Hááát az se szvsz, mert az import már eleve valamilyen befelé mozgatást/beemelést jelent. Szóval beimportálni=bebeemelni? 
Aki hülye, haljon meg!

Hááát az se szvsz, mert az import már eleve valamilyen befelé mozgatást/beemelést jelent. Szóval beimportálni=bebeemelni? 
Aki hülye, haljon meg!

Gyors választ várok: Melyik ad szebb képet a tvre?: voodoo3 16mbram
geeforce2mx 64/32 mbram
szóval tvout...
Melyik jobb vagy egyenlők????
Köszi!!
gef 2 philips chip-el.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Állandóan kékhalál jön be és a vmm.vxd nem tetszik neki. Mi lehet a baj?
Memória esetleg?
Linux.... The choice of a GNU generation.

Egy 64MB-os SD és egy 32MB-os SD. Ugye nem memória gond?
Amikor kiírja ezt a hibát, akkor lefagy a gép. Utána újraindítom és mindig ezzel fogad: a windows hibát talált a rendszerleíró adatbázisban. A javításhoz újra kell indítanom a gépet. Utána minden jó egy darabig, amíg megin nem jön be a kékhalál és kezdődik előről.

Nem akartam új beárazós topicot ezé ide kerül:
Szerintetek mennyit érnek:
abit st6-os alaplap
1,1ghz-es proci (celeron)
és egy gf2 mx-es kari?
Külön külön érdekelnének az árak 
Köszi...
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
memtest86-ot, goldmemoryt vagy Windows Memory Diagnosticot futtass végig, ha hibát dob, akkor ram 
Linux.... The choice of a GNU generation.

és ha nem ram hiba?

OK, megnézem. Remélem a 32-es rossz, nem pedig a 64-es.

NEKEM A KÖVETKEZŐ LENNE A KÉRDÉSEM: Van egy Ni-CD Akumulátor töltőm és szeretnék hozzá aksikat venni (min 1600-ast) A gondom csak az, hogy a töltőm vajon bírja e a nagyobb elemeket, mert ezt a töltőt idáig 600-700mAh-s aksikhoz használtam!!! A töltő előlapján olvasható adatok:
PRI.: 220V~50Hz (gondolom ez nem olyan fontos
)
SEC.: 2x(2.4 - 60mA 0.14VA) (gondolom ezzel lesz a baj)
Tölt idő: 12h / 500mAh
16h / 700mAh
Gondolom a még nagyobb aksikat még tovább tölti ez ok, nem gond, csak a kérdés, hogy nem melegszik a töltő túl és hogy fel tudja-e egyáltalán tölteni a nagyobb kapacítású elemet!!!
A válaszokat előre is köszi!!!
A töltő elvileg bírja, azonban Ni-CD-ből maximum 1250mA-es van. Ha nagyobb kell, akkor Ni-MH-t kell venned (s ehhez új töltőt)
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Lenne itt egy módfelett idegesítő probléma... amikor betöltök Winamp-be egy egész albumot (mondjuk 10-15 szám) ''Add Directory''-val, akkor 4-5 másodpercig is eltart míg beolvassa őket. Ha egy picit is nagyobb gyűjtőkönyvtárat töltök be (6-8 album) akkor már fél percig molyol rajta, és addig kegyetlenül belassul a gép.
Nem egészen új fejlemény, így van már ez pár hónapja, de fogalmam sincs, hogy mitől... 
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Uhhh, köszi erre nem is gondoltam!!! Akkor úgy látom, hogy nem úszhatom meg az új töltő vásárlását!!! 

Én helyedben megnézném hogy vinyó milyen módban van (DMA?) illetve egy töredezettségmentesítés jut még eszembe.
מת(נ)יהו

Más problémád nincs a géppel, mert ez igencsak érdekes...
amne javaslatát mondanám énis, vagy próbáltad már más lejátszóval is, nemcsak winamp
Back to the field!? www.utv.hu
Hi megtudná mondani valaki hogy a windWWAA milyen programhoz vagy hardverhez tartozik vagy egyáltalán mi ez?
Előre is thx
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
UP!!
Segítsetek pls vagy nyitok egy új topicot 
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

