Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum IV. (téma lezárva)

(#1001) peterkeT válasza lock (#1000) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

én 2 másodperc alatt 5900 helyet találtam, ahonnét állítólag le lehet tölteni. ha ebből az 1%-áról tényleg le is lehet, az már jóval több, mint amire szükséged van. viszont nem fogom elárulni, hogyan találtam meg. ;)

tisztelettel,

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1002) lock válasza peterkeT (#1001) üzenetére

lock
(lelkes újonc)

a keresesedhez gratulalok de hogy ha ilyen hoza szolasra telik csak szerintem a bill. kopast meg sporolhatad volna amugy meg olyan oldal kellet volna ahonet le is lehet tolteni!!!!!!!!!!! a mugy KOSZI

go!go?

(#1003) McCracken

McCracken
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Van valakinek psc 1350-es HP nyomtatója?

Én most vettem egyet de a driver lemez amit hozzá adtak hibás.
Letöltöttem a HP oldaláról is de az is rossz....

Kb 40%-os telepítettségnél ad egy hibaüzenetet, majd közli, hogy a telepítés sikertelen és törli magát.

Volt valakinek hasonló tapasztalata?

''Engem gyíkká változtatott.... de már elmúlt!''

(#1004) peterkeT válasza lock (#1002) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

te tényleg nem hallottál még keresőről mint olyanról?
itt a fórumban is van, de most nem azt használtam.
google-nek hívják és itt találod: Bővebben: link
itt lesz egy szövegablak, amibe be kell írnod, hogy mit keresel.
a te esetedben azt, hogy:
download driver canon lbp-660
ezúttal csak mintegy 3000 találatot hozott (nem igazán értem, miért), lehet keresgélni köztük.

sok sikert, és remélem ezt a tudásmorzsát hosszú távon is hasznosítani tudod.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1005) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Milyen viszonylag jó minőségű TV-tuner-t érdemes venni?Márka típus stb... Thx

(#1006) oregcsóka válasza peterkeT (#1004) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Na de uraim, kicsit több jóindulatot kéne tanusítani a számítástechnikát, az internetet most kóstolgató emberkékhez. Ami neked természetes, lehet hogy ő még nem is hallott róla.
Ne essünk már abba a hibába, mint a HWSW-n, ahol több a nagyarcu, beképzelt figura, mint a normális user. Itt a prohardveren mindig is barátságos, családias hangulat volt, tele segítőkész emberkékkel, ne rontsuk a renoménkat...
Köszönöm. ;)

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#1007) oregcsóka válasza ToBeY (#1005) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Bővebben: link
Ezek a Leadtek kártyák igen jók, nagyon sokat tudnak, és szép képük van, nem is drágák. Egy gond van velük: a meghajtószoftverek telepítése nem kispályás feladat, de ha egyszer sikerül normálisan, akkor tök jó, hidd el.

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#1008) MIFtIli

MIFtIli
(fanatikus tag)

a geforce mx 400 - at meddig lehet húzni milyenek az órajelei???

ja és mi tud egy geforce fx5700XT 23 000HUF ért annak mennyik az órajajelei és érdemes -s olyat venni??

(#1009) ollie válasza MIFtIli (#1008) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mx400-at nincs értelme húzni, mert semmit sem számít. FX5700 helyett meg inkább vegyél egy ATI 9550XT-t.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#1010) Suliro válasza MIFtIli (#1008) üzenetére

Suliro
(őstag)

Geforce fx5700xt-t ne vegyél, az egy butított változat (hova már :() Az órajeleket nem tudom, ha jó karit akarsz, akkor vegyél egy használt 9600pro-t ennyiért.

I believe in Dodge power!

(#1011) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egy Inno 6600GT megér egy Leadtek GF4 TI 4200 MYVIVO, 128 MB-os + 32k-t?
gyorsan pls

(#1012) khalox válasza ALI_G (#1011) üzenetére

khalox
(őstag)

szerintem igen... garancia van-e...

Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox

(#1013) ALI_G válasza khalox (#1012) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1 hónapos

(#1014) khalox válasza ALI_G (#1013) üzenetére

khalox
(őstag)

Akkor nincs gond...

(#1015) oregcsóka válasza ALI_G (#1011) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Szerintem meg nem, mert ha csak 20-at számolunk a Leadtekre, /bár ennél többet ér/, akkor az 52, és hát 49 körül már kapsz zsír újat....

(#1016) khalox válasza oregcsóka (#1015) üzenetére

khalox
(őstag)

Azért nem kap húszezret, az biztos... még a 15-nek is örülhet...

(#1017) ALI_G válasza oregcsóka (#1015) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem is 15 az ára a leadteknek
amúgy mi lenne a válaszod, ha úgy kérdeztem volna hogy van 30 zsém, meg egy ez a leadtek, akkor mit ajánlanál?

