A ZS jobb. Gugli.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
[Re:] Bitfenix Prodigy – a valaha látott egyik legrugalmasabb Mini-ITX ház
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]

A ZS jobb. Gugli.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
csak azért kérdeztem, mert találtam egy helyet, ahol a ZS olcsobb, mint a sima
lehetséges?
Egy Zalman cuccot felküldök Pestre Szegedről mennyi idő alatt érkezik meg oda, és az átvevőt mennyi pénz terheli?
Pestről föladnának egy innovatek basic lc szettett (kb 2kg) mennyi idő alatt érkezik Szegedre, és mennyi pénz terhelne engem?
ez egy matek feladat? sose voltam jo matekbol...
elvileg ugyanannyi, nem?

UP!
Bővebben: link
Vagy nyugodtan mondjátok, hogy lökött vagyok és megyek Guglizni. 
Help!
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
én még nem hallottam ilyen megoldásról...
MOD: de azért mehetsz guglizni 
[Szerkesztve]

Én sem.
Ezért vagyok tanácstalan. 
Csak egy ötlet volt, hátha létezik!
Szerk: Guglizni vagy kuglizni nekem mindegy. 
[Szerkesztve]
figy, ne mond már, hogy az a két USB-s kábel olyan vastag lenne...
nem az 
valaki?

Nem szeretem a vezetékeket.
Nem nyújtanak túl szép látványt.
Marad a csatorna.
Csak az a gáz, hogy le kéne festenem a csatornát fal színére, ami nem kis feladat.
Halványzöld falam van, a festőnek is csak harmadszorra sikerült eltalálnia.
Színmintám meg nincsen. 
[Szerkesztve]
gondolom függ az értékbiztosítástól meg az ilyenmiktől.

ZS: Bővebben: link
Sima: Bővebben: link
tudom, tudom, már én is néztem (tudom mi az a gugli), de hogy lehet, hogy a ZS olcsobb 3e forinttal, mint a sima? itt: Bővebben: link

Ahogy látom, ez sulinet. Ott semmi sem normális. Vedd az olcsóbbat szerintem.

innó 3d 6600 gt vga 8X 55800 ft Megéri? Jó vga ?
relative. uj/használt? mennyi gar van rá?

Hali,
létezik play gombos dvd-rom, lehet nálunk kapni? - tulajdonképpen, play gombos cd lájátszó kellene, ami dvd-t is olvas...
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
up

Egy gyors kérdés, ezt a ferikés ördögűzést honnan lehetne letölteni, mert a tv2 honlapja nekem mindig kifagy lejátszás közben. Gugli sem talált semmit.
jó vganak jo vga, a 9800proval van egy szintben kb. azt nem tudom viszont, hogy jo ár-e érte.

Azért egy 9800 Pronak odaperkel, nem is kicsit. Nézd meg a ph!-s tesztet. Az ár tekintetében meg néz körül a hardverpiacon - ha gondolod.

hi!
hogyan lehet megtudni anélkül, hogy kivenném a procit, hogy telekondis-e? vmi jelenség vagy ilyesmire gondoltam vagy aida adatok?
thx!
(#275) Winner_hun válasza n_gy_k (#274) üzenetére
mi az a telekondi? 
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#276) n_gy_k válasza Winner_hun (#275) üzenetére

a p4-es procikból van nem telekondis és telekondis az utobbi a ritkább! a nem telekondis az az átlagos proci a telekondisak jobban húzhatóak! kiveszed a procit megfordítod és megnézed az 5x6-os négyzetben, hogy teli van kondikkal vagy vannak hiányzók, ha tele van akkor telekondis és jobban húzható ha nem akkor sajna nem! én a proci kivevést akarom elkerülni!
szerk.: a telekondisat általában rövidítve ''ee''-snek is szokták nevezni! nem az extreme edition!
[Szerkesztve]

