Elvileg OK,de egy próba nem ártana.
“Commutare necesse est!”
(#4001) gézu válasza Lev Andropov (#4000) üzenetére

Elvileg OK,de egy próba nem ártana.
“Commutare necesse est!”
(#4002) Lev Andropov válasza gézu (#4001) üzenetére

Ha mondjuk nem ok az rögtön az elején derül ki, teszem föl nem indul el a gép?
Vagy mi?
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=38442
(#4003) gézu válasza Lev Andropov (#4002) üzenetére

Vagy pl.időnként fagy a rendszer.Ez a gonoszabb változat.
“Commutare necesse est!”
(#4004) Lev Andropov válasza gézu (#4003) üzenetére

Igen ezt ismerem eddig 512(2*256) volt benne de az egyik tönkrecseszödött.
Köszi a segítséget!
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=38442

Melyik a jobb választás:Abit siluro gef3 128mb/128bit
Ati radeon 8500le 64mb/128bit
Mennyit dobna a radeonon a +64mega ram?
Az áruk 10k mindekettőnek szal a teljesítmény dönt!

Abit siluro gef3 128mb,szerintem.
“Commutare necesse est!”

Valaki meg tudna mondani ,hogy parancssorban ,hogy lehet visszalepni?Pl.itt vagyok: C:\WINDOWS\system32 es innen milyen parancssal kerulok vissza ide: C:\WINDOWS?
[Szerkesztve]

Milyen tápot vegyek ami jó chieftec kilőve egész BP nem lehet kapni!

Uppolok neked meg enermaxot ajanlok 

És valamit nem 30 000 környékéne hanem lejebb?!

Hát igen ez a mai fiatalság, DOS promptot már nem is láttak igaziból, fullscreen: 
Szülő könyvtár (ez kell neked): cd ..
Gyökér könyvtár: cd \
Illetve bármilyen könyvtár: cd \elérésiútvonalgyökérkönyvtártól
stb.

koszontem szepen

Az mitől van hogy Bios alatt az összes Volt rendben van,de win alatt bármivel mérem nem igazán van rendben!

Egy bin-es program kiírva lehet attól még működőképes,hogy a nero olvasási hibát írt ki az image-építés közben ? Nem folytattam,majd ha itt válaszolt valaki okos ! Daemon-Tools-t is használtam,és így nem a burn cd image-t használtam,hanem a meglévő cd mentését,állítólag ez így jobb,mert a daemon jobban csinálja az ilyesmit a Nérónál,de ezt régen hallottam.Plíz !

Gondolom win-es. Tudta korrigálni az olvasási hibát, vagy egyáltalán nem olvasta be? Ha egyáltalán nem olvasta be, akkor hiányoznak részek. Valszeg el sem indul. Ha szerecséd van akkor lehet, hogy pont csak hangból hiányzik, vagy egy két textura nem OK. Ha ott a Daemon Tools miért nem próbálod ki, hogy fut-e? Miért nem olvasod be mégegyszer? (előtte lemezt szépen megtisztogatni stb.)

Nem írtam meg a lemezt,még az image-építésnél szakítottam meg a procedúrát,mikor kiírta az olvasási hibát ! Kábé 5 másodpercet vártam,és addig nem javította ki.A főfő kérdés az,hogy ha most kizárólag Nero-val csinálom,és ki is tudom írni,akkor fog-e menni ? Nem játék,hanem 1 régi win98 bizt.másolata lenne.

Szvsz (de ha nem így van úgyis megírja vki): mert a gyártók az alaplapokon lévő szenzorokat saját belátásuk szerint kötik össze az alaplapi érzékelő chippel. A programnak tudnia kell, hogy melyik bemeneten mi van, illetve milyen paraméterekkel kell azt kiolvasni (szorzó). Ha a program amit használsz nem ismeri az alaplapodat, akkor valahogy kiolvassa az adatokat a chipből, de az a fennti okok miatt lehet nem fog stimmelni. A BIOS-ban meg jó lesz mert a gyártó csak tudja mit hova kötött 

Ahogy írtad megszakítottad az olvasást. Ha ezt mondjuk 50%nál tetted, akkor nyilván a win install fele hiányzik. Kár ezzel szórakozni. Sokkal egyszerűbb megtisztítani a lemezt és újrabeolvasni (vedd le az olvasási sebességet mondjuk 4x, vagy 2x-re, hátha úgy jobb).

azé köszi fiúk lányok az infót

A Varázspálnál hogy megy a rendelés leadom emailben visszahívnak és mikor hozzák?Felszámolnak valami plusz szállítási költésget vagy csak a hardware bruttó árát fizetem ki majd ha jön a futár?