(#1018) oregcsóka válasza ALI_G (#1017) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Hát jó, akkor megéri a csere. Nekem is 4800-as VIVO kareszom van, de bizony 20 alatt semmi szín alatt nem adnám el - pedig árulom én is.

(#1019) Gabcsika

Gabcsika
(tag)

Baj volt/van a CMTech CA-F300 típusú mp3-lejátszómmal...

Rájöttem mi a baja! Figyelni kell a töltést! Persze ez azért vicc, és elképzelhető, hogy visszaviszem. De szerintetek ez hiba? Milyen eszköz az olyan (ugyebár USB-s, ráadásul 2.0-ás is), ahol az akksi töltöttségi állapotát te nem tudod, mert a töltés közben azt nem jelzi ki (annyi történik, hogy a kijelzőn egy ''READY'' felirat megjelenik, amikor a PC-hez csatlakoztatva van, oszt kész), viszont ha a leírás szerint jársz el (''a Jog gomb körüli fény kialvásakor a lejátszó akkumulátora feltöltődött''), akkor viszont több napig meg se mukkan, mert az akksi KISÜLT! Szál, nekem kell tippelni, hogy ''na-na most már lehúzom, hátha fel is van töltve és még az akksi nem sült ki''...

Nálam az van, hogyha megvárom míg kialszik a led (-> leírás szerinti eljárás) és utána húzom le (azt gondolva, hogy a led kialvó jelzése a teljes feltöltöttség jele), akkor nem tudom bekapcsolni vagy 1 napig, majd pl. másnap valamikor amikor rádugom újból a gépre, akkor a töltésjelző teljes lemerültséget jelez, tehát kisült az aksi, amikor rajta maradt a gépen...

Szerintetek ezzel visszamehetek a boltba? Hogy prezentáljam a problémámat? Mert végül is működik, csak oda kell figyelnem rá. Természetesen tudom, hogy ez nem normális, csak attól félek, hogy az eladó csávó biztos nem hisz majd nekem s nem akarja kicserélni, arra hivatkozva, hogy ''most jó''. Pedig én nem kérhetek több szabit csak ezért, hogy felmenjek egy hülyeségért Bp-re! Mit tanácsoltok?
Köszi, ámbérék!

Freedom, Nature, Love & Music

(#1020) Doviziozo

Doviziozo
(senior tag)

Új rendszert akarok felrakni a gépemre, de van egy rakat fontos könyvjelzőm az iexplolerben. Ezt nem lehet valahogy lementeni?
Sűrgős lenne! Előre is köszi.

Forza Rossoneri!

(#1021) denes44

denes44
(lelkes újonc)

Xp-ben:
C:\Documents and Settings\ <felhasználó> \Favorites

(#1022) Doviziozo válasza denes44 (#1021) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Köszi. :)

Forza Rossoneri!

(#1023) ZüD válasza Doviziozo (#1020) üzenetére

ZüD
(tag)

Sziasztok!

Sajna Doviziozo problémájára nem tudom a megoldást, viszont Nekem is lenne 1.

Van 1 asrock k7s8x alaplamom és rajta 4 usb kivetzetés hátul.

Valami probléma lehet mert vmiért ha rárakok 2 játékvezérlöt(thrustmaster fifa,de raktam rá másik fajta vezérlöt is az is thrustmaster de nem ua fajta) akkor müködik.(tehát tudom konfigurálni, játékban is megy).

De kb 2perc mulva behal és nem müködik tovább.
Bármelyik usb portba rakom be ugyanez történik.
A történethez tartozik, hogy pl. usb-n keresztül használom a mobildróton a netet, bármi más usb-t is felismer(és müködik)

Ja és lehet az is jelent valamit hogy a windows nem tud felismerni egy usb eszközt.(játékvezérlötöl függetlenül) eszközkezelöben egyéb eszközként irja Universal Serial Bus (USB) vezérlö...
szerintetetek mi lehet a gond?
ez mi a pötstöl lehet??
winfos szervizpek 1-2 sem segit.drivert nem találtam.

Agép:
arsock k7s8x,cpu2200+amd athlon,winxp
400watterö.tvtuner.hangkártya.club3d9800se.2vinyo.

''pliz help mer megörülök lassan''
elöre is Tenx
Üdv.ZüD

(#1024) GAlli

GAlli
(tag)

van 1 olyan problemam hogy egyik naprol a masikra eltunt a gepemrol az osszes CD meghajto , tehat sajatgepben TC ben nincs semmien CD meghajto ,

amugy a gepben van 1 52X es LG cdrom 1 52X es LG CD iro , ,
de a legfurabb , hogy a fent levo 2 virtualis meghajto is megszunt .
eszkozkezeloben letszik mind , a 2 virtualis , es a 2 lg is , de az ikonjuk sarga , valami baja van , probaltam letorolni , ujra rakni , de ugyanugy sarga maradt , hiba kod 39 et ir ki , azt irja hogy hiba van az illesztoprogram beoltesevel , de minden meghajtonal ugyanezt ,
megneztem reszletek alatt hogy mien fileket hasznal cd rom driver nek a windoz , ezeket csokkentett modban kicsereltem 1 masik ugyanilyan sp1 es winxp s gep file jaival , de a problema valtozatlan , kene 1 kis help !

