Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum III. (téma lezárva)

(#51) L3zl13 válasza b0unCe (#50) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Valami e-book editor progival nem lehet megoldani?

Aki hülye, haljon meg!

(#52) b0unCe válasza L3zl13 (#51) üzenetére

b0unCe
(senior tag)

mostmar a 3/4 e le van snapshotolva. a betufelismeres egyszerubb.
1-2 orat kuszkodok vele aztan hagyom. legalabb megszenvedek erte.
azert thx a segitsegert.

''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged

(#53) t|-|om!

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Apahce guruk seítségét kérném!

Leszedtem az Apacheot mert megöltem! Szóval leszedtem, én service-ként továbbra is ott van igaz elindulni már nem tud! Minden szart töröltem a regből kivéve a service-es kulcsokat mert azokat nem engedte! Ez csak azért bosszant, mert az elöbb újra felraktam, és az Apache Monitor 2 apache-ot lát! Egy Apache-ot és egy Apache2-őt! Persze nem gond, csak egyszerűen zavar.

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#54) t|-|om! válasza b0unCe (#45) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Danke!

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#55) L3zl13 válasza t|-|om! (#53) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Csökkentett módban sem lehetett törölni a service-es kulcsot?

Aki hülye, haljon meg!

(#56) atus

atus
(őstag)

Nem tudjátok hol találok műszövőt? Esetleg Pécs közelében?

Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto

(#57) t|-|om! válasza L3zl13 (#55) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

MIndjárt meglessük! Nem fog attól meghalni az ikszpé?

Szerk: nem, nem engedi! :(

[Szerkesztve]

(#58) naposcsibe

naposcsibe
(újonc)

HELp-HELP-HELP !!!!
16 hónapos 7650esem 3 hete bekapcsolhatatlan. Beadtam Westelnek, azt mondták,kiküldik Ausztriába. Éltem a gyanúperrel, árajánlatot kértem rá. Tegnap szóltak, hogy a teflont 120ezerért hajlandók megjavítani....Ettől előbb röhögőgörcsöt kaptam aztán dührohamot, végül kifizettem a ''hibafelderítésért'' 3000 bruttót. Megkérdeztem ''illetékes szervízelvtársat'', hogy mi a baja a teflonnak. Azt mondta, nem ismeri a beírt hiba kódját, de a szervízlapra vmi SMSkrixkrax volt ráírva. (bár semmi hibáját nem tapasztaltam soha az sms küldésnek vagy fogadásnak) Eddig tökéletesen működött minden funkciója és NEM VOLT TELETÖLTVE sem képpel (max 6-8 db vele készített kép volt benne, mind eredeti formátumban és 40-60 Kb tartalommal), sem az amúgy is benne levő gyári programokkal. A hiba 1 egyszerű esti kikapcsolás után jött elő azzal, hogy reggel töltött akksi ellenére sem villant fel semmi rajta. Akkor vittem a NOKIA márkaszervízbe elsőre, ahol ugyancsak nem tudott bele életet lehetni a ''szakember'', majd a Westelhez, ahonnan az eredeti, ám már lejárt garanciáját adták. Újonnan a teflon 119000 volt, (céges kedvezménnyel), most viszont már (alig 100 forinttal) drágábban a beszerzési árnál, hajlandók ''megjavítani'' (sztem a belét kompletten kicserélni) a teflont.
Mi, ha nem ez a POFÁTLANSÁG TETEJE???
Tud vki valóban hozzáértő telefonszerelőt ajánlani?????
Ha igen, akkor HELP !!!

Cím: napos@freemail.hu vagy 30/349-4970
Köszi előre is....!

Ja, még1.....a NOKIÁSOK a hibafeldetítésért 6000et kérnek, a Westelesek csak 3000et....Ha vkik esetleg hasonló cipőben járnának, akkoe ezt ajánlom infóként is...

(#59) t|-|om!

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Tudtok olyan programot amivel táblázatot és grafikont lehet készíteni, majd a kész statokaz képes képként elmenteni?? Lécci! :U Fontos lenne valamint az is: hogy ingyenes legyen!

(#60) t|-|om! válasza t|-|om! (#59) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

#59 up!

(#61) TrollBalint válasza t|-|om! (#60) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

mit értesz az alatt, hogy képes képként?
Excel nem jó? ott lehet mindenféle hasznosabbnál haszontalanabb formátumba elmenteni :)

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#62) t|-|om! válasza TrollBalint (#61) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Pl így: Bővebben: link Ezért kéne az, hogy a kész táblázatot és amikor kell grafikon, képbe mentse el!

(#63) L3zl13 válasza t|-|om! (#62) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Excel+Print Screen?

Aki hülye, haljon meg!

(#64) rdi

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok,

emuleban szeretném az ID -ét emelni, de nem találtam leírást.
DSL modem (Bridge) Dialcom 1600 -as.

??

Fej! Tor! Potroh!

