Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum IV. (téma lezárva)

(#2001) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem tudtok magyar honlpot ahol swatch órák vannak?Esetleg ha ára is ki van írva az nem baj de nem fontos!

(#2002) Hani válasza ToBeY (#1993) üzenetére

Hani
(fanatikus tag)

Egy ilyet találtam:
Bővebben: link

(#2003) Surda

Surda
(tag)

Halló!

Hogy lehet végleg kikapcsolni a pendrive-hoz az Auto insert notificationt? Ha normál módon kikapcsolom, kihúzás és bedugás után megint be lesz kapcsolva, én meg tökre nem vagyok már kíváncsi ilyen intéző-ablakokra meg ''Új kötet, jaj mit csináljak? '' üzenetekre...

A garancia meg... ha a címke meg...

(#2004) dantes

dantes
(tag)

Sziasztok!

Most cserélem a chipset hűtőjét.
Mielőtt rárakom a bordát, és a pasztát, gondolom le kell törölni azt az előző fehér trutyit.
Hogy kell? Simán zsepi, vagy valami száraz rongy?

''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.'' - Mark Twain

(#2005) dantes válasza dantes (#2004) üzenetére

dantes
(tag)

És az új pasztából mennyi kell rá?

''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.'' - Mark Twain

(#2006) I_Am válasza dantes (#2004) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Simán zsepivel, esetleg egy kis alkohollal. (mivel a gyártók eléggé ''ragaszkodó'' hővezető pasztát használnak, amit száraz ruhával oldószer nélkül nehéz eltávolítani) Az újrapasztázásnál pedig olyan mértékkel, mint a processzor esetében.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#2007) dantes válasza I_Am (#2006) üzenetére

dantes
(tag)

pálinka jó? csak az van! :D
Procira se tedtem még

(#2008) I_Am válasza dantes (#2007) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pálinkával inkább nem próbálkoznék. Igaz volt aki azzal tisztította, de nem tudom mi lett a dologból. (ha jól emlékszem Miky19 volt :) )

Pasztázás, ne túl sokat és ne is keveset. Kb úgy, hogy a felületet fedje, de kicsit átlátszó is maradjon.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#2009) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Azt szeretném megkérdezni hogy a www.guru3d.com című oldal banneréhez hasonlót mivel lehet csinálni,és mennyire bonyolúlt művelet?Tehát ilyen képek és ilyen kék van előtte.

(#2010) dantes válasza I_Am (#2008) üzenetére

dantes
(tag)

Oké, köszi! :D

(#2011) ngabor2 válasza dantes (#2004) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Annyira nem vészes a dolog, simán pzs-vel le lehet törölni. Új paszta meg annyi kell rá, amennyivel éppen be tudod kenni, hogy ne nyomja ki a hűtő. De azért legyen kontakt a hűtő és a chip felülete között. Nehéz eltalálni, de max. pár fokot jelent, nem élet-halál. Kb. fél borsszemnyi, szétkenve, max. a széléhez nem jut, ott nem számít annyira, középen melegszik.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#2012) khalox válasza ToBeY (#2009) üzenetére

khalox
(őstag)

Gyakorlatilag bármely olyan rajzolóprogram megteszi, amelyik kezeli a layer-eket (fóliák) és tud feliratozni és effektezni. Aztán a képet felvagdalod és beteszed egy html táblázatba (ők legalábbis úgy csinálták, de ez elég ''elavult'', mégis széles körben használt módszer) - ronda is lett, mert pl. Firefox alatt szétcsúszik egy kicsit, ahogy nézem.

Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox

(#2013) khalox válasza I_Am (#2008) üzenetére

khalox
(őstag)

Pálinkával? :D Akkor gondolom a végére berúgott :D... ha más eredmény nem is volt.

Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox

(#2014) syd válasza ngabor2 (#1940) üzenetére

syd
(újonc)

thx ngábor de már + van a gép...

Msi K8N Diamond SLI, Amd A64 3200+@2.51ghz, SuperTalent 2*512/466@590, Ati Radeon x800xt, Coolink silent power 500w, arctic coolink freezer64 pro

(#2015) ToBeY válasza khalox (#2012) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Tehát egy photoshop vagy Firworks jó erre a célra?

(#2016) Tsunami válasza ToBeY (#2015) üzenetére

Tsunami
(senior tag)

Photoshop inkább:)

''három a kettő tizen''

(#2017) Dfg

Dfg
(újonc)

Ha valaki tud Java-ban programozni, kérem segítsen!

Bővebben: link #94

Köszönöm előre is!

