Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum V. (téma lezárva)

(#101) kendy

kendy
(újonc)

hi!
Csak annyi lenne a kérdésem hogy honnan lehet tudni hogy milyen USBportom van? USB1.1 vagy USB2.0?

(#102) oregcsóka válasza kendy (#101) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Ezt az alaplap leírásában tudod megnézni, vagy pedig a gyártó oldalán.;)

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#103) kendy

kendy
(újonc)

kösz!

(#104) BosX

BosX
(fanatikus tag)

Hivatalos SanDisk forgalmazót tud esetleg vlaki,aki forgalmaz MobileMate cuccokat?

mentality, tradition, history. these things never change.

(#105) yco

yco
(újonc)

Lenne egy kérdésem olyan problémával állok szemben hogy van egy jelzőlámpa tervező program ami két különböző gépen két különböző értéket számít. Majdnem egy egész másodperccel. A programozó szerint ez nem szoftveres hiba hanem hardveres ?!! Mind a két gép azonos Pentium procival szerelt. Ugyan azon program van feltelepítve mind a két gépre. Ha tudtok valami okosságot írjátok már meg.

yco

(#106) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

nem tudja vki hol lehet 3dmark05-höz reg. keyt letölteni?

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#107) L3zl13 válasza BobChemistry (#106) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

www.futuremark.com :U

Aki hülye, haljon meg!

(#108) t_ferenc válasza BobChemistry (#106) üzenetére

t_ferenc
(őstag)

dobok egyet mailben oks?

if you fall seven times, stand up eight

(#109) BobChemistry válasza t_ferenc (#108) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

uh, azt megköszönném

dreamstar@index.hu

(#110) t_ferenc válasza BobChemistry (#109) üzenetére

t_ferenc
(őstag)

ment. remélem erre gondoltál...

(#111) BobChemistry válasza t_ferenc (#110) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

letöltötem, otthon kipróbálom

9700pro kártya esetén mi okozhatja azt hogy a kép eltűnik, fehér háttér + színes függőleges vonalak? Egyszer csinálta csak...

(#112) t_ferenc válasza BobChemistry (#111) üzenetére

t_ferenc
(őstag)

oksa.

a 9700 problémádat nem tudom orvosolni sajna

(#113) Memphis válasza ollie (#100) üzenetére

Memphis
(tag)

Huntkey

Ha ma nulla CELSIUS fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány CELSIUS fok lesz holnap? :D (bezártam a kiskaput)

(#114) V.ki

V.ki
(senior tag)

Nem is tudom hová írjam a kérdésem:B

Szal,azt akarom megkérdezni,hogy a Windows 2000 megy-e Pentium 2-es gépen,256MB RAM-al?
Meg még azt is,hogy az NFS Porsche Unleashed jól megy-e Win 2k-n?
:F

(#115) aXXon válasza V.ki (#114) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

az elso kerdesre a valaszod IGEN, a masodikra.... szvsz. a win2k minden jatekot eleg szarul futtat (kiveve talan a passzianszt :DDD ) de elmeletileg el kellene mennie rajta :DD

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#116) Grunya

Grunya
(fanatikus tag)

Milyen program vagy codec kell ahhoz, hogy bele tudjak nézni a félig letöltött xy.avi file-okba??? Nem akarok nagy codec csomagokat letölteni ezért, csak erre az egyetlen funkcióra lenne szükségem.

(#117) Tsunami válasza Grunya (#116) üzenetére

Tsunami
(senior tag)

avi preview-el nekem ment

''három a kettő tizen''

(#118) BosX válasza Grunya (#116) üzenetére

BosX
(fanatikus tag)

AVI Preview,bár szeret fagyni, vagy Media Player Classic, de csak akkor, ha nincsen éppen letöltés alatt a file.

(#119) Bigya válasza Grunya (#116) üzenetére

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

DC-vel töltött fájl? Mert akkor én csak csináltam egy másolatot, és a fájlnevéből kitöröltem a *.avi utáni karaktereket, lehet, hogy neked másmilyen a dolog.

(#120) Grunya válasza BosX (#118) üzenetére

Grunya
(fanatikus tag)

Letöltöttwm az Avi preview-t, de rögtön lefagy a file open parancsra... :( Meg egyébként sem külön progi kellene, hanem valami dll, mert úgy kényelmesebb lenne. Igen, DC-hez kell. Az átnevezés nálam nem működik. Csak az ffdshow codec van telepítre a gépre.

''A class factory nem tudja szolgáltatni a kívánt osztályt'' hibaüzenetet kapom.

