Olyan terhelés/stabilitás tesztet keresek windows alá, ami a hálózatot is használja, teszteli valamilyen módon párhuzamosan a proc, mem egyébb tesztekkel.
Tudtok ilyet?
Aki hülye, haljon meg!

Olyan terhelés/stabilitás tesztet keresek windows alá, ami a hálózatot is használja, teszteli valamilyen módon párhuzamosan a proc, mem egyébb tesztekkel.
Tudtok ilyet?
Aki hülye, haljon meg!

De jo, uj topik 
A kerdesem. Eleg lama lesz, de muszaj. A processzor es a hütöborda között van nekem ''valami''. Konkretan egy kisse merev, femszerü anyag, ami mintha be lenne egy kicsit kenve szilikon zsirral. Az egesz a hütöbordahoz van ''ragasztva''.
Kerdes: Kell ez nekem? Kell egyaltalan valami a borda es a proci köze? Vagy elegendö egy vekonyan felvitt szilikonzsir reteg?
Egyebkent egy 750-es, FCPGA-s PIII-as procirol van szo.

Senki semmit?
"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

Milyen video kartya? ATI vagy nVIDIA? A tünetek engem tipikusan driver inkompatibilitasra emlekeztetenek. Probalj ki mas verzioju drivert. (Akar regebbit is.)

Ati,amugy a konfigomnál ott van.
Ere gondoltam én is,viszont az,hogy a Windows logó után behal biztos,hogy az egér miatt van,legfőképp az érdekelne,hogy mit tudok vele kezdeni.
Lehet az a gond,hogy amikor meglett a videokártya legalább öt különböző driverrel kipróbáltam,de mindegyiknél volt driver cleaner tisztitás.Esetleg ez is okozhat inkompatibilitást?
"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"
Hi! Invitelnél mi a pop3 ill. az smtp cím?
A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...

mail.invitel.hu mindkettő ha jól tudom.
Aki hülye, haljon meg!
köszi.

Honnan tudom meg, hogy a memóriamodulom egy- vagy kétoldalas?
Megnézed.
ui: az everest is megmutatja.
[Szerkesztve]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Az aqua-ban vannak samsung hdd-k. A kérdésem az lenne, hogy a 3 év garanciás vinyóknál mit jelent azaz SN jelölés?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Ez aztán a leíró magyarázat. És ha mondjuk pont nem tudom, mit kell nézni, akkor mi a manót nézzek rajta? . Everestben nem írja így ki, hogy egy- vagy kétoldalas.
#109 Up.
(#113) Winner_hun válasza Blackmate (#102) üzenetére
Nekem is ilyen ''izé'' van a bordán, az a hőátvezető pasztát helyettesíti, elég, nem kell piszkálni, bár nekem A64-em van
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Itt is felteszem.
Szóval NT-t másoltam át régi vinyóról ''cakkumpakk'', kiírtam egyebekkel DVD-re, aztán most nem lehet törölni az olyan file-okat, mint pl. a ''31 floppy.lnk'', meg hasonlók, mert file not found-ot kapok.
Ilyenkor mi van? Mert formázni most nem tudok...
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
Everest-alaplap-spd (modul mérete)[rows] = 1 vagy 2

elszállt vagy az alaplapom vagy a tápom, csak nem tudom eldönteni hogy melyik.
( bluetooth-t dugtam a lapra, utána bekapcs se kép se hang, venti se nyikkan.. lehúztam a b-t.-t ugyanúgy semmi..)
vmi 5let?
aki nem játszik az ne is egyék
Az éjszakai baglyokhoz szólnék!
Most akarok venni egy Fuji S7000 digigépet, és a között vacilálok, hogy 512 Kingston/512 Kingston Elite Pro/512 Sandisk Ultra II kártyát vegyek bele, árak 9/15/18 ezer, amúgy arra hajlanék, hogy 2*512 sima Kingston vagy a 512 Sandisk, de nem lesz lassú? Vagy jobb inkább a gyorsabb Sandisk, de kevesebb memó így?
thx
előre is
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

Üdv!
Vettem egy seitec pendrive-ot (256MB). XP alatt használom. Az irodai gépen a biztonságos eltávolítással nincs semmi baj, de otthon az eltávolítást nem engedélyezi. Azt mondja, hogy próbálkozzak később. Mi lehet a gond?
Ja, otthon prof van az irodában home. Esetleg ez is lehet a baj oka?
Előre is kösz!
Üdv!
Ilyen akkor szokott előfordulni, ha pl windows commanderben vagy intézőben egyik ablakban a pendrive könyvtárszerkezete látszik, vagy netán épp másolsz rá vagy töltesz rá netről... Győződj meg róla hogy mindig a c:\ v másik nem pendriveos meghajtót láss. 
sztok,
egy haverom most készül először DVD-írót venni és az ASUS 1604P-t nézte ki. most van SEX-ben 19.990.-ért. olvastam teszteket ról, de nem igazán tudom ajánlani. nincs mount rainner, nincs túlírás, nincs booktype setting. ezeket amúgy egy hackelr fw-el meg lehet oldani?
van valakinek tapasztalata ezzel a DVD-RW-vel?
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R
senki?
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

Helló mindenkinek!
Össze kéne hasonlítanom pár oldal terjedelemben a j2me -t és a .net-et , de eddig nem nagyon találtam leírást (a .net-hez kerestem).
Valaki esetleg nem tud egy oldalt, ahol leírják, hogy mi is ez, és miért jó, és New & Improoved, meg a hasonló reklámanyagok?

