AHOJ S.O.S.!!!
Kaptam egy *.*.sit file-t, ez elvileg Machintos tömörítés, PC-n mivel tudom kicsomagolni, WinRar-ral nem az tuti?! Help me...
THX
BBence
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
A varázsszó: GOOGLE!
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Ok, megtaláltam én is... Azért THX!!!

DragonR+
(senior tag)
Szuper!
Ilyenre gondoltam!
Köszi!
[Szerkesztve]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

buci_
(tag)
lenne egy kerdesem...
mennyit fogyaszt 1 számítógép átlagosan? 
szerk.: mar megtalaltam

[Szerkesztve]
Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!

Sanya
(PH! kedvence)
attól fűgg, hogy egy nagyobb szerver-e, vagy nagyteljesítményű játékgép vagy közepes teljesítményű játékép, vagy tesco-s 500-as celeron

td
(senior tag)
Használ valaki VirtualDubMod-ot mpeg2->divx/xvid konverzióra?
Nekem ugyan megy, de nem jelenik meg audio menü, így nem tudom beállítani a tömörítést. Így aztán PCM-be teszi, ami jól szól, csak q... sok helyet foglal...
Mi lehet a baja?
(Egy másik megoldás pl. a ULEAD VIDEOSTUDIO7 lenne, de ott meg hiába módosítom a WMV profilt 720x576-ra, hiába mentem le, nem lehet a listából kiválasztani, így csak 352x288-ba menti.)
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

d-boy
(senior tag)
Aloha emberek.
ABIT BE7-Raid alaplapom van.
Az a kérdésem, hogy ez is föléméri a hőmérsékletet, mint pl az IC7?
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.

td
(senior tag)
UP
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

ToBeY
(PH! nagyúr)
Hallotam van valami olyasmi hogy az alaplap gyártó leírja hogy milyen ramot ajál a laphoz.Ez az albatron oldalán megtalálható?

Sanya
(PH! kedvence)
ha megnézéznéd megtudnád. vagy én menjek el és nézzem meg? 

Hercooles
(fanatikus tag)
Csáó! van 25ezer pézem videókarira, tudtok gyorsan ajánlani vmit, mert most kéne megvennem. Atira gondoltam, 9550 mennyivel gyorsabb mint a Ge ti4200? elég az játszogatásra?

Hercooles
(fanatikus tag)
Sürgős UPP!!!!
- Privát
- 2004-12-21 14:30:34

Zordkaszás
(senior tag)
MS Access-ben, hogyan tudok 2 szöveges rekordot 1 mezőben megjeleníteni lekérdezéskor?
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █
Nem mondanám, hogy gyorsabb a gef4ti4200-nál, sőt inkább lassabb valamivel. Viszont tud dx9-et is. A 9600 pro kb egy szinten van a gef4-el gyorsaságban.
[Szerkesztve]
2x ment el...
[Szerkesztve]

Loretto
(MODERÁTOR)
az már csak viszont szerencse lenne ha menne a mod 9600xt-re, mert akkor azért verni a titaniumot.
Soirée...

ToBeY
(PH! nagyúr)
Igen megnéznéd mert én nem találom

Loretto
(MODERÁTOR)
lehet hogy nincs fent.
Soirée...

ToBeY
(PH! nagyúr)
Az elképzelhető de én ramot akarok venni és nem szeretnék mellélőni
- Privát
- 2004-12-21 19:34:19

uniform_64
(újonc)
Sziasztok
Az lenne a problémám, h miután feltettem az SP2t, nincs hang. Alaplap: ASUS A7N8X-E Deluxe alaplap. Leszedtem a driveret, aztán felraktam, megint semmi. Mi lehet a gond?
- Privát
- 2004-12-21 20:01:11