(#1025) torogyuri

torogyuri
(fanatikus tag)

Nem tudja valaki hogyn kell kikapcsolni a Pc-cillin 2002-ben az automatikus víruskeresést de úgy hogy a Real-time Monitor is maradjon?

(#1026) ALI_G válasza GAlli (#1024) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ajánlom hogy talapítsd újra a windowst, jobb 5letem nincs

(#1027) Doviziozo válasza GAlli (#1024) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Nem raktál fel valamilyen játékot, aminek virtuális meghajtó védelme volt?

Forza Rossoneri!

(#1028) Notes

Notes
(őstag)

Sziasztok!

Total Commander hol írja a másolás sebességét? Úton, útfélen ezt hallom, de az enyém nem írja (6.03).

Romanes eunt domus!

(#1029) L3zl13 válasza Notes (#1028) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Másolás közben a folyamatjelző ablakocskában írja a fájl neve alatt.
Kis fájloknál nem írja ki, illetve én is láttam már olyan, hogy egy gépen nem írta ki bármit másoltam, de nem tudom ez miért van.

Aki hülye, haljon meg!

(#1030) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Egy olyan kérdésem lenne hogy ugye a 939 foglaltú Athlon 64 támogatja a dual chanelt?Ha igen akkor pl 3000+ és 939 -es lapot veszek menni fog a dual chanel?Vagy milyen lapot kéne venni hozzá?

(#1031) farkasg1

farkasg1
(újonc)

Sziasztok!

RAID vezérlővel kapcsolatban szeretnék kérdezni:

Alaplap P5AD2 premium. Integrált Silicon Image 3114 SATA Raid vezérlő van rajta.
A rendszert tükröztem.

Az a gondom, hogy ha újra szinkronizálja a tükrözést, az kb 2-3 órán keresztül megy. Egyébként a rendszer gyorsan indul, de nem akarom elhinni, hogy a tükör felépítése ennyi időt vesz igénybe.

A legfrissebb driverek vannak telepítve.Ha a BIOS -ból építem újra, akkor is lassú, szóval nem lehet driver függő.

Szerintetek, ha ez normális, és vennék egy Raid vezérlőt, aminek saját memóriája van, ez a probléma megoldódna?

Előre is köszi!

(#1032) fendre válasza Notes (#1028) üzenetére

fendre
(tag)

Ha sok kis file-t másolsz ill. tulsagosan ugral a masolas sebessege (akar toredezettseg miatt) akkor nem tud rendesen mérni, igy nem is ír ki semmit. Nagy file-okat nezzel amiknek eleg jo allando sebessege van (pl. dvd image)

(#1033) fendre válasza ToBeY (#1030) üzenetére

fendre
(tag)

Socket 939 tamogatja a dual-t => ha socket 939es lapot veszel akkor mehet. DE a ramokkal vigyazzal, mert nagyon sok problémád _lehet_ vele! Pl.
- kompatibilitasi (nem muxik rendesen - hibazik memtest-en) - a gyarto honlapjan utana kell nezni hogy tamogatja-e a modulodat - es nem csak a nevet meg a meretet kell nezni
- meg ezutan is lehet hogy nem fognak rendesen menni dual-ban, egyenkent pedig minden kiraly - ez egy nagyon alattomos probléma, es nehez a boltban valamit is rendezni ezzel kapcsolatban, foleg random jon elo a probléma - pl. naponta 1x
- lehet hogy csak idonkent fagy majd le a geped es ha beleteszel masik - nevleg tok ugyanolyan modult - akkor minden jo lesz. Ld. elozo pont

Szoval dual-lal csunyan be lehet szivni, de lehet hogy semmi problémád nem lesz. Ezek a problémák amiket felsoroltam mind elofordultak a kornyezetemben, de amugy nem annyira tragikus a dolog, csak ha pont rafutsz egy ilyenre akkor az eleg nagy cumi
;]

(#1034) fendre válasza fendre (#1033) üzenetére

fendre
(tag)

De nehogy ketsegbe-essel ha normális lapot+ramot veszel minden ok lesz! Csak jo ha tudod mire szamíthatsz -> a kerdesed alapjan nem vagy különösebben tajékozott a témában.
:DDD

(#1035) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Bocsi, 1 láma kérdés! Sata-s wincsin is van jumper (master, slave)?