A problémám megoldódott, úgy látszik, csak a Total Commanderben nem lehetett törölni, a My Computerben ment.
Hani: nézz szét az MSDN-en!
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

hali!
még mindig nincs kari az inno3d fx5200 128mb 64bitesem helyett, ezért kéne egy kis segítség! találtam egy pár karit hirdetésekben:
Pixelview GeForce 4 Ti4200 128Mb 128Bit 250/550MHz alap ViVo 8x AGP...19e
HIS Radeon 9500Pro 128Mb 128Bit 275/540MHz alap TV-Out 8x AGP...26e
Ati Radeon 9500@9700Pro 128Mb 256Bit 325/620MHz ''alap'' TV-Out 8x AGP...35e
ezekből lehet alkudni is! szerintetek melyik a nyerő ár/teljesítményben? fontos a vastag betű, mert annyira nem szoktam sokat játszani, de néha igen! kb egy hónapban 4-5x kb 2-3 órát!
kössz!

Csáó! 2000+hoz kéne valami új vga játszásra, tudna valaki ajánlani valamit max 25e ft-ig, ami megéri!

UP!

Bővebben: link
Ki mit tud erről a termékről?
Gondoltam lecserélem a daewoo-ban a 10 éves, kazettákat már nem játszó 'gyári daewoo 'hi-fi''-t erre.
[Szerkesztve]
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █

ami megéri az egy 128 bites ati radon 9550, és kb ebben az árkategóriában van

9700 az már kicsit drága, a 9500prot is drágállom, ennyiért új és jobb kártyát veszel, a gef4 is drága. szerintem.
amit vehetnél:
ATI 9550GT 128MB 400/400 TV 16 060 20 075
ATI 9550Infinity 128MB 470/650 TV OUT 22 550 28 188
ATI Radeon 9800PRO 128M DDR TV 41 800 52 250
ezek jó árban vannak, főleg ha az áfát vissza tdod igényelni

SD és MMC kártyaformátumok kompatibilisek? Több helyen is egy kalap alá véve láttam.
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

Nem. Nekem van egy telóm (SX1) amiben az MMC elfut, de az SD kártya nem.
Athens 2004

nem, az sd az a panasonic fejlesztése (secure digital), az mmc meg asszem sony. Nem kompatibilisek
I believe in Dodge power!

Eddig simán elfutott a 3DMARK05, most pedig (egy nayg upgrade után: alaplap+ proc csere) nem megy végig a következő hibaüzenettel lép ki:
Direct3DDevice9: Out of video memory (D3DERR_OUT OF VIDEOMEMORY)
Mi lehet a baj??? A videókártyával lenne gond- az maradt, s ezzel a kártyával máskor már lefutott.
Athens 2004

Köszi! És fordítva, az SD helyén az MMC? Erről van tapasztalat?
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

sztem telepítsd újra a rendszert

lap csere utan ajanlott 1 reinstall.
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

Úgysem megy sztem.
A legjobb amúgy a cf, de az semmivel sem kompattibilis, viszont egy mosást is túlél.

Ez megtörtént: teljes windows reinstall
A 3DMARK03 meg simán elfut.
[Szerkesztve]
Athens 2004

Egyáltalán a kártyámmal lehet a baj? Ebből a kiirásból ez következik, nem?
Athens 2004

Vedd ki, tedd be újra, tedd fel a legújabb drivert.
egy kérdés:
digit fényképezőknél a megapixel elnevezést kitudná fejteni valaki???
mert azon vitatkoztunk, hogy a felbontás, tehát 1024 szer 768.. no de akkor meg ugyebár 786432 jön ki, ezért a mega, ami milliót jelent tehát(???) és így 0,7 megapixeles a kamera ami egy ekkora képet tud csinálni??? no én ezt nem hiszem! kérlek segítsetek!
üdv:
ReJim
</end.?>

A legújabb driver van fent. A ki-be rakást még nem próbáltam, majd megnézem, hátha bár nem hiszem
Athens 2004

pedig ez így van.
Gondolkozz egy picit és rájössz.
3,2mp=2048x1600

az mit jelent?
Nvidia karid van? forceware 67.xx

bocsi, ati catalyst 4.12

Ki-be rakni: Kivenni majd újra visszarakni.
9600pro kártyám van, s új catalyst van fent.
Attól félek, hogy ez nem annak a jele, hogy kezd ''fáradni'' a kártyám?
Néha-néha felhúztam játék közben, de jó hűtéssel.
Szerk: Catalyst 4.9 van fent azzal simán ment is ezelőtt. A 4.11-est most akartam feltelepiteni, de valahogy nem sikerült
[Szerkesztve]
Athens 2004

nem tom; csak az alaplap csere után volt ilyesmi?
Én a lapra gyanakszom, pontosabban az agp slotra

Nem tudom. Egy NF7-es lenne az alaplap: még állítólag gépben sem volt nem hiszem, hogy baja lenne. A 3DMARK03 meg simán elmegy, ez miért van?
Nem tudom hogy pontosan mit takarhat az a hibaüzenet
Athens 2004