Valami e-book editor progival nem lehet megoldani?
Aki hülye, haljon meg!

Valami e-book editor progival nem lehet megoldani?
Aki hülye, haljon meg!

mostmar a 3/4 e le van snapshotolva. a betufelismeres egyszerubb.
1-2 orat kuszkodok vele aztan hagyom. legalabb megszenvedek erte.
azert thx a segitsegert.
''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
Apahce guruk seítségét kérném!
Leszedtem az Apacheot mert megöltem! Szóval leszedtem, én service-ként továbbra is ott van igaz elindulni már nem tud! Minden szart töröltem a regből kivéve a service-es kulcsokat mert azokat nem engedte! Ez csak azért bosszant, mert az elöbb újra felraktam, és az Apache Monitor 2 apache-ot lát! Egy Apache-ot és egy Apache2-őt! Persze nem gond, csak egyszerűen zavar.
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD
Danke!
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

Csökkentett módban sem lehetett törölni a service-es kulcsot?
Aki hülye, haljon meg!

Nem tudjátok hol találok műszövőt? Esetleg Pécs közelében?
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
MIndjárt meglessük! Nem fog attól meghalni az ikszpé?
Szerk: nem, nem engedi! 
[Szerkesztve]

HELp-HELP-HELP !!!!
16 hónapos 7650esem 3 hete bekapcsolhatatlan. Beadtam Westelnek, azt mondták,kiküldik Ausztriába. Éltem a gyanúperrel, árajánlatot kértem rá. Tegnap szóltak, hogy a teflont 120ezerért hajlandók megjavítani....Ettől előbb röhögőgörcsöt kaptam aztán dührohamot, végül kifizettem a ''hibafelderítésért'' 3000 bruttót. Megkérdeztem ''illetékes szervízelvtársat'', hogy mi a baja a teflonnak. Azt mondta, nem ismeri a beírt hiba kódját, de a szervízlapra vmi SMSkrixkrax volt ráírva. (bár semmi hibáját nem tapasztaltam soha az sms küldésnek vagy fogadásnak) Eddig tökéletesen működött minden funkciója és NEM VOLT TELETÖLTVE sem képpel (max 6-8 db vele készített kép volt benne, mind eredeti formátumban és 40-60 Kb tartalommal), sem az amúgy is benne levő gyári programokkal. A hiba 1 egyszerű esti kikapcsolás után jött elő azzal, hogy reggel töltött akksi ellenére sem villant fel semmi rajta. Akkor vittem a NOKIA márkaszervízbe elsőre, ahol ugyancsak nem tudott bele életet lehetni a ''szakember'', majd a Westelhez, ahonnan az eredeti, ám már lejárt garanciáját adták. Újonnan a teflon 119000 volt, (céges kedvezménnyel), most viszont már (alig 100 forinttal) drágábban a beszerzési árnál, hajlandók ''megjavítani'' (sztem a belét kompletten kicserélni) a teflont.
Mi, ha nem ez a POFÁTLANSÁG TETEJE???
Tud vki valóban hozzáértő telefonszerelőt ajánlani?????
Ha igen, akkor HELP !!!
Cím: napos@freemail.hu vagy 30/349-4970
Köszi előre is....!
Ja, még1.....a NOKIÁSOK a hibafeldetítésért 6000et kérnek, a Westelesek csak 3000et....Ha vkik esetleg hasonló cipőben járnának, akkoe ezt ajánlom infóként is...
Tudtok olyan programot amivel táblázatot és grafikont lehet készíteni, majd a kész statokaz képes képként elmenteni?? Lécci!
Fontos lenne valamint az is: hogy ingyenes legyen!
#59 up!
(#61) TrollBalint válasza t|-|om! (#60) üzenetére

mit értesz az alatt, hogy képes képként?
Excel nem jó? ott lehet mindenféle hasznosabbnál haszontalanabb formátumba elmenteni 
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
(#62) t|-|om! válasza TrollBalint (#61) üzenetére
Pl így: Bővebben: link Ezért kéne az, hogy a kész táblázatot és amikor kell grafikon, képbe mentse el!