Leírnád pontosabban, hogy mi ez, hol található, vagy hol találtad, milyen file ez, ha egyáltalán az, szal ilyesmit
Back to the field!? www.utv.hu
Hi végülis én sem tudom hogy mi ez de mikor a windóz leállítás alatt volt ezt be akarta zárani de nem tudta ilyenor ha azt nyomtad hogy ''Befejezés most'' akkor lefagyott majd beadta a kékhalált. De mindent letöröltem majd újra visszaraktam és a probléma megszűnt valószínűleg a vírusírtóm (NOD32) vagy a tűzfal (Agnitum) csinálhatta ezt de mint mondtam a próbléma megoldódott
.
Ui: azt még megjegyzem hogy sem a futó programok közt sem a vinyón (sem a neten csak nagyon hébe hóba
) nem volt megtalálható ez a fájl vagy mi
.
De azért kösz a segítség felé irányuló szándékot vagy hogy is mondjam 
[Szerkesztve]
Kvázi tag lettem 

Egyszerűen rossz a Winampnak ez a része.
Nálam rengetegszer fordult elő, hogy Add file módban meg akartam nyitni egy nagy (1000-2000+ számot tartalmazó) könyvtárat, erre a Winamp vagy kifagyott (vagy csak elfogyott a türelemem és nem vártam ki
) vagy valami kegyetlen sok időt töltött azzal hogy behozza...
De egyre újabb winampok egyre jobbak... talán.
Meg még a .wma-k megnyitásánál szokott érdekes dolgokat művelni.
Talán egy teljes Winamp unistall (hogy ne maradjanak fenn a pluginek) és legújabb install megoldaná.
VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

emberek, a *.nrg fájformátum az mi?
ELvileg valami képfájl, mint az iso,bin, de mivel lehet beolvasni?O_o
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
(#874) kamikaze boci válasza MUŁĐER (#873) üzenetére
Nero
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu
(#875) jerry311 válasza kamikaze boci (#874) üzenetére

gratulálunk! Ön nyert!
viheti a piros hangszórót, vagy a Kékes tv-t 
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Sziasztok!!!
Van egy kérdésem:
Adott egy P300 celeron konfiguráció /Asus P2B alaplap, 13 GB Quantum vinyó, 64 MB mem, CD-ROM, floppy, Asus TNT vga, SB vibra16 hangk, nem márkás ház , ATX táp... stb.
A gép otthon működik: eladom - a vevőnél összerakjuk, és rögtön elindul a vinyó, procihűtő, de a monitoron nem jelenik meg semmi, valamint nem csippan a gép, mint ahogy szokott.
Segítsetek...
Sanya 
(#877) MUŁĐER válasza kamikaze boci (#874) üzenetére

na, de jó...
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
(#878) kamikaze boci válasza sanya_67 (#876) üzenetére
A proci rendesen a helyén van? (Elvileg minden más hibánál csipogna.) Ha ''kinyúlt'' a slot, elcsúszhat a helyéről.

Ismeri valaki a Tomato TX98 alaplapot?
Miért nem megy az egerem rajta? Sem a PS/2-n, sem a soros porton... 
Elszállt rajta valami (amúgy minden más okésan megy), vagy valamit be kell állítani rajta? (BIOS-ban engedélyezve van, a manualban írja, hogy valami PS/2 mouse selector jumpert állítsak, viszont ilyen nincs a lapon!!!
Help!!!)
Pay attention, or pay the price!

Nekem meg a billentyűzet szarakodik. Bekapcsolom a gépet és ezt írja: Keyboard error, or no keyboard present. A billentyűzetnek persze semmi baja. Szal arra gondoltam hogy a csatlakozó szart be. De ez sem biztos, mert ezt csak bekapcsoláskor csinálja, újraindításokkor nem. Csak annyit kell csinálnom hogy kihúzom és bedugom (és kb ezt a műveletet szorozzuk meg 10-zel
). Egyszer csak jó lesz és betöltődik a windows. Ott persze semmi baja, sőt jraindításkor is jó. Egészen addig amíg a gépet ki nem kapcsolom. Amint újra bekapcsolom már megint rossz. Szal ha a gépet egész nap nem kapcsolom le, akkor egész végig jó a bill. De azért nem mehet egész végig a gép.
(#881) sanya_67 válasza kamikaze boci (#878) üzenetére

Köszönöm... délután megnézem mi a helyzet /a gép otthon van, én meg melóban/, holnap referálok...
Sanya
(#882) sanya_67 válasza kamikaze boci (#878) üzenetére

Egyébként mit értesz azon, hogy ''kinyúlt a slot''???
Sanya
Vegyem ki a procit, vagy csak próbáljam megmozgatni...??
Hello!
Nem akartam új topikot nyitni.
Kérdésem, hogy melyik legyen a befutó??
Ezekre gondoltam:
Minolta DImage X21
Fujifilm Finepix A205s
Fujifilm Finepix A310
Fujifilm Finepix A330
KODAK CX7220
Nikon Coolpix 2000
Segítsetek. Szeretnék egyet nagyon, de nem akarok ''gagyit'' venni.
Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!
(#884) kamikaze boci válasza sanya_67 (#882) üzenetére
A slot 1-es lapokban egy idő után nem áll meg rendesen a proci, ha túl sokat mozgatják. Nekem a régebbi P2B-F-nél és a mostani BX6-osnál is gond volt.

