megszívtad...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
vga-ra??? az egy integrált intel 82810e!!! dxdiag a memóra 5.5 megát mond! 
szóval ezen megy a q3arena... 800*600ba!
de a gef2mx400 64mb-on meg nem! szóval én inkább a kábelre tippelek! de minnyár kipróbálom! 
</end.?>

fendre
(tag)
Szerintem beszivtad 

yankoo
(tag)
haverom is letöltötte ugyanazt és neki jo.....
meg pl van 4 jo fájl 5crc-s letöltöm ujra és a 3is rossz lesz...

gergod
(tag)
Szerencsére nem, mert ez csak elvi kérdés. Illetve gondolkodom, hogy merjek e venni egy gf 6800 Gt-t mondjuk olyan helyen, ahol nagyon olcsó, mert mi van ha csődbe mennek.
Kell lennie erre megoldásnak, mert a garanciát nem a bolt állja, hanem mondjuk az inno3d disztribútora. De nem tudom, ezért kérdezem.

fendre
(tag)
Ezt most nem tudom elmondani teljesen korrekten de a lenyeg hogy ha nem teljesen osregi a geped nem kell vele babrali, hanem hagyd meg az alap beallitasokat.
Amugy meg en nem biznek meg ennyire meg az uj vincsiben, nekem volt samsungom ami 1 het utan halt meg igy (kicsit kis is abrandultam belole de ez az en dolom). Szoval meg mindig nem irtad hogy lefutott volna a bad sector teszt rendesen. Vagy csak en vagyok figyelmetlen?

yankoo
(tag)
linkelj pls bad sector ''teszter-t'' memoriat testeltem az kira nincs baja 256/266 dédéerr

fendre
(tag)
Amugy eleg ha csak a hibasat toltod le ujra. Ha soxszor = 10+ lefuttatod akkor is mindig ugyanazt a hibat adja ki (ha kulonbozo akkor mem!)? + Memtest sem arthat, de ha teljesen beprobalt ramok akkor nem szoltam.

fendre
(tag)
win alapbol tudja

yankoo
(tag)

télleg 
[Szerkesztve]
van néhány hely, ahol egy-két cucc meglepően olcsó, attól még nem biztos, hogy egy év múlva csődbe megy a bolt!

fendre
(tag)
Win XP:
Sajatgep jobb click -> kezeles -> lemezkezeles menupont kivalaszt -> megfelelo meghajto jobbclick -> tulajdonsagok -> eszkozok ful -> hibaellenorzes (mindket pont pipa) -> ujrainditas utan fogja egy gyonyoru kek kepernyon nyomni => lesed hogy talalt e vmit -> ha igen akkor ilyeneket fog kiirni hogy ''vmilyen file hiba javitva'' kb

gergod
(tag)
Na igen, de az ördög nem alszik. Azért érdekelne, mi ilyenkor a megoldás.

yankoo
(tag)
most megyek kicsit gamelni mert többet toltam ma biossal mint csvel (persze funcs)
holnap ha tucc legyél! irc? msn?

fendre
(tag)
holnap melo (januari tulora
), de lehet h benezek kozben ha lesz idom
IRC-n nem vagyok, msn elvbol 

yankoo
(tag)
ok thx az eddigieket remélam javitja ha hibás
garancia pappíron nincs meg a nagyker??? esetleg rajtuk keresztül???
</end.?>

gergod
(tag)
Nem vettem még meg, ez csak elvi kérdés
de azért fontos lenne 

fendre
(tag)
en visszavinnem gariba ha tenyleg full uj - nem ezt varnam egy uj vincsitol. Es amugy a bad sectorokbol egyre csak tobb lesz
Ha igy van mentenek mindent lefele es vinnem vissza ![;]](/dl/s/v1.gif)

0519
(fanatikus tag)
Semmi gond. A garanciát nem a bolt adja, hanem a gyártó.
Ha ilyen történik felhívod a (pl) Samsung Magyarországot és elmondod mi történt, megkérdezed hova fordulhatsz a gondoddal.
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
Egy láma kérdés, de azért érdekel
A Call of Duty az külön játék, vagy a MOHAA kiegészítője??
Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!
(#972) Winner_hun válasza kisqpi (#971) üzenetére
- Privát
- 2005-01-08 21:55:52
Külön gamma, a MOHAA emberei szétváltak és Ők csinálták
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
teljesen más!
Medal of Honor Allied Assaul; Medal of Honor Spearhead; Medal of Honor Breakthrought; Medal of Honor Pacific Assault
Call of Duty; Call of Duty United Offensive
(remélem jól írtam le mindet
)
UP nekije!!!
a gef2mx400 ról még ennyi:
buszsebesség: 200MHz
RAMDAC 350MHz
Valódi órajel: 167Mhz
efektív: 167Mhz
busz szélessége: 128bit!
----
na ezzel a kártyával a dxdiag direct3d testje nem műkszik!
direct3d 7 testresults Failure at step 8 (creating 3d device): hresult = x887902eb (error code)
direct3d 8 testresults Failure at step 8 (creating 3d device): hresult = x8879086a(3d no avaible)
direct3d 9 testresults Failure at step 8 (creating 3d device): hresult = x8879086a(3d no avaible)
direct x 9 van fent! de pl ut2004 beta demo csak szoftveres rendereléssel megy el, úgy is lassú 640*780 ban!! direct3d vel el sem indul!!
ez miért van??? gyenge az a gef2mx400 64 mb??? vagy az 1ghz, esetleg a ram???
de a quake menni szokott a másikon is, ezen meg nem! 
miért!! segítsetek már! mert falra mászok!! ? 
</end.?>
THX!
Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!