Excel+Print Screen?
Aki hülye, haljon meg!
Sziasztok,
emuleban szeretném az ID -ét emelni, de nem találtam leírást.
DSL modem (Bridge) Dialcom 1600 -as.
??
Fej! Tor! Potroh!

Mekkora a legnagyobb órajelű p2 celeron? (PPGA)
Nekem úgy dereng, 533-as, de szeretnék ebben biztos lenni 
[Szerkesztve]
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

Rövidke kérdés:
Ha egy NT alapú rendszert csak úgy újratelepítek megmaradnak a beállítások, ?
Mert ha pl.: egy Windows 98 at csak úgy újratelepítek akkor ami jó az jó marad ami rossz az megjavul.
Ez működik pl. egy Windows 2003 esetében is?
(tudom, tudom, ha olyan hülye vagyok hogy nem tudom megcsinálni akkor miért van nálam szerver OS) 
lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá

Elvileg meg. Miért akarod újratelepíteni? Hátha nincs is rá szükség
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007
(#68) TrollBalint válasza t|-|om! (#62) üzenetére

Ha kijelölöd a táblázatot és elmented html formátumba az nem jó?
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

Úgy érted, állandóan LowID-t kapsz?
Sztem a tűzfalat babráld, LowID-t tipikusan akkor kap az ember, amikor befelé nem engedi be a tűzfal/router/stb... a kapcsolatokat. Befelé ki kell nyitni a 4662-es portot (TCP) és opc. a 4672-es portot (UDP) (alapértelmezésben, ha átállítottad, akkor másikat)
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

Épp azon munkálkodok, hogy megjavuljon a drágám 
Csak ha nemtudok más alternatívát, akkor mi a helyzet?

Akkor inkább úgy kérdezem, hogy mi romlott el?

XP játékokak szerettem volna elérhetővé tenni a ''Windows Komponensek hozzáadása/eltávolítása'' menüben.
ehhez a sysoc.inf ben kellett buherálni. Valamit annyira elrontottam, hogy egy bizonyos rsoptcom.inf -et nem talál a rendszer. (talán azért mert énse találom
)
Ez alapján akartam megoldani a dolgot: Bővebben: link

Hogyan lehet egy S-ATA winyóra win98-at és win xp telepíteni,
Asus P4P800 De luxe alaplapon

Ha jól látom a leírás sikeresen rávett, hogy a beépített sysoc.inf-et felülírjad valami marhasággal. Ha visszacsinálod az eredetit és abba írod bele azt a három sort, amit a leírás ír, akkor jó lesz.
Magyarul ez a sor nem kell:
RSTORAGE=RsOptCom.dll,OcEntry,RsOptCom.inf,7

Köszönöm működik!
Azt hiszem ideje volna mélyebben beásnom magam a windózer lelki világába :-\

siemens me45 intézőjében egy ringing tone mappa, azon belül xyz.mid file-ok írásvédett attribútummal. hogyan tudom őket törölni, mert így nem engedi. ill. hogyan lehet az attribútumot megváltoztatni?

DivX 5.1.1-el történő tömörítés során érdemes használni a quarter pixel és/vagy a GMC opciókat?
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q
Ha jól konfiguráltad a naív SATA vezérlőt a BIOS-ban, akkor ugyanúgy, mintha IDE-re telepítenéd.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Ha van időd kivárni, akkor igen.