#877 lécci!
+ létezik olyan, hogy ISA-s egérvezérlő-kártya? 
Pay attention, or pay the price!
#881-re vki?
(#887) sanya_67 válasza kamikaze boci (#884) üzenetére

Mit tegyek, mi a megoldás???
Sanya
(#888) kamikaze boci válasza sanya_67 (#887) üzenetére
Igazítsd középre, esetleg támaszd meg egy gyufaszállal, vagy egy összegyűrt papírdarabkával. A lényeg, hogy a helyén legyen a slotban.
(#889) sanya_67 válasza kamikaze boci (#888) üzenetére

Még egyszer köszönöm.
Munkahelyemen levő informatikusok, úgy gondolják hogy a videókártyától is lehet..
Szerinted?? Ki lehet zárni a videókártya és az alaplap hibáját???
Sanya

Szerintem valami digit-fényképezős topikba írd be, arra jobban rámozdulnak a hozzáértők.
(#891) kamikaze boci válasza sanya_67 (#889) üzenetére
VGA-nál csipogna. Lehet alaplap is, de igen kicsi a valószínűsége, hogy éppen úgy hibásodik meg, hogy azért elindul. Vagyis szinte biztos vagyok benne, hogy a proci körül kell szétnézned.
Szerk.: azt írod, hogy korábban működött, vagyis nem lehet gond a szorzó/fsb jumperekkel.
[Szerkesztve]
(#892) sanya_67 válasza kamikaze boci (#891) üzenetére

A jumperekkel nem lehet gond, annyi történt, hogy hazavittem a gépet annak aki megvette volna.

Bocsi, de most nincsen időm olvasgattni, de megpróbáltam utánna járni,nem sikerült a kérdésemre megtalálni a választ. Mennyi feszt lehet egy procinak pluszban adni? Jelenleg amd duron 1600-s van, 1,5 V-os, és ha jól halottam, 10%-ot még lehet neki. De, ez csak emlék, és megerősitésre lenne szükségem!
Köszönöm!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Plusz 1-2 tized V még mehet általában. Szóval az általad említett 10% kb megfelel a valóságnak. Hűtésre azért figyelj.
Aki hülye, haljon meg!
Üdv szerintem ez hőmérséklet kérdése. Ha 60°C körül todod tartani a procit akkor nincs semmi gáz.. Szerintem 20% is elmegy .(Nálam 2400+ 1,65 helyett 1,85-ön ment 58-60°C között.)
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
Vettem egy Minolta X21-et 33e Bruttóért.

Köszönöm a válaszokat. Ami a hőmérsékletet illeti, nem nagyon tudom, hogy hol kellene néznem, mert biosba kilépve ugye már nem a terheltet fogom látni. Igaz, van egy szenzorom a CPU hűtőn, a lehető legközelebb az aljához, de az már nem a mag hőmérséklet, ugye. Tudom, elég láma dolog, de az a szívás, hogy a lapom elvileg jól felszerelt, Abit AN7, de a mikro guru éppenséggel a lényeges része nem müxik.
tehát, hol tudom megnézni a cpu hőmérsékletét, win alatt? 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Jó lenne ha valaki használható segítséget tudna nyújtani a 878-as számú kérdésemre egy kicsit feljebb...
Legjobb megoldás, ha egész nap bekapcsolva hagyod a gépet, nekem is így megy éjjel-nappal nonstop.
Szerintem a vezeték van valahol a csatlakozó közelében megtörve, és ahogy ki-be dugdosod, megmozgatod, egyszer-egyszer megtalálod azt a helyzetet, amikor jól érintkezik. Javaslom, hogy próbálj ki egy másik billentyűzetet a gépeddel, így egyből kiderül, hogy melyik darab a hibás.
http://bashtravel.com/

Ez így azért nem illik a helyzetre, mert ha mondjuk éppen eltalálom a bedugási helyzetet akkor is szar ha lekapcsolom a gépet. Hozzá se nyúlok semmihez csak lekapcsolom. Ennyi idő alatt a dugója nem mozdul el...meg akkor használat közben is elmozdulna...csakkis kikapcsolás után megy el a billentyűzet.