nebasz..... 
Sent from my Windows Phone

nebasz..... 

Ja
!
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

jól dokumentáltak ezek a cuccok 

Pedig sugoban is benne van
. (Az az igazsag, hogy tudtam, mert mar csinaltam, de most hirtelen megse jottem ra, de sugoban megtalaltam
.)
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

milyen címszó alapján találtál rá? mert kb. 2 órát bújtam a súgót... na jó annyit nem 

Adatok bevitele, cellak kijelolese->Adatbevitel->Szovegbevitel (Mondjuk ez Excel 97.)

jó, akkor szólj, ha office xp súgóban is megtaláltad 
Télleg működik
Akkor előző hozzászólás törölve 
Igazán makacs madár a sün. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok.

Sziasztok!
Össze akarok rakni egy gépet, de nincsen meg minden.
Ami van:
Alaplap: ECS K7VZM
Memória: 64Mb Hyundai
Vinyó: 20gigás Quantum 5400
Ház : Noname + 250W
Tehát kellene:
Proc: 800Mhz körülire gondoltam, de Duron megy bele csak.
Vidkari: Gef 2
Proc hűtő: mindegy
Meg valamilyen CD-ROM is kellene
És akkor így lenne egy jo kis gépem +ba.
Ez az utolsó pár dolog szerintetek ez az utolsó pár dolog mennyiből jönne ki?

25-30-ból. memória biztos 64MB? 

Jah 64.
Miért?

Szeretnétek nagyker árlistát nézegetni?
Hallgassatok AC/DC-t!

A problémámra biztos van válasz valahol, csak tippem sincs, miként keressek rá. Szóval a kérdés: miért van az, h a tv-re kinyomott kép megvan, csak éppen a videókat nem jeleníti meg? Csak egy fekete ablakot mutat a videók helyett. Kellene valami külön progi, vagy mi? A kártyám 9700pro.
Előre is köszi a segítséget.
Van 1 problemam: Winxp, Internet Connection sharing, mikor aktivalom, ezt irja ki:
An error occured while Internet connection sharing was being enabled:
The dependency service or group failed to start.
A gep kulso halokartyaja be van allitva rendesen, csak tcp/ip van installalva, plusz amit meg rak az XP alapbol. Mi lehet a baj? A belso halokartyanak van 192.168.0.1 IP adva.
Linux.... The choice of a GNU generation.

Nos a hibádat az okozza hogy a video overlay módban van és a windows+driver ''tökéletes'' együttmüködése miatt igy hibát okoz a megjelenítése.
Nem vagy egyedül a problémával, egy másik fórumban van is megoldás, bár angol.
Bővebben: link
szerk: amenyiben ez problémát jelentene, kérlek írj és fordítok 
[Szerkesztve]

Én ilyen problémával szerencsére/sajnos
még nem szembesültem, a következőket tudnám ajánlani ne használj ilyet. lehet 5000HUFért kapni switchet azt jóvan.... már ha DSLről van szó...
Nem DSL, LAN, idaig ment rendesen. Sajna itt Erdelyben nem tudok rola, hogy lenne DSL. Igy is lehetne routerrel, de az 2,5 millio lej, az egy egesz fizetes, akinek kell, az nem birja ki. Hanem megoldottam DCShare-el.
Linux.... The choice of a GNU generation.

az ICF/ICS a következő szolgáltatásoktól függ:
alkalmazási réteg átjárószolgáltatása
hálózat helyfigyelés (NLA - Network Location Awareness)
hálózati kapcsolatok
távelérési csatlakozáskezelő
valamelyik ezek közül nálad tiltva van, ezért nem indítható a megosztás. csekkold.

wigwamon csináltam volna tűzfal tesztett de ezt írta ki:
SZABÁLYTALAN HASZNÁLAT!!!
a HTTP referer érvénytelen
Vagy a tűzfaladon vagy a böngésződben valószínűleg letiltottad a ''HTTP referer''
Ez mi ?Hogy lehet feloldani a tiltást?

Vagy a tűzfaladon vagy a böngésződben valószínűleg letiltottad a ''HTTP referer''szolgáltatást

Vagy a tűzfaladon vagy a böngésződben valószínűleg letiltottad a ''HTTP referer''szolgáltatást

nem tudom, jól fogalmazom-e, de ez a http ''fejléc'' (jobb szó nem jut eszembe) ami tartalmazza elvileg az ip-címedet, a böngésző verzióját, oprendszered verzióját stb. vagy letiltottad a sütiket vagy tűzfalad van ''túl erősre'' konfigolva.

Tudja valaki, hogy a sziget reklámokat honnan lehetne letölteni????