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#1036) Lazsa Boy

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Nekem az lenne a kérdésem, hogy mi a Nógrád megyei Axeleros behívó szám?

A térerő legyen veletek!!!

(#1037) Uher válasza Allien (#1035) üzenetére

Uher
(kvázi-tag)

Nincs. Egy winyóhoz 1 kábel van.

(#1038) Allien válasza Uher (#1037) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Köszi!:B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#1039) bumper

bumper
(senior tag)

A Call Of Duty -hoz van már Bot-os verzió ?
==> internet nélüli multiplayerezéshez e gy e d ü l

(#1040) Lazsa Boy válasza Lazsa Boy (#1036) üzenetére

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

UP

A térerő legyen veletek!!!

(#1041) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Kéne nekem olyan progi ami ki írja ha e-mailem érkezett! De valami diszkréten jobb alsó sarokban és kis hanghatás is van hozzá!Olyasmi pl mikor msn-be bejelentkezik egy partner na olyasmi kéne csak e-mail üzi kijelzésbe!

(#1042) L3zl13 válasza ToBeY (#1041) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Outlook, és a The Bat! alapból tud ilyesmit. Szvsz más levelezőprogikban is van hasonló.

Aki hülye, haljon meg!

(#1043) khalox válasza ToBeY (#1041) üzenetére

khalox
(őstag)

A The Bat!-nak van MailTicker-je, de azt annyira nem nevezném diszkrétnek. Jobbról balra scroll keresztbe a képernyőn (tetjén/alján). A mérete meg a betűtípus állítható, meg a scroll sebessége.

(#1044) ReJim

ReJim
(őstag)
LOGOUT blog

az nagy baj, ha a tápom(200wattos codegen :D ) amiután bekapcsoltam az elosztót, kissé büdös lett??? mármint éggett szaga lett! :D
szóval akkor besült??? vagy lehet hogy még nem??? egyébként a gép nem volt bekapcsolva... bekapcsolom elosztót hogy mobilt tölcsem, megyek pislantani klotyóra, s anyám szól hogy valanmi büdös, nem a géped ég??? :( :(
nem merem vissza dugni a lapra! :( egyébként a gépnek még nem volt házikója, csak egy papír dobozon volt a lap..... ettől esetleg lehetett bajja a tápnak?? vag azért mert nem fektetve volt a tép hanem állítva!

</end.?>

(#1045) khalox válasza ReJim (#1044) üzenetére

khalox
(őstag)

Az iránya az mindegy... a tápot cseréld, vissza semmi esetre se dugd...

(#1046) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem találok sehol sem képet a neten erről: Xsound XS 2500 , ez egy 5.1-es home theatre system, de nincs róla képem, semmit nem találok róla neten, digicamem meg nincs. vki ha rendelkezik ilyennel, és van képe az szóljon pls, vagy ha vki talál neten ilyet az syúrja be a linket, köcce

(#1047) Tonic_

Tonic_
(kvázi-tag)

Üdv!
Közvetlen kábelkapcsolatot két gép között létre lehet hozni modemmel?

(#1048) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Kérdésem a következő lenne. Esztétikusan kéne áthidalni a kábelezés problémáját a házban. Ezt csak úgy megolható, ha az eresz alatt visszük a kábelt át. Ez kb 30m kábelt igényelne. Kérdésem az lenne, hogy milyen kábellel (ethernet) édemes mindezt végrehajtani? Sajnos nem vagyok othon kábelek témájában, hogy melyik bírja ki a kőkemény időjárási megpróbáltatásokat, lsd, fagy, eső, hasonló dolgok. Persze eresz alatt valamennyire védett lesz a dolog, de azért keményen védeni kell a dolgot. Tehát milyen (márkájú?) kábelt ajánlottok erre a helyzetre?

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#1049) khalox válasza Tonic_ (#1047) üzenetére

khalox
(őstag)

Igen, úgy hívják, hogy nullmodem. Keress rá...

(#1050) ReJim válasza Sianis (#1048) üzenetére

ReJim
(őstag)
LOGOUT blog

szóval hálózathoz kell?! mert azt nem írtaD! :)
ehhez egy fali vezeték szerintem jó lesz!!
UTP kábel cat5 szabványú!!!
de aszem van kültéri vezeték is, de sajnos arról nem tudok többet...
bemész a legközelebbi elektronika(nem elektrow...d, vagy eféle, hanem ahol kábelt, vagy csatit, elektronikához szükséges cuccot kapni) és veszel belölle annyit amennyi kell, vagy pedig számtech boltba(egyszerübb)... és ehhez kell gudó a végére:) hhoz meg krimelő fogó! azt meg vagy kérsz, vagy veszel, vagy megcvsináltatod! :)
hát úgy ennyi nagy vonalakban! :)

</end.?>

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.