Penge Borisz
(tag)
Meg tudná mondani valaki, hogy lehet beállítani, hogy a gép induláskor automatikusan felcsatlakozzon a net-re?
''A semmiből jöttél, a semmibe mész, mit veszthetsz? Semmit!'' Monty Python

kistvan
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Ki tud vmi tippet,
SAMSUNG lemezre irtam filmet (soha többé) kb. 2 hónapja
akkor jo volt ,most se a házimozi se a számitógép nem
inditja el.
Legalább a gépre tudnám fölrakni hogy utána kiirnám másik
lemezre.
Mit lehet tenni? El kell dobni?
Azt hiszem. Esetleg vmi tipp.................
? Van egy .ZIP fájl, amibe van egy (1) .txt fájl, ami le van kódolva(a .txt). Hogyan, vagy mivel tudnám ezt a kódot kinyerni a fájlból, vagy csak simán úgy kinyitni, hogy ne kérje a kódot?
Hmmm???
Ha SAMSUNG, akkor nem a lemezzel van ahiba
Vigyázz rá jobban
Hmmm???

kistvan
(lelkes újonc)
Nem is használtam . 5 db volt belőle 2 nem indul.
? Lehet hogy épp ez a hiba: Teszed ide oda, csikaródik jobbra balra, és már az isten se olvassa el neked
Hmmm???

Georgexy
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy van nekem ugye egy gépem és ''tökéletesen'' is működött (fagyások rendszeresen előfordultak már egy ideje, főleg lemez vagy memóriaműveleteknél) mindaddig amíg bele nem tettem 160-as samsung winyót és akkor azt mondta, hogy nem indulok el. Majd mikor elindul akkor pedig fagy állandóan. De nagyon hamar. A memóriára gyanakodtam elősször, de az új kingstone. Utánna az alaplapra de egy boltban azt mondták kevés lehet a 300-as tápom 3 winyóhoz, 3 optikai meghajtóhoz, 1 monitorhoz,1 USB-s modemhez és összesen kb. 8 ventihez. Igaz lehet ez? Megoldja a problémámat ha veszek egy 480-as tápot?
Előre is köszi minden segítséget!
Ha azt hiszed már nem lehet rosszabb csak keveset éltél!Ha azt hiszed nem lesz kékhalál akkor jön el érted!
Szinte 100%, hogy kevés a táp. Nem is értem, hogy mertél ennyi mindent tenni a gépedbe egy 300-as táppal. Szerintem sűrgősen vedd ki a vinyót, amíg nem szerzel egy nagyobb tápot, mert ha meghal, akkor magával viheti akár az egész gépet is.
Csak a kóddal lehet megnyitni, esetleg egy kódfejtővel.
épp ez az, amire ki szeretnék jukadni. Tehát kéne nekem egy kódfejto progi, de még jobb lenne, ha valaki megmondaná, hogy delphiben mivel lehet kiolvasni a kódot, vagy simán kód megkerulésével megnyitni? Mielott bárki javasolná, hogy ezt a Delphi segítség kellene hirtelen témában tegyem fel, azoknak mondom, hogy ezt már megtettem, és ok irányítottak ehhez a témához, azaz egyvalaki megpróbált volna segíteni, csak nem nagy sikerrel.Naszóval 1 progi, mely kiolvassa a kódot, vagy a szoveget kód megkerulésével. Elore is koszonom.
Hmmm???
Nem lehet kiolvasni a kódot, és nem is lehet a kód megkerülésével kinyitni, mert a jelszóval egyszerűen át van kódolva az egész (maga a jelszó sehol nincs tárolva). Ha kitömöríted a kód nélkül, akkor is titkosított file-t kapsz, csak éppen kitömörítve. Úgy az egész használhatatlan. Kódfejtő progik is a brute-force módsezrrel dolgoznak, ami azt jelenti, hogy az összes létező kódot kipróbálják (ez eltarthat akár napokig, hetekig), tehát az ''a''-tól a ''dsjfaskhjsdkjfhsjkdfsdh''-ig (vagy akár még hosszabb jelszóig) mindent kipróbálnak, és még nem is említettem a kis-nagybetűket, illetve az írásjeleket.
Ilyen brute-force programit meg általában csak fizetőset lehet találni. De ha rákeresel google-vel, akkor talán... kulcsszavak: Password Recovery
[Szerkesztve]