[Szerkesztve]

(#121) TéKrys

TéKrys
(senior tag)

Nekem XP telepítési (telepítéskor fellépő) problémám lenne, ha tud valaki segíteni:
Telepítéskor, az első újraindításnál (formázás, file-ok másolása után) azt írja ki hogy: 'Hiba a rendszer betöltésekor'. Próbáltam már másik vinyóval és azzal ment minden rendesen. Akkor ez vincsi probléma lenne?! :F Mit lehet ellene tenni? Formázva és particionálva is volt a vincsi.

[Szerkesztve]

http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

(#122) V.ki válasza TéKrys (#121) üzenetére

V.ki
(senior tag)

szvsz vinyó
A telepítéskor minden rendesen megy?Semmi szokatlan nincs?

(#123) BosX válasza Grunya (#120) üzenetére

BosX
(fanatikus tag)

Nem a Windows Media Player-re,hanem a Media Player Classic-ra gondoltam, letoltes.com-n pl. tuti fenn van,nem nagy kb 1mb és nem kell telepíteni sem.

(#124) TéKrys válasza V.ki (#122) üzenetére

TéKrys
(senior tag)

Minden ok telepítéskor.

http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

(#125) Grunya válasza BosX (#123) üzenetére

Grunya
(fanatikus tag)

Ismerem a progit, mert egy időben használtam. A K-lite codec pack részeként. DE szerintem ez csak a lejátszó program, önmagában nem képes lejátszani a félig letöltött avikat, hanem csak a codec csomag segítségével, amelyik a gépedre telepítve van.

(#126) oregcsóka válasza TéKrys (#124) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Csináld azt, /nekem is volt ilyen gondom vinyóval.../ hogy a powermax-al adj neki egy quick low level formatot, és utána kezd el elölröl, nekem így sikerült.;)

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#127) TéKrys válasza oregcsóka (#126) üzenetére

TéKrys
(senior tag)

Na most ezt a powermax-ot merre találom?

(#128) L3zl13 válasza TéKrys (#127) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Maxtor oldalán fenn van, vagy leszeded az ultimatebootcd-t, és azon is rajta van sok más finomsággal együtt.

Aki hülye, haljon meg!

(#129) tr00p3r

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ide is berakom, hátha itt gyorsabban megy:

sztok,

a problémám a következő. több mint 7000 családi képem van a gépemen szétszórva, de igazából 1 könyvtáron belül. szeretnék belőlük előhívtani, de nincs kedvem könyvtárról-könyvtárra végignézni őket és copy paste-elni egy 3. könyvtárba!!!

szóval valami olyan progira lenne szükségem ami pl. dupla-kattra (vagy bámilyen gombkombinációra) egy adott könyvtárba másolja a kiválasztott képet. tehát ami meggyorsítja a válogatást. van ilyen? (szerintem nincs, de a feleségem nem hiszi el, hogy a 21. században a közel 4 GHz-es proci és 550 MHz RAMok létezése mellett nincs ilyen)

szóval ha esetleg mégis akadna ilyen és ti tudtok a lelőhelyéről, ne tököljetek és írjátok ide. (bár nem sok reményt fűzök hozzá)

köszi
tr00p3r

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#130) TéKrys válasza tr00p3r (#129) üzenetére

TéKrys
(senior tag)

ACD See-vel esetleg. Alt+C. Nézegeted a képeket és közben nyomod a gombot. Najó kell még egy enter is a végén. De szerintem gyorsabb mint az általad említett.

(#131) tomcsi23 válasza tr00p3r (#129) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Jaja, esetleg behozod preview-ba, úgy talán gyorsabb kiválasztani.

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#132) BosX válasza Grunya (#125) üzenetére

BosX
(fanatikus tag)

Hát nemtudom, nekem csak xvid/divx kodek van a gépemen videóhoz, és megy:F

(#133) Grunya válasza BosX (#132) üzenetére

Grunya
(fanatikus tag)

Bocsi! Most látom, hogy valóban működik a dolog mplayer classiccal! Csak át kell neveznem előtte a file-t avi-ra. Hogyan lehetne ezt a dhcmtp kiterjesztést hozzárendelni?

(#134) LionTm válasza Grunya (#133) üzenetére

LionTm
(fanatikus tag)

Total commander, fájl menü, hozzárendelés.

hm..hm..hm..

(#135) Grunya válasza LionTm (#134) üzenetére

Grunya
(fanatikus tag)

Woow! Ez tök jó! Nem is tudtam, hogy a TC ilyet is tud!