leírjam az aida32 adatait? segít vmit? vki?
(#278) Winner_hun válasza n_gy_k (#276) üzenetére
ilyenről nem is hallottam. És miért nem akarod kivenni?
(#279) Winner_hun válasza n_gy_k (#276) üzenetére
ha más nincs, kezd el tuningolni, aztán kiderül, hogy telekondis vagy sem
(#280) n_gy_k válasza Winner_hun (#279) üzenetére

ez nem rossz ötlet, de ha még ez sem kell hozzá? hátha! ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerk.: #278: és ha vmit elrontok? vagy ha visszatettem és nem indul? egyébként vmire kell vigyázni? még nem szedtem ki p4-nél!
[Szerkesztve]

meg az oldallapnál van egy kis cetli amire az van írva, hogy a blablabla megsérülésével a garancia elvész! ezért sincs kedvem szétszedni!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a matáv által adsl bekötésre vállalt 30 nap az munka~ vagy naptári~?
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Próbáltam megnézni, de csak napot írnak ugyanúgy. Az pedig naptári nap lesz, mivel külön nincs jelölve - szerintem.

Nagynehezen összegyűlt a pénzem egy 256-os 400Mhz-es Ramra. A kérdésem az lenne, hogy megéri-e, hogy 512-m legyen?
attól függ, hogy milyen a gép és hogy mire használod...

Na mégegyszer, hátha most lesz válasz...
win98se alá kellene program vagy valami megoldás, amivel a hálózatot le lehet tiltani illetve engedélyzeni lehet szükség esetén, ahogy xp alatt is lehet.
Minden igazságot könnyű megérteni, ha már felfedezték; a cél felfedezni őket. - Galileo Galilei

Nero-ban hogyan kell beállítani azt hogy,cd-ről cd-re írok de ne keljen hozzá 2 meghajtó?!Csak az íróba beteszem a lemezet az ki irja image-be majd beteszem az üreset és onnan vissza is írja!

Az írót állítsd forrás meghajtónak is... ennyi
Azt hiszem a másolás beállítások fülnél kell kiválasztani.
[Szerkesztve]
...
Hali!
Az mitől lehet, hogy a flashget egyszercsak nem tölt semmit.
Egyik napról a másikra behülyült.
Bármit bárhonnan megpróbálok töltetni vele, visszadobja...
Ötlet? Reinstal volt, és még mindig szar.
Tűzfal nem lehet, mert az eddig is volt, de ha kikapcsolom is szar.
ÜDV!

mi lehet az oka annak, ha egy UPS úgy viselkedik, mintha nem lenne áram?? (igen, be van dugva a konnektorba) talán az akksi ment tönkre, vagy mi? segítsetek!
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

Motorola E398 v. siemens cxt65???? 
"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

cd másolás.
Soirée...

Kontakthiba könnyen lehet. Talán APC-ről van szó? Cserélhető aksis? Mert nekem ugyanez volt a problémám egy ilyen darabbal.

Axelero-nál hol lehet letölteni a lemondó nyilatkozatott pls fontos gyorsan!

kösz a segítséget, de megoldódott magától.
egész nap közvetlen a hálózatról ment a gép, most visszadugtam az ups-be, és voilá. remélem nem csak ideiglenesen működik...
amúgy APC Back-UPS 300 -ról van szó...
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is így kezdődött, aztán egyre roszabb lett. Azért remélem te nem szívod meg.

Helló.
Ferike:

mert a tv2 honlapja nekem mindig kifagy lejátszás közben
De azért köszi, már láttam azóta. Nagyon ütős... 

Routerrel kapcs. kérdésem van, megpróbálok rövid lenni:
Eddig az otthoni két gép közvetlenül, egy UTP kábellel volt összekötve, ami, ha jól tudom, ''keresztezett bekötésü'' a normál, routeres UTP kábelhez képest. Ha most egy routert veszek, akkor az felismeri-e, hogy ez keresztezett bekötés, és képes lesz így müködni, vagy át kell szerelni rajta a bekötést?
Climate is what you expect, weather is what you get.