(#65) j.bravo

j.bravo
(PH! addikt)

Mekkora a legnagyobb órajelű p2 celeron? (PPGA)
Nekem úgy dereng, 533-as, de szeretnék ebben biztos lenni :)

[Szerkesztve]

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#66) Divi

Divi
(fanatikus tag)

Rövidke kérdés:

Ha egy NT alapú rendszert csak úgy újratelepítek megmaradnak a beállítások, ?

Mert ha pl.: egy Windows 98 at csak úgy újratelepítek akkor ami jó az jó marad ami rossz az megjavul.

Ez működik pl. egy Windows 2003 esetében is?

(tudom, tudom, ha olyan hülye vagyok hogy nem tudom megcsinálni akkor miért van nálam szerver OS) :U

lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá

(#67) Gregorius válasza Divi (#66) üzenetére

Gregorius
(őstag)

Elvileg meg. Miért akarod újratelepíteni? Hátha nincs is rá szükség

''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

(#68) TrollBalint válasza t|-|om! (#62) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

Ha kijelölöd a táblázatot és elmented html formátumba az nem jó?

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#69) Gregorius válasza rdi (#64) üzenetére

Gregorius
(őstag)

Úgy érted, állandóan LowID-t kapsz?
Sztem a tűzfalat babráld, LowID-t tipikusan akkor kap az ember, amikor befelé nem engedi be a tűzfal/router/stb... a kapcsolatokat. Befelé ki kell nyitni a 4662-es portot (TCP) és opc. a 4672-es portot (UDP) (alapértelmezésben, ha átállítottad, akkor másikat)

''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

(#70) Divi válasza Gregorius (#67) üzenetére

Divi
(fanatikus tag)

Épp azon munkálkodok, hogy megjavuljon a drágám :)
Csak ha nemtudok más alternatívát, akkor mi a helyzet?

(#71) Gregorius válasza Divi (#70) üzenetére

Gregorius
(őstag)

Akkor inkább úgy kérdezem, hogy mi romlott el?

(#72) Divi válasza Gregorius (#71) üzenetére

Divi
(fanatikus tag)

XP játékokak szerettem volna elérhetővé tenni a ''Windows Komponensek hozzáadása/eltávolítása'' menüben.

ehhez a sysoc.inf ben kellett buherálni. Valamit annyira elrontottam, hogy egy bizonyos rsoptcom.inf -et nem talál a rendszer. (talán azért mert énse találom :) )

Ez alapján akartam megoldani a dolgot: Bővebben: link

(#73) va_jo

va_jo
(újonc)

Hogyan lehet egy S-ATA winyóra win98-at és win xp telepíteni,
Asus P4P800 De luxe alaplapon

(#74) Gregorius válasza Divi (#72) üzenetére

Gregorius
(őstag)

Ha jól látom a leírás sikeresen rávett, hogy a beépített sysoc.inf-et felülírjad valami marhasággal. Ha visszacsinálod az eredetit és abba írod bele azt a három sort, amit a leírás ír, akkor jó lesz.
Magyarul ez a sor nem kell:
RSTORAGE=RsOptCom.dll,OcEntry,RsOptCom.inf,7

(#75) Divi válasza Gregorius (#74) üzenetére

Divi
(fanatikus tag)

Köszönöm működik!
Azt hiszem ideje volna mélyebben beásnom magam a windózer lelki világába :-\

(#76) delta9

delta9
(senior tag)

siemens me45 intézőjében egy ringing tone mappa, azon belül xyz.mid file-ok írásvédett attribútummal. hogyan tudom őket törölni, mert így nem engedi. ill. hogyan lehet az attribútumot megváltoztatni?

(#77) Stitch

Stitch
(őstag)

DivX 5.1.1-el történő tömörítés során érdemes használni a quarter pixel és/vagy a GMC opciókat?

Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

(#78) erdoke válasza va_jo (#73) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha jól konfiguráltad a naív SATA vezérlőt a BIOS-ban, akkor ugyanúgy, mintha IDE-re telepítenéd.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#79) Gregorius válasza Stitch (#77) üzenetére

Gregorius
(őstag)

Ha van időd kivárni, akkor igen.

(#80) Sugarmen

Sugarmen
(újonc)

Sziasztok!
Volna egy óriási problémám hozzáférés ügyben. Egy Pinneacle TV tuner kártya van a vállalati gépben, de csak a telepítő (rendszergazda) fér hozzá bárminemű funkciójához. Beleértve az indítását is.Felhasználóként a következő üzenettel száll el (runtime error visual C++)abnormal program termination. Segítsetek ! előre is kösz

(#81) eddie303 válasza Sugarmen (#80) üzenetére

eddie303
(őstag)
LOGOUT blog

msvcrtakármi.dll-t ha mellémásolod? Vajon ahhoz nincs hozzáférés?

Linux.... The choice of a GNU generation.

(#82) rdi válasza Sugarmen (#80) üzenetére

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos, hogy yol van feltelepítve a driver és a progi?
Csak azért, mert nálunk semmi probléma nincs vele, nem kellenek neki sysop jogok, simán fut a usernél is...