(#136) Spyx válasza tr00p3r (#129) üzenetére

Spyx
(tag)

Szerintem a Bővebben: link -n néz utánna hogyan lehet a jobb katt /küldés listába új könyvtárat felvenni vagy kérdezd meg moonman-t. Ő biztos tudja.
Vagy esetleg a total commander 6.50 -es verziója már tudja kezelni a miniatűröket.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...

(#137) rii

rii
(PH! nagyúr)

Tudna valaki segíteni egy gyors gépösszeállításban?

Fontosabb jellemzők:
stabilitás, munkához kell
(BRAND memory)

CPU:
----2 GHz

Motherboard:
----Nem kell sata,
----IDE elég,
----tudjon 2 G Memóriá kezelni

Vid.card.:
----semmi jaték, photoshop, és filmézés.
----64 MB ram elég rajta

HDD:
ebből sztem 4db-ot bele szeretnék pakolni a 120G-ból.

Memory
----valami BRAND, cl 2.5 vagy cl 3.0 nem'tom mit jelent

Ház:
----még keresek, de valami fekete kell.

DVD-RW
----tudjon dupla rétegű DVD-t is írni

akárkivót'tevótá

(#138) biokill1 válasza tr00p3r (#129) üzenetére

biokill1
(tag)

Ha XPd van: A Document and setting mappán belül a neved és azon belül a SendTo mappa (rejtett). Ha ide csinálsz egy parancsikont arról a mappáról ahova küldeni szeretnéd akkor a fájlon a jobb gombra kattintva a küldés menüben ott lesz!

rejtett up! :D

(#139) Winner_hun válasza tr00p3r (#129) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Najó, akkor még1 lehetőség:):
Nézegeted a képeket, lenyomva tartod a ctrl billentyűt és amelyik kép kell, arra rákattintasz, majd a legvégén jobb klikk másolás aztán bemásolod, ahova kell;)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#140) rii válasza rii (#137) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

akárkivót'tevótá

(#141) TéKrys válasza L3zl13 (#128) üzenetére

TéKrys
(senior tag)

Köszi a tippet, bejött. :C

Egy másik kérdés (másik gép, de szintén XP): telepítéskor MINDIG a serial szám megadásakor fagy le. Se előbb, se később. (volt cserélve a táp is, meg a procihűtő is). Előre is köszi

[Szerkesztve]

(#142) oregcsóka válasza TéKrys (#141) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Próbáld meg olyan serialllal amit el is fogad...

Nekem is lenne egy kérdésem:

DVD olvasónál, a jumperelés: MASTER /világos/, SLAVE /világos/ és CABLE SELECT - ez mi a fene? Mikor kell ezt a jumperállást használni?:F

(#143) ollie válasza oregcsóka (#142) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem hallottál még róla? Furcsa, mert MINDEN ide eszözön van ilyen. A cable select-nél mindig attól függően áll be (master/slave), hogy hova dugtad a kábelen. Ha a közepére, akkor slave, ha a végére, akkor master. De csak akkor szabad cable selecten hagyni, ha a másik ezsköz is (uyganazon a kábelen) is cable select, vagy a kábelnek megfelelően van jumperelve (tehát közepe slave, vége master). Ha mondjuk a kábel közepén levő van masterre jumperelve, a végén meg cable select van, akkor be fog hülyülni a biosod, rossz esetben semelyik eszközt nem fogja látni.

[Szerkesztve]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#144) oregcsóka válasza ollie (#143) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

De, hallottam már róla, csak sose használtam...Most viszont én fogok behülyülni egy hulladék DVD olvasóval, ami csak akkor hajlandó működni, ha egyedül van egy IDE kábelen,. masterként....Bővebben: link
De hagyjuk a fenébe, most éppen méltóztatik müködni... /egy hónapos cuccos.../:(

(#145) forceberg válasza TéKrys (#141) üzenetére

forceberg
(PH! addikt)

Szerezz olyan XP-t, ami nem kér sorozatszámot :DDD

http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/

(#146) rii válasza rii (#140) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

akárkivót'tevótá

(#147) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Huh tudna valaki segíteni az alábbiakban?

Mi az indexelés?
Mire valók a kulcsok?
Hogy lehet két táblát ''összemergelni''?
mik a DDL, DML, DCL?

Ja és pár relációt is mondajtok már
sürgős!!!

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#148) mummin

mummin
(újonc)

Meg tudná valaki mondani mit jelent a memóriánál a non-ECC jelzés?
Köszi.

(#149) mummin

mummin
(újonc)

Megtaláltam a nagy RAM-osban.
Bocsi.

(#150) jakobkacsa válasza mummin (#149) üzenetére

jakobkacsa
(senior tag)

Kopasz, Kopasz, neked mennyi eszed van :DDD

Dyslexia for cure found!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.