Pl. ilyen a CPUFSB.
Bővebben: link
“Commutare necesse est!”

Pl. ilyen a CPUFSB.
“Commutare necesse est!”
Tudja-e valaki, hogy mi az a lyukas file?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

hole.exe 
Amúgy még nem is hallottam ilyenről, hátha tanulok valamit
Back to the field!? www.utv.hu
Speed-Link SL-6465 Ultra Flat Metal Keyboard-ot (Bővebben: link)szeretnék venni. Egy amerikai forgalmazót keresek, eddig még csak a németeknél láttam, onnan meg eléggé bajos lenne megrendelni.
http://bashtravel.com/

Tudja valaki,hogy mivel tud többet a jelenlegi Total Commander az 5.11-nél ? Fontos,mert abból van regisztrált változatom,a legújabb DC-s változata meg bugzik,de azon kívül nem láttam más eltérést. 

Senki sem tud választ a #496 ra?

Ha Barton akkor 2,0-2,1Ghz ha jól emléxem.
http://bashtravel.com/
Üdv.
Szerintem mindkettő fontos, a legjobb ha a memó frekije 2x akkora, mint a gpu-jé.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

Köszi szépen !

2083 Mhz
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

ennek a proginak van alternatívája, amihez nem kell 6féle chipnek a gyártóját meg a kutya f*szának hosszát ismerni? ráadásul színtelen-szagtalan? 

Sziasztok!
Ért valaki a vezetéknélküli telefonokhoz? (stabil, spagi nélkül)
Azt szeretném megtudakolni, hogy ezeknél minden esetben a bázisállomás csörög avagy akad olyan, amelyik a készüléket csörgeti meg? 
Bárhol is van mondjuk a kecóban.
Fontos lenne a dolog!
Előre is köszi!
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

Sztem ez a bázisállomás kell, ugynis abba van dugva a telefonkábel. Tehát ha azt kihagyod, akkor mit sem ér az egész. Ez a lényege. Odáig olyan, mint egy sima telefon, de onnan rádión küldi tovább a jelet, és nem vezetéken a kagylóba.

én inkább ugy mondanám, hogy általában a kagyló csörög, de akad olyan is amikor a töltő is. illetve mindkettő 1x-re.
de ennyire root nem lehetsz 

Jah félreértettem a kérdést.
A kérdésre válaszolva meg sztem készüléke válogatja. De van olyan ami kagylót csörgeti, mert tesónak olyan van.

Én azt tudom, hogy mik a tartozékai.
De arra lettem volna kíváncsi, hogy melyik szokott csörögni.
TUDOM, MI A LÉNYEGE.

Ha Xvidbe kódolok tv-ről, akkor, ha a kép oldalra mozog, vízszintes csíkok jelennek meg. Miért? Mit csináljak másképp?

Pontosan erre lettem volna kíváncsi.
És jól esne, ha nem sértegetnél.
ÉRTEM? 
Én csak kérdeztem egy olyan dolgot, ami nem nyilvánvaló számomra.
Jó lenne ha egyesekek leszállnának arról a qrva magas lóról. 
[Szerkesztve]

DVD játékos problem.
Az miert van hogy az asztali lejátszó nem látja a DVD magyar feliratát bizonyos filmeknél (Bazi nagy görög élet, mumia visszatér, holnapután, Amazonas kincse stb.) A szg-en viszont be lehet állítani????
Hallotatok már ilyenröl. Teljesen ki vagyok akadva. A bazi nagy görög élet-nél még a menü is teljesen más a Szg-beni és az asztali lejátszáskor. Régiókód???? Angle???? vagy mi miatt van ez?????
Help!
mailto:06702739389@vodafone.hu
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám: álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban, mint az utasai.

OK. 
Köszi.
[Szerkesztve]

Gyors segítségre lenne szükségem!
Holnap vennem kell egyik ismerősnek vmi olcsó nyomtatót. Én Epson c43sx-re gondoltam, mondjuk nekem hp-m van epsonnal még sosem volt dolgom. Ti mit javasoltok jó az epson, v. inkább hp?
Beginning is easy - Continuing is hard.

