Szerintem meg akinek kell, az vegyen 9800XT-t, vagy X800XT-t
Hmmm???
Szerintem meg akinek kell, az vegyen 9800XT-t, vagy X800XT-t
Hmmm???

Üdv Skacok!
Nem tud valaki olyan progit, amivel XBOXos ISOkban lehet turkálni???
bobsurf@tvnetwork.hu

Sziasztok!
A böngésző indítása után websearch.com jelenik meg a képernyőn letakarítva a www.kapu.hu és mindent ő szeretne keresni. A kérdés: HOGY LEHET TÖRÖLNI?
Spyware remove és Adaware SE + társai nem bírtak vele. Tud valaki segíteni? A gépen WIN2000 van. A választ előre is köszi.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

DDR2 vagy DDR3? Melyik lesz végre amd-khez, és mikor? Milyen lapkával? Vagy prociba integrálják?
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Vagy kézzel próbáld meg a registry-ben, vagy folytasd a spyware progikat, egyik majd leszedi.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Kérdésem meglehetőssen avitt.Van egy Via Apollo 133 pro Slot 1 alaplapom
hozzá egy 370SP (rev.2.0) átalakítóm milyen proci ami max belemegy?
Kalandorok kíméljenek!!!
No.1:MSI K8N Neo4-F A64 3200+ Venice Gainward 7300GT Golden Sample; 2x512/DDR400 g.skill, 2-3-3-6 No.2:abit nf7-s sempron 3000+ sapphire x1600PRO OCE 2x512/DDR400 g.skill, 2-3-3-6

''jéger''-t lehet inni algopirinre?? 
Csak, hogy a torkomat is tisztíccsa!
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █
(#508) Jim Tonic válasza Zordkaszás (#507) üzenetére

Miért, abban nincs alkohol??? Ehhh.
(#509) gézu válasza Zordkaszás (#507) üzenetére

Penicillin-készítményekre ne igyál alkoholt meg egyéb komolyabb
gyógyszerekre,erre lehet.
“Commutare necesse est!”
(#510) I_Am válasza Zordkaszás (#507) üzenetére
Lehet, de a mellékhatások érdekében kérjük konzultáljon kezelőorvosával illetve gyógyszerészével. 
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
(#511) ollie válasza Zordkaszás (#507) üzenetére
Csak akkor, ha rummal hígítod! 
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Szép estét for everyone!
Lenne egy kis problemam illetve nem nekem hanem ez egyik baratomnak.Az MSN-nel kuzd mar egy jo ideje.A problema ami tenyleg eleg idegesito a kovetkezo:Hasznalja az MSN-jet es valaki beleirogat az ő neveben a csevegesbe.Valszeg valaki feltörte az accountjat vagy valami hasonlo.Letszi segitsetek mert mar nagyon tanacstalanok vagyunk.
Elore is koszonjuk.
Mod.:Ja és még annyi:hogy azt állitja ,hogy barmit tonkre tud tenni a gepem es ez csak akkor jon elo ha egy bizonyos szemellyel beszel.Tudom ,hogy a kerdes nehez es osszetett de azert probalkozzatok.
Barmi fele hsz.-t szivesen fogadunk.
[Szerkesztve]
(#513) Zordkaszás válasza Jim Tonic (#508) üzenetére

Szerinted meginnám a jégert ha nem tartalmazna alkoholt? 
(#514) Zordkaszás válasza gézu (#509) üzenetére

OK, az majd egy mésik történet lesz.
Mellesleg ezt is kb 1.5 órája vettem be.
(#515) Zordkaszás válasza I_Am (#510) üzenetére

Hát pont a mellékhatások miatt kérdeztem itten a ''kezelő'' orvosokat 
(#516) Zordkaszás válasza ollie (#511) üzenetére

Rum nincs, de van Amarettó vagy házipálesz, utóbbi is nagyon finom 
9500as többet ér. eszmeibe is meg teljesítménybe is. Árba sajnos nemtom de ha el akarsz adni egyet akkor szólj azonnal nekem 
Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

Üdv Skacok!
Nem tud valaki olyan progit, amivel XBOXos ISOkban lehet turkálni???
bobsurf@tvnetwork.hu

Miért, mi a különbség az X-Boxos és a sima ISO között? Az is csak egy virtuálisl lemez nem?
Ha szebb lennék, eljátszhatnám magamat egy filmben.