Sziasztok!
Volna egy óriási problémám hozzáférés ügyben. Egy Pinneacle TV tuner kártya van a vállalati gépben, de csak a telepítő (rendszergazda) fér hozzá bárminemű funkciójához. Beleértve az indítását is.Felhasználóként a következő üzenettel száll el (runtime error visual C++)abnormal program termination. Segítsetek ! előre is kösz
msvcrtakármi.dll-t ha mellémásolod? Vajon ahhoz nincs hozzáférés?
Linux.... The choice of a GNU generation.
Biztos, hogy yol van feltelepítve a driver és a progi?
Csak azért, mert nálunk semmi probléma nincs vele, nem kellenek neki sysop jogok, simán fut a usernél is...
Fej! Tor! Potroh!
Már van HiID -ém,
de az egyik fejlesztő honlapján láttam, hogy lehet bizonyos DSL modemek portjait vaztatni, hogy nagyobb sebességgel menjen az emule.
De azok között nincs az enyém (vagy nem tudom) 
Fej! Tor! Potroh!

Nos ez úgy műxik, hogy a renccer gazdi bejelentkezett nekem és én megcsináltam. Nála gyönyörűen behangoltam, beállítgattam. Aztán kijelentkeztem és egyszerű pór felhasználóként -nem kiemelt- bejelentkeztem. Ezután jött elő az abnormális ablak az abnormális runtájm erroral.

Be sem indul, tehát nem tudok másolni. Egyébként a C:\ gyökér és társai mereven tiltva vannak az egyszerű felhasználóktól, nem hogy system könyvtár.

Egyébként az a tippem, hogy a csoportházirend szoftverkezelési részénél lehet buherálni, de nem vastagon szeretnék elbarmolni benne valamit. Ezért érdekelne a-lehetőleg- pontos leírás.

Érdekelnek a retro kaland játékok! 
Szval aki ismer ilyen gameket az egy nevet írhatna nekem!Én pedig utánanézek+letöltöm! 
Párat mondok példakképen:
Maniac Mansion Deluxe
Ace Ventura....
[Szerkesztve]
CommanDos

mivel lehet belenézni a .bin fájlokba?
▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
(#89) .:InnoMan:. válasza .:InnoMan:. (#87) üzenetére

Emléxem régen qurva sokat jáccotam egy kaland játékkal! 
Az egész egy erdőben játszodott csak ennyire emléxem belőle 
Ennek a nevét se tudom! 
Előre is THX! 
[Szerkesztve]
CommanDos

Egy 7,5 Volt 300mA hálózati adapterről lehet a ventilátorokat működtetni?
Only a Sith deals in absolutes.

Pl. WinISO
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

Bemountolod Daemon Toolsszal, és megnézed.
Aki hülye, haljon meg!
(#93) Jam-Master J válasza .:InnoMan:. (#87) üzenetére

Retro kalandgame:
Én innen szoktam nosztalgiázgatni:
http://www.the-underdogs.org/genre.php?id=3
J. - Annyit dolgozom, hogy az lassan már az ivás rovására megy...

Lehet-e virus, hogy pl word-ben új dokumentumnál elkezd villogni legfelső ''léc'', mintha folyamatosan tabulátorozna az alkalmazások között, és már nem is lehet a géppel dolgozni?

Lehet-e virus, hogy pl wordben új dokumentumkor folyamatosan villog a képernyő tetején lévő léc, mintha tabulátorozna az alkalmazások között, és a gép lefagy?

Lehet-e virus, hogy pl wordben új dokumentumkor folyamatosan villog a képernyő tetején lévő léc, mintha tabulátorozna az alkalmazások között, és a gép lefagy?

Lehet.
De lehet más is.
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

vagy lehet, hogy csak vadul kattingatsz az egérrel... (lásd 3 hsz) 

pl mi? amióta le lett töltve a norton demója azóta csinálja ezt, a gép is lelassult. lehet hogy a tömöritett exe-ben már benne volt a virus, mert nincs net-re kötve a gép?

HA nem +biz6ó oldalrol szedted le, igen elképzelhető hogy ''átb*sztak''.
Nortont nem használók nem tartom +felelőnek.-privát vélemény-
Próbáld + leszedni uninstallal, és reboot.
+ha net közelben leszel: on-line scan
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)