Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum IV. (téma lezárva)

(#401) Tsunami

Tsunami
(senior tag)

Nem tudja valaki, hogy lehetséges-e XP-s gépről 98se-s gépre megosztani netet? Látják egymást?

''három a kettő tizen''

(#402) Fred23 válasza Tsunami (#401) üzenetére

Fred23
(senior tag)

Elméletileg lehet.Sokak szerint a tűzfalat ki kell kapcsolni az XP-n.Sokszor a 98SE-s nem látja az XPst !

UP ! A 190 Ft-os kérdésre a választ még várom magamba süppedvén !

[Szerkesztve]

(#403) Beck18

Beck18
(fanatikus tag)

Vettem egy új billentyűzetet. Fontos elvárás volt, h. nagyon alap legyen minden felesleges gombtól mentes, sajnos igy is csak olyant találtam, amin van windows, power, sleep és wake gomb. Nos, a kérdés h. a power gombot hogyan lehetne kiirtani, mert itt van az enter mellett és már másodszor nyomtam meg véletlenül. Békés (szoftveres) megoldást keresek, persze ha nem lesz akkor marad a fizikai beavatkozás. Genius kb-06x tipusú, honlapot néztem de nem volt hozzá driver... Van vk.nek 5lete erre?
thnx.

For Whom The Bell Tolls

(#404) Blackmate válasza Beck18 (#403) üzenetére

Blackmate
(senior tag)

Bios-ban le kell tiltani, hogy az ilyen Hotkey gombokra ne reagáljon a gép.

(#405) dj.saabe

dj.saabe
(fanatikus tag)

na megvan hova irhatom a bajom:
Szal reggel amikor haver hozta a wincsijét hogy rakok rá pár cuccot azóta van ez. szal elinditottam a gépet és az Nvidia oylantott irt ki hogy.
Energiacsökenés vagy energiaelosztáshiba asszem az utóbbi !! és azt irta hogy a hardverek károsodásának elkerülésére a rendszer alacsonyabb energiafelvételre állitja a hardvert (Vk gondolom én de lehet hogy nemaz) hogy az ne károsodjon meg! na gondolom szészedem hátha kimozdult pár vezeték mindent ellenörzök bekapcs megint kijön !! na most akkor mivan ?? ahogyészrevettem jól üködik ugy mint normálisan de akkor is zavar hogy valami baja lesz-e ??? vagymiért irja és hog yoldjam meg a problémát ?? Help pliz !
Thx
Üdc : Djsaabe

Djsaabe The Only One !! | Légszives senki se kössön belém nemvagyok valami nagy önuralmú !! (remélem aláirásnakl jólesz.)

(#406) Notes válasza Beck18 (#403) üzenetére

Notes
(őstag)

Kicsit off, de: add el, és vegyél a MM-ban egy Mitsumi Calssic-ot. Olcsó, és tényleg klasszik, nincs rajta semmi trutyi billentyű.

Romanes eunt domus!

(#407) Beck18 válasza Notes (#406) üzenetére

Beck18
(fanatikus tag)

én ennél alapabb billt. nem láttam sehol... de azért köszi.

For Whom The Bell Tolls

(#408) m-bazsi

m-bazsi
(tag)

(#409) turho válasza dj.saabe (#405) üzenetére

turho
(őstag)

Milyen vga?

xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

(#410) dj.saabe válasza dj.saabe (#405) üzenetére

dj.saabe
(fanatikus tag)

Fontos pliz !! Help me !!

Djsaabe The Only One !! | Légszives senki se kössön belém nemvagyok valami nagy önuralmú !! (remélem aláirásnakl jólesz.)

(#411) Notes válasza Beck18 (#407) üzenetére

Notes
(őstag)

Esetleg vedd meg az enyémet. (Fél órája hozott a Jézuska egy Siemens Slim-et :D) Szóval eladó a Mitsumi Classicom. Két éves. 1K-ért vihető. Természetesen semmi baja.

Romanes eunt domus!

(#412) Beck18 válasza Notes (#411) üzenetére

Beck18
(fanatikus tag)

nem, köszi.. van itthon annyi bill. mint a szemét, ez amúgy 1400 volt újjonan:C

For Whom The Bell Tolls

(#413) Tsunami

Tsunami
(senior tag)

Kérdésem az lenne, hogy ha bedugom a crosslinkelt kábelt hálózat céljából, akkor mért irja mégis hogy a kábel nincs bedugva? A kábel szerintem jó.

''három a kettő tizen''

(#414) Beck18 válasza Tsunami (#413) üzenetére

Beck18
(fanatikus tag)

hasonló kérdésem van. DSL modem és router közé jó a patch kábel? mert ha jól tom akkor router és gép közé jó, előbbit viszont nem tom.

For Whom The Bell Tolls

(#415) Tsunami válasza Beck18 (#414) üzenetére

Tsunami
(senior tag)

oda egyenes kábel kell

''három a kettő tizen''

(#416) ollie válasza dj.saabe (#405) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha kiveszed a vinyót akkor is? Mert ha nem, akkor már túlnőtted a tápod, és lehet, hogy haldoklik.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#417) Beck18 válasza Tsunami (#415) üzenetére

Beck18
(fanatikus tag)

ööö mit értesz egyenes kábel alatt patchet?