(#2018) PeliScan

PeliScan
(PH! addikt)

Szégyellem magam :B de nem sikerül beröffentenem XP alatt a hálózatot.

Gyors leírás > DLink604es, szokásos router, Axelero net, eddig három gép van rajta, kb két éve kötöttem be őket, azóta minden simán megy, egyszer sem kellett hozzányúlni. Így sajnos elfelejtettem, h anno hogy csináltam, és most, h vettem egy laptopot (op. rendsz: XP) hiába dugom beléje a saját gépem UTPjét, nem sikerül kijutnom a netre. Ha visszadugom az asztaliban, ahol eddig is ment, most is megy.

Biztos marah egyszerű, de már lassan egy órája nem tudok rájönni... lécci hlp :B

Last minute színházjegyek, féláron! -- www.maesteszinhaz.hu

(#2019) PeliScan válasza PeliScan (#2018) üzenetére

PeliScan
(PH! addikt)

a világosan megfogalmazott kérdésfeltevés lemaradt :)

tehát mit állítsak be XP alatt h a routeren keresztük kijussak a netre?

(#2020) I_Am válasza PeliScan (#2019) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vannak routerek, amik ha nem resetelnek nem nézik, hogy van-e új mac-adress és nem hajlandóak dhcp-n kiosztani nekik ip-t. (ha az átjárónak 169...... ip van megadva lehet nálad is ez a helyzet)

(#2021) PeliScan válasza I_Am (#2020) üzenetére

PeliScan
(PH! addikt)

Köszönöm, ez lehet h nem butaság (bár mintha lett volna már rá ellenpélda :F) mindenesetre most gyorsan ki próblom! Thx!

(#2022) PeliScan

PeliScan
(PH! addikt)

Panther bravúros segítségével sikerült megoldani :) tele volt szeméttel a hálózati kapcsoaltok, kiirtottuk, és már laptopról phzok :D

köszi I_Am a segtséget!

[Szerkesztve]

(#2023) Conrado

Conrado
(újonc)

Sziasztok!
X- micro usb bluetooth-om van és nem tudom feltelepíteni xpsp2-re.
Ha valaki tud segítsen plz.

(#2024) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Picit nagyon off kérésem lenne Kenzo dezodor kéne kép az tipikus szürke levágott tetejű vagy pontos neve is elég (ez jobb lenne)Kép nem fontos csak a neve! THX

(#2025) I_Am válasza ToBeY (#2024) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Válassz. ;) Bővebben: link (remélem köztük van)

(#2026) Flameus

Flameus
(fanatikus tag)

Nem tudok egyik emil címemről sem küldeni, mert:
Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: ''***@***.hu”. Tárgy '***!', Fiók: 'pop3.enternet.hu', Kiszolgáló: 'smtp.enternet.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '550 Authentication required for relay', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 550, Hibaszám: 0x800CCC79
Minden címzettre ezt dobja enternet alól, Outlook Expres 6 - és ideges vagyok ám.
Eddig yó volt és most nem yó...semmi változásra nem emlékszem...

None of Ain't - Ni Lovagjai CS-S FUN Clan - www.nilovagjai.hu

(#2027) ToBeY válasza I_Am (#2025) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Sajna nem nyert ezt már én is megpróbáltam:((( Szürke és a kupakja levan vágva ferdén.

(#2028) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van valakinek ötlete, kb mennyibe kerülhet egy 30*30-as sima ablaküveg ?

[Szerkesztve]

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#2029) AlBundy válasza Esmein (#2028) üzenetére

AlBundy
(fanatikus tag)

Nekem egyszer egy 15X15 cm-esre volt szükségem, azt ingyen a kezembe nyomta az üveges.
Szerintem a 30X30-as kicsit drágább. :)

Ma bejött egy kövér nő a boltba...

(#2030) evo21074

evo21074
(lelkes újonc)

sziasztok 5.1es catalyst alkalmazáshiba ez mit jelent?cli.exe

(#2031) Esmein válasza AlBundy (#2029) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó lenne, ha lennének hűtőgépszerelők, klímások, asztalosok, karosszérialakatosok és üvegesek :)

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#2032) AlBundy válasza Esmein (#2031) üzenetére

AlBundy
(fanatikus tag)

Orvosok és politikusok :)

(#2033) evo21074

evo21074
(lelkes újonc)

nem tud valaki segíteni?HELP...

(#2034) Esmein válasza AlBundy (#2032) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

politikusok nem kellenek, orvosok jöhetnek, folyton elvágom az ujjaimat :)

(#2035) evo21074

evo21074
(lelkes újonc)

Segííítség!!!!!