Szoval Ati 9200am van és EPoX 8RDA3G alaplapom és nem müködik Omega Driverrel(se mással) az AGP gyorsitas!! az alap cd-n levö driverrrel megy a gyorsitás csak akkor 800*600 ba indul a gép és ha feljebb rakom a felbontást a gép ujraindul! nemtom mitcsináljak! már több catalystal is probáltam...
PLZ HELP!!
beszélj halkabban

Új alaplapi driver?
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
Lenne pár eladó alkatrésze egyik havernak, kérdés az lenne hogy kb mennyit érnek
Alaplap: ASUS P2B-F BX chipsetes
Proci: 900-as Celeron
512 SD RAM
"Dedicated to purpose beyond reason"

hali!
creativ megaworks 550-nél mit jelent az,hogy az 500w-os teljesítmény csak burst módban értendő?

Gondolom erősítő+hangszórókról van szó (esetleg ilyesmit oda is írhatsz, megtakarítva nekem egy google-t) Hááát annyit, hogy az biz nem RMS. 500W, de csak pillanatig, mondjuk az első beütés esetleg . Én speciel nem bízom semmiben amire nincs ráírva az RMS teljesítmény, mert a többi csak parasztvakítás, úgy mérik, ahogy nekik tetszik (mondjuk kimérték, hogy túlfeszültségen járatva, hűtéssel 1kHz, sinusos jelet 0,001 mp-ig ennyire erősített
). Szerintem minimum /2 (de lehet /3 is) hogy valami valósközeli teljesítményadatot kapj, amit hallani is fogsz (torzítás nélkül) Mj.: ha tényleg lead 150-200W-ot RMS akkor az bőven szétszedi még a szobát 

nem a nagy hang számít,hanem a minőség.elsősorban azért vettem ezt a cuccost.elméletileg thx-es,bár tudom hogy pc-s cuccban nem várhatok igazi thx-et,de ha már csak félig is thx,akkor már oké a balhé.... 
amúgy meg köszi a választ! 
Szeretnék venni egy PCI-os IDE verézlő kártyát, de nme tudok dönteni...
ezért megkérdezném, ki mit tud erről a két típusról... Vagy, ha van jobb, az is jöhet... 
1.: STLab ATA133+IDE RAID kártya Bővebben: link 5540+áfa
2.: Kouwell KW- 571B Raid ATA133 Bővebben: link 5890+áfa
A raid-et nme szándékozom használni rajt, és TH7-II-es (i850) lapba menne...
előre is THX
--------- THE TRUTH IS OUT THERE --------- --------- I WANT TO BELIEVE -------- --------------->> 1968-2008 McLaren - 40 Years of Grand Prix Wins <<--------------- ------------------------------->> 1999-2011 R.I.P. ROXY 96.4 <<-----------------------------------

Van egy pioner 107D DVD íróm, és az istennek nem tudok róla bootolni. 
A windows-t szeretném feltenni, de sosem hajlandó róla be bootoln, mindig be kelltennem a cd romot, van erre valami más megoldás, vagy inkább ne akarjak sürün telepiteni? 
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

az mitol lehet, hogy bizonyos idokozonkent egyszeruen megall a gep? szoval most is amikor gepelek elakad a kurzor 3-4 mpre aztan utana ok minden.. nav nem mutatott ki semmit..formatalas nelkul jo lenne ezt kikuszobolni, mert nagyon idegsitoooooooo............. 
Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!
(#4032) umiki válasza TrollBalint (#4030) üzenetére

Gondolom a CD-ROM olvasót/írót
. Feltételezem ezt alapból megcsináltad, de hátha mégsem: BIOS-ban beállítottad, hogy bootoljon a DVD íróról? (egyáltalán a BIOS tudja ezt?, ha nagyon régi, akkor esetleg frissítés is segíthed, vagy firmware frissítés a DVD-írónak)

Első körben a feladatkezelőben nézd meg mi fut a háttérben. (NAV ugye rendszeresen frissítve van?)

neztem, NAV annyira friss hogy meg ropog (2005) amit nem igazan tudom hogy mi celt szolgal az MFCNET.EXE a tobbi dolgok stimmelnek...
Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!
(#4035) TrollBalint válasza umiki (#4032) üzenetére

A dvd írón van firmware frissités, de azóta azt hiszen nem probáltam a bootolást. A bios nem ismer külön dvd-t, de mivel mindehol úgy jegyzik, hogy cd/dvd ezért gondoltam nem lehet olyan sok különbség közöttük...
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
(#4036) TrollBalint válasza umiki (#4032) üzenetére

kiprobáltam, hogy ezzel az új firmware-rel bebootol-e, és be! 
kösz 
végre nem kell a cd romot ki-be rakosgatnom 
(#4037) TrollBalint válasza umiki (#4032) üzenetére

Megint nem bootol be, és nem tudom miért nem 
Az előbb jó volt, fel is tettem a windowst, (mondjuk nem müködött, de nem hinném, hogy ennek a hibájából) és most megint nem akarja az igazságot 
Szomorú vagyok...