Ha az X-BOXos cdt, kiírod csak X-BOXon tudsz majd játszani vele.
Azaz csak chippelt X-BOXon...
lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá

Hi all!
Lenne nekem egy olyan problémám, hogy Axelero-s ADSL-em van itt a laptopon. Indítás után kb 1 percet kell várnom, addig nem csinálhatok semmi (nem tudok csatlakozni).
Hogyan lehet ezt kiküszöbölni?
EZ megoldaná?: Bővebben: link
Állíts be fix IP címet a hálókarinak.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

És ezt hogyan tegyem?
Nem fog ez bekavarni?

nem fog. vezérlőpult hálózati kapcsolatok, kapcsolatra jobbklatty tulajdonságok, tcp/ip tulajdonságai, következő ip-cím használata: mondjuk 192.168.1.1
de akár ki is veheted a pipát tcp/ip-ből.
Sent from my Windows Phone

Help me!
Az a problémám hogy most valamiért az Explorer ha megnyitok egy jelszavas FTp-t előtt nemkéri a felhasználónevet és a jelszót !! és ebből kifolyólag nemenged be !!
Hogy állitsam be hogy kérja az adatokat ?? Az Ftpre csatlakozást próbáltam már wincommanderrel és csatlakozott de mégse voltak ott azoka fájlok amik kellettek. tehát csak az Ie.hez adjatok tanácsot !! thx
Djsaabe The Only One !! | Légszives senki se kössön belém nemvagyok valami nagy önuralmú !! (remélem aláirásnakl jólesz.)

Up
PLiz help !! Elég Sürgüs lenne !
Djsaabe The Only One !! | Légszives senki se kössön belém nemvagyok valami nagy önuralmú !! (remélem aláirásnakl jólesz.)

Egy gyors kérdésre szertnék gyors válasz kapni
Szóval két gépet szeretnék utp kábellel összekötni! elég hozzá a kábel, vagy kell routel is? Internet nélkül ! Gyors választ elöre is kösz

Elég a kábel is (cross-link), bár a router jobb megoldás.
szerk: #530-ra. Igen, elég, nekem is így ment jó sokáig. Játékra meg bőven jó, ha csak ketten vagytok. Csak arra figyelj, hogy cross-link kábel kell, ami eltér a routeres megoldáshoz szükségestől.
[Szerkesztve]

Kösz! Csak haverommal szeretnék háloba egy kicsit játszani, ezért nem marad ez igy sokáig
Akkor elég a kábel hozzá?

És hogy tudom megálapítani, hogy cross-link-os a kábel
Mert van egy kábelem, de fogalmam sincs, hogy milyen

Hát nem tudom ez segít-e beazonosítani...
Bővebben: link
Esetleg nincsen ráírva a kábelre? Előfordulhat, ha ''gyári''...

egy 466 Mhz-es cerkaért mennyit lehetne kérni? (amiért el is vinnék
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

#504?
Létezi, hogy kiesik 1 DNS-rekord pár órára? Nem érem el az xmods.hu-t de a szolgáltatóm webcímét se. A domain.hu-n rákerestem az xmods-ra, mekakartam nézni a DNS-rekordot, ne hibát köp rá.
A legszebb az egészben, hogy fél 2kor még ment.
Ha hiba, mennyi idő míg megcsinálják? 
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD
Up!
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD
(#537) Winner_hun válasza Jim Tonic (#504) üzenetére
DDR2, mert tudomásom szerint a DDR3 az videókareszen van
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#538) Jim Tonic válasza Winner_hun (#537) üzenetére