Hp ami tudja min a PhotoRet2
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám: álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban, mint az utasai.

Sziasztok!
Mit jelent a
''Failed to send message.
Main.c[707] Smtp.dll
sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)''
hibaüzenet?
(elsőre azt mondanám, hogy a cím tiltólistán van, de ezt nem hiszem (freemail.hu)
Szóval?
THX
B
Mindenre van félmegoldás!

Tudtok mondani olyan dvd lejátszót prg.-t ami JÓ és fájl formába nem csak egy fájlt tud megnyitni hanem többet, esetleg egy egész könyvtárat.
Előre is THX.

Hi all!
Mennyivel drágább a 9800 pro 256mb mint a 9800pro 128mb?
Úgy átlagban mennyivel drágábbak a 256mb-sek?

Sziasztok!
Egy nagyon fontos döntés előtt állok!
Egy jó erős procit és alaplapot szeretnék venni, mert a mostani abit bd7 2. és pentium 1.8A procim felmondta a szolgálatot!A választásom amd ,vagy pentium újra????
Én amd-t szeretnék venni és egy 2800+ és asus a7n8x-e deluxe valamint egy glacialtech silent breeze 462-es procihűtő a választásom!a memória maradna a 333Mhz 512MB, ami a pentiumból maradt és még müxik rendesen!
Szerintetek jó ez az összeállítás vagy van ettől jobb is??
A rászánt összeg 82000FT!!
Ja igen és egy jó táp is kéne , de azt nem tom hogy melyik jobb 400W-at szeretnék kb 6000-8000FT között.
Léci írjatok mihamarabb!!!
Köszi.......................
[Szerkesztve]
NorbyDy

a7n8x deluxe vásárlás előtt nézd végig ezt: Bővebben: link 
Joey doesn't share food!

Tápnak Coolink-et ajánlom!
Lapnak meg itt egy teszt:
Epox, Gigabyte, Abit, MSI ezek elég jo márkák.

két rövid kérdés.
mennyit ér forintban az alábbi két kártya?:
-valami noname Gef2 Mx természetesen agyonhasznált.
-Inno 3D tv out-os, Gef3 Ti200 szintén használt, de jó állapot
[Szerkesztve]
"guilty until proven innocent" - Artisjus

Gef2 sajnos kb 3000HUF-ot

GeF3: 10 körül szvsz.
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

nos, FSB-buzerátorra valaki alternatívát? 

Hi all!
Mennyivel drágább a 9800 pro 256mb mint a 9800pro 128mb?
Úgy átlagban mennyivel drágábbak a 256mb-sek?

Hájok!
Sürgős kérdésem lenne:melyik ''átlagos árú'' dvd-író ír dvd-ram lemezt?
Keleti blokk, nyugati oldal - balkáni pocsolya.
Hol lehet winxp frissiteseket egyben leszedni, és hova tarolja le őket?Huginak vinném haza...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

hollá!
Bt-nél, ha tevékenységi kört akarok módosítani, azt hogy a manóba kell???
ki csinálja, mennyiért, mennyi idő alatt, meg ilyenek

Pl az LG 4081B.
“Commutare necesse est!”

Szent István krt. 16. Nagyon jó cégalapító iroda.Olcsó és 2 napon belül meglesz. Persze módosítást is csinálnak. A kaputelefonon az ''irodák'' a jó választás.
[Szerkesztve]
http://just-tea.hu

pffffffffff
debreceni vagyok, valami url esetleg????

..és feljebb,4082B,4120.Más gyártó esetleg?

Nézz be ide.
“Commutare necesse est!”

Excellent,Thx..

és RE:#583
okés. kössz info
"guilty until proven innocent" - Artisjus
Tudtok olyan php scriptet, ami olyan mint 1 chatbox csak nem kell neki adatbázis, és mondjuk 1 txt-be menti el a beírt üzit, majd az admin tudja törölni? Semmi más nem kell!
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD
Hi megtudná valaki mondani melyik DVD formátumot szeretik jobban az asztali lejátszók a +-osat vagy a --osat?
Szerk: az a második mínusz jel akart lenni csak valamiért nem jelenik meg 
[Szerkesztve]
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.