For Whom The Bell Tolls

(#418) Gazs

Gazs
(tag)

Helosztok:) Egy kérdésem lenne! Mi a különbség a sima ddr és a rambusz meroria között? A sebessége vagy mi? A magyarázást elöre is kösz:)

(#419) Tsunami

Tsunami
(senior tag)

Na az lenne a gondom, hogy ha a tvtuner 5 percig 1 csatornán van, akkor sercegős lesz a hangja, de ha átváltok máshova és/vagy vissza, akkor elmulik, viszont megint 5 perc után serceg. Ki tudja mi lehet a gáz?

''három a kettő tizen''

(#420) Tsunami

Tsunami
(senior tag)

egy up ide:)

''három a kettő tizen''

(#421) Georgexy

Georgexy
(lelkes újonc)

Sziasztok!

A probléma folytatódik! :)
Megvettem a tápot egy 480-ast, mert ugye a 300-as kevés volt már és nem indul vele a gép. Föl sem pörög a táp. De minden más géppel fölpörög! Az enyém viszont csak 300-asokkal megy. Kipróbáltam többet is. De azzal meg fagy. Van hogy föl sem áll a rendszer. Még akkor sem ha kikapcsolom a 2 rack-et és csak egy 40-es winyó van bekötve. Álltalában reggelente megy rendesen egy darabig. Ezt sem értem.Miért pont reggel elég neki a nafta és este meg miért nem?
Na mindegy! Most már gyanakszom az alaplapra is, hogy esetleg zárlatos lehet, mert mikor indítanék a 480-assal akkor a led elhalványodik a lapon és csak apró ciripelést hallani a táp felöl.
Ha valaki tud segíteni akkor előre is köszönöm!
Sziasztok!

Ha azt hiszed már nem lehet rosszabb csak keveset éltél!Ha azt hiszed nem lesz kékhalál akkor jön el érted!

(#422) Beck18

Beck18
(fanatikus tag)

ide is beirom, hátha itt nagyobb az élet:
''adott egy adsl net hozzáférés, micronet router és a gép.
Modemből azt a kábelt ami eddig a közvetlenül a gépbe ment bekötöttem a router wan portjába, routert pedig patch kábellel összekötöttem a géppel.
192.168.1.1 cimen routert elérem, saját háló műxik, gép a 192.168.1.2-n van, beállítom a usernamet, passw.t beállítom h. dinamikus IP-vel történik a net hozzáférés.. aztán connect. Majd dob egy 678as errort... eccerüen nem megy...''

For Whom The Bell Tolls

(#423) Beck18 válasza Beck18 (#422) üzenetére

Beck18
(fanatikus tag)

úgy tűnik megoldódott...

For Whom The Bell Tolls

(#424) somé

somé
(őstag)

2 gyors kérdésem lenne:

Lehetőségem van olcsón venni egy új ( van több is;] )Digital8-as kamerát,de sajnos''?'' 540.000pixeles a felbontása.Viszont a képen ez abszolúte nem látszik összehasonlítva egy 800.000 pixelessel,szinte semmi különbség nincs.A ''valós'' gyakorlatban számít ez?
A másik:speckóban olvastam,hogy az analóg,és USB-kimeneten kívül,DV BEMENETe is van.Ennek nem DV-KIMENETnek kéne lennie?(géppel összekötni firewire-porton keresztül)Akkor lehet ezen keresztül a felvételt gépre menteni?

Válaszotokat előre is köszönöm...

Keleti blokk, nyugati oldal - balkáni pocsolya.

(#425) G@ben

G@ben
(őstag)

Mi a csuda az a Vtt, Sr, illetve Athlon 64-eknél az 1T ill. 2T?
Nekem ezek nagyon új fogalmak. :)

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#426) G@ben

G@ben
(őstag)

Ja, meg a GA, GA@SR micsoda? Le vagyok mostanában maradva a témában. :)

(#427) Nokia válasza Horac (#28) üzenetére

Nokia
(újonc)

Fingom sincs... Vegyél új gépet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy minek azt nem tom...

NOKIA 5110

(#428) dj.saabe

dj.saabe
(fanatikus tag)

hy !
most egy furcsa dologgal találkoztam !! PH !! de mégse az !! szal ugyanaz mint a PH ! csak a cime www.it.news.hu ! ezt is a PHsok csinálják vagyis a PH házigazdái ?? de minek két szinte ugyanolyan oldal?? mert csak a cikkek mások meg a a design egy kicsit haloványabb !! most akkor mi az ??, az oldal ??

(#429) G@ben válasza dj.saabe (#428) üzenetére

G@ben
(őstag)

Bővebben: link

(#430) Wildmage válasza dj.saabe (#428) üzenetére

Wildmage
(senior tag)

Igencsak szoros a kapcsolat, maradjunk ennyiben. :D A PH!-hoz tartozik ez is tulajdonképpen csak más típusú hírek vannak rajta, ami a címéből is látszik.