_Hunter_
(őstag)
Sziasztok!
Lenne egy kis problámam egy géppel és hátha ti tudjátok hogyan tudnám megoldani.
Op rendszer: Win 98
Gép elindít hálozatba belép, egy kis idő elteltével elindít ilyet, hogy Online Win SPy test, meg néha kiírja hogy ellenőrzi a gépet és hogy nincs telepítve tűzfal, vírusírtó, meg ilyenek pedig van, no meg elindít egy pokeres játékot is.
A néha annyit takar, hogy kb 1-2 óránkét egyszer mindegyiket.
Gondolom valamilyen programok beírták magukat a gépbe, vagy vírus lehet? Mit tegyek?
Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm.
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
Szerintem ez egy tipikus spyware. Futtas Adaware-t és Spybot-ot.

w9033626
(fanatikus tag)
Hi all!
Meg lehet-e azt oldani excel-ben, hogy egy meglévő xls-ből áthelyezni outlook-ba telefonszámokat????
A oszlop név, B oszlop telszám
előre is köszi

magusnyet
(újonc)
Sziasztok ! Valaki segitsen rajtam. AS6S MONITOR elvi-Kapcsolási rajzára és a Beültetési rajzra volna szükségem.Szányatok meg nagyon szivat,előre is kösz.
SOS!!!
Asus AV8-ra akarok Zalman 7000Cu-t szerelni, de a deszka alján ott van egy nagy alulap, amit ki kellene cserélni a Zalman féle műanyagra! Nagyon ragaszkodik a laphoz, hogyan lehet leszedni???
THX
BBence

magusnyet
(újonc)
Sziasztok ! Valaki segitsen rajtam. AS6S MONITOR elvi-Kapcsolási rajzára és a Beültetési rajzra volna szükségem.Szányatok meg nagyon szivat,előre is kösz.

_Hunter_
(őstag)
Adaware és Spyboot lefuttatva. Talált egykét hülyeséget de nem segített. Azt nyomtam egy regclenaert is és volt három okos progi amit a windows indítólistájában találtam. Ezeket kiszedtem s eddig ok. Majd meglátjuk. Köszi a segítséget.
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

escie
(őstag)
feltöltöttem a drupalt cms-t a uw.hu oldalamra, de ha nem közvetlen írom az elérést, így : escie.uw.hu/index.php akkor 404 sül ki belőle... 
mit csinálok rosszul, segítsetek!
[Szerkesztve]
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

escie
(őstag)
érdekes, mert a Konqueror böngészőben az escie.uw.hu -ra megjelenik az oldal, firefoxban meg nem. a links rákérdez, hogy hagyja-e a scriptnek az átirányítást. ha hagyom, 404, ha nem hagyom, oké. nem értem.
segítsen valaki! 

j.bravo
(PH! addikt)
Routere válogatja.
Alaphelyzetben nem, de némelyik igen.
Mondjuk, ha a kábel átkrimpelése vagy cseréje gondot okoz, de van a routeren ''uplink'' port (vagy egy olyan ahol kapcsolható hogy egyenes vagy fordított aa bekötése), akkor oda mehet a crosslink kábellel a gép.
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

Loretto
(MODERÁTOR)
Valaki mondja meg h az ImageShack-en örökre fennmarad-e amit feltöltök, vagy mondjuk x iső után ujra kell tenni.
Soirée...

escie
(őstag)
jólvan, megoldódott.

tomcsi23
(PH! addikt)
Valahol jól leírta valaki, hogy hogyan kell a windózos egérgyorsítást kiszedni, de most nem találom.
Tudna valaki segíteni?
Köszi.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Seraph 16
(senior tag)
Vezérlőpult => egér
"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"
(#347) Winner_hun válasza tomcsi23 (#345) üzenetére
- Privát
- 2004-12-22 21:02:05
Vezérlőpult---egér ha arra gondolok, amire kell
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

tomcsi23
(PH! addikt)
Köszi, de a regisztriben kell két sort átírni. Azt keresem.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
xp tweakui