Baj volt/van a CMTech CA-F300 típusú mp3-lejátszómmal...
Rájöttem mi a baja! Figyelni kell a töltést! Persze ez azért vicc, és elképzelhető, hogy visszaviszem. De szerintetek ez hiba? Milyen eszköz az olyan (ugyebár USB-s, ráadásul 2.0-ás is), ahol az akksi töltöttségi állapotát te nem tudod, mert a töltés közben azt nem jelzi ki (annyi történik, hogy a kijelzőn egy ''READY'' felirat megjelenik, amikor a PC-hez csatlakoztatva van, oszt kész), viszont ha a leírás szerint jársz el (''a Jog gomb körüli fény kialvásakor a lejátszó akkumulátora feltöltődött''), akkor viszont több napig meg se mukkan, mert az akksi KISÜLT! Szál, nekem kell tippelni, hogy ''na-na most már lehúzom, hátha fel is van töltve és még az akksi nem sült ki''...
Nálam az van, hogyha megvárom míg kialszik a led (-> leírás szerinti eljárás) és utána húzom le (azt gondolva, hogy a led kialvó jelzése a teljes feltöltöttség jele), akkor nem tudom bekapcsolni vagy 1 napig, majd pl. másnap valamikor amikor rádugom újból a gépre, akkor a töltésjelző teljes lemerültséget jelez, tehát kisült az aksi, amikor rajta maradt a gépen...
Szerintetek ezzel visszamehetek a boltba? Hogy prezentáljam a problémámat? Mert végül is működik, csak oda kell figyelnem rá. Természetesen tudom, hogy ez nem normális, csak attól félek, hogy az eladó csávó biztos nem hisz majd nekem s nem akarja kicserélni, arra hivatkozva, hogy ''most jó''. Pedig én nem kérhetek több szabit csak ezért, hogy felmenjek egy hülyeségért Bp-re! Mit tanácsoltok?
Köszi, ámbérék!
Freedom, Nature, Love & Music