Bővebben: link görgess le, baloldalt ''videók:''
disz iz ö bigining of ö bjutiful frendsip 
[Szerkesztve]

Talán innen : Bővebben: link

+bitmad
kööööszikeeeeeee

hi.
lenne egy apró kérdésem. Ugye az ASUS A7N8x és A7N8X Deluxe csak felszereltségben különbözik.Maga a lap tök ugyanaz. Jól tudom?
(#429) Pizzafutar válasza gyufa (#428) üzenetére

Jol, csak néhany extra dolog van a Deluxe változaton.
Az én kérdésem:
Vettem a Magicomba egy 128 megás usb flash drive-ot. Csak annyi van ráirva, hogy Flash drive USB 2.0
A linux szerint: ID 090c:1000 Feiya Technology Corp.
Milyen driverrel tudom ezt win 98 alatt használni?

hát ha a sata és firewire portokat nem számítod a deluxe-on, akkor tényleg ''ugyanaz'' 
van egy kis probléma
adott egy nagyon vacak gép (vmi celeroncs, némi ram és a többi. nem lényeges) amire egy hónapja az addigi Me helyett tettem win2000-et.
a gépen jelszó begépelésével lehetett mindig is belépni a windowsba. pár anppal ezelőtt minden előzmény nélkül kiírta, hogy a jelszó lejárt, meg kell változtatni.
a gép tulaja ezt megváltoztatta, de bizony erre a win azt mondja, hogy nem lehet megváltoztatni és nem enged be senkit...
(a gép gyermek miatt jelszavazott)
most mit lehet tenni? a jelszót tudjuk, ugyanaz ezer éve, de nem enged be vele és a megváltoztatást sem akarja.
nem akarok reinstallt....
x akta...
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

ha nem enged be vele, akkor nem tudjátok 
rendszergazda fiók ez vagy valami user? mert rendszergazdával be tudtok akkor lépni, onnan bárki jelszavát módosítani tudjátok. ha rendszergazdaként csuktátok ki magatokat, akkor csak gratulálni tudok
bocs. fel lehet törni, de ebben majd mások segítenek. (ultimate boot cd-n pl van nt jelszótörő)

Azonnali kérdés. Mi a különbség a dobozos és a tálcás processzor között?
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

up
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

Az dobozos csicsás gyári dobozban van, mindenféle leírással, meg esetleg matricával. A tálcás meg csak a proci egy akkor műanyag ''tálcán'' mint a proci, nincsenek extrák.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Kis kiegészítés, ha van rendszergazda jogosultságú felhasználó akkor az tudja módosítani az alap rendszergazda jelszavát 
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

szóval akkor sz.rt sem ér a dobozos változat. köszi. 

dobozoshoz hűtő is van ált.
(igen, úgy gondoltam, hogy rendszergazda _jogosultságú_ felhasználó.
)

Kéne nekem egy olyan progi amivel AVI filet tudok szerkszteni.Az a baj a fájl-al hgy túl halk egy kis hangot szeretnék rá adni valahogy a hangfalamon már csutkán van és alíg hallom a filmet

nálad az avi mit jelent? mert ez egy gyűjtőfogalom. mivel van kódolva?

Nos én is azon vagyok, hogy venni akarok egy dvd lejátszót ami kezeli az xvid/dvix-et és ha kiírok l 6avit 1 dvdrwre akkor is minnden tuti legyen! A feliratokról azt halottam hogy ez a yamada 6600 fw frissítéssel jól lejátsza csak blra rendezi+nem tördeli... ezfw frissítéssel megoldható lesz????
Valaki tud esetleg hasonló jó lejátszót aminél nincs gond a feliratokkal???
Köszönöm a válaszokat!!

És még azt kérdezném hogy szerintetek mennyiért lehetne eladni a következő cuccokat: Gigabyte alaplap GA-8smml [L]http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_SiS+650.htm[L]
és egy 128MB, 256MB-os sdramot (133mhz)
Külön külön mennyit lehetne értük kérni???2 évesek, nincs gari.

Tényleg nem sok infót adtál, de ez gyakor ac3-as probléma. Ha AC3-as a hang, akkor a az ac3 filter configjában följebb tudod venni a hangerőt. (Legegyszerűbb a preset loud kiválasztása az első fülön.)
Aki hülye, haljon meg!

Olyasmi progi kéne ami megmondja mivel van kódolva az avi file.Tudom hogy van ilyen progi csak nem jut eszembe a neve.

GSpot
Aki hülye, haljon meg!

Nos megnéztem mivel van kódolva,valami tipp a hangosításra?

5 csatornásnak tűnik, tehát szerintem AC3. Akkor meg lásd amit fentebb írtam.
Aki hülye, haljon meg!

pontosan mit kell álítanom az AC3 filterbe

Mint már írtam fentebb. Legegyszerűbb ha kiválasztod a presetnél a loud beállítást. Ez asszem alapból benne van.
Ha mégsem, akkor nekem a következők vannak beállíítva:
Main fül:
Speakers:
2-0 Stereo (ez nyilván a hangfalszettedtől függ)
Sample format:
PCM 16 bit
Gains:
Normalize kiválasztva
BSI blocks:
Mind kipipálva
Mixer fül:
Gains master:
Maxra feltolva
3 kis négyzet kipipálva
Options:
Auto Gain, Auto matrix, Bass redir kiválasztva
Ha ez sem jó, akkor meg próbálkozz. Ezek a beállítások a benti gépen vannak. Mozizni meg otthon szoktam, de emlékszem, hogy nekem ez oldotta meg a hasonló problémámat.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!

Hello!
Van-e olyan program esetleg, amivel a windowson belül húzni a processzotr? Mert most nincs kedvem a biosban turkálni
WoW Bloodscalp - Gamling level 60 dwarf warrior & Drianil lvl 60 Night Elf druid