Fej! Tor! Potroh!

(#83) rdi válasza Gregorius (#69) üzenetére

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már van HiID -ém,
de az egyik fejlesztő honlapján láttam, hogy lehet bizonyos DSL modemek portjait vaztatni, hogy nagyobb sebességgel menjen az emule.
De azok között nincs az enyém (vagy nem tudom) :)

Fej! Tor! Potroh!

(#84) Sugarmen válasza rdi (#82) üzenetére

Sugarmen
(újonc)

Nos ez úgy műxik, hogy a renccer gazdi bejelentkezett nekem és én megcsináltam. Nála gyönyörűen behangoltam, beállítgattam. Aztán kijelentkeztem és egyszerű pór felhasználóként -nem kiemelt- bejelentkeztem. Ezután jött elő az abnormális ablak az abnormális runtájm erroral.

(#85) Sugarmen válasza eddie303 (#81) üzenetére

Sugarmen
(újonc)

Be sem indul, tehát nem tudok másolni. Egyébként a C:\ gyökér és társai mereven tiltva vannak az egyszerű felhasználóktól, nem hogy system könyvtár.

(#86) Sugarmen válasza rdi (#82) üzenetére

Sugarmen
(újonc)

Egyébként az a tippem, hogy a csoportházirend szoftverkezelési részénél lehet buherálni, de nem vastagon szeretnék elbarmolni benne valamit. Ezért érdekelne a-lehetőleg- pontos leírás.

(#87) .:InnoMan:.

.:InnoMan:.
(őstag)

Érdekelnek a retro kaland játékok! :)
Szval aki ismer ilyen gameket az egy nevet írhatna nekem!Én pedig utánanézek+letöltöm! :)

Párat mondok példakképen:
Maniac Mansion Deluxe
Ace Ventura....

[Szerkesztve]

CommanDos

(#88) Cane

Cane
(őstag)

mivel lehet belenézni a .bin fájlokba?

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#89) .:InnoMan:. válasza .:InnoMan:. (#87) üzenetére

.:InnoMan:.
(őstag)

Emléxem régen qurva sokat jáccotam egy kaland játékkal! :)
Az egész egy erdőben játszodott csak ennyire emléxem belőle :(
Ennek a nevét se tudom! :U
Előre is THX! :)

[Szerkesztve]

CommanDos

(#90) Obi-1

Obi-1
(őstag)

Egy 7,5 Volt 300mA hálózati adapterről lehet a ventilátorokat működtetni?

Only a Sith deals in absolutes.

(#91) Stitch válasza Cane (#88) üzenetére

Stitch
(őstag)

Pl. WinISO

Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

(#92) L3zl13 válasza Cane (#88) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Bemountolod Daemon Toolsszal, és megnézed.

Aki hülye, haljon meg!

(#93) Jam-Master J válasza .:InnoMan:. (#87) üzenetére

Jam-Master J
(fanatikus tag)

Retro kalandgame:

Én innen szoktam nosztalgiázgatni:
http://www.the-underdogs.org/genre.php?id=3

J. - Annyit dolgozom, hogy az lassan már az ivás rovására megy...

(#94) Hercooles

Hercooles
(fanatikus tag)

Lehet-e virus, hogy pl word-ben új dokumentumnál elkezd villogni legfelső ''léc'', mintha folyamatosan tabulátorozna az alkalmazások között, és már nem is lehet a géppel dolgozni?

(#95) Hercooles

Hercooles
(fanatikus tag)

Lehet-e virus, hogy pl wordben új dokumentumkor folyamatosan villog a képernyő tetején lévő léc, mintha tabulátorozna az alkalmazások között, és a gép lefagy?

(#96) Hercooles

Hercooles
(fanatikus tag)

Lehet-e virus, hogy pl wordben új dokumentumkor folyamatosan villog a képernyő tetején lévő léc, mintha tabulátorozna az alkalmazások között, és a gép lefagy?

(#97) zsoi

zsoi
(senior tag)

Lehet.
De lehet más is.

A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

(#98) [w] válasza Hercooles (#96) üzenetére

[w]
(őstag)

vagy lehet, hogy csak vadul kattingatsz az egérrel... (lásd 3 hsz) :D

(#99) Hercooles válasza zsoi (#97) üzenetére

Hercooles
(fanatikus tag)

pl mi? amióta le lett töltve a norton demója azóta csinálja ezt, a gép is lelassult. lehet hogy a tömöritett exe-ben már benne volt a virus, mert nincs net-re kötve a gép?

(#100) zsoi válasza Hercooles (#99) üzenetére

zsoi
(senior tag)

HA nem +biz6ó oldalrol szedted le, igen elképzelhető hogy ''átb*sztak''.
Nortont nem használók nem tartom +felelőnek.-privát vélemény-
Próbáld + leszedni uninstallal, és reboot.
+ha net közelben leszel: on-line scan

A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.