Sziasztok!
Tegnap vettem egy 2600+os 266-os T-bred procit. Berakom szépen a 266-os alaplapba az 1700+ helyett, de sajna nem sikerült elindítani a gépet. Szval a következő a tünet: bakapcsolom a gépet majd szinte egyből egy eddig általam nem hallott sípoló hang, a vinyó felpörög de semmi nem történik. S ami a legfurább a monitor nem kapcsolódik be.
Segítenétek, hogy mi lehet a probléma, hogy tudnám beüzemelni a gépet? Nekem valami olyat mondtak, hogy valami jumpert kell kereseni a gépen, s azzal kell valami csinálni, hogy is van ez?
Help!
Athens 2004

ez durva. mármint...
Soirée...

cmos clear. először. nézd meg hogy a ram a helyén van ill. a vga is. venti legyen rendesen fent.
Soirée...

''cmos clear''?
Ram, VGA rendesen a helyén van megnéztem, de a csere során meg se mozdítottam őket. Csak a proci ami mozgott- kicseréltem +felraktam egy új ventit- rákattintottam az alaplapra s bedugtam ugyan oda ahova az előző vetit.
Az új vetit a barátnőm vette neki meg valami olyat mondtak hogy azt nem lehet csatlakoztatni valami ezüstös csatlakozóhoz, mert az hazavághatja a lapot. Ugyanaz a csatlakozója van mint az előző hűtőmnek s ugyanoda dugtam szval az ugye nem lehet gond hogy rossz helyre dugtam? A vicc hogy azok a ’fogacskák” amihez tudtam őket csatlakoztatni azok ezüst színűek, de máshova nem is lehetett volna csatlakoztatni szval ez nem lehet gond ugye?
Athens 2004

cmos clear igen. elvileg kell egy jumper-nek lennie vagy szedd ki az elemet vagy 5 percre aztán vissza majd bekapcs. a cpu cooler ezüstöshöz? ezt nem vágom 3 pines csati aztán kész.
Soirée...

Milyen fajlokat kell lementem, hogy jobb oldali PH! hozzaszolasaim megmaradjanak?

cookie-kat kell kiexportálnod majd importálnod IE-ben. Többi böngészőnél nem tudom hogy müx, de itt is a cookiekat kell valahogy átmentened.
Aki hülye, haljon meg!

help!!
van egy HP 3550 (USB) nyomtatóm és az istenért sem ismeri fel a gépem a (xp), ezt kb 2 napj van íg, eddig minden yó volt és szép, de motmár nemyó!!!! 
mi van vele ???? az usb yó, a kábelek is yók a driver is a legfrisseb??? akkor????!!! valaki ha tud :0
Kirándulni mulatságos, de egy zsáknyi ruha folt és sáros...

help!!
van egy HP 3550 (USB) nyomtatóm és az istenért sem ismeri fel a gépem a (xp), ezt kb 2 napj van íg, eddig minden yó volt és szép, de motmár nemyó!!!! 
mi van vele ???? az usb yó, a kábelek is yók a driver is a legfrisseb??? akkor????!!! valaki ha tud :0

Értem, köszi
Ezek után már majd működni kellene igaz? A Biosban nem kell állítani semmit?
Mi az a Bios Write Protection jumper?
Egyébkét mindegy hogy rakjuk bele a procit a foglalatba? Én úgy raktam, hogy a proci sarkán a nyíl ugyanarra mutasson, mint az előző procin.
[Szerkesztve]
Athens 2004

próbáld meg leszedni a drivert aztán újra feltenni.
Minden igazságot könnyű megérteni, ha már felfedezték; a cél felfedezni őket. - Galileo Galilei

csak egyféleképp megy bele.
Soirée...

tehát telepítem usb ezért csak akkor dugom a gépre ha kéri . na én csatlakotatom és kiírja hogy usb-t nem lehet felismerni??? már vagy 20* próbálkoztam, de nem. úgy is kipróbáltam, hogy simán csatlakoztattam hogy felismeri e azúj hardverként, de nem...