(#2036) Esmein válasza AlBundy (#2029) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk nagyságrendileg ?

(#2037) Esmein válasza evo21074 (#2035) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

driver le driver fel. más ötletem nincs.
Le kell szedni az előzőeket egytől-egyig, különben balhé van, most kaptam a tuti infót ;)

[Szerkesztve]

(#2038) evo21074

evo21074
(lelkes újonc)

nem hiszem el hogy nem tud senki segíteni!!!:O

(#2039) evo21074 válasza Esmein (#2037) üzenetére

evo21074
(lelkes újonc)

neked 5.1van?

(#2040) Tsunami válasza evo21074 (#2038) üzenetére

Tsunami
(senior tag)

cserélj drivert:DDD

''három a kettő tizen''

(#2041) Esmein válasza evo21074 (#2039) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem egy gf2mx400-am van. a driverek csúnya dolgok és veszekszenek.

(#2042) AlBundy válasza Esmein (#2036) üzenetére

AlBundy
(fanatikus tag)

Szerintem max 500 Ft.

(#2043) evo21074

evo21074
(lelkes újonc)

Memóriát vennék512..Nyíregyházán

(#2044) -Jackson-

-Jackson-
(őstag)

lenti konfig (everest), a hiba ottvan hogy csak 1mega memo-t kap a vga, és nemlehet átállítani sehol. biosban sem. mi lehet a megoldás?

Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2)
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

CPU típusa Intel Celeron 4A, 2433 MHz (24 x 101)
Alaplap neve ASRock P4i45GL
Alaplapi lapkakészlet Intel Brookdale-G i845GL
Rendszer memória 256 MB (PC2700 DDR SDRAM)
BIOS típusa AMI (06/11/03)
Videokártya Intel(R) 82845G Graphics Controller (64 MB)
3D gyorsító Intel Extreme Graphics

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#2045) I_Am válasza -Jackson- (#2044) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem lehet, hogy emiatt? Bővebben: link

(#2046) -Jackson- válasza I_Am (#2045) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

automatán szabályozza? biosban total memory: 255mb+1mb share memory(ezt állítani sem lehet), aperture size 64mb. tegyem feljebb?
az a baj hogy 1.6-os csében 25-30fps a max.

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#2047) I_Am válasza -Jackson- (#2046) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az apperture size a maximálisan lefoglalható memória méret a videokártya számára. Próbáld meg, de szerintem nem fog megoldást eredményezni.

(#2048) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Milyen Tv tuner-t érdemes venni aminek jó a minősége és stereo a hangja?!
Az ár most majdnem mind1 persze ne horror ára legyen:P

(#2049) rocker_puli

rocker_puli
(újonc)

Hello!

Van egy kérdésem: Leadtek Winfast TV 2000 XP Expert tunerem van és vettem fel vele egy filmet. Xvid-es codec-kel és szeretném megvágni az Ulead Video Studio 7 Se-vel, a vágás még megy, de utána amikor egy újabb videofájlt akarok belőle csinálni akkor azt írja ki, hogy ''Ez a művlet nem hajtható végre,mert a másik program foglalt. Az átváltás funkcióval váltson át másik programra és javítsa ki a hibát.'' És három gomb van még 1 Átváltás... 2Újra 3Mégse. A mégse gomb nem aktív, ha az átváltásra kattintok akkor megnyitja nekem a startmenüt ha újra-ra akkor megint kiírja a fenti üzenetet.

Nem tudja esetleg valaki hogy mi lehet a baja?

Van fenn a gépmen VirtualDub is, és DivX, XviD codecem és ffdshow-m. Esetleg a virtualdub-bal ütközik a program?

:O
ToBey:Ilyen tunert érdemes venni, csak egy kicsit érzékeny a codecpackokra. Tehát nem érdemes csak rendes codec-et felrakni mellé. Árban úgy 15 EFt körül van. De készülj fel hogy a nagyon meg kell a telepítésével küzdeni. Stereo és van rajta stereo rádió is. A képe szép. Megvétel után érdemes frissíteni a drivert és a PVR alkalmazást is.

(#2050) L3zl13 válasza rocker_puli (#2049) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

VirtualDubbal nem ütközhet a progi, hacsak nem fut közben az is.
A VDub ugyanis nem telepít fel semmi háttérben futó sallangot, és nem állít át semmit a registryben.

Windowsnál mintha lett volna valami olyan bug, hogy megfogta az AVI fájlokat. De sajnos nem tudom pontosan, hogy mi okozza, és hogyan javítható. És persze nem is biztos, hogy ezzel van gond.

Aki hülye, haljon meg!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.