0 nem'tom mit jelent
Ház:
----még keresek, de valami fekete kell.
DVD-RW
----tudjon dupla rétegű DVD-t is írni
akárkivót'tevótá

biokill1
(tag)
Ha XPd van: A Document and setting mappán belül a neved és azon belül a SendTo mappa (rejtett). Ha ide csinálsz egy parancsikont arról a mappáról ahova küldeni szeretnéd akkor a fájlon a jobb gombra kattintva a küldés menüben ott lesz!
rejtett up! :D
(#139) Winner_hun válasza tr00p3r (#129) üzenetére
- Privát
- 2005-03-21 18:30:50
Najó, akkor még1 lehetőség
:
Nézegeted a képeket, lenyomva tartod a ctrl billentyűt és amelyik kép kell, arra rákattintasz, majd a legvégén jobb klikk másolás aztán bemásolod, ahova kell
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

TéKrys
(senior tag)
Köszi a tippet, bejött. 
Egy másik kérdés (másik gép, de szintén XP): telepítéskor MINDIG a serial szám megadásakor fagy le. Se előbb, se később. (volt cserélve a táp is, meg a procihűtő is). Előre is köszi
[Szerkesztve]

oregcsóka
(őstag)
Próbáld meg olyan serialllal amit el is fogad...
Nekem is lenne egy kérdésem:
DVD olvasónál, a jumperelés: MASTER /világos/, SLAVE /világos/ és CABLE SELECT - ez mi a fene? Mikor kell ezt a jumperállást használni?
Nem hallottál még róla? Furcsa, mert MINDEN ide eszözön van ilyen. A cable select-nél mindig attól függően áll be (master/slave), hogy hova dugtad a kábelen. Ha a közepére, akkor slave, ha a végére, akkor master. De csak akkor szabad cable selecten hagyni, ha a másik ezsköz is (uyganazon a kábelen) is cable select, vagy a kábelnek megfelelően van jumperelve (tehát közepe slave, vége master). Ha mondjuk a kábel közepén levő van masterre jumperelve, a végén meg cable select van, akkor be fog hülyülni a biosod, rossz esetben semelyik eszközt nem fogja látni.
[Szerkesztve]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

oregcsóka
(őstag)
De, hallottam már róla, csak sose használtam...Most viszont én fogok behülyülni egy hulladék DVD olvasóval, ami csak akkor hajlandó működni, ha egyedül van egy IDE kábelen,. masterként....Bővebben: link
De hagyjuk a fenébe, most éppen méltóztatik müködni... /egy hónapos cuccos.../

forceberg
(PH! addikt)
Szerezz olyan XP-t, ami nem kér sorozatszámot 
http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/
Huh tudna valaki segíteni az alábbiakban?
Mi az indexelés?
Mire valók a kulcsok?
Hogy lehet két táblát ''összemergelni''?
mik a DDL, DML, DCL?
Ja és pár relációt is mondajtok már
sürgős!!!
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

mummin
(újonc)
Meg tudná valaki mondani mit jelent a memóriánál a non-ECC jelzés?
Köszi.
(#150) jakobkacsa válasza mummin (#149) üzenetére
- Privát
- 2005-03-22 00:05:17

jakobkacsa
(senior tag)
Kopasz, Kopasz, neked mennyi eszed van 
Dyslexia for cure found!