2001 inkább procifüggő ezeken a vasakon, azon a fronton nem történt változás?
Drivercsere?
''There is no such thing as eternity if you end it''

2001 inkább procifüggő ezeken a vasakon, azon a fronton nem történt változás?
Drivercsere?

Ami pedig engem érdekelne : hol lehet Chieftec billentyűzeteket kapni? 
(jó a bill+egér kombó is, csak legyen sok színben
)

abszolult semmi változás..
különben nem írtam volna be..

Akkor sorry 
Up!

Próbáld meg arányosan húzni a GPU-t meg a RAM-ot... (400->408, 350->357; 350->365, 400->417)
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox

tehát akkor még egyszer: 
az egyik percben, alap hűtéssel, alap proci, mem és vga órajellel, 4.7 driverrel 172XXpont, a fél óra múlva zalman hűtéssel, alap proci,mem és vga órajellel, 4,7 driverrel 167XX pont.. a driver beállítások mindkét esetben ugyanazok voltak..
de hova tűnt az az 500 pont?
És hol van Wally?

egy 420w-os táp jobban melegszik, mint egy 300w-os?
Nem kiröhögni, Te is elkezted vhol!

Szerintem ez attól függ mennyire van terhelve. Ha nagyon (mondjuk kell is 400W) akkor szerintem igen.

Udv all...
Volna egy problemam,megpedig az hogy Nemtudok kitorolni egy Mappat...
Mikor Deletet akarok nyomni kiirja hogy ''Cannot Delete:The Directory is not Empty''
Valaki tudna segiteni hogy tudnam kitorolni?Koszonom eloreis...
No Comment......!!!!!!

Ja es kisem engedi nyitni a Mappat...
Ja es XP-em van
No Comment......!!!!!!

jogosultságod van a mappához?
Sent from my Windows Phone

Próbáld elötte átnevezni valami rövid és ékezet, szóköz nélkülire.
Hátha, nekem így sikerült...

Nahát, ezt kétszer sikerült elküldenem??!? 
[Szerkesztve]

Access is Denied
No Comment......!!!!!!

Probaltam atnevezni,atis engedi nevezni,de hiaba nemenged Torolni..
No Comment......!!!!!!

ha rendszergazda vagy, vedd saját tulajdonba. jobklatty tulajdonságok biztonság speciális.

ha nagyon nem megy csökkentett mód, vagy recovery konzol.

Safe Modba sem tudom torolni...
No Comment......!!!!!!

Milyen file rendszered van? NTFS vagy 32?

fat32-n access denied 

Lehet, hogy megkavarodott az XP 

najó hagyjuk 

NTFS Rendszerben nyomulok.......
No Comment......!!!!!!

Nem lehet, hogy valami index file kavarodott meg?

#367 ?

Na mind1 kosz fiuk majd megoldom valahogy...kosz bye all
No Comment......!!!!!!
Van változás azóta?
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Szép jó reggelt
Mindjárt csinálok egy tesztet, nagyon kíváncsi vagyok, bár szerintem nem lesz változás.. velem mindig ilyen X-aktákba illő problémák fordulnak elő, lehet írok a stabil.tv fiúknak, hogy segítsenek..
Kristóf tuti fog.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Ami nem irok egy topicba miért nem jelennek meg a hozzászólásaim a jobb oldalon? Mind firefox, mind Opera alatt ezt csinálja 
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
(#384) I_Am válasza TrollBalint (#383) üzenetére
Törölted a Cookie-kat?
(#385) TrollBalint válasza I_Am (#384) üzenetére

nem, ha irok valahova, akkor ugye látszanak. Újrainditom a gépem másnap mondjuk és nem látszanak a tegnapi meg az azelőti hozzászólásaim, de ha már hozzászólok valahova, akkor megjelennek a korábbiak is
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
(#386) I_Am válasza TrollBalint (#385) üzenetére
Akkor én itt elvéreztem.........
(#387) TrollBalint válasza I_Am (#386) üzenetére

Eddig csak az opera csinálta, de az kezdett belassulni (ill. meghüylülni) és letöltöttem a firefoxot és a cookiekat meg a kedvenek listáját az operából másoltam át, lehet ennek is köze van hozzá.
Másik kérdés, ha már itt vagyok
Az opera azt csinálja nálam, hogy elkezdi betölteni a honlapot, ki irja alul, hogy (dokumentem 100%) viszont a képeknél az utolsót kb. 20-30 mp várakozás után tölti be... 
(#388) TrollBalint válasza Neonoize™ (#381) üzenetére

Nem lehet, hgoy időközben elidult valami háttér progi és kicsit visszavette a teljesítményt? Vagy mit tudom én, akkor kezdett frissitést keresni a virusirtod, stb. ?

tudna mondani valaki egy olyan site-ot,ahol le tudnám ellenőrizni,mennyi a max sávszélem amivel tölteni tudok?Mert ha jól érzem,ez a kurva axelero lefelezte a sávszélemet,és csak 30k-val jön az adat,csak tudnám miért,szétrúgom a seggüket
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

mondjuk ez? - Bővebben: link

Bővebben: link
Bővebben: link (ez nem biztos, hogy fatávval műk.)

Hogy a bánatban kell Excel-ben egy cellán belül új sort beilleszteni? Valamilyen metakarakterre lenne szükségem mivel nemcsak egy celláról lenne szó!
A C-ben használatos ''\n'' itt nem működik 
adott 1 cella:
----------
| XXX \n |
| YYYY |
----------
Szóval a C-s ''\n'' Excel megfelelőjére lenne szükségem
A LowPoly ASCII gfx-ért meg elnézést 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Bővebben: link - a konkurencia

A flashget-be hogy tudom beállítani, hogy egyszerre csak egy file-t töltsön le? A jellemzőknél hiába állitom be, hogy: egy részt egyszerre tölt- ez mindig felugrik ötre
Athens 2004

beállítások - kapcsolódás fül - határ - egyidejű letöltés max.

hát én úgy szoktam, hogy cellaformázásnál sortöréssel több sorba és beigazítom megfelelő szélesre a cellát. szerintem nem tud sortörést cellán belül másképp 

köszi
Athens 2004

Üdv!
ez a kérdés télleg instant:
1. Enermax EN-425AXVE SFMA tápot hol tudok venni?
Nem nagyon tud ilyet az excel... Ha nem kell számolás, tedd át word-be 
Igazán makacs madár a sün. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok.

Ha egyre gondolunk, akkor a bal ALT+ENTER!
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.