(#431) A.P.I.

A.P.I.
(fanatikus tag)

Hi,

Biztos 1000x volt már róla szó, de hogy kell rávenni a C'n'Q-t, hogy működjön?
BIOSban engedélyezve vagyon.

''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit

(#432) G@ben

G@ben
(őstag)

Jáájj!
Nemtom miért, de most elkezdte csinálni a gép, hogy ha linkre kattintok, akkor ugyanabban az ablakban nyitja meg, pedig eddig nyitott neki egy másik ablakot. Miért? Hogy tudom visszaállítani? Nem állítottam el semmit.

[Szerkesztve]

(#433) dj.saabe válasza G@ben (#429) üzenetére

dj.saabe
(fanatikus tag)

aha thx !! !! de szerintem felesleges volt nemlehetett volna ezen az odlalon az amit az az oldal or ?? na mind1 magányügyük !! :DD

(#434) Neo Cool

Neo Cool
(újonc)

Ket db KingSton Mem mellett megfer-e egy PQI?:F

Cool

(#435) G@ben válasza Neo Cool (#434) üzenetére

G@ben
(őstag)

Milyen Kingston, milyen PQI, milyen lap?

(#436) MIFtIli

MIFtIli
(fanatikus tag)

császtok

van nekem egy fuji s602z digitális camerám
állati jó csak azt nem tudom hogy lehet e vebcam-ként használni??
és ha igen hogyan??
van ilyenje valakinek
(ez nagyon jó gép,csak erre is jó??:F

(#437) Neo Cool

Neo Cool
(újonc)

mindharom PC-133 SD RAM 128MB
A 2db King kodja:KTH5365/128 CE
A PQI kodja:MS3828UPS

Cool

(#438) Neo Cool

Neo Cool
(újonc)

Ja es a lap markajat nem tudom nem irja rajta van egy String: 8VTAE ,
lehet hogy a marka Winning.:F

Cool

(#439) somé

somé
(őstag)

A következő,azaz utolsó héten lehet Sulinetben rendelni?

Keleti blokk, nyugati oldal - balkáni pocsolya.

(#440) G@ben válasza Neo Cool (#437) üzenetére

G@ben
(őstag)

Elméletileg mennie kéne, hirtelen nem látom akadályát, de a gyakorlatban ki tudja.

(#441) Neo Cool

Neo Cool
(újonc)

Ha mindharom benne van, akkor nem jelenik meg kep.

Cool

(#442) G@ben válasza Neo Cool (#441) üzenetére

G@ben
(őstag)

Külön-külön jók a modulok?
A 3. memslot is jó?

(#443) Winner_hun válasza A.P.I. (#431) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mondjuk vinfosban engedélyezd a minimális energiagazdálkodást

Milyen lapod van? Mert lehet az is a baj, hogy 2 memómodul zakatol a gépben és azért nem megy. De az is lehet, hogy kell egy BIOS frissítést nyomnod, vagy vinfos alá felraknod proci illesztőprogis, az AMD most adott ki egyet nekem nem műxik:O

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#444) Winner_hun válasza somé (#424) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

elsőre válasz: Ha kinagyítod a képet, akkor meglátszik a különbség
másodikra válasz: passz

(#445) Winner_hun válasza somé (#439) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Telefonon érdeklődj, szvsz lehet

(#446) Flameus

Flameus
(fanatikus tag)

.gcf fájlt mivel tudok ''kicsomagolni''?

None of Ain't - Ni Lovagjai CS-S FUN Clan - www.nilovagjai.hu

(#447) Flameus válasza Flameus (#446) üzenetére

Flameus
(fanatikus tag)

Közben rájöttem, hoo' ez kell nekem GCFScape v1.1.6 - azé' kösz :D

None of Ain't - Ni Lovagjai CS-S FUN Clan - www.nilovagjai.hu

(#448) t|-|om!

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Hali! Tudtok valami jó grafikus statisztika készítőt? Aminek a kimenete kép? Valami ilyesmire gondoltam:

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#449) t|-|om! válasza t|-|om! (#448) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Up!

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#450) n_gy_k

n_gy_k
(senior tag)

hali !

kari csere kérdés ( nem nekem, rokonom ) :
Gigabyte nVIDIA GeForce FX 5950 Ultra 256 Mb DDR 256 Bit ViVo + DVI 475 / 950 MHz
HIS Excalibur ATi Radeon 9800 XT 256 Mb DDR 256 Bit TV - Out + DVI 412 / 730 MHz
mindenük megvan + egy pár hó gari! az első : 45 e a másik : 55 e melyik a jobb ár / teljesítményben ? :F olvasgattam a teszteket és szerintem a 9800 xt jobb, de 10 e el ? :F nekem meg sikerült venni egy 9800 xt - t lásd adatok , ezért virulok is és állandóan a jézuskát dícsérem ! :C ámen fx 5200 64 bit!

thx!

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.