Ahhh, az nem jelent semmit.
A DDR3 attól még ram, csak drága. Viszont piszok gyors és keveset fogyaszt.
A DDR2 meg egyenlőre zsákutca, szóval mire rendesen kifejlődik, már meglesz a DDR3 vidáman.
A DDR2 olyan gyenge volt, hogy leszedték a videokarikról is, mert lassú volt. Nem is értem, minek erőltetik.

hy
egy kérdés !
Vannak ez a Warez oldalak ! azzal még semmi gond ami sms-es de van olyan is ami ingyen van és linkek mutatnak egy másik oldalra ahonan leszedhető ez meg az !!
aza kérdésem hogy ez legális ?? mármint olyanszinten hogy olyat hallottam/láttam hogy a Mahasz szólt hogy szedje le a zenéket mert azokat szerzői jog védi ! de ugyanezen az oldalon vna játék is meg film meg minden ! azokért miért nemszól senki ?? azt szabad ?? és ha nem akkor rögötn feljelentés vagy előbb figyelmeztetnek ??
elég kavart vok most mert annyi marhaságot olvastam

Warez. Akárki akármit is mond, nem legális.

deakkora neten miért van 100 meg 100 ilyen oldal ?? nemértem nefigyelnek rájuk?? olyan kishal lesazrom a nagyhalra megyünk vagy mi?? amugy szerintetek az ilyen oldalakat akik csináljál azok ellen rögötn tehetnek feljelentést ?? vagy előbb csk figyelmeztetés történik ??

Lenne 2 kérdésem, fontos lenne:
1: létezi olyan progi ami megvizsgálja a gépem minden alkatrészét, hogy nem hibás e vmelyik alkatrészem. (új gépet veszek)
2: A Metróban lehet kapni HP TFT monitort, a tipusát nem tudom, de van 17'' és 19'' ugyanabból, hátha valaki tudja. Én már láttam élőben többször is, tettszett.
Bővebben: link ez az .Ár valahogy 60-70-80 körül van. Mi a véleményetek?

(Van egy más vonatkozása is a warez-oldalaknak: rászoktatják/betanítják az otthoni kisfelhasználókat egy adott program használatára (Windows, Photoshop, MS-Office, stb.), így a munkahelyén is ezt próbálja használni. Előbb utóbb meg fogják venni. Mi pl. évekig Photoshopot használtunk PC-n, de egy bátor kolléga ''csakazértis'' megküzdött a PSP5-el: jól tudott vele termelni. Azóta megvettük a PSP-t (4 licenc) és kihajítottuk az Adobe-t...
Remélem érthető volt.
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Kishalakra csak ''véletlenül'' szállnak rá, mert nem ez az iparág ''igénye''.

Láma kérdés.P1-be rakok még 1 hdd-ét,az a kérdés bekapcsolásnál lehet választani melyik meghajtot szeretném használni?Még soha nem volt 2vinyó a gápben igy tanácstalan vagyok.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(Keress egy neked megfelelő bootmanagert. (Bővebben: link))
Szeretettel:
Szalma

BIOS -ban be kell állítani melyikről bootoljon
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

Több meghajtó esetén fel kell állítani egy erőviszonyt. Ezt jelzik az IDE kábelen (lapos szürke) az elhelyezkedésük. Az elsődleges vincseszter a kábel végén legyen, a másodlagos a kábel középső csatlakozóján. Természetesen a jumperezés is ennek megfelelő kell hogy legyen. Így az operációs rendszert, az elsődleges vincseszterről fogja beolvasni, BIOS-ban nincs lehetőség enneg váltására, csak a 'boot' sorrendet variálhatod.
מת(נ)יהו

szeretnék venni vebkamerát mikrofont mit ajánlanak a profik egy kezdőnek hogy be ne fürödjön és át se vágják? Előre is köszi! Gángo.

Csak attól függ, mire akarod használni, és mennyid van rá.
מת(נ)יהו