yankoo
(tag)
RE!
letoltam lemezellenőrzőt no hiba... (hálisten)
akkor memo többen is mondták de azzal mi lehet? 

denes44
(lelkes újonc)
Tudtok olyan progit, ami valamilyen módon figyeli, hogy mit, mennyit nyomtatok, és így kiszámolja, hogy mennyi a tinta költsége annak a lapnak amit éppen kinyomtattam?
Remélem érthető voltam.
nincsmit 
a nyomtatókhoz adott driverek ezt általában valamilyen szinten nyilvántartják, hogy melyikből mennyi van még. saját tapasztalat: nem valami megbízhatóak
975
lécci, mert még ma jó lenne + csinálni! 
holnap tanulni is szeretnék!!!
</end.?>
Kártya driver friss? Direcx=9.0c?
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
nvidia-ról szedtem le a drivert, aszem simán 9.0! de ez miatt még a q3 menne! mert aszem 7-esel megy már a q3!
de a gép még testelni sem tudja a 9et! se a 7, se a 7 et!!! leáll hibával! 
szóval mi lehet a probléma?? 
kezdek begojózni!! ennyire elég csak egy gef2mx400????
</end.?>

denes44
(lelkes újonc)
De nekem nem az kéne, hogy mennyi tinta van, hanem staisztikát készítene a nyomtatásokról, és akkor nyomtatás után kiírná, hogy ez a nyomtatás 10 Ft-om ba került.
Kb.
senki sem tud segíteni?? megyek aludni!!! 
</end.?>

forceberg
(PH! addikt)
Ja, ez jó lenne. Beírod, hogy berakott parton hány ml meg Ft volt, és használatkor kiírja az elhasznált mennyiséget 
http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/

busman
(PH! addikt)
Problémám van egy Mx 300 hangkarival játék közben fagy tőle a winfos.A kérdés:
be lehet-e állítani vhol ,hogy játéknál az alaplapi hangkártya dolgozzon,zenénél pedig az Mx330?
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

DragonR+
(senior tag)
Üdv Mindenkinek!
Használ valaki ilyet? 

Számítógépvédő áramkör.
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

denes44
(lelkes újonc)
Pontosan erre gondoltam. 

DragonR+
(senior tag)
Manuálisan beállítod a Vezérlőpult/Hangok..../Audió fül/Alapártelmezett eszköznél?
Erre gondoltál?
[Szerkesztve]
nekem rá van egy dugva a tápra. amikor a chieftec-et vettem, rábeszéltek, 2000 pénz volt. hogy használ-e?
az a baj a prevencióval, hogy nem derül ki, hogy hatékony-e...
szerk: ez egyébként engem is érdekelne, hogy hozzáértők mit mondanak róla. lehet, hogy egy külön topikot is megérne a téma. persze csak ha nincs még ilyen...
p
[Szerkesztve]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

DragonR+
(senior tag)
Hello!
Arra lettem volna kíváncsi, hogy mentett-e már valakinél hardvert a kicsike.
Egy Codegen tápra akarom dugni, mert hát ilyennel áldott meg a sulinet.
Gondoltam rákérdezek.
Azért hétfőn veszek egyet.
A megelőzés az megelőzés.
Jobb mint a fejfájás. 
Köszi!
[Szerkesztve]

denes44
(lelkes újonc)
Senki nem tud segíteni?
Lehet abból bajom, ha egy Noname (vagyis Free Style márkájú) USB-s Bluetooth-t veszek? Úgy értem pl. nem tudja az előírt 10 métert, meg ilyenek, vagy +2k-ért vegyek egy márkásat?
A Gigabyte 10m-es adaptere milyen? Megér ez 6k-t?
ha rossz, akkor már rögtön indulásnál rossz lesz. visszaviszed, kicserélik. nem hiszem, hogy működésben akafályozná, hogy noname. nem olyan bonyolult szerkezetek ezek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Hi!
A windows XP-m egy újabb hülyeséggel állt elő: ha elindítom a gépet, betöltődik a win, állandóan 60hz a képfrissítés, pedig 85hz-ra volt állítva, és mindíg be kell állítani, tegnap óta csinálja ezt. De miért?
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

denes44
(lelkes újonc)
De a noname-t használtan venném.
(#997) kamikaze boci válasza denes44 (#996) üzenetére
- Privát
- 2005-01-09 11:04:05
Akkor próbáld ki előtte. Béuetoothnál minden lehetséges.
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu
én nem ismerek, de Google Bácsi biztos tud válaszolni! címe: Bővebben: link

mizu_
(tag)
Sziasztok
1. kérdés : hogyan kell az ip címből kíszámítani a hálózati címet ?
2. kérdés : ha megvan a hálózat host-jának az ip címe , mi ebben a boardcast cím?
A válaszokat előre is köszönöm .
Dropbox (18 GB-ig bővíthető) 2.5GB ingyen: http://db.